kızlar şu ferdanın söylediği pozisyon varyaondan iş bittikten sonra yüzünün üstüne mi yatılacak yoksa sırta mı dönülecek sonra :44::44::44:
çok enteresan bir soru oldu ama siz anlamışsınızdır:86:
bence bir süre 10-15 dk o pozisyonda kalki akmasın bebişler:) bende denicem bakalım kısmet artık
hiç durduk yere canım yaaa sinirimi bozdu biraz sabah birşey yemeden gidiyor öğlende yememiş telde ye dedim yememiş bende bağırdım zaten canım daralıyor bunalıyorum patlamış oldum sen neden geç girdin kuzumm birşeymi oldu
bende yakın istıyorum hatta var ama kararsız kaldım ablam şimdi aradıı arkadası ebe o bı doktor onermış bakalım cumartesı gelsın demış ben yardımcı olurum
hiç durduk yere canım yaaa sinirimi bozdu biraz sabah birşey yemeden gidiyor öğlende yememiş telde ye dedim yememiş bende bağırdım zaten canım daralıyor bunalıyorum patlamış oldum sen neden geç girdin kuzumm birşeymi oldu
demekki değişebiliyo...yastık işe yaramadı canım bizde deneyip test edilmiştir
bak işte tam senin dediğin gibi tabiri caizze huninin ağzı hep yukarı doğru olacakcanım tam o anda kasıkları sıkmak lazım
ve kafa aşağıda toto yukarda 15 dk bekle bence
sonra toto altına yastık ayaklar yukarı 15 dk bekel
ben ööle yapıcam
ayyyiiiiiiiiCanim ben dusugun arkasindan hemmen hamile kaldim ve bata on gun kala biliyodum hamile oldugumu ama diyodum psikolojiktir ama degilmis belki seninde oyledir
hosgeldin cnm merhaba
kızlarrr sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm?????????
doktor kesin bişey diyemem dedi...bu hcg dün yapıldı...yarın tekrar hcg bakıcaz dedi...
yorumlarınızı bekliyorum...........çooooooook heyecanlıyım...lütfen yazın bişeylerrrrrrrrrrrr.
Eki Görüntüle 307517 Eki Görüntüle 307518
belkide vardır canım niye bu kadar ümitsizsinki
düşük yapan arkadaşlar diğer ay hemen hamiş kaldı inşallah seninde olmuştur canımmm
canım tam o anda kasıkları sıkmak lazım
ben ööle yapıcam
ben ööle yapıcam
ben de öyle düşünüyorum canımda bakım burdaki prof.ler ne diyecek onlardan da bi yorum alayım dedim
çok doğru demişsin canımcanımm hayırlı olsun hamilesin işteALLAH tamamına erdirsin canım bende aynı senin gibi olmuştum hatta 1.5 ay geçti adet gününün üzerinden testler yaptım felan ama hep negatif bekledim bende doktorada gitmedim sonra mide bulantıları felan başladı doktora gittim hamilesin dedi şok olmuştum hatta birsüre yerimden kalkamadımm demekki günümüz geçse bile halveti elden bırakmak lazımm
çok güzel anlatmişsın ildammmmm
krize soktun resmen beni
ben bu sıkma işini denedim hiçde başarılı olamadım tam tersine hepsi dışarı gitti
evet insan bazen olmadık şeyde en yakınına yanı eşine patlayabılıyo kuzum
ufak tefek bıseymıs sıkmayın canınızı cnmm benım
yok kuzum uyumusum baya geç kalktım dedım evı temızlıyım biraz çamaşırlarda birikmişti onları yıkadım sonra banyoya girdim
çıkınca direk geldım yanınıza
tavsıye uzerıne olunca daha ıyı olur aslında kuzum bi git bakalım o dr a begenırsen dvm edersın
orası yakınmı barı cnmcım c.tesimi gitceksın
canım ilk 2 saat su içebilirsin gerci o zaman sıkışır insan:)
ay ben hiç tutamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
bişi olmaz ne olcak ki
ben ööle yapıcam
ben arkadaşımda bu pozisyonla hamile kalmış
evet burda çok hamile arkadaşımız var,bu konuda deneyimliler görüşleri bizim için önemli
Aaynen kuzuuuuuudemekki değişebiliyo...
bak işte tam senin dediğin gibi tabiri caizze huninin ağzı hep yukarı doğru olacak
çok güzel anlatmişsın ildammmmm
krize soktun resmen beni
ben bu sıkma işini denedim hiçde başarılı olamadım tam tersine hepsi dışarı gitti
ayyyiiiiiiii
azracım gecmiş olsun canım bi igne bile olsa mal canın yongası
telefonlar genelde bulunabiliyor canım bence git karakola filan yada savcılıga bırakma peşini derimmm
canım bence kesin hamişsin degerlerin düşük oldugu için doktor bekle demiştir gec döllenme heraldee
ay olsun da istiyorum ama aynen psikolojiktir diyorum bendeee gamze gibi:26:
ümitsizim niye acabaaa bu kadar cabuk olmasını hiç beklemiyorummm:18::18:
demekki değişebiliyo...
bak işte tam senin dediğin gibi tabiri caizze huninin ağzı hep yukarı doğru olacak
benim arkadaşımda bu pozisyonla hamile kalmış
evet burda çok hamile arkadaşımız var,bu konuda deneyimliler görüşleri bizim için önemli
çok doğru demişsin canım
allah aşkına ne güldüm ya kaçırdın afacanları desene
ALLAH ım bize acııııııııııııııııııııııııııııı
şu yaptılarımıza bak ya hepsini uyguluyos ama ortada birşey yokkk
arabayla 10 dakka bıle surmez canım bı gıdelim bakalım nasıll:18::18:
bende anlatam bariben klasik pozisyonda denedım hep kociş bebişlerı yolladıktan sonra iki üç dakka içerde kaldı
çıktıktan sonra bacakları dıktım havaya yastık felen hıc koymadım 15 dakka felen oyle durdum sonrada sağıma yada soluma donup bi 15 dakkada oyle durdum
geri çıkanların bı onemı yokmus zaten gıdenler gıdıyomus yerıne hatta bende hep cıkıyolardı dıyodum olmıycak hep çıkıyo bunlar felen dıye ama oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?