canlarım inanın benim çook karışık oldu...yazdıklarımı daha önce takip edenler hatırlarlar belki...biz ilk kez kasım ayında çalışmalara başlamıştık ve benim sat 31 ekimdi...ben de batım olan 1 aralık ı 4 gözle bekliyordum acaba hamiş oldum mu diye ancak değil 1 aralık 9 aralık oldu hala gelen giden olmadı ben de 9 aralık tarihinde doktora gittim( gitmeden önce gebelik testi negatif çıkmıştı) doktorda tabi hemen kan testi istedi ve 9 aralıkta hcg 0.23 çıktı yeni negatif...doktor dedi ki rahim duvarın kalın ya adet göreceksin ya da farklı bişey olabilir dedi, sen eğer haftaya kadar adet olmazsan yine bana gel tekrar bi kan testi yaparım eğer negatif çıkarsa hemen adet görmen için ilaç veririm dedi...ben de 14 aralık günü batımdan 14 gün sonra gitti yeniden kan verdim...bugün sabah bir baktım ki hcg 14.19...inanılmaz şaşırdım tabi ki, doktorda henüz birşey diyemem 16 aralık günü gel değere yeniden bakalım dedi...ben de tabi dayanamadığım için gelirken erken gebelik testi aldım ve resimdeki gibi çıktı o da...şu anda çok şaşkınım, eğer hamileysem bu mucize gibi birşey olacak...düşünsenize adet söktürücü için gittim ve hamile çıktım olacak....bakalım hayırlısı yarın ne çıkacak test sonucuuuu..............
kızlar, sabah 7 de kalktım wcye gittim bide şimdi daga şu dakika gittim. Bende yogunluktan çişe gidemiyorum ya allahım ya
çok enteresan ama belki de direk eline o gelmiştir alıp gitmiştir uğraşmamıştır diğerleriyle yanii. Olmuş artık yapacak birşey yok. Allah beterinden saklasın canım..
yani bu değer reglinin üzerinden 21 gün felan geçmiş hali mi şimdi sen regli görmedin o zaman bu ay ama bu kadar gecikmeye daha da artması lazımdı baya düşük gibi geldi değerin ama Allah'ın işi belli olmaz canım dimi. Yarın git bakalım ne durumda olacak. İnşallah vardır bebişin canımm..
canlarım inanın benim çook karışık oldu...yazdıklarımı daha önce takip edenler hatırlarlar belki...biz ilk kez kasım ayında çalışmalara başlamıştık ve benim sat 31 ekimdi...ben de batım olan 1 aralık ı 4 gözle bekliyordum acaba hamiş oldum mu diye ancak değil 1 aralık 9 aralık oldu hala gelen giden olmadı ben de 9 aralık tarihinde doktora gittim( gitmeden önce gebelik testi negatif çıkmıştı) doktorda tabi hemen kan testi istedi ve 9 aralıkta hcg 0.23 çıktı yeni negatif...doktor dedi ki rahim duvarın kalın ya adet göreceksin ya da farklı bişey olabilir dedi, sen eğer haftaya kadar adet olmazsan yine bana gel tekrar bi kan testi yaparım eğer negatif çıkarsa hemen adet görmen için ilaç veririm dedi...ben de 14 aralık günü batımdan 14 gün sonra gitti yeniden kan verdim...bugün sabah bir baktım ki hcg 14.19...inanılmaz şaşırdım tabi ki, doktorda henüz birşey diyemem 16 aralık günü gel değere yeniden bakalım dedi...ben de tabi dayanamadığım için gelirken erken gebelik testi aldım ve resimdeki gibi çıktı o da...şu anda çok şaşkınım, eğer hamileysem bu mucize gibi birşey olacak...düşünsenize adet söktürücü için gittim ve hamile çıktım olacak....bakalım hayırlısı yarın ne çıkacak test sonucuuuu..............
