3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm canlarımmm naslsnzzz bugun toplantı vardı dönem ortası toplantısı baya bi uzun sürdü ...ders yarım gundu nöbet de üç saat tuttumo bakımdan ii oldu bugn sabah ateşim düştü kızlar ama şuna çok yürekten inanıyorum ki bir gun burdan bütün heyecanımla çift çizgiyi gördüğüm paylaşacagım hepimiz bunu paylaşacagız her zorlgun ardında bi kolaylık bi ferahlık var guzel şeyler olacak daha yaşanacak paylaşacak çok guzel şeylerimiz varr umutla inatla Bebişimize kavuşmak ...BAŞARACAGIZ BUNU ALLAHIN İZNİYLE ...
hayırlısı olsun duygum ya sıkma canını bak ben daha ovulasyondayım ama yumurtlamadım bu ay ve ocak 1e kadar beklıcem boş boş vardır bı hayır ınş bizide gelıcek bebişlerımız bı durmak yok yola devam
aynı benim gibisin yaa bende sabrı öğrendim ortaya böyle bi ben çıktıyok cnm bugun gerçekten boyle moralim gayet ii umutsuzluk korku yok olcak gelcek dün yine şöyle forumlarda bize benzer problemi olup da kürler ve takviyelerle o kadar çok başarı hikayesi okudum ki bi zamanı var ve o en hayırlı zaman boyle düşünüyorum bu hepimiz için boyle ...aslında benim bir şekilde sabrı bi şeyi sükünetle beklmeyi öğrenmem gerekiyordu çünkü çok kontrol delisyim ve tez canlıyım ama bazı şeyler akışa bırakılması gerekiyor hayatta zorluk olmuszluk olarak görülen herşey aslında artı olarak insana geri dönüyor bunu farketmek önemli sanırım ben onu yapmaya başladım artık akışa bırakmak vee MUTLU SON inşşş
maaşallah canım yaa ne güzel yazmışsın içindekileri........
ferdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hep uyuyon sen de
bak gelduum ben
kızlar valla adreslerinizi bilsemmhepinize hediye göndermek istiyorum ben
bu yıl daha başlamadım ama ben evde bişiler yapıyorum satıyorum toptan ama bu sene üşüngeçlik geldi
size onlardan yollamak isterdim valla
ya nebılım aysunum ya ben dun doktora gıttım yumosum cok kucuk sanırım buyumıcek bugun 15.gunum cunku umudumda yok yanı ama genede ovucan yapıyorum bende yumurtlama tembellıgı var bunu ıyce anladım ilacsız olmuyo beklemekten baska arem yok bakalım adetım duzenlı gelıcekmı şididen batasıcayı beklemek cok gıcıkbende bi türlü yumurtlayamadım bu ay canım..bugünde ovucanım tek çizgi çıktı..inşallah yarın çift olur..
elbet yılmak yok yola devam..inşalalh allahın izniyle gelicek bebişlerimiz..
ferdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hep uyuyon sen de
bak gelduum ben
kızlar valla adreslerinizi bilsemmhepinize hediye göndermek istiyorum ben
bu yıl daha başlamadım ama ben evde bişiler yapıyorum satıyorum toptan ama bu sene üşüngeçlik geldi
size onlardan yollamak isterdim valla
o guzel düşüncen bile yeter ii yürekli ildam bnm ...saol almış kadar olduk inan ki
yok cnm bugun gerçekten boyle moralim gayet ii umutsuzluk korku yok olcak gelcek dün yine şöyle forumlarda bize benzer problemi olup da kürler ve takviyelerle o kadar çok başarı hikayesi okudum ki bi zamanı var ve o en hayırlı zaman boyle düşünüyorum bu hepimiz için boyle ...aslında benim bir şekilde sabrı bi şeyi sükünetle beklmeyi öğrenmem gerekiyordu çünkü çok kontrol delisyim ve tez canlıyım ama bazı şeyler akışa bırakılması gerekiyor hayatta zorluk olmuszluk olarak görülen herşey aslında artı olarak insana geri dönüyor bunu farketmek önemli sanırım ben onu yapmaya başladım artık akışa bırakmak vee MUTLU SON inşşş
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm canlarımmm naslsnzzz bugun toplantı vardı dönem ortası toplantısı baya bi uzun sürdü ...ders yarım gundu nöbet de üç saat tuttumo bakımdan ii oldu bugn sabah ateşim düştü kızlar ama şuna çok yürekten inanıyorum ki bir gun burdan bütün heyecanımla çift çizgiyi gördüğüm paylaşacagım hepimiz bunu paylaşacagız her zorlgun ardında bi kolaylık bi ferahlık var guzel şeyler olacak daha yaşanacak paylaşacak çok guzel şeylerimiz varr umutla inatla Bebişimize kavuşmak ...BAŞARACAGIZ BUNU ALLAHIN İZNİYLE ...
