Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım o ikinci çizgi bu markada sürekli silik çıkıyor zaten
yumurtlaman bitmiş
artık rahat bir nefes alıp ovucan yapmayı bırakabilirsin
inşallah tutmuştur canım

ferdatcımm tamamdır o zaman kuzumm çok teşekkür ederim canım benimmmmm içim rahatladııı

canım iş yerindeyim şuanda rahat rahat arayıp konuşamıyorum...
yarın evden ararım artık daha dedaylı öğrenirim sağ ol canım

Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım,

calıstıgım ıcın pek fazla takıp edemıyorum sızı. uzun suredır bır melek bende ıstıyordum ama bırturlu olmadı
asılama dahı yapıldı. gecen ay tup bebege karar verdık aslında esımde ve bende herhangı bır sorun yoktu
tup bebek merkezı ıle gorustum det olmayı beklerken hamıle oldugumu ogrendım
hersey ınsanın beynınde bıtıyor allah hepınıze bır evlat nasıp etsın sakın pes etmeyın ve allahtan umıdınız kesmeyın.
Ilk ultrasondan sonra kayın valıdem ve kaıyın pederıme soyledık gecen hafta persembe gunuydu
bır gun sonrada kayın pederımı kaybettık. Allah rahmet eglesın.
Demek ıstedıgım su kı asla pes etmeyın asla ıcınıze sıkıntı yapmayın herseyın bır zamanı var.

Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
allah kucağına aldığın günleri de göstersin sana bebeğine de maaşallah.......tansiyonuna dikkat et doktorun perhiz verdiyse mutlaka uygula...........

bunların hepsi bize umut oluyor valla
tebrikler sanada :)
çok bööle durum var tam tedavi sırasında hamile olma durumu
Allah bizede bööle hikmetler verir inşallah

cnm 25-26 sı gibi gibi daha 10 gün var yani bu arada site bakımdaydı yazamadım

İnşallah hamişsindir canımm... Hadi bakalımm..

Gamze hala gelmedi merak ediyorum dün rahatsizdi:18::18:

ne rahatsızlığı vardı ki...

Bence de canım yaaa tıp çok ilerledi artık önceden hiçbirşeye çare yokmuş birkaç şeye bakıp sen kısırsın çocuğun olmaz deyip gönderiyorlarmış nerdee aşılamaydı tüp bebekti çareler bitmez canım normal olsa iyi olur tabi ama olmazsa diğer yöntemler var stres yok stres olmasın bak nasıl gelecek bebişler...

günaydin canlarimmmm
nabersiniz bugun öglenciyim ise gitmeden biraz bakayim dedim.
insallah telimi bulmuslardir bana süpriz yaparlar

İnşallah canım yaa belki bulunmuştur. Ama bulunmadıysa da sıkma artık canını olan olmuş artık.. Bir de buna sıkılma.

ilk yaptığım oldğu için 12. günde başlayabilirsin 30 günde bir oluyorsan reglinin ilk gününden sayınca 16. gün yumurtlama olması lazım. Sen 12-13. gün başla hep çift çizgiyi kaçırmamak için çünkü yumurtlama olmadan 24-36 saat önce koyu çift çizgi çıkıyor canım. Hadi hayırlısı..

İnşallah bebek vardır canım yaa.. Eşini de üzme boş yere bak o da alınmış gönlünü al canım size birbirinizden fayda var birtanem destek olacaksınız zor zamanlarınızda birbirinize ve atlatacaksınız herşeyi..

canım tutacağı varsa bir ilişkide bile tutuyor yani bu ay az yaptım felan yok. Allah ol deyince oluyor bekle bakalım Allah'a tevekkül et. Zaten olması gereken zamanda olmuş hayırlısı artık. güzel haberler verirsin inşallahh..

