kızlar doktor bu hcg değeri ile henüz birşey diyemem dedi...yarın eğer katlanmışsa değer o zaman bişey diyebilirim dediii....
eğer hamileysem muzice olur çünkü ben belki hatırlasınız batımdan 15 gün geçmişti geöen cuma gittim hcg 0.23 çıkmıştı, doktor
haftaya adet olmazsan yeniden gel, kan testi yapar adet görmen için ilaç veririm demişti...ben bugün aslın adet görmek için ilaç almaya gittim doktoraaaaaaaaa..........
kızlarrr sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm?????????
doktor kesin bişey diyemem dedi...bu hcg dün yapıldı...yarın tekrar hcg bakıcaz dedi...
yorumlarınızı bekliyorum...........çooooooook heyecanlıyım...lütfen yazın bişeylerrrrrrrrrrrr.
Eki Görüntüle 307517 Eki Görüntüle 307518
hosgeldin cnm merhaba
mrb canım hoşgeldın
mrb cnm hoşgeldin
hoşbulduk canım sağol beğendiğine sevindim..hoşgeldin canım avatarına bayılıyorum senin
canım sen daha kana gitmedin dimi seni topiğin en sabırlısı seçiyorum
olur canım bende oruç tuttuğum zaman öyle yapmuştım meg ve ferda olur demişti
belkide vardır canım niye bu kadar ümitsizsinki
düşük yapan arkadaşlar diğer ay hemen hamiş kaldı inşallah seninde olmuştur canımmm
allah seni napmasın yaa bu ferdat pozisyonuyla ferda tıp literatürüne geçecek sayenizdekızzz yummyny, naptın bu ay anlat çabuk
kür ilaç hayıt ferdat pozisyonu hangisiiiiii
sağol kuzuuuuuuuubende iyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum şekerim, bebiş nasıl yaramazlık yapıyormU
sanada maşallah hoşgeldin
kızlar topikte sorunmu var ya sayfalara gıremıyorum:18::18:
kızlar ben 2 gündür 3 ten 7 e kadar idrarımı tutp sıvı almıyordum ovucan için
ama bugün 4 ten 8 e kadar tutucam bişey olmaz di mi
cnm öyle birsey ki telim caliniyor sadece ceketimin arkasinda cantam vardi icinde para falan vardi banka kartim onlari calmamis teli calmis sanki yerini bilir gibi birde
keske parami calsaydi bu kadar üzülmezdim inan
ama yapacak da birsey yok ne yapayim hersey de vardir bir hayir
kızlar doktor bu hcg değeri ile henüz birşey diyemem dedi...yarın eğer katlanmışsa değer o zaman bişey diyebilirim dediii....
eğer hamileysem muzice olur çünkü ben belki hatırlasınız batımdan 15 gün geçmişti geöen cuma gittim hcg 0.23 çıkmıştı, doktor
haftaya adet olmazsan yeniden gel, kan testi yapar adet görmen için ilaç veririm demişti...ben bugün aslın adet görmek için ilaç almaya gittim doktoraaaaaaaaa..........
bende iyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum şekerim, bebiş nasıl yaramazlık yapıyormU
cnmm benım hep iyi olalım inşallahhhyaramazlık yapıyoo midem bulanıp duruyo tek yaramazlıgı bu şimdilik ilerde neler yapcak bakalım
sanada maşallah hoşgeldin
kızlar topikte sorunmu var ya sayfalara gıremıyorum:18::18:
slm canım nasılsın çıkmak zorunda kaldım kusura bakma eşim geldi biraz tartıştık kapattım o yüzden
slm canım nasılsın çıkmak zorunda kaldım kusura bakma eşim geldi biraz tartıştık kapattım o yüzden
canım ilk 2 saat su içebilirsin gerci o zaman sıkışır insan:)
ay ben hiç tutamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
bişi olmaz ne olcak ki
evett sorun var kuzummm ne sayfalara girebildim nede cvp yazabıldım ama duzeldı şimcik cnmcım
Kuzummm ben geldım sen cıktın bizdede dedık elf kayboldu ılan vercektık az daha
Neyem tartıştınız kuzumm
kızlarrr sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm?????????
doktor kesin bişey diyemem dedi...bu hcg dün yapıldı...yarın tekrar hcg bakıcaz dedi...
yorumlarınızı bekliyorum...........çooooooook heyecanlıyım...lütfen yazın bişeylerrrrrrrrrrrr.
Eki Görüntüle 307517 Eki Görüntüle 307518
iyi yapmıssın cnmcım hemde ne adılık pis hırsızlar hiç faydasını göremesinlerrr
hehedemek en sabırlısı seçildim he napam sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş benımkide o misal
merak ettıgınız için tşk ederim canlarım benım sizi sevıyorumm
bi hastane var bizim eve yakın saylır arabayla 20 dak felen onu denıcem bakalım iyi çıkarsa dr benım ıcınde ıyı olur eve yakın olması bakımından kuzum
bence sırt üstü yatıp totonun altına yastık ..vb. bişey koyabilirsin canım ben öle yapmıştım.....kızlar şu ferdanın söylediği pozisyon varyaondan iş bittikten sonra yüzünün üstüne mi yatılacak yoksa sırta mı dönülecek sonra :44::44::44:
çok enteresan bir soru oldu ama siz anlamışsınızdır:86:
yaaaa hanımlar eczaneye gittim bugün hayıt hapı için yok dediler ısrarla acaba aktarlarda bulabilirmiyim yardımcı olurmusunuz........
eneee kuzum hamişsin işteee gebelık için 5 den yukarı olması gerekiyo hcg nın
senınki 14 küsür cnm gebelık vaar tbrk ederim senı şimdiden daha erken oldugu ıcın değer bu sevıyede
ay coook sevındımkaç gun geçti senın batdan cnm
kızlar şu ferdanın söylediği pozisyon varyaondan iş bittikten sonra yüzünün üstüne mi yatılacak yoksa sırta mı dönülecek sonra :44::44::44:
çok enteresan bir soru oldu ama siz anlamışsınızdır:86:
yaaaa hanımlar eczaneye gittim bugün hayıt hapı için yok dediler ısrarla acaba aktarlarda bulabilirmiyim yardımcı olurmusunuz........
bence sırt üstü yatıp totonun altına yastık ..vb. bişey koyabilirsin canım ben öle yapmıştım.....
sağol canım başka eczanenin no su var bi arayayım en iyisi.....aktarda otu vardır canım sanmıyorum hapı olsun başka eczanelere sor mutlaka vardır birinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?