yok cnm bugun gerçekten boyle moralim gayet ii umutsuzluk korku yok olcak gelcek dün yine şöyle forumlarda bize benzer problemi olup da kürler ve takviyelerle o kadar çok başarı hikayesi okudum ki bi zamanı var ve o en hayırlı zaman boyle düşünüyorum bu hepimiz için boyle ...aslında benim bir şekilde sabrı bi şeyi sükünetle beklmeyi öğrenmem gerekiyordu çünkü çok kontrol delisyim ve tez canlıyım ama bazı şeyler akışa bırakılması gerekiyor hayatta zorluk olmuszluk olarak görülen herşey aslında artı olarak insana geri dönüyor bunu farketmek önemli sanırım ben onu yapmaya başladım artık akışa bırakmak vee MUTLU SON inşşş
ovucan kullanmaya devam et canım belli olmaz ki hiç belkide yumuşun büyümüştür.gittiğinde kaç mm dedi doktor kaçıncı günündü..ya nebılım aysunum ya ben dun doktora gıttım yumosum cok kucuk sanırım buyumıcek bugun 15.gunum cunku umudumda yok yanı ama genede ovucan yapıyorum bende yumurtlama tembellıgı var bunu ıyce anladım ilacsız olmuyo beklemekten baska arem yok bakalım adetım duzenlı gelıcekmı şididen batasıcayı beklemek cok gıcıksenın yarın kızarır bence ovucanın cunku sen her ay goruyosun cıft czgıyı bende gecen ay ılacsız gormustum ama bu ay yok sanırım gecen ay sagdan yumurtladım bu ay solda mınıcık yumosum cunkü galıba benım sol yumurtalık daha tembel cunku klomen kullanırkende sagımda hep ıkı solumda hep tek yumoş olusuyodu bunlar benım daha fıkırlerım tabıkı :
inş duygum yasadıgımız sürece hep umut var rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın cümlemize inş.biz cok sabırsızız ve hersey bızım elımızde zannedıyoruz oysakı bızım bı gucumuz yok rabbım ol derse olucak bız kul olarak elımızden gelenı ardına koymuyoruz zatengerısı sıgınıp dua edıcez ınş.:26:
harikasın duygucumm işte buuu tebrik ediyorum seniii bu pozitifliğini her zaman koru emiiiiii
ARANIZAA KATILAMIYORUM BUGÜN materyallerin arasında boğulmak üzereyimmmmm yapmam gereken bir dosya var onu hazırlıyorummm yoruldummm ve yarınn teslim edilecekkkkk pufffffff
A.S cnm ben burdaki herkesin en kısa zaman da gebe kalcağına inanıyorum içime öyle doğuyor, ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar görüşmek üzere.
walla benim içimede ard arda hamile kalıcaz diye doğuyo
acayip ümitliyim ben de bu ay
geçen ay nasıl patladı topik bu yeni yılın başıda iki katı olur umarım
Allah yüzümüzü güldürecek inanıyorum
ovucan kullanmaya devam et canım belli olmaz ki hiç belkide yumuşun büyümüştür.gittiğinde kaç mm dedi doktor kaçıncı günündü..
inşallah büyür canım..ilişkiyi ihmal etme genede..belli olmaz canım kısmet bu işler..
benimde bu ay geç olucak aslında geçen ay 15.inde görmüşüm çift çizgiyi
bugün 16.gün ama tek..bakalım tatlım kısmet umutla beklemekten başka çare yok.sende sıkma canını emi.
cnm elbet yumrtlama olur cnmcm sen ölçmeye dvm et elinden geldgnce strey yapmamaya calş ii ki ovucanlar var ki blıorz ne zman yumrtlagımızı bi kaç gune görrsn çift çizgiyi inanıyorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?