Sıkı sıkı örtün tatlım üşütme kendini:)
örtünüyorum cnm benımmkat kat giyiniyorum dışarı cıkınca
canım o ikinci çizgi bu markada sürekli silik çıkıyor zaten
yumurtlaman bitmiş
artık rahat bir nefes alıp ovucan yapmayı bırakabilirsin
inşallah tutmuştur canım
hımm bence bir problem olmaz. Sonuçta kanın genetiğini inceliyolar herhangi bir hormon değeri değilki. Tabi sen bir labaratuvarı ara sor daha sağlıklı olur. Bence bir problem olmaz. Ben regliden 3-4 gün önce kan vermiştim.
allah kucağına aldığın günleri de göstersin sana bebeğine de maaşallah.......tansiyonuna dikkat et doktorun perhiz verdiyse mutlaka uygula...........Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım,
calıstıgım ıcın pek fazla takıp edemıyorum sızı. uzun suredır bır melek bende ıstıyordum ama bırturlu olmadı
asılama dahı yapıldı. gecen ay tup bebege karar verdık aslında esımde ve bende herhangı bır sorun yoktu
tup bebek merkezı ıle gorustum det olmayı beklerken hamıle oldugumu ogrendım
hersey ınsanın beynınde bıtıyor allah hepınıze bır evlat nasıp etsın sakın pes etmeyın ve allahtan umıdınız kesmeyın.
Ilk ultrasondan sonra kayın valıdem ve kaıyın pederıme soyledık gecen hafta persembe gunuydu
bır gun sonrada kayın pederımı kaybettık. Allah rahmet eglesın.
Demek ıstedıgım su kı asla pes etmeyın asla ıcınıze sıkıntı yapmayın herseyın bır zamanı var.
cnm 25-26 sı gibi gibi daha 10 gün var yani bu arada site bakımdaydı yazamadım
Gamze hala gelmedi merak ediyorum dün rahatsizdi:18::18:
az önce iş yerindeki arkadaşımı arkadaşı aradı. Tüp bebek yaptırmışlar tutmuş. 10 yıldır evlilermiş. Bir yumurtalığını zaten daha önce almış. Diğer yumurtalığıda üretim yapmıyormuş.10 yıl sonra yaptıkları tüp bebek tutmuş. Hiç birimiz ümidimizi asla kaybetmeyelim. Neleri var şükredelim bence halimize bide
günaydin canlarimmmm
nabersiniz bugun öglenciyim ise gitmeden biraz bakayim dedim.
insallah telimi bulmuslardir bana süpriz yaparlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla anca gelebildim
okumam gereken dolu sayfa var dün aniden çıkıverdim
bide size bi şey sormak istiyorum
ben 3 gündür ilk defa ovucan yapıyordum
ama ben 30 günde bir adet oluyorum erken başladım yani (bi de test kullanımı ilk olduğu için kaçırmak istemedim yumurtlamayı )
ama sanırım bayaa erken başladım
adet günüm 7 aralıktı nezaman başlamam lazımdı kızlar
yok canım yaa hiç ses etmedi tek kelime bile ama çok üzüldü bağırdığım için zoruna gitmiş sarıldım öptüm ama yinede kırıldığı belli oluyor yüzünden özürdiledim falan sorun yok ama benim içim huzursuz şimdide dert oldu içime kuzucum bende iyi sayılırım kasıklarım çok ağrıyor midem çok bulanıyor belim kopuyor resmen bekliyorum doktora gideyim diyorum üşütmüş olabilirm diyorum ama üşütmekte nezle olur boğaz şişer birşey yok adet belirtileri bunlar bakalım ne olacak olsamda rahatlasam keşke
evet canım artık unutulurda tekrar olmaz inş sinirlerim biraz tavanda bu aralar valla bunalıyorum arada durduk yerde bakalım hayırlısı canım yaaa ikiside olur tabide bu ayy halvet sadece en hasaas zamanda 4 kere oldu 4 gün boyunca hergün oldu ama etkisi ne derece olur bakıcaz canım ama midem çok fena yemek yaparken kalklıyor böyle umut etsemmi etmesemmi bilemedim belirtiler yüzündden az canım yanmadı zamanında korkuyorum tatuuummmm:18::18:
güzel olmuş cnm bende iyi ne yapayım, işteyim. bugün hava yağmurlu, dua ediyorum bol bol herkese. yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş allah herkese sağlık,sıhat ,bol kazanç ,bebişi olmayanlara bebiş, hamiş olanlara sağlıklılı bir hamilelik dönemi geçirmelerini nasip etsin sağ salim bebişleri kucaklarına alsınlar inşallah
kızlar bu sabah doktora gittim nihayetinde...
