Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tmm canım hayırlısı artık sonuç iyi olunda tek ben yarın girmeye çalışırım ama bu kadar uzun olamam canım artık salıya görüşücez Allah nasip ederse geç yazdım kusura bakma tatlımm yaa babamı aradım da konuştuk o yüzden geç oldu bebişim

Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan

Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan

maşallah gamzecim sanada bebeğinedeeee

bendee çok beğendim ah ahh kocalara bükçe dilini öğretmek lazımmm yoksa ben onu bükücemmm gerçektennn

bencede asembcimmm bayıldımm bu yazıyaa

ayy alemsin sen yaaa kuzum bencede bükmek lazım şimdi Allah için benim kocam anlıyor hakkını yememek lazımda arada da beni gıcık ediyor neyi beklediğimi biliyor ama bile bile de beni kızdırıyor tipik kocam benim

önemli değil cnm benımmm
inşallah kuzum sonuclar durumlar ıyı olur
temem yarın denkleşebilirsek denkleşiriz cnmcım olmadı salı gunu gorusuruk

selamlar
nasılsınız bugün kızlar

FERDAAATT canım sana laboQuick marka ovulasyon testiyle ilgili bişey sorcamm bilgin varmıı
sor canım ben de ondan kullanmıştım

geçmiş olsun canım
bebişine de maşallah baya öne geçmiş
cinsiyetin acelesi yok ya sağlıklı olunda öğrenilir nasılsa

geçmiş olsun canım
bebeğin sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrensenizde olur
inşallah üçlütestlerde iyi çıkacak

demek sırtını dondu afacan böyle durumlarda kız derler ama bellı olmaz tabı rabbım eli yuzu duzgun sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm

canım genetik testleri yaptıracak yer buldum da bir şey sorucam şimdi ben adet olucam ya adetliyken gitsem olur mu acaba bakarlar mı ki

ferdatcımm bu ara hep halvet oldu ama şu 18.gündeki çizgi kaybolmayacakmı yani bu testte çift çizgiyi gördükten sonra çizginin kaybolması gerekmiyormu sanki yine koyulaşacakmış gibi geliyor test yapmaya devam edeyimmi sol kasığımda hafiften hafiften batmalar var çünkü.Yardımcı olursan sevinirim kuzummm

demek sırtını dondu afacan böyle durumlarda kız derler ama bellı olmaz tabı rabbım eli yuzu duzgun sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm

gamzecim bencede kız tabiki Allah bilir ama dönünce kız derler ki benim babaamın eşide hamile 7 aylık daha hala onunda belli değil gidiyor giriyor ultrasona dönüyor arkasını kaç kez oldu bu bu hafta tekrar gidecek bekliyoruz bizde merakla ama doktor kız gibi demiş bakalım seninkide buna benzer kız gibi hayırlısı olsun anımcım

tmm canım anlaştık bakalım ayy keseyi görebilecekmisin peki canım nasıl heyecanlı dimi:18::18:

sanırsam kese gözükür kuzum 6+1 olcak p.tesi hemdee ne heyecannn valla karnıma ağrılar giriii dr dan cıkana kadr heyecandan ölürüm kuzumm
inşallah herşey yolundadır :18:

canım genetik testleri yaptıracak yer buldum da bir şey sorucam şimdi ben adet olucam ya adetliyken gitsem olur mu acaba bakarlar mı ki

hımm bence bir problem olmaz. Sonuçta kanın genetiğini inceliyolar herhangi bir hormon değeri değilki. Tabi sen bir labaratuvarı ara sor daha sağlıklı olur. Bence bir problem olmaz. Ben regliden 3-4 gün önce kan vermiştim.

canım o ikinci çizgi bu markada sürekli silik çıkıyor zaten
yumurtlaman bitmiş
artık rahat bir nefes alıp ovucan yapmayı bırakabilirsin
inşallah tutmuştur canım

canım dik olan 18 günkü ovucan sanırım silikleşmeye başlamış zaten
yımırtlama bitse bile o çizgi genelde çok silikte olsa çıkıyor canım önemli olan en koyu olduğu zamandı değerlendirmek
bu seferde ben atladım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…