Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyy ben susuz ölürüm resmen
gözümü açar açmaz 3 bardak su içiyorum önce
günde 2 lt rahat içiyorum belki daha fazla

Eşim geç geldiği için pek zamanı olmuyo. Biz 5 lt suyu 1 ayda bitiremiyoruz bile. O da arada abimler falan geliyoda onlar içiyo, yoksa bidon yosun bağlıycak

aynen canım bebişler gelene kadar tam sıyıracağız herhalde
akrobat olduk valla bebişlerin geldiği yok

kırk takla atıyoz gelsinler diye ama:86::86::86:

canlarım hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
hala inanamıyorum, kendimi çok da inandırmak istemiyorum bakalım yarın ne çıkacakk, Allahım hayırlısını göstersin...
sanki bekliycem yarın test sonucu çıkana kadar???????? çok şaşkınımmmmmmmmmm

Kizlar tansiyonun yuksek idrarimda protein yuksekligi var karnim agriyo basima aniden agrilar yuzugum parmagimdn cikmiyo sislikten giriyo gebelik zehirlenmesi denen sey bu olabilir mi

canim hayirlisi olsun hakkinda ins
kan degerlerinde artsin insallah
ama teste de gördün silik cikmis cnm
demekki daha bayagi yeni

amiiiiiin cnm benım inşallahh bol bol dua edelım birbirimize

tabii tatılım inşallah tüm hamile arkadaşlarım sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar, hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalır inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin. hep dua edelim

canımmmm kesın hamılesın tebrık ederım
gec döllenme olmus masallah sana

Kizlar tansiyonun yuksek idrarimda protein yuksekligi var karnim agriyo basima aniden agrilar yuzugum parmagimdn cikmiyo sislikten giriyo gebelik zehirlenmesi denen sey bu olabilir mi
allah muhafaza ağzındal yel alsın tatlım ama yinede bi dr a görün istersen.......allaha emanet ol bebeğin ve sen....
kuzularım ben sohbetinize cidden doyamıyorum hepiniz çok datlusunuz kendinize iyi bakın ben çıkıyorum

tatlım turşu gibi gibi bişiler yediysen vücudun su toplamış olabilir:26:

canım güzel olacak her şey
farklı yaptığın bişey var mıydı bu ay tatlım

karnıma bugün bir melek konmuş olabilirrr belkiiii geçse şu 15 günnnnn

5 bitti canım allah olmayanada versinnn insalah ilk düşük olmustu bu ikinci

5. ayınmı bıttı cnm
benımde ilki düştü bu ıkıncısı inşallah bunda bişey olmaz
:18:

tabii tatılım inşallah tüm hamile arkadaşlarım sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar, hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalır inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin. hep dua edelim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım kabul etsın tum dualarımızı inşallahhh

benimkiler bir türlü yolu bulamadılar canım
bu ay kroki çizip vericem ellerine
öldürdün beniii .60:
valla hasta olucam diye korkuyorum beterin beteri dvarmış sen hiç içmiyosun nerdeyse ben en azından ilaçlarımla birlikte bardağımı bitiriyorumm
akrobat olduk valla bebişlerin geldiği yok

aynen öyle yakında bacaklarının arasından başını geçirirsen oluyo diyecekler onuda yapıcaz güleriz ağlanacak halimizee

5 bitti canım allah olmayanada versinnn insalah ilk düşük olmustu bu ikinci

5. ayınmı bıttı cnm
benımde ilki düştü bu ıkıncısı inşallah bunda bişey olmaz
:18:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım kabul etsın tum dualarımızı inşallahhh

yok bacım ben garantiye alıp navigasyon cihazı vericem afacanlara şimdi okuma yazma bilmezler onlar nasıl anlasınlar harita kroki
süperdi bu canım
Eşim geç geldiği için pek zamanı olmuyo. Biz 5 lt suyu 1 ayda bitiremiyoruz bile. O da arada abimler falan geliyoda onlar içiyo, yoksa bidon yosun bağlıycak
aynen canım bizimde öyle sayılır yani 5 lt su 15 gün falan bitiyo onunda ancak 1lt ben 4 lt eşim içmiştir
ayyyy ben susuz ölürüm resmen
gözümü açar açmaz 3 bardak su içiyorum önce
günde 2 lt rahat içiyorum belki daha fazla
en güzelini yapıyorsun canım bende şu hayıt hapı sayesinde günde bir bardak su içmiş oldum yoksa 1 ay içmesem aklıma gelmez

aynı durumdayız bir gören olsa deli der hatta az önce içeri müşteri girmiş ben hala burdakiler kıkırdıyorummm .1:

valla bugün çok miğdem bulanıyor jesin hamileyim

inşallah canım
ben de kasıklarım ağrıyo hamileyim demek isterdim ama
kasıklarım ağrıyo yani kırmızışar geliyo diyebilirim ancak

karnıma bugün bir melek konmuş olabilirrr belkiiii geçse şu 15 günnnnn

amin inşalah kuzus senin k
i nekadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…