ayyyy ben susuz ölürüm resmen
gözümü açar açmaz 3 bardak su içiyorum önce
günde 2 lt rahat içiyorum belki daha fazla
inşallah görürsünüz güzel haberler alırsınız cnm.
valla bugün çok miğdem bulanıyor jesin hamileyim
aynen canım bebişler gelene kadar tam sıyıracağız herhaldeyaa bu bişeymi ben bazen akşamları okuyodum topiğinizi kendi başıma bilinin başında kikirdeyip duruyodum eşim çok merak ediyodu ne var oorda diye bende hiiiç diyodum ama adam bilmiyoki güleriz ağlanacak halimize ucundan sıyırmaya başladığımı sanıyodu
akrobat olduk valla bebişlerin geldiği yok
sendemi hamişsin cnmm tebrik ederim nekadarlık senınki
canlarım hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
hala inanamıyorum, kendimi çok da inandırmak istemiyorum bakalım yarın ne çıkacakk, Allahım hayırlısını göstersin...
sanki bekliycem yarın test sonucu çıkana kadar???????? çok şaşkınımmmmmmmmmm
amiiiiiin cnm benım inşallahh bol bol dua edelım birbirimize
allah muhafaza ağzındal yel alsın tatlım ama yinede bi dr a görün istersen.......allaha emanet ol bebeğin ve sen....Kizlar tansiyonun yuksek idrarimda protein yuksekligi var karnim agriyo basima aniden agrilar yuzugum parmagimdn cikmiyo sislikten giriyo gebelik zehirlenmesi denen sey bu olabilir mi
Kizlar tansiyonun yuksek idrarimda protein yuksekligi var karnim agriyo basima aniden agrilar yuzugum parmagimdn cikmiyo sislikten giriyo gebelik zehirlenmesi denen sey bu olabilir mi
canlarım hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
hala inanamıyorum, kendimi çok da inandırmak istemiyorum bakalım yarın ne çıkacakk, Allahım hayırlısını göstersin...
sanki bekliycem yarın test sonucu çıkana kadar???????? çok şaşkınımmmmmmmmmm
5 bitti canım allah olmayanada versinnn insalah ilk düşük olmustu bu ikinci
tabii tatılım inşallah tüm hamile arkadaşlarım sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar, hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalır inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin. hep dua edelim
benimkiler bir türlü yolu bulamadılar canım
bu ay kroki çizip vericem ellerine
valla hasta olucam diye korkuyorum beterin beteri dvarmış sen hiç içmiyosun nerdeyse ben en azından ilaçlarımla birlikte bardağımı bitiriyorummya hepimiz burda kendi hayatımızdan bişeyler illaki buluyoruz. Bende öyle hiç su içmem şimdi ağrı kesici içtim onu bile sadece 1 yudum su ile içtim. Bazen haftada 1 bardak suyu bile tüketmediğim oluyor. Arada gece susuyorum. oda elektrikli battaniye ile yatıyorum diye sanırım. Eşimden istiyorum, bi tane şişem var eğer onda getirirse içiriyo yoksa zaten o gelene kadar uyuyorum
akrobat olduk valla bebişlerin geldiği yok
5 bitti canım allah olmayanada versinnn insalah ilk düşük olmustu bu ikinci
tabii tatılım inşallah tüm hamile arkadaşlarım sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar, hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalır inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin. hep dua edelim
yok bacım ben garantiye alıp navigasyon cihazı vericem afacanlara şimdi okuma yazma bilmezler onlar nasıl anlasınlar harita kroki
aynen canım bizimde öyle sayılır yani 5 lt su 15 gün falan bitiyo onunda ancak 1lt ben 4 lt eşim içmiştirEşim geç geldiği için pek zamanı olmuyo. Biz 5 lt suyu 1 ayda bitiremiyoruz bile. O da arada abimler falan geliyoda onlar içiyo, yoksa bidon yosun bağlıycak
en güzelini yapıyorsun canım bende şu hayıt hapı sayesinde günde bir bardak su içmiş oldum yoksa 1 ay içmesem aklıma gelmezayyyy ben susuz ölürüm resmen
gözümü açar açmaz 3 bardak su içiyorum önce
günde 2 lt rahat içiyorum belki daha fazla
aynı durumdayız bir gören olsa deli der hatta az önce içeri müşteri girmiş ben hala burdakiler kıkırdıyorummm.1:
valla bugün çok miğdem bulanıyor jesin hamileyim
5. ayınmı bıttı cnm
benımde ilki düştü bu ıkıncısı inşallah bunda bişey olmaz
:18:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım kabul etsın tum dualarımızı inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?