allahım yaa.allah millete akıl dağıtırken bunlar şemsiyeyi kapatanlardan..gıcıklıkda parayla değilki anacım masus yapıyolar.....bak şimcik benim mübarek bayramlık ağzım açılacak dahada kapanmayacakinadına sormuyolarsa bende neyim birinci olur bu seferde ikinci velet faslı başlar topunun köküne kibrit suyu
kim kızdırmış benim aysunumu yaaboş ver sen onları tatlım elin ağzı torba değilki büzesin patavatsız insanlar işte nerde ne konuşacaklarını bilmiyolar
cenazeye gider gülerlerdüğüne gider ağlarlar tutarsızlar amaannn salla gitsin işte boş ver balımmm
doktor kürtaja gerek yok demiş kanamayla düşmüş kelebekcimkürtaj olmuş mu peki canım.
ay inşş sizinklerin de inglzcesine ben girerm ne guzel yaa hayal etmek blee
iyi akşamlar hoş geldin. hayırlısı olsun güzelim takma kafana...
hoşgeldin.
allahım yaa.allah millete akıl dağıtırken bunlar şemsiyeyi kapatanlardan..gıcıklıkda parayla değilki anacım masus yapıyolar.....bak şimcik benim mübarek bayramlık ağzım açılacak dahada kapanmayacakinadına sormuyolarsa bende neyim birinci olur bu seferde ikinci velet faslı başlar topunun köküne kibrit suyu
ne güzel yazmışsın ağzına sağlık tespitler mikemmel:13:
iyi akşamlar hoş geldin. hayırlısı olsun güzelim takma kafana...
hoşgeldin.
hoş geldin..Selam kızlar ben geldım nasılsınız bakalım goruşmeyelı
bak güzelim benim bebeğim olmuyo pco var ama şükür allaha zorla da olsa bi oğlum oldu ama tedaviyle ve herkes bebeğimin olmadığını biliyor ama şimdi yine bana bebek yap zamanı geldi arayı açma gibi şeyler söylüyolar sanki ben neyin ne olduğunu bilmiyorum kısmet diyorum yok yok sen yap diyolar hayırlısı diyorum arayı açma diyolar veren allah diyorum hakkımda hayırlısı diyorum türkçeleri kıt anlamıyolar arkadaş illa benim bebeğim olmuyor beyniniz kıt diyicem onu istiyolarçok sağolun kızlarr yaa
inanın aynen öyleler..ikisi de bayan birde..ama gıcıklık için soruyorlar bana yumurtlama gününü anlatıorlar falan
bir bilseler benim kitap yazacak kadar şey öğrendiğimi..bildikleri iki kelimeyle bana ders veriyorlar...
birinin iki oğlu var diğeride balayında hamile kalmış bir oğlu var..beni anlayamıyorlar tabi aramamışlarki bizim gibi bebek..
evet bebeğim olmuyo dememi bekliyorlar galiba.inadına soruyorlar. yada onlar bebeği aramadıkları için nasıl olmaz diye şaşırdıklarından.
cnm bizm iltahaba baklmadı onn testi ayrı mı oluo? bnm bu dedgm profa gitmş bi arkdas kk den buldm 2 ay sonra hamiş kalmş adam kesnlkle once dogal dıomş ama işşte muyayene numaları var inş kapatmamıştır artık yasak ya hem üni hast.hem muayne blmıorm artık olmadı başka bi dra gderiz...
yoluzunm hemen umutsuzluga kaplma incir yıomsn peki sen incir kürü çok ii yumoşlar için bi dahaki aya tam gelişçek kocaman olcak yumuşn inan ama buna hayıtı da inanarak iç aslnda şu branca urslu sana göre tam onu edinsen blıosn meg üç kez koyu çizgi gördü o şurubn sayesinde
cnm derler bnm de çok yakın arkdaslar blıo bnmkler ii niyetle takma dıolar bu kadar ama nasl takmayım işte sorun burda ..sizinklere kzdm şimdi ben boz at demıorm ama tavrını koydugunu bi şeklde hissettir bi daha oyle yorum yapamasınlar bazen ağızlarınn tıkanması gerekıo insanların işte
doktor kürtaja gerek yok demiş kanamayla düşmüş kelebekcim
duygum harika olurduu gerçektenn emin ellerde olduğunu bilmek ne güzel olurduuuuu
cnm bizm iltahaba baklmadı onn testi ayrı mı oluo? bnm bu dedgm profa gitmş bi arkdas kk den buldm 2 ay sonra hamiş kalmş adam kesnlkle once dogal dıomş ama işşte muyayene numaları var inş kapatmamıştır artık yasak ya hem üni hast.hem muayne blmıorm artık olmadı başka bi dra gderiz...
