Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tebrikler canım bencede hamilesınnnn

hosgeldin cnm merhaba

mrb canım hoşgeldın

mrb cnm hoşgeldin
hoş buldum kuzular çok tatlısınız yaaaa
hoşbulduk canım sağol beğendiğine sevindim..
kızzz yummyny, naptın bu ay anlat çabuk
kür ilaç hayıt ferdat pozisyonu hangisiiiiii
allah seni napmasın yaa bu ferdat pozisyonuyla ferda tıp literatürüne geçecek sayenizde
bende iyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum şekerim, bebiş nasıl yaramazlık yapıyormU

sanada maşallah hoşgeldin
sağol kuzuuuuuuuu
kızlar topikte sorunmu var ya sayfalara gıremıyorum:18::18:

bende giremiyorum 2 saatir deli oldum

kızlar ben 2 gündür 3 ten 7 e kadar idrarımı tutp sıvı almıyordum ovucan için
ama bugün 4 ten 8 e kadar tutucam bişey olmaz di mi

canım ilk 2 saat su içebilirsin gerci o zaman sıkışır insan:)
ay ben hiç tutamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

bişi olmaz ne olcak ki

çok enteresan ama belki de direk eline o gelmiştir alıp gitmiştir uğraşmamıştır diğerleriyle yanii. Olmuş artık yapacak birşey yok. Allah beterinden saklasın canım..

yani bu değer reglinin üzerinden 21 gün felan geçmiş hali mi şimdi sen regli görmedin o zaman bu ay ama bu kadar gecikmeye daha da artması lazımdı baya düşük gibi geldi değerin ama Allah'ın işi belli olmaz canım dimi. Yarın git bakalım ne durumda olacak. İnşallah vardır bebişin canımm..

yummy yaa elimde fotom olsaydı sana bi resim yollayacaktım aynı onun gibi çıkmış testin bencede gebe gibisin........

kızlar topikte sorunmu var ya sayfalara gıremıyorum:18::18:

evett sorun var kuzummm ne sayfalara girebildim nede cvp yazabıldım ama duzeldı şimcik cnmcım

slm canım nasılsın çıkmak zorunda kaldım kusura bakma eşim geldi biraz tartıştık kapattım o yüzden

kuzummm ben geldım sen cıktın bizdede dedık elf kayboldu ılan vercektık az daha

neyem tartıştınız kuzumm

canım ilk 2 saat su içebilirsin gerci o zaman sıkışır insan:)
ay ben hiç tutamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

bişi olmaz ne olcak ki

bende zor tutuyorum sorma yaaaa
ama bugün sağ yumurtalığım sızlıyo çok

kızzzzzzzzzzzz yummmymy naptın bu ayyyy sööle bakimmm

kızlar şu ferdanın söylediği pozisyon varya ondan iş bittikten sonra yüzünün üstüne mi yatılacak yoksa sırta mı dönülecek sonra :44::44::44:
çok enteresan bir soru oldu ama siz anlamışsınızdır:86:

yaaaa hanımlar eczaneye gittim bugün hayıt hapı için yok dediler ısrarla acaba aktarlarda bulabilirmiyim yardımcı olurmusunuz........

evett sorun var kuzummm ne sayfalara girebildim nede cvp yazabıldım ama duzeldı şimcik cnmcım

Kuzummm ben geldım sen cıktın bizdede dedık elf kayboldu ılan vercektık az daha

Neyem tartıştınız kuzumm

hiç durduk yere canım yaaa sinirimi bozdu biraz sabah birşey yemeden gidiyor öğlende yememiş telde ye dedim yememiş bende bağırdım zaten canım daralıyor bunalıyorum patlamış oldum sen neden geç girdin kuzumm birşeymi oldu

bende yakın istıyorum hatta var ama kararsız kaldım ablam şimdi aradıı arkadası ebe o bı doktor onermış bakalım cumartesı gelsın demış ben yardımcı olurum

bence sırt üstü yatıp totonun altına yastık ..vb. bişey koyabilirsin canım ben öle yapmıştım.....

bende tebrik ederim canım bende

bence bir süre 10-15 dk o pozisyonda kalki akmasın bebişler:) bende denicem bakalım kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…