bendee çok beğendim ah ahh kocalara bükçe dilini öğretmek lazımmm yoksa ben onu bükücemmm gerçektennn
bencede asembcimmm bayıldımm bu yazıyaa
evet yarın gıdıcektı dun en son ule soylemıstı ben yarın olurum burda kuzum eger gelırse yarın buraya bende atarım sana özel mesaj
bende pazar burda olamam bızımkıde pazar ızınlı oluyo p.teside 14,30 da dr a gitcem erken gelebılırsem eve girerim olmadı salı gunu burda olurum kuzumm
Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
bendee çok beğendim ah ahh kocalara bükçe dilini öğretmek lazımmm yoksa ben onu bükücemmm gerçektennn
bencede asembcimmm bayıldımm bu yazıyaa
tmm canım hayırlısı artık sonuç iyi olunda tek ben yarın girmeye çalışırım ama bu kadar uzun olamam canım artık salıya görüşücez Allah nasip ederse geç yazdım kusura bakma tatlımm yaa babamı aradım da konuştuk o yüzden geç oldu bebişim
sor canım ben de ondan kullanmıştımFERDAAATT canım sana laboQuick marka ovulasyon testiyle ilgili bişey sorcamm bilgin varmıı
geçmiş olsun canımBen geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
önemli değil cnm benımmm
inşallah kuzum sonuclar durumlar ıyı olur
temem yarın denkleşebilirsek denkleşiriz cnmcım olmadı salı gunu gorusuruk
selamlar
nasılsınız bugün kızlar
sor canım ben de ondan kullanmıştım
geçmiş olsun canım
bebişine de maşallah baya öne geçmiş
cinsiyetin acelesi yok ya sağlıklı olunda öğrenilir nasılsa
demek sırtını dondu afacan böyle durumlarda kız derler ama bellı olmaz tabı rabbım eli yuzu duzgun sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm
tmm canım anlaştık bakalım ayy keseyi görebilecekmisin peki canım nasıl heyecanlı dimi:18::18:
canım genetik testleri yaptıracak yer buldum da bir şey sorucam şimdi ben adet olucam ya adetliyken gitsem olur mu acaba bakarlar mı ki
Eki Görüntüle 308380 Eki Görüntüle 308381 Eki Görüntüle 308382
ferdatcımm bu ara hep halvet oldu ama şu 18.gündeki çizgi kaybolmayacakmı yani bu testte çift çizgiyi gördükten sonra çizginin kaybolması gerekmiyormu sanki yine koyulaşacakmış gibi geliyor test yapmaya devam edeyimmi sol kasığımda hafiften hafiften batmalar var çünkü.Yardımcı olursan sevinirim kuzummm
aynenn öyle cnmcım denızı cooook sevıyorumm hemde coook ıstanbuluda oyle cok severım bide alışıtıgım yer herkes orda
burasını oldum olası sevmayrum napamevet kışı cok kötü dondurucu resmen neren acıkta kalıyosa oran donuyo
Sıkı sıkı örtün tatlım üşütme kendini:)
Eki Görüntüle 308380 Eki Görüntüle 308381 Eki Görüntüle 308382
ferdatcımm bu ara hep halvet oldu ama şu 18.gündeki çizgi kaybolmayacakmı yani bu testte çift çizgiyi gördükten sonra çizginin kaybolması gerekmiyormu sanki yine koyulaşacakmış gibi geliyor test yapmaya devam edeyimmi sol kasığımda hafiften hafiften batmalar var çünkü.Yardımcı olursan sevinirim kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?