yoluzunm hemen umutsuzluga kaplma incir yıomsn peki sen incir kürü çok ii yumoşlar için bi dahaki aya tam gelişçek kocaman olcak yumuşn inan ama buna hayıtı da inanarak iç aslnda şu branca urslu sana göre tam onu edinsen blıosn meg üç kez koyu çizgi gördü o şurubn sayesinde
cnm derler bnm de çok yakın arkdaslar blıo bnmkler ii niyetle takma dıolar bu kadar ama nasl takmayım işte sorun burda ..sizinklere kzdm şimdi ben boz at demıorm ama tavrını koydugunu bi şeklde hissettir bi daha oyle yorum yapamasınlar bazen ağızlarınn tıkanması gerekıo insanların işte
duygum lokosit yanlış hatırlamıyosam spermdeki iltihap bakılmıştı bizim testte..belkide ben yanlış biliyorumdur:44:.
ben öyle büyük bir hta ettim ki artık düşünüyoruz demekte...
ama bir kaç ay daha geçerde olmazsa bebişimm kist varmış bende vs şimdilik erteledik dicem..
evet bi kaç kez daha sorarlarsa ağzının da paylarını vericem haklısın canım...
ne güzel dedin canım rabbim ikisini de sana bağışlasın allah kıznıda analı babalı büyütmek nasip etsin..benimde başıma çok geldi canım ama artık sallıyorum ne kadar canım ciicm arkadaşım dersen o arkadaşın senin açığını bekler bulduğu andada sırtından vururlar ben bunu bilir bunu söylerim insanlar riyakar senin kalbinin kırılıp kırılmadığı umrunda bile olmuyo o seçici olduğumdanmıdır bilmiyorum hiç arkadaşım yok etrafımda en iyi arkadaşım kızım kocam ailem gerisinde çok zarar gördüm
sende benim kafadansın çiçeeem.demi yaa valla dıorm şakasına bi tane dogurayım iknciyi evlatlık alalım kociş kızıo olur mu hiç oyle şey dıo bu kadar takmayız o zaman heralde yaa aslnda ikiz olsa ikisi birden çıkar aradan ne guzel
çok sağolun kızlarr yaa
inanın aynen öyleler..ikisi de bayan birde..ama gıcıklık için soruyorlar bana yumurtlama gününü anlatıorlar falan
bir bilseler benim kitap yazacak kadar şey öğrendiğimi..bildikleri iki kelimeyle bana ders veriyorlar...
birinin iki oğlu var diğeride balayında hamile kalmış bir oğlu var..beni anlayamıyorlar tabi aramamışlarki bizim gibi bebek..
evet bebeğim olmuyo dememi bekliyorlar galiba.inadına soruyorlar. yada onlar bebeği aramadıkları için nasıl olmaz diye şaşırdıklarından.
duygum lokosit yanlış hatırlamıyosam spermdeki iltihap bakılmıştı bizim testte..belkide ben yanlış biliyorumdur:44:.
ben öyle büyük bir hta ettim ki artık düşünüyoruz demekte...
ama bir kaç ay daha geçerde olmazsa bebişimm kist varmış bende vs şimdilik erteledik dicem..
evet bi kaç kez daha sorarlarsa ağzının da paylarını vericem haklısın canım...
duygum ben hayıt hapının bır kutusunu bıtırdım bugun ıkıncı kutuya gectım ıncırıde her geun 3 4 tane yıyıyorum ama nafıle nasıp bakalım o surubu cok almak ıstedım ama ulasamadım kımseden
çok sağolun kızlarr yaa
ya bende sallamamayı öğreneceğim senin gibi eminem yada bilmiyorum sonum iyi değil[B .!.:eminemine;22183275]benimde başıma çok geldi canım ama artık sallıyorum ne kadar canım ciicm arkadaşım dersen o arkadaşın senin açığını bekler bulduğu andada sırtından vururlar ben bunu bilir bunu söylerim insanlar riyakar senin kalbinin kırılıp kırılmadığı umrunda bile olmuyo o seçici olduğumdanmıdır bilmiyorum hiç arkadaşım yok etrafımda en iyi arkadaşım kızım kocam ailem gerisinde çok zarar gördüm
keşkeeee duygumm ikiz olsa değil mi ne kadar güzel olurdu..demi yaa valla dıorm şakasına bi tane dogurayım iknciyi evlatlık alalım kociş kızıo olur mu hiç oyle şey dıo bu kadar takmayız o zaman heralde yaa aslnda ikiz olsa ikisi birden çıkar aradan ne guzel
hoş geldin..