bende anlatam bariben klasik pozisyonda denedım hep kociş bebişlerı yolladıktan sonra iki üç dakka içerde kaldı
çıktıktan sonra bacakları dıktım havaya yastık felen hıc koymadım 15 dakka felen oyle durdum sonrada sağıma yada soluma donup bi 15 dakkada oyle durdum
geri çıkanların bı onemı yokmus zaten gıdenler gıdıyomus yerıne hatta bende hep cıkıyolardı dıyodum olmıycak hep çıkıyo bunlar felen dıye ama oldu çok şükür
Aaynen kuzuuuuuu
canuum o çıkan sıvı önemli değil
o spermleri taşıyan sıvı
önemli olanlar çook tan yola koyulmuş oluyolar dr dedi tatlum
oo baya yakınmı kuzum ay hadı bakalım sen benden once gitceksin c.tesi gir emi buraya mutlaka donunce cunku pazarları ben olmuyorum
p.teside dr a gitcem ya çatlarım oyuzden c.tesi donuste mutlaka gel topiğe kuzumm hayırlı guzel hbrlerle
canlarım bende koçiş bebeleri yolladıktan sonra yarım saat popoşum yukarda sağa dönüp yatıodum oldu cok sükür
yaa bu bişeymi ben bazen akşamları okuyodum topiğinizi kendi başıma bilinin başında kikirdeyip duruyodum eşim çok merak ediyodu ne var oorda diye bende hiiiç diyodum ama adam bilmiyoki güleriz ağlanacak halimize ucundan sıyırmaya başladığımı sanıyodukızlar 10 dk halimize gülüyorum beni gören deli sanıcak neye gülüyo bu çatlak diye
bende benim gibisi yok herhalde diyodumki varmış sabah evden çıkmazdan önce gidiyorum wc ye sonra 3 4 gibi
ama ben su içemiyorum ya aklıma bile gelmiyo 1 gün boyunca hiçç su içmediğim bile oluyu yada en fazla 1 bardak içmiş oluyorum su içerken sanki ateşin üstüne su dkmüş gibi oluyo suyon geçtiği heryeri hissediyorumm
n
ALLAH ım bize acııııııııııııııııııııııııııııı
şu yaptılarımıza bak ya hepsini uyguluyos ama ortada birşey yokkk
kızlar 10 dk halimize gülüyorum beni gören deli sanıcak neye gülüyo bu çatlak diye
benimkiler bir türlü yolu bulamadılar canım
bu ay kroki çizip vericem ellerine
hadi bakalım bu ay free takılcaz bis her şekli denicez ne çıkarsa bahtımıza artık2 aydı klasik takılıyoruz cnm
dahada yakın var ama bakalım şimdilik onu tercı edecem galıba haber verırım tabı canım:18::18: cok heycanlıyım
yok bacım ben garantiye alıp navigasyon cihazı vericem afacanlara şimdi okuma yazma bilmezler onlar nasıl anlasınlar harita krokibenimkiler bir türlü yolu bulamadılar canım
bu ay kroki çizip vericem ellerine
ya hepimiz burda kendi hayatımızdan bişeyler illaki buluyoruz. Bende öyle hiç su içmem şimdi ağrı kesici içtim onu bile sadece 1 yudum su ile içtim. Bazen haftada 1 bardak suyu bile tüketmediğim oluyor. Arada gece susuyorum. oda elektrikli battaniye ile yatıyorum diye sanırım. Eşimden istiyorum, bi tane şişem var eğer onda getirirse içiriyo yoksa zaten o gelene kadar uyuyorum
hehe hadı bakalım kuzum ınsallah bu ay gelır bebişin
valla benıde heyecan basıyo dr a gitceğimi düşündükçe hayırlısıyla görsek keseyı bebişlerimizi oy oyy çok garip duygular bunlar
rabbım herkese yaşatır ınsallahh
kızlar 10 dk halimize gülüyorum beni gören deli sanıcak neye gülüyo bu çatlak diye
ayyyy ben susuz ölürüm resmen
gözümü açar açmaz 3 bardak su içiyorum önce
günde 2 lt rahat içiyorum belki daha fazla
hehe hadı bakalım kuzum ınsallah bu ay gelır bebişin
aminnnnnn tatlım
valla benıde heyecan basıyo dr a gitceğimi düşündükçe hayırlısıyla görsek keseyı bebişlerimizi oy oyy çok garip duygular bunlar
rabbım herkese yaşatır ınsallahh
aminnnn inşallahhh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?