bendee öyle uyuyamam diye yatmıyorummm yummmy hamişşş kuzumm meg bugün çok uykusuzdu uyumuş olabilir...
hehegeldim uleynn iftira atmayın namıslı kadına
o zaman çok olmamış sana canım benimde 3.yılımda gebe kaldım.....hakikaten başka zaman olsa hemen uykum gelir benim ama kk ya girince uyku muyku kalmıyo bende işin tuhaf tarafı sabaha karşı da uyusam yine her zaman ki saatimde uyanıp dinç kalkabiliyorum:44:bendee öyle uyuyamam diye yatmıyorummm yummmy hamişşş kuzumm meg bugün çok uykusuzdu uyumuş olabilir...
megg bugün küsküyü yediiibende yarın MEGden yiycem sen niye yatmadın diyee kuzumm benimm o çok geç yatıyorr sabahı bulmuştu bugünnn uykusu düzene girmeliiii artık bendede böle ara sıra iştee uyku tutmuyor malesef...Bizim 4 biitti5 e girdik 26 yaşındayım canımmm ilk yıl eşim yoktu 3 yıldır deniyoruz işte
uyusun cnm ya düzene girmek öneli tabi birde ben girebilsem
yummyle pek karşılaşmadık sanırım ama çok sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini
valla beni uyut dedi sırtına sarıldım sakallarını sevdim uyuttum aşkımı 1 saat sora tamam yeter sıcak hadi git internete dedi kovdu nakör kedi
iyi geceler kızlar.. ben bi şey soracagım sizlere.. ben menogon adında bi iğne kullanıyorum bunu kullanıpta hamile kalan varmı aranızda.. yada bilgiisi olan.. yaa bi de bana sadece hormon tahlili yapıldı rahim filmi çekildi ve eşim tahlil verdi..hiç bi sorun yok.. 1 senedir hamile kalamıyorum.. acaba başka tahlillerde yapılıyormu bebek olmayınca..
hehenerelere kaçtın hatun düzelmiş mi senin robot şarkıyı doğru ezberlemişmi....
:
sakalsız olsa değil koynuma eve bile giremezyaa bendee kocamı özledimm bendee kocamın sakalını sevmek istiyorum diycemde benim kocamın sakalı yokkiiii işte olsada sevsem sakal gerekmezki saçını başını severim bendeeee
ii geceler superisi o dediğin iğneyi hiç duymadımm inann yumurtlamaya falan bakıldımıı adetin düzenlimi?
yaa bendee kocamı özledimm bendee kocamın sakalını sevmek istiyorum diycemde benim kocamın sakalı yokkiiii işte olsada sevsem sakal gerekmezki saçını başını severim bendeeee
ii geceler superisi o dediğin iğneyi hiç duymadımm inann yumurtlamaya falan bakıldımıı adetin düzenlimi?
allah seni garuvalla beni uyut dedi sırtına sarıldım sakallarını sevdim uyuttum aşkımı 1 saat sora tamam yeter sıcak hadi git internete dedi kovdu nakör kedi
ben çok düzenli uyurum ama buraya girince sapıtıyo düzenimdüzenli uyku.... nasıl bişeyki acaba yaabugün 50 saate yakın uykusuzluğun ardından sabah 9 da bayılmışım akşam 7 de kalktım
amin inşallah şebommm darısı olmayanlarraaaauyusun cnm ya düzene girmek öneli tabi birde ben girebilsem
yummyle pek karşılaşmadık sanırım ama çok sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini
gerçektenmiiiii 3. yılındamı kaldın hiç kalmamışmıydın bende kalırmıyım ki acabaa ne çok sru sordumm mucize gibi bişey hiç inanasım gelmiyokiiiihehenerelere kaçtın hatun düzelmiş mi senin robot şarkıyı doğru ezberlemişmi....
