Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm bende aynı şeyi eşime diyorum çocuk gibi bütün erkekler napalım :=)

aynen canım hayrına bi on kilo versen ne dua ederim :)))

tabiki canım kabul ettim bileee

papatyam lütfen ben vericem kilo hemde 10 ::))))

meg inan ben de takılmaktan cok hoşlanıyorum ama insanın sinirini bozuyor.ne alıntı yapabiliyorum ne doğru dürüst okuyabılıyorum
bence pcden değil derinde de aynı sorun oldu bence kkdan

ama sefiyosss

ama onlar bisim bebiklerimis,kaprisli koca kazık bebikler

bu arada topik 2.günde 75 sayfa olmuş...
maşallh maşalllhhhhh
böyle giderse baya sayfası olur.tuttu yane

kızlar şu anda tam olarak 53 kiloyum boyum uzun ama 5 er kilo alabilirim seve seve hemdee

meg inan ben de takılmaktan cok hoşlanıyorum ama insanın sinirini bozuyor.ne alıntı yapabiliyorum ne doğru dürüst okuyabılıyorum
bence pcden değil derinde de aynı sorun oldu bence kkdan

ama kkden olsa hepimizde şu an aynı sorun olurdu..
yani bizim sayfalar da normal değil ama okunuyo yani.. mesaj değiştiremiyosun vs..
hem senin dün de vardı bu sorun dimi..

şifanın anlattığını tekrarlasan bebeem nasıl olur?:44:

ama sefiyosss

ama onlar bisim bebiklerimis,kaprisli koca kazık bebikler

ay çekemiorum bazen valla geliyolar bana böyle soldan soldann
benimki normal değil ciddiyim tv seyrederken aynı koltukta uzanılacak allah esirgesin koridorda falan karşılaşırsak vay halimee
en çok kullandığı cümle bi sarilim bi öpimm ay şunun kollarına bak yirim bunları ben yirimmm yirimmm

hani söylesen millet derki vay ukala daha ne istiyorrr valla biraz kafa dinlemek istiorum kanepede yalnız uzanmak yatacağım saat için kavga etmemek popişim sıkılmasın istiorummmm çokmu şey istiorummm

ekmek yersen kilo alırsın ben makarna mantı pilav herşeyi ekmekle yerim

cnm ben hiç ekmek yemem sadece kahvaltıda ama maşallahım var

bana yorum yapmak düşmez ama 15 kilo fazlan var gel 5de ben alayım nasıl olsa battı balık yan gider

var cnm var 50-52 çok iyi oluyorum ama aldım bir kere kolayda verilmiyor ohh dağıttım ben kiloları yaşasın :))))

kızlar muhabbet güzel sayfalar çoğalıyor :)

aylaa cım bu arada bende baktım albüme allah mutluluğunuzu bozmasın cnm

cnm boyum 160 65 kiloyum :) maşallahım var evlendikten sonra aldım 7-8 kiloyu

5 de ben alırım canım:)))

ekmek yersen kilo alırsın ben makarna mantı pilav herşeyi ekmekle yerim

ay bende ekmek yerim ama nebileyim ya çözemedim nie kilo almıyorum sanırım ben az yiyorum zzaten yemek yerken yorulan, ağzındaki lokmayı çiğnemeye üşenen bi insan olarak beklentim yok :))) bakalım cicibebeden ümitliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…