bak güzelim benim bebeğim olmuyo pco var ama şükür allaha zorla da olsa bi oğlum oldu ama tedaviyle ve herkes bebeğimin olmadığını biliyor ama şimdi yine bana bebek yap zamanı geldi arayı açma gibi şeyler söylüyolar sanki ben neyin ne olduğunu bilmiyorum kısmet diyorum yok yok sen yap diyolar hayırlısı diyorum arayı açma diyolar veren allah diyorum hakkımda hayırlısı diyorum türkçeleri kıt anlamıyolar arkadaş illa benim bebeğim olmuyor beyniniz kıt diyicem onu istiyolarulen gece gece dellendim yine ya
Aysunayııım ben gibii hazır cevap ol ben her an hazıroldayımmmmgenel sorulara cevaplarımı yazıyorum daha öncede yazmışsım yine yazayım...
soran kişi:EEEEEEE çocuğu ne zamannn yapcann gülbebekkkkkk
gülbebek:)AAAAAA dur eve gidince hemen yapcammmmm
soran densiz kişi:nee oo gülbebek yumurtalıklarınımı bağlattınnn
hee yumurtalıklarımı bağlattım geldeee açççç
soran kişi:Buna çok sinirlenmiştim ve anında verdim cevabı roman oynarkenb karnımayastık koymuştum kız kınasında neee o gülbebeekkk kocan dolduramadımııı orayııı
Kocam doldurmayı çok iyii bilirrr çokmu merak ettinnnnnn dedimmmmmderimdee hiç umrumda değill ben üzüleceğime o densiz üzülsünn o laf söylemeye çekinmiyorsa ben hiççç çekinmemmmmm valla
ayy duygum şimdi öle desem onunda matematiğini yaparlar hemenşey de bu aralar olursa izin denk gelmıo yaza dusunuorz de o zaman olursa da aa kazara ile oldu dersndalga geçmek lazm bu gibi tiplerle
Aysunayııım ben gibii hazır cevap ol ben her an hazıroldayımmmmgenel sorulara cevaplarımı yazıyorum daha öncede yazmışsım yine yazayım...
soran kişi:Buna çok sinirlenmiştim ve anında verdim cevabı roman oynarkenb karnımayastık koymuştum kız kınasında neee o gülbebeekkk kocan dolduramadımııı orayııı
Kocam doldurmayı çok iyii bilirrr çokmu merak ettinnnnnn dedimmmmmderimdee hiç umrumda değill ben üzüleceğime o densiz üzülsünn o laf söylemeye çekinmiyorsa ben hiççç çekinmemmmmm valla
allahım nelere kadir .....valla duyduğun yerde çok piz bozmak lazım ama işte onların yapmadığı insanlığı biz onlara yapıyoruz......tabi oda anlayanaya varya yanında olup onların ağzının payını vermek isterdim kusura bakma ama okumuş cahiller bunlar sen onlar için kendini üzersen onlar mutlu olur inan hatta onların yanında hiç olmadığınkadar neşeli olki senin güçlü olduğunu görsünler hem senin çocuğun olmuyo diye birşey yokİNŞALLAH OLUCAK ben neler aşadım ablamın kayınvalidesi çeyiz dizerken olay çıkardı işin ucu bana dokundu ağlıyorumm ben gelmiş bana ne dese beğenirsinn ağla ağlaa belki bebeğin olur dedi inan bana dünya başıma yıkıldı ama ALLAH ın takdiriki o ay hamileymişim bilmiyodum
ya bende sallamamayı öğreneceğim senin gibi eminem yada bilmiyorum sonum iyi değil
keşkeeee duygumm ikiz olsa değil mi ne kadar güzel olurdu..
haklısın insanı çileden çıkarmak için dünyaya gelmişler sanki...
demek her yerdevar bu insancıklardan hepimize birer ikişer denk gelmiş baksana
vallahi sizinle konuşunca rahatladım birazz kızlar..dünden beri ptlamaya hazır bomba gibiyim yoksa..[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?