Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım tam o anda kasıkları sıkmak lazım
ve kafa aşağıda toto yukarda 15 dk bekle bence
sonra toto altına yastık ayaklar yukarı 15 dk bekel
ben ööle yapıcam

evet insan bazen olmadık şeyde en yakınına yanı eşine patlayabılıyo kuzum
ufak tefek bıseymıs sıkmayın canınızı cnmm benım
yok kuzum uyumusum baya geç kalktım dedım evı temızlıyım biraz çamaşırlarda birikmişti onları yıkadım sonra banyoya girdim
çıkınca direk geldım yanınıza

bende yakın istıyorum hatta var ama kararsız kaldım ablam şimdi aradıı arkadası ebe o bı doktor onermış bakalım cumartesı gelsın demış ben yardımcı olurum

tavsıye uzerıne olunca daha ıyı olur aslında kuzum bi git bakalım o dr a begenırsen dvm edersın
orası yakınmı barı cnmcım c.tesimi gitceksın

canımm hayırlı olsun hamilesin işte ALLAH tamamına erdirsin canım bende aynı senin gibi olmuştum hatta 1.5 ay geçti adet gününün üzerinden testler yaptım felan ama hep negatif bekledim bende doktorada gitmedim sonra mide bulantıları felan başladı doktora gittim hamilesin dedi şok olmuştum hatta birsüre yerimden kalkamadımm demekki günümüz geçse bile halveti elden bırakmak lazımm

Son düzenleme:

ay sen kesın hamiş beeeeee durduk yere sınırlenıyonnn benımkıde yemeden gıtmezz sabah

yastık işe yaramadı canım bizde deneyip test edilmiştir
demekki değişebiliyo...
ben ööle yapıcam
bak işte tam senin dediğin gibi tabiri caizze huninin ağzı hep yukarı doğru olacak

Canim ben dusugun arkasindan hemmen hamile kaldim ve bata on gun kala biliyodum hamile oldugumu ama diyodum psikolojiktir ama degilmis belki seninde oyledir
ayyyiiiiiiii

hosgeldin cnm merhaba

azracım gecmiş olsun canım bi igne bile olsa mal canın yongası
telefonlar genelde bulunabiliyor canım bence git karakola filan yada savcılıga bırakma peşini derimmm

canım bence kesin hamişsin degerlerin düşük oldugu için doktor bekle demiştir gec döllenme heraldee

belkide vardır canım niye bu kadar ümitsizsinki
düşük yapan arkadaşlar diğer ay hemen hamiş kaldı inşallah seninde olmuştur canımmm

ay olsun da istiyorum ama aynen psikolojiktir diyorum bendeee gamze gibi:26:
ümitsizim niye acabaaa bu kadar cabuk olmasını hiç beklemiyorummm:18::18:

ben ööle yapıcam

çok güzel anlatmişsın ildammmmm
krize soktun resmen beni
ben bu sıkma işini denedim hiçde başarılı olamadım tam tersine hepsi dışarı gitti

ben ööle yapıcam

benim arkadaşımda bu pozisyonla hamile kalmış

ben de öyle düşünüyorum canımda bakım burdaki prof.ler ne diyecek onlardan da bi yorum alayım dedim

evet burda çok hamile arkadaşımız var ,bu konuda deneyimliler görüşleri bizim için önemli

Son düzenleme:
çok doğru demişsin canım
krize soktun resmen beni
ben bu sıkma işini denedim hiçde başarılı olamadım tam tersine hepsi dışarı gitti
allah aşkına ne güldüm ya kaçırdın afacanları desene

arabayla 10 dakka bıle surmez canım bı gıdelim bakalım nasıll:18::18:

ben ööle yapıcam

ALLAH ım bize acııııııııııııııııııııııııııııı
şu yaptılarımıza bak ya hepsini uyguluyos ama ortada birşey yokkk

