kızlar ben geldim koca bebeğimi uyuttum geldim bu arada sayfaların rengi kaçmış sizinkide lilamı benimki öyle hiç sevmedim eski rengi daha güzeldi
İyiyim çok şükür bugün kociş evdeydi pek giremedim geçmişide okuyamadım varmı hamiş haberi falan
ya bu kkya ne oluyor
ya benım sayfa hala sıkıntılı
derin halletti mi acaba
bu arada slm kızlar ben geldim
kızlar ben geldim koca bebeğimi uyuttum geldim bu arada sayfaların rengi kaçmış sizinkide lilamı benimki öyle hiç sevmedim eski rengi daha güzeldi
kızlarr meg şebo durun bakalım daha ilk aydan ne kürü allah aşkına doğal akışına bırakın ben bile sıcak bakmıyorum henüz 5 ay oldu ama benim için bile erken
ya bu kkya ne oluyor
ya benım sayfa hala sıkıntılı
derin halletti mi acaba
bu arada slm kızlar ben geldim
alya resimlerine baktım allah huzur versin amaaaaaaaa sana bi 10 kilo lazımbende fazlasıyla var hemen göndereyim
Alaya cım bende merak ettim albümünü ama göremiyorum istek gönderdim arkadaş olarak eklersen sevinirim
benim adamda gelddi şimdi hadi yatalım hadi yatalım ay bıktım valla hee hep aynı anda yatılacak gelmiorum yatmıcam ben git yat dedim astı suratını gitti ay çocuk gibi bunlar yaaa :)) ya kızlar biz bebek istemeyelim var zaten hepimizde birer tane nerdeyse bacağıma yatırıp sallıcam bu ne beeeeeeeeeeeeee
hoşbuldum şebnemciğm...
kızlar her an sinirim bozulp cıksabılırım yazılanları okuyamıyorum.kim denk gelırse öyle
çıkarsam şimdiden hoşçakalın
kızlar sitede gördüm okudum geceleri cicibebeye başladım kilo aldırıyormuş bakalım görücez sıcak sütle eziyorum baya mama gibi oluyo ama tadı güzell :)))
bişey diyim mi,ben de uzanıyorum normalde yanına..
sora kalkıp geliyorum salona sessizce..
ama bazen sen git yat hayatım,allah rahatlık versin diyorum, o zaman ne diyo???
'' gelip üstümü örtüp,öpmicen mi beni'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?