Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bendee öyle uyuyamam diye yatmıyorummm yummmy hamişşş kuzumm meg bugün çok uykusuzdu uyumuş olabilir...

uyusun cnm ya düzene girmek öneli tabi birde ben girebilsem

yummyle pek karşılaşmadık sanırım ama çok sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini

geldim uleynn iftira atmayın namıslı kadına
hehe nerelere kaçtın hatun düzelmiş mi senin robot şarkıyı doğru ezberlemişmi....

o zaman çok olmamış sana canım benimde 3.yılımda gebe kaldım.....hakikaten başka zaman olsa hemen uykum gelir benim ama kk ya girince uyku muyku kalmıyo bende işin tuhaf tarafı sabaha karşı da uyusam yine her zaman ki saatimde uyanıp dinç kalkabiliyorum:44:

yummyle pek karşılaşmadık sanırım ama çok sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini

düzenli uyku.... nasıl bişeyki acaba yaa bugün 50 saate yakın uykusuzluğun ardından sabah 9 da bayılmışım akşam 7 de kalktım

valla beni uyut dedi sırtına sarıldım sakallarını sevdim uyuttum aşkımı 1 saat sora tamam yeter sıcak hadi git internete dedi kovdu nakör kedi
yaa bendee kocamı özledimm bendee kocamın sakalını sevmek istiyorum diycemde benim kocamın sakalı yokkiiiiişte olsada sevsem sakal gerekmezki saçını başını severim bendeeee

ii geceler superisi o dediğin iğneyi hiç duymadımm inann yumurtlamaya falan bakıldımıı adetin düzenlimi?

hehe nerelere kaçtın hatun düzelmiş mi senin robot şarkıyı doğru ezberlemişmi....

:

valla çok masum uyuyodu kocacığım
ayrıca uykusuzken liseli gibi öpüşüp koklaşıp sarılmayı tercih ediyoooo
sakalsız olsa değil koynuma eve bile giremez

Son düzenleme:

evet adetlerim düzenli.. bri ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım tek yumurta olmuştuu .. ama malesef tutmadı.. 5 gün boyunca bu iğneyi kullanacagım.. sonra yumurta takibi yapılacak..

valla beni uyut dedi sırtına sarıldım sakallarını sevdim uyuttum aşkımı 1 saat sora tamam yeter sıcak hadi git internete dedi kovdu nakör kedi
allah seni garuenteresan 1 saat sonra kovmuş :44:o bi saat boyunca sakalını sıvatladın dimekkız takılıyorum bebeğim
ya bende gitsem kocacığımın kaytan bıyıklarını mı sıvatlasam acabagıt gıt gıdaklıyom burda
düzenli uyku.... nasıl bişeyki acaba yaa bugün 50 saate yakın uykusuzluğun ardından sabah 9 da bayılmışım akşam 7 de kalktım
ben çok düzenli uyurum ama buraya girince sapıtıyo düzenim

amin inşallah şebommm darısı olmayanlarraaaa
gerçektenmiiiii 3. yılındamı kaldın hiç kalmamışmıydın bende kalırmıyım ki acabaa ne çok sru sordumm mucize gibi bişey hiç inanasım gelmiyokiiii
özlemim 50 saatmii bebeğin olmasını gerçketen olumsuz etkiliyormuş uyku düzeni inanırımdaa buna ben bugün güzel uyudum normalde bu kadar geçe kalmam çok nadir takılırımm böyle

seniii seniiii olmazsa olmazııı kocasınınnn sakalııııııııı

Bu arada kızlar eltim aradı rüyasında aynen şunları görmüş; eşimin halası kayınvaldemlere gitmiş özlem hamile 1 ay sonra doğum yapıcak diye güya ağzından kaçırmış eltimde şaşırmış bana niye söylemiyosunuz hamile olduğunu demiş eşimin halasıda demiş ki senin 1 yıldır çocuğun olmuyo ya üzülürsün diye söylemdik demiş öyle uyanmış. acaba ne olaki

evet adetlerim düzenli.. bri ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım tek yumurta olmuştuu .. ama malesef tutmadı.. 5 gün boyunca bu iğneyi kullanacagım.. sonra yumurta takibi yapılacak..

superisii devam et bakalımm biraz olmazsaa sende hayıt hapını bir dene bakalımm eczanede satılıyor agnugaston diyee birçok kişi hamiş kaldı onunlaa....Prolaktinine yani süt hormonuna bakıldımı peki...

Gelsinn bebişş hayır olsun inşallahhhh güzel bir rüyaa ama ben pek anlamını bilmemmm belkide bebiş gelioooo

ayrıca uykusuzken liseli gibi öpüşüp koklaşıp sarılmayı tercih ediyoooo

amanda aman taze aşıklar gibiymişsiniz yahu......ben hiç liseli aşık olamadım zaten o yaşta gelin oldum :123:ya benim eşimde bıyıklı diyom ona ya bıyığın ya ben adam tınlamıyo bile beni .üffffff

:44:hayır diyelim hayırlara vesile olsun.rüya tabirlerine baksana

superisii devam et bakalımm biraz olmazsaa sende hayıt hapını bir dene bakalımm eczanede satılıyor agnugaston diyee birçok kişi hamiş kaldı onunlaa....Prolaktinine yani süt hormonuna bakıldımı peki...

hayır sadece fsh ve lh hormonlarına bakıldı.. bende onu anlamıyorum zaten.. sadece bunlara neden bakılıyor.. bide rahim filmi çekildi o kadar.. bu kullandıgım iğne yumurtaları fazlalaştırıyoprmuşş doktor ikiz bile olabilir dedi.. bi sorunum olmadıgı için.. bakalım hayırlısı artık..

ne yazayım gogılcana? rüyada eltiyi hamile görmek mi

gülbebek bizde işler öyle anacım her 3 seneye 1 velet 6 seneye ikizşakası biyere evlilik yıldönümümde hamiş olsam çok süper olurdu beaa

canımmm nasıl yani prolaktin progestorona falan bakılmadımııı:44: tek bir doktoramı gittiinnn bence bunlarada baktır yumurtlama hapları ikize hamiş bıraktırabiliyorr inşallahh ikiizn olurrrr
gülbebek bizde işler öyle anacım her 3 seneye 1 velet 6 seneye ikizşakası biyere evlilik yıldönümümde hamiş olsam çok süper olurdu beaa

ayyy inşallah blueemonnn ben umutsuzluğa düşmeye başladımdaaa:44::44:

ben aşeriyorum galibaa ya benim burnuma köfte kokuları geliyor sanırım çok acıktımmmmmm evde ekmekte yokkk uffff karnım acıktı benimmmm karnımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…