Canim oylede kolay olmuyo ama du bakalim bu arada bnm doguma ikibinbesyuz istiyolarmis drumun bahsettigi hastanede kafamdan asagi kaynar sular indi resmen
haklısın canım
neticede diğer çocukların da gözü kalabilir
ama puzzle da yaparlar mı bilmiyorum ki
dedim ya mutlu olsunlar istiyorum
keşke imkanım olsa da hepsine birer tane hediye alsam
kararsız kaldım şimdi
evet canım öyleymiş
evlatlık almak da iyiymiş
inşallah hayırlara çıksın
:)))) ay kizma teyzesi kizma sipamin annesine simdilik stres yapmamaya calisiyorum sigarayida biraktimmmmm abowwww bak unutmustum demeyi sigarayi biraktimmm bennn bugunnn
Canim sen bulursun iyi bisey ama durumu olmayanda olabilir diye dedim ben gerci gorev yaptigin okuldaki durumu bilemem ama ben senin digerlerini uzmucek hediye verdiklerinide sevindircek bisiy bulacagina eminim
doktorun dışardanmı da öyle istiyorlar?
sen hastaneye gitmiyor musun?
gittiğin hastanede doğum yapmayacak mısın?
2500çok fazla değil aslında buranın piyasasına göre ama orayı bilmiyorum tabi
benim gittiğim hastane çok uygun 1500müş doğum
Bnm hastanede dogum yok dr dedi durumun varsa su hastanede tamamda diger hastanelerde sezaryen yediyuz tl adama dedim bugun dedi sen iyi ol ben besbin veririm korktu iki gundur nette okumus yuksek tansiyonu
beta hcg 0,72 cıkmış
bat 25 Aralık..
bide idrarımda kum cıkmışş
doktor gebelik olabilir diye agır ilaç vermicem dediiii
suda eritme ilaçlar verdi ..
idrarda kum oldugu için o kadar sancı çekmişim kum mu döktüm ne yaaa ufff:26:
aa evet inşallah gebelik olabilir
hadi bakalım hakkında hayırlısı şimdiden
bu arada geçmiş olsun
çok