Aminnn canımm cümlemize...

kanda belki varsa çıkabilir canım ama çıkmayabilirde 9 günün var ve sınırda bir zaman 10 gün önceden kanda çıkıyor deniyor ama en asgari yanii.. Genelde en iyi yine regliden birkaç gün önce çıkıyor şimdi çıkmasa bile moralini bozma o yüzden. Yumoşlarının olması çok iyi canım kürtajdan dolayı sorunda olmamış çok şükür süperr.. güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlarr burada hava fena döndü bi anda
deli gibi yağmur geliyo sanırım :18: :18: :18:

evet burası da aynen öyle. Annemle konuştuk İstanbul'da yağıyormuş bende akşam yolcuyum oraya. Anneciğimi görücemm haftasonu.

sanırsam kese gözükür kuzum 6+1 olcak p.tesi hemdee ne heyecannn valla karnıma ağrılar giriii dr dan cıkana kadr heyecandan ölürüm kuzumm
inşallah herşey yolundadır :18:

rahat ol kuzumm sıkıntı etme Allahın izni ile herşey yolunda gidecek görürsün bak sen rahat ol ki küçük meleğimizde rahat olsun annesi

geldimmmmmmmmm...
aysuncum tickerın ve avatarın süper olmuş tam yılbaşı havası katmışşş:118:
sağol canım..bende çok sefdim...
sevindim canım sonuçlarına inşallah kan sonucunda güzel çıkar..4 e az kaldı yaz hemen..
Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
maşallah sana ve bebeğine gamzeee

maşallah gamzecim sanada bebeğinedeeee
sagol canimmmm

evet canim masallah hizli cikti sukurler olsun utangac benim ki

geçmiş olsun canım
bebeğin sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrensenizde olur
inşallah üçlütestlerde iyi çıkacak

isallah canim zaten ikilide sorun yoktu bundanda korkmuyorum iyi cikacak

demek sırtını dondu afacan böyle durumlarda kız derler ama bellı olmaz tabı rabbım eli yuzu duzgun sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm

ben hep kiz dedim ama dur bakalim ne cikacak vallahi sirtini dondu durdu sipa

allah kucağına aldığın günleri de göstersin sana bebeğine de maaşallah.......tansiyonuna dikkat et doktorun perhiz verdiyse mutlaka uygula...........

amin canin tuz yagli hamurisi yasak hergun yarim saat yuruyus bide tansiyon ilaci kullanicam

kızlar ben azcık dua okumaya gidiyorum
hepimiz için ,hamişler için ,hamile kalmak isteyenler için ...
Allah kabul eder inşallah
buarada çok sevindim annem aradaı 1001 yasinin içindeymişim
hocası okutuyormuş benim için
bir sürü ilde okunuyormuş

çok sevindim çoook

Allah razı olsun kuzum oku hepimiz için Allah kabul eder inşş canım :13:

Gamzem tansiyon ilacı böyle boğazında kıl varmış gbi gıcık yapıyo sürekli yanında hep sıvı meyve suyu falan bulundur. Yoksa ççok sinir bozucu oluyo

rahat ol kuzumm sıkıntı etme Allahın izni ile herşey yolunda gidecek görürsün bak sen rahat ol ki küçük meleğimizde rahat olsun annesi

kuzum hipertansiyonum var sukur idarda protein bulenmadi zaten tuzu azaltmistim hamile olunca malum odem falan simdi tamamen kesicem sebest hcg 33 kusur ckmisti ama sirtini donuyo evet eger kizsa edepli olucak bende gostermemisim hic oglan olacak iye beklemisler hep

geldimmmmmmmmm...

sağol canım..bende çok sefdim...

sevindim canım sonuçlarına inşallah kan sonucunda güzel çıkar..4 e az kaldı yaz hemen..

maşallah sana ve bebeğine gamzeee

sagol canimmmm

dejavucum canımmm çok teşekkür ederimmmm bilgilendirdiğin içinnn

kuzumm değerlendirilmesi gereken günlerr hatasız değerlendirildiiii stopppp Çok tşkler canım benim inşallah son günler silik çizgi kalır diyelim o zamannn

MAŞALLAH TATLIM allah kucağına almayı nasip etsin. kayınpederinde güzel haberlerinizi almış mutlu olmuş,allah rahmet eylesin onada sizede dayanma gücü nasip etsin. tbrk ederim seni. böyle güzel gebelik haberleri okuyunca çok seviniyorum

allah kabul etsin cnm. dua çok önemli

hayırlı evlat sağlıklı eli ayağı tam olsun da canım gerisi boş ama tabi kızda daha başka oluyor bende küçüklüğümden beri oldum olası severim kız çocuklarını kuzucum hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…