canlarım inanın benim çook karışık oldu...yazdıklarımı daha önce takip edenler hatırlarlar belki...biz ilk kez kasım ayında çalışmalara başlamıştık ve benim sat 31 ekimdi...ben de batım olan 1 aralık ı 4 gözle bekliyordum acaba hamiş oldum mu diye ancak değil 1 aralık 9 aralık oldu hala gelen giden olmadı ben de 9 aralık tarihinde doktora gittim( gitmeden önce gebelik testi negatif çıkmıştı) doktorda tabi hemen kan testi istedi ve 9 aralıkta hcg 0.23 çıktı yeni negatif...doktor dedi ki rahim duvarın kalın ya adet göreceksin ya da farklı bişey olabilir dedi, sen eğer haftaya kadar adet olmazsan yine bana gel tekrar bi kan testi yaparım eğer negatif çıkarsa hemen adet görmen için ilaç veririm dedi...ben de 14 aralık günü batımdan 14 gün sonra gitti yeniden kan verdim...bugün sabah bir baktım ki hcg 14.19...inanılmaz şaşırdım tabi ki, doktorda henüz birşey diyemem 16 aralık günü gel değere yeniden bakalım dedi...ben de tabi dayanamadığım için gelirken erken gebelik testi aldım ve resimdeki gibi çıktı o da...şu anda çok şaşkınım, eğer hamileysem bu mucize gibi birşey olacak...düşünsenize adet söktürücü için gittim ve hamile çıktım olacak....bakalım hayırlısı yarın ne çıkacak test sonucuuuu..............

ben arkadaşımda bu pozisyonla hamile kalmış

evet burda çok hamile arkadaşımız var ,bu konuda deneyimliler görüşleri bizim için önemli

bende anlatam bari ben klasik pozisyonda denedım hep kociş bebişlerı yolladıktan sonra iki üç dakka içerde kaldı
çıktıktan sonra bacakları dıktım havaya yastık felen hıc koymadım 15 dakka felen oyle durdum sonrada sağıma yada soluma donup bi 15 dakkada oyle durdum
geri çıkanların bı onemı yokmus zaten gıdenler gıdıyomus yerıne hatta bende hep cıkıyolardı dıyodum olmıycak hep çıkıyo bunlar felen dıye ama oldu çok şükür

demekki değişebiliyo...

bak işte tam senin dediğin gibi tabiri caizze huninin ağzı hep yukarı doğru olacak
Aaynen kuzuuuuuu
krize soktun resmen beni

canuum o çıkan sıvı önemli değil
o spermleri taşıyan sıvı
önemli olanlar çook tan yola koyulmuş oluyolar dr dedi tatlum

esim geldi simdi aramis telimi kapatmis calan kisi
bende söyledim esime polise falan gidelim diye de
o an polisi aramak lazim di diyor
bilmiyorum cnm ya
esimde sana birsey olmamis ya dedi
sikma canini dedi icimi rahatlatti biraz

demekki değişebiliyo...

benim arkadaşımda bu pozisyonla hamile kalmış

çok doğru demişsin canım

allah aşkına ne güldüm ya kaçırdın afacanları desene

ALLAH ım bize acııııııııııııııııııııııııııııı
şu yaptılarımıza bak ya hepsini uyguluyos ama ortada birşey yokkk

kızlar 10 dk halimize gülüyorum beni gören deli sanıcak neye gülüyo bu çatlak diye

arabayla 10 dakka bıle surmez canım bı gıdelim bakalım nasıll:18::18:

oo baya yakınmı kuzum ay hadı bakalım sen benden once gitceksin c.tesi gir emi buraya mutlaka donunce cunku pazarları ben olmuyorum
p.teside dr a gitcem ya çatlarım oyuzden c.tesi donuste mutlaka gel topiğe kuzumm hayırlı guzel hbrlerle

canlarım bende koçiş bebeleri yolladıktan sonra yarım saat popoşum yukarda sağa dönüp yatıodum oldu cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…