o zaman çok olmamış sana canım benimde 3.yılımda gebe kaldım.....hakikaten başka zaman olsa hemen uykum gelir benim ama kk ya girince uyku muyku kalmıyo bende işin tuhaf tarafı sabaha karşı da uyusam yine her zaman ki saatimde uyanıp dinç kalkabiliyorum:44:
özlemim 50 saatmii bebeğin olmasını gerçketen olumsuz etkiliyormuş uyku düzeni inanırımdaa buna ben bugün güzel uyudum normalde bu kadar geçe kalmam çok nadir takılırımm böyledüzenli uyku.... nasıl bişeyki acaba yaabugün 50 saate yakın uykusuzluğun ardından sabah 9 da bayılmışım akşam 7 de kalktım
valla çok masum uyuyodu kocacığım
sakalsız olsa değil koynuma eve bile giremez
evet adetlerim düzenli.. bri ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım tek yumurta olmuştuu .. ama malesef tutmadı.. 5 gün boyunca bu iğneyi kullanacagım.. sonra yumurta takibi yapılacak..
Bu arada kızlar eltim aradı rüyasında aynen şunları görmüş; eşimin halası kayınvaldemlere gitmiş özlem hamile 1 ay sonra doğum yapıcak diye güya ağzından kaçırmış eltimde şaşırmış bana niye söylemiyosunuz hamile olduğunu demiş eşimin halasıda demiş ki senin 1 yıldır çocuğun olmuyo ya üzülürsün diye söylemdik demiş öyle uyanmış. acaba ne olaki
amanda aman taze aşıklar gibiymişsiniz yahu......ben hiç liseli aşık olamadım zaten o yaşta gelin oldum :123:ya benim eşimde bıyıklı diyom ona ya bıyığın ya ben adam tınlamıyo bile beni .üffffffvalla çok masum uyuyodu kocacığım
ayrıca uykusuzken liseli gibi öpüşüp koklaşıp sarılmayı tercih ediyoooo
sakalsız olsa değil koynuma eve bile giremez
:44:hayır diyelim hayırlara vesile olsun.rüya tabirlerine baksanaBu arada kızlar eltim aradı rüyasında aynen şunları görmüş; eşimin halası kayınvaldemlere gitmiş özlem hamile 1 ay sonra doğum yapıcak diye güya ağzından kaçırmış eltimde şaşırmış bana niye söylemiyosunuz hamile olduğunu demiş eşimin halasıda demiş ki senin 1 yıldır çocuğun olmuyo ya üzülürsün diye söylemdik demiş öyle uyanmış. acaba ne olaki
superisii devam et bakalımm biraz olmazsaa sende hayıt hapını bir dene bakalımm eczanede satılıyor agnugaston diyee birçok kişi hamiş kaldı onunlaa....Prolaktinine yani süt hormonuna bakıldımı peki...
amanda aman taze aşıklar gibiymişsiniz yahu......ben hiç liseli aşık olamadım zaten o yaşta gelin oldum :123:ya benim eşimde bıyıklı diyom ona ya bıyığın ya ben adam tınlamıyo bile beni .üffffff
:44:hayır diyelim hayırlara vesile olsun.rüya tabirlerine baksana
ben yazdımda bulamadım bişeyne yazayım gogılcana? rüyada eltiyi hamile görmek mi
canımmm nasıl yani prolaktin progestorona falan bakılmadımııı:44: tek bir doktoramı gittiinnn bence bunlarada baktır yumurtlama hapları ikize hamiş bıraktırabiliyorr inşallahh ikiizn olurrrrhayır sadece fsh ve lh hormonlarına bakıldı.. bende onu anlamıyorum zaten.. sadece bunlara neden bakılıyor.. bide rahim filmi çekildi o kadar.. bu kullandıgım iğne yumurtaları fazlalaştırıyoprmuşş doktor ikiz bile olabilir dedi.. bi sorunum olmadıgı için.. bakalım hayırlısı artık..
gülbebek bizde işler öyle anacım her 3 seneye 1 velet 6 seneye ikizşakası biyere evlilik yıldönümümde hamiş olsam çok süper olurdu beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?