Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yumurtaya can veren allahım sen nelere kadirsin
yummy cankuş inşallah hamişsindir ve rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir......

kızlar, sabah 7 de kalktım wcye gittim bide şimdi daga şu dakika gittim. Bende yogunluktan çişe gidemiyorum ya allahım ya

bende benim gibisi yok herhalde diyodumki varmış sabah evden çıkmazdan önce gidiyorum wc ye sonra 3 4 gibi
ama ben su içemiyorum ya aklıma bile gelmiyo 1 gün boyunca hiçç su içmediğim bile oluyu yada en fazla 1 bardak içmiş oluyorum su içerken sanki ateşin üstüne su dkmüş gibi oluyo suyon geçtiği heryeri hissediyorumm
n

amin cnmmm aminnn

ilginç bi durum gerçekten yummy ama bu deger bebiş var oluyo obur testlede dr garantılıycek ınsallahh

hadi bakalım bu ay free takılcaz bis her şekli denicez ne çıkarsa bahtımıza artık 2 aydı klasik takılıyoruz cnm

dahada yakın var ama bakalım şimdilik onu tercı edecem galıba haber verırım tabı canım:18::18: cok heycanlıyım

kızlar 10 dk halimize gülüyorum beni gören deli sanıcak neye gülüyo bu çatlak diye
yaa bu bişeymi ben bazen akşamları okuyodum topiğinizi kendi başıma bilinin başında kikirdeyip duruyodum eşim çok merak ediyodu ne var oorda diye bende hiiiç diyodum ama adam bilmiyoki güleriz ağlanacak halimize ucundan sıyırmaya başladığımı sanıyodu

ya hepimiz burda kendi hayatımızdan bişeyler illaki buluyoruz. Bende öyle hiç su içmem şimdi ağrı kesici içtim onu bile sadece 1 yudum su ile içtim. Bazen haftada 1 bardak suyu bile tüketmediğim oluyor. Arada gece susuyorum. oda elektrikli battaniye ile yatıyorum diye sanırım. Eşimden istiyorum, bi tane şişem var eğer onda getirirse içiriyo yoksa zaten o gelene kadar uyuyorum

ALLAH ım bize acııııııııııııııııııııııııııııı
şu yaptılarımıza bak ya hepsini uyguluyos ama ortada birşey yokkk

kızlar 10 dk halimize gülüyorum beni gören deli sanıcak neye gülüyo bu çatlak diye

benimkiler bir türlü yolu bulamadılar canım
bu ay kroki çizip vericem ellerine

akrobat olduk valla bebişlerin geldiği yok

hadi bakalım bu ay free takılcaz bis her şekli denicez ne çıkarsa bahtımıza artık 2 aydı klasik takılıyoruz cnm

hehe hadı bakalım kuzum ınsallah bu ay gelır bebişin

dahada yakın var ama bakalım şimdilik onu tercı edecem galıba haber verırım tabı canım:18::18: cok heycanlıyım

valla benıde heyecan basıyo dr a gitceğimi düşündükçe hayırlısıyla görsek keseyı bebişlerimizi oy oyy çok garip duygular bunlar
rabbım herkese yaşatır ınsallahh

ayyyy ben susuz ölürüm resmen
gözümü açar açmaz 3 bardak su içiyorum önce
günde 2 lt rahat içiyorum belki daha fazla

aminnnn inşallahhh canım

inşallah görürsünüz güzel haberler alırsınız cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…