Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım allah kabul etsin bizede duanda yer ayırdığın için allah razı olsun......bebeğim eğer sayıyı tamamlamak için eksiğiniz varsa üzerime düşen bişey olursa seve seve yardımcı olurum

canım evt ovucanın silikleşmiş.yumurtlaman gerçekleşmiş..
osilik 2.çizgi luboquık te hep çıkıyo.beklemek kalıyo geriyee..inşallah bebişin yola çıkmıştır gülüm...
bende en son 12 gibi bişeyler yeyip içtim ovucanımı yapmak istiyorum...
bakalım ikinci çiizgi çıkacak mı??

Son düzenleme:

gamze canım çok sevindim iyi olduğunuza maşallah size

allah kabul etsin canım

o gün çizgi inşallah kopkoyu ve kalın çıkar canım

ovucanımı yaptım...tek çizgi çıktı yine..bu ay geç yumurtlucam anlaşıldı:44:

rahat ol kuzumm sıkıntı etme Allahın izni ile herşey yolunda gidecek görürsün bak sen rahat ol ki küçük meleğimizde rahat olsun annesi

sağol cnmm benım hayırlısı inşallahh sen cıkınca bende cıktım azcuk şimcik geldim kuzumm

Ayyyy ondan diyolar bol sivi al diye kiz kil falan kusarim ben beee

yani belkide canım, genelde doktorlar bişey yap der sadece, bi de nedenini anlatsalar belki daha iyi olur ama işte anlamıyolar.
Bende ananemi götürmüştüm ananem kıl var kıl var diyip duruyodu doktor baktı, dedi tansiyon ilacımı kullanıyosun. O çok yapar dedi. Bol sıvı tüket sadece hiç kuru bırakma boğazını dedi. Ordan dediydim

kuzumben çıkmadım topik gitti sayfa gelmedi bekledim geldi kendiliğinden yemeğini yaptınmı kuzucum

hee anladım kuzum bende topik duzelmedı sende yoksun dıye cıkam dedım
çorbam var sadece yanınada ne yapsam bilmiyorum
poff sıkıldım yemek olayından yaa bu mıdeyle çok zor oliii

hee anladım kuzum bende topik duzelmedı sende yoksun dıye cıkam dedım
çorbam var sadece yanınada ne yapsam bilmiyorum
poff sıkıldım yemek olayından yaa bu mıdeyle çok zor oliii

sorma kuzum yaaa yemek olayı sıkıntı hergün hergün hele sana dahada zor oluyor bende kuru fasülye ve pilav yaptım birde salata yaparım bukadar yarın zaten kısır günümüz rahatım yani hahve yaptım içiyorum eşimde gelir 1 saate falan canımcım

he valla ya hergun yemek dusunuyoruz zor gerçekten
ohh yarın kısır gununuz demek mis gibi valla kuzumm
bugunku menunde gayet guzel kuzum
afıyet bal şeker olsun cnm benımm

bunların hepsi bize umut oluyor valla
tebrikler sanada :)
çok bööle durum var tam tedavi sırasında hamile olma durumu
Allah bizede bööle hikmetler verir inşallah

sagol canım benımm Allah hepnızı verırı ısteyın ve asla vazgecmeyın
dıyorum ya herseyde bır hayır vardır ama fazla takmayın dusunmeyın
aslında demesı cok kolay cok sıkıntı verdı bana da ama pes etmedım
sende pes etme sakın

Slm arkadaşlar nasılsınız, yeni hamişler eklenmiş gördüğüme göre.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin hepimize, tabi bebiş isteyenlerede en kısa zamanda bebiş nasip etsin...
Bebeğim 6+3'müş sonunda kaç haftalık olduğunu öğrendik.
Bugün keseyi gördük çok şükür sağlıklıymış, 2 hafta sonra kalp atışı için gidcez, inşaAllah onuda duymak nasip olur...

allah kabul etsin canım

o gün çizgi inşallah kopkoyu ve kalın çıkar canım
cannımmmm inşallahhh çıkar kopkoyu çizgiiiide gelir yılbaşı süsümüzzz

beklemek en zor süreç olsa gerekkk:44:Yola çıktı teyzesii geliyor bebekkkk aysunayım inşallah çıkacaktır seninde çizgin hayırlısıylaa gelsin halvet günleriiii

he valla ya hergun yemek dusunuyoruz zor gerçekten
ohh yarın kısır gununuz demek mis gibi valla kuzumm
bugunku menunde gayet guzel kuzum
afıyet bal şeker olsun cnm benımm

sağolasın kuzum sende gel birlikte olsun kısırımız da çiğ köfte gibi oluyor bir kokusu oluyor yaparken sabırsazlanıyorsun keşke yakın olsak yapardım sana canım yaaa canın ne isterse

slm cnm hoşgeldınn oyy maşallahh bebüşünee inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın cnm benım

üsttenmı bakıldı kuzum kese için

sağolasın kuzum sende gel birlikte olsun kısırımız da çiğ köfte gibi oluyor bir kokusu oluyor yaparken sabırsazlanıyorsun keşke yakın olsak yapardım sana canım yaaa canın ne isterse

ayy cnmsın sen yaaa allah razı olsun senden böyle düşünmen yeter kuzum benım
evet yaa keşke yakın olsaydık ne guzel olurdu arkadaşlıgımız burda sınırlı kalmazdı

keşke canım yaa gerçekten ne iyi olur öyle birlşey olsa ama aramızda 6 saat var malesef ama bunada şükür burası sayesinde seni tanıdım bu da çok güzel kuzucum benim sen istanbulu çok seviyosun tatlım ben senin yerine gezemmi nereleri seversin en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…