kürtajdan sonra ilk kontrolüm.
yumoşlarım cok iyi bir sürü var ..
azıcık bi iltihap var gibi ama ciddi değil dedi.
hem idrar he kan tahlili verdi
bişi varsa kanda cıkar dedi
4 de sonuçlar cıkıcak... bakalım ne cıkıcak...
ama bu ay sadece 1 hafta branca ursuli kullandım bi daha kullanmadım ..
bilmiyorum hissettiğim belirtiler psikolojik de olabilir.
bu arada bat 25 Aralık
:44:
kızlarr burada hava fena döndü bi anda
deli gibi yağmur geliyo sanırım :18: :18: :18:
cnm zaten istanbulda yaşamıssın,deniz olan bir yere alıştınmı deniz olmayan şehirde yaşaması zor gelir ben muhakka deniz görmem lazım, daha ferah geliyor bana,ben çocukken ankarada yaşamısız annem hep der kışı çok kötüdür, allah kolaylık versin.
evet denize alışınca zor gerçekten ben İstanbul'dan Eskişehir'e geldim başta çok zorlandım ama alıştım şimdi yine de İstanbul'a gdince deniz havası almadan dönmem çok severimm.. kova burcuyum ne de olsa..
Ben geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
Canım çok sevindim.Tansiyona dikkat et ama tuzlu yiyeceklerde uzak dur mümkün olduğunca kesmeye çalış. demek göstermedi cinsiyeti belki kızdır kızlar geç gösterirmiş yaa edepli olacak kızın. senin 2 li test yapılmış mıydı bakmadın mı serbest bcg ye oradan senin teorin vardı yaa hanii..
Eki Görüntüle 308380 Eki Görüntüle 308381 Eki Görüntüle 308382
ferdatcımm bu ara hep halvet oldu ama şu 18.gündeki çizgi kaybolmayacakmı yani bu testte çift çizgiyi gördükten sonra çizginin kaybolması gerekmiyormu sanki yine koyulaşacakmış gibi geliyor test yapmaya devam edeyimmi sol kasığımda hafiften hafiften batmalar var çünkü.Yardımcı olursan sevinirim kuzummm
canım regli gününe yakın zamana kadar 2. çizgi silikte olsa gözükebiliyor.Yumurtlama günü en koyu olyor işte sonra yine silikleşiyor. Regli gününde ya da bir gün önce hiç çizgi gözükmeyebilir artık ama gebelik varsa regli zamanında yine yumurtlamadaki gibi çizgi gösterebiliyor. Hayırlısı olsun canım..
sanırsam kese gözükür kuzum 6+1 olcak p.tesi hemdee ne heyecannn valla karnıma ağrılar giriii dr dan cıkana kadr heyecandan ölürüm kuzumm
inşallah herşey yolundadır :18:
sağol canım..bende çok sefdim...aysuncum tickerın ve avatarın süper olmuş tam yılbaşı havası katmışşş:118:
sevindim canım sonuçlarına inşallah kan sonucunda güzel çıkar..4 e az kaldı yaz hemen..kızlar bu sabah doktora gittim nihayetinde...
kürtajdan sonra ilk kontrolüm.
yumoşlarım cok iyi bir sürü var ..
azıcık bi iltihap var gibi ama ciddi değil dedi.
hem idrar he kan tahlili verdi
bişi varsa kanda cıkar dedi
4 de sonuçlar cıkıcak... bakalım ne cıkıcak...
ama bu ay sadece 1 hafta branca ursuli kullandım bi daha kullanmadım ..
bilmiyorum hissettiğim belirtiler psikolojik de olabilir.
bu arada bat 25 Aralık
:44:
maşallah sana ve bebeğine gamzeeeBen geldiiim dr gittikk ilaca basladik hipertansiyonum varmis bebek iyi masallah 15+3 olmusuz on gun sonra uclu testimiz var ama cinsiyet zorlucak bizi ultrasona girer girmez dondu sirtini hic gostermedi yuzunu falan
sagol canimmmmmaşallah gamzecim sanada bebeğinedeeee
selamlar
nasılsınız bugün kızlar
sor canım ben de ondan kullanmıştım
geçmiş olsun canım
bebişine de maşallah baya öne geçmiş
cinsiyetin acelesi yok ya sağlıklı olunda öğrenilir nasılsa
geçmiş olsun canım
bebeğin sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrensenizde olur
inşallah üçlütestlerde iyi çıkacak
demek sırtını dondu afacan böyle durumlarda kız derler ama bellı olmaz tabı rabbım eli yuzu duzgun sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm
allah kucağına aldığın günleri de göstersin sana bebeğine de maaşallah.......tansiyonuna dikkat et doktorun perhiz verdiyse mutlaka uygula...........
kızlar ben azcık dua okumaya gidiyorum
hepimiz için ,hamişler için ,hamile kalmak isteyenler için ...
Allah kabul eder inşallah
buarada çok sevindim annem aradaı 1001 yasinin içindeymişim
hocası okutuyormuş benim için
bir sürü ilde okunuyormuş
çok sevindim çoook
sagol canimmmm
evet canim masallah hizli cikti sukurler olsun utangac benim ki
isallah canim zaten ikilide sorun yoktu bundanda korkmuyorum iyi cikacak
ben hep kiz dedim ama dur bakalim ne cikacak vallahi sirtini dondu durdu sipa
amin canin tuz yagli hamurisi yasak hergun yarim saat yuruyus bide tansiyon ilaci kullanicam
rahat ol kuzumm sıkıntı etme Allahın izni ile herşey yolunda gidecek görürsün bak sen rahat ol ki küçük meleğimizde rahat olsun annesi
geldimmmmmmmmm...
sağol canım..bende çok sefdim...
sevindim canım sonuçlarına inşallah kan sonucunda güzel çıkar..4 e az kaldı yaz hemen..
maşallah sana ve bebeğine gamzeee
canım dik olan 18 günkü ovucan sanırım silikleşmeye başlamış zaten
yımırtlama bitse bile o çizgi genelde çok silikte olsa çıkıyor canım önemli olan en koyu olduğu zamandı değerlendirmek
bu seferde ben atladım hemen
Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım,
calıstıgım ıcın pek fazla takıp edemıyorum sızı. uzun suredır bır melek bende ıstıyordum ama bırturlu olmadı
asılama dahı yapıldı. gecen ay tup bebege karar verdık aslında esımde ve bende herhangı bır sorun yoktu
tup bebek merkezı ıle gorustum det olmayı beklerken hamıle oldugumu ogrendım
hersey ınsanın beynınde bıtıyor allah hepınıze bır evlat nasıp etsın sakın pes etmeyın ve allahtan umıdınız kesmeyın.
Ilk ultrasondan sonra kayın valıdem ve kaıyın pederıme soyledık gecen hafta persembe gunuydu
bır gun sonrada kayın pederımı kaybettık. Allah rahmet eglesın.
Demek ıstedıgım su kı asla pes etmeyın asla ıcınıze sıkıntı yapmayın herseyın bır zamanı var.
kızlar ben azcık dua okumaya gidiyorum
hepimiz için ,hamişler için ,hamile kalmak isteyenler için ...
Allah kabul eder inşallah
buarada çok sevindim annem aradaı 1001 yasinin içindeymişim
hocası okutuyormuş benim için
bir sürü ilde okunuyormuş
çok sevindim çoook
Gamzem tansiyon ilacı böyle boğazında kıl varmış gbi gıcık yapıyo sürekli yanında hep sıvı meyve suyu falan bulundur. Yoksa ççok sinir bozucu oluyo
kuzum hipertansiyonum var sukur idarda protein bulenmadi zaten tuzu azaltmistim hamile olunca malum odem falan simdi tamamen kesicem sebest hcg 33 kusur ckmisti ama sirtini donuyo evet eger kizsa edepli olucak bende gostermemisim hic oglan olacak iye beklemisler hep
sagol canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?