Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hahahhah benimkide soruyo ne konusuyonuz diye bende diyom ki senin sevmedigin biseyden bahsediyoz neymis diyo hepimis hurremis diyom aman tamam diyo ve zafer benimmmm :)))
allah seni yaa senin eşinde anti hürrem olmuş sülüman gibi.....

ne guzel demşsn gulum o parke taşını umutla aramaya dvm o zamann
yılmakk yok yola devam

merhaba arkadaşlarr topiğinizi uzaktan sürekli takip ediyorumm yorum yapabileceğinizi düşündüğüm bir sorum var aranızad laboquick in kaset tipi gebelik testini kullanan oldumu bugün sabah (bata 4 gün var )test yaptımm çok silikk soluk bir çizgi çıktı dikkatli bakıldığında görülüyor daha önce böyle bir şey yaşayan oldumu yani güvenebilirmiyimm

eczaneden test alıp yaptım çift çizgi yine yok. göremiycem ben bu ççift çizgiyi. bi görsem resmini çekip duvara asıcam

valla çerceveletlm papatyacım ben de yaptım erken geblk bnm de tek:26: olcak bi gun gorcez elbet inşş bu zaman cabuk gelir ...

cnm kaset tipiyse guveneblrsn varsa evde bi tane daha yap yine çıkarsa direk kana git cnm buyuk ihtmal hamişsn tebrkler

benimde bugece halvet var ama papaz oldum koçişkoyla nasıl olcek şimdi hüüüüüüüü.....
eczaneden test alıp yaptım çift çizgi yine yok. göremiycem ben bu ççift çizgiyi. bi görsem resmini çekip duvara asıcam
ben hala saklıyom inşallah sizinkinide göreceğiz burda hep beraber sevineceğiz kuzuuuuuuuu

kullandım duygum 2 keree hayıtada devam ama bilmiyorum kii umutsuzda olmak istemiyorum ama şöyle söyleyeyim adet sancısı gibi sancvım varr bugün az azz

kolay demi kullanımı ? cnm hiç belrtiye taklma sadece sana şu soyleyeyim şimdiden belrtiler başladıysa bunlar adet belrtisi degldr cnmcm inş tutuncak bebegin hadi sana sevnlm inşşşş umutluyum çok cnm arkdasım bnm

valla çerceveletlm papatyacım ben de yaptım erken geblk bnm de tek:26: olcak bi gun gorcez elbet inşş bu zaman cabuk gelir ...
aynennnnnnn. inşallah canım ya şimdide niye gelmiyo diye düşünüorum. düşün düşün iştir işim:26:

benimkisi milatech mi öle bişey. siliği bile görememiş bi insan olarak inşallah seninkisi ii bir sonuçtur canım

inşallah öyledir canımm sağolasınnnn

yoksa hemen gelsn batasıcalar inş cnm bekletmesn inşş... ama var ya şunu anladm test yapmak daha bi az sarsıo beni test yapmadan kırmızıları beklmek daha zor sanki bnm için....

bence birtane daha yapınnn.Ama silik çizgi varsa hamişsinizdir...

kullanımı kolay alıştım 2.cide ilkinde korktum birazzadet belirtisi değil sanırımm amaa inşallah düşündüğüm şeydir.Rabbim hayırlısını nasip etsin duygum 5.yılımıza girdik dile kolayyy bu aydan sonra umutluyum olmasada bebeğimin peşini bırakmayacağım inatla anne olacağız inşallah.....
benimde bugece halvet var ama papaz oldum koçişkoyla nasıl olcek şimdi hüüüüüüüü.....
kocişinle çabuk barış bu halvet günüüü araya şeytan giriyor sankiiiii hepmi böyle olur...

gelck bebişlerimiz bundan sonra bebiş isteyen insanlara umut olcazz bizzz inş gülüm inşşş düşündümüz ve umut ettgmz gib olcakk gelck yeni yıl hediyen inşşşş

valla kuzucum nabza göre şerbet vereceğim hayıt hapına başlayacağım sağolsun bebeğim duyguda incir kürü tarif etti dört koldan açıyom savaşı olmadı doktor bozuntularına dayı derim napayım........

cnm kaset tipiyse guveneblrsn varsa evde bi tane daha yap yine çıkarsa direk kana git cnm buyuk ihtmal hamişsn tebrkler
kaset tipi hangisi oluo canım ben hiç bilmiorum:26:
yoksa hemen gelsn batasıcalar inş cnm bekletmesn inşş... ama var ya şunu anladm test yapmak daha bi az sarsıo beni test yapmadan kırmızıları beklmek daha zor sanki bnm için....

inşallah 5 gün geçmişti ya ilk defa ben tek çizgi,yi görmekten bıktığımdan test almıordum artık. şimdi kırmızılara hasret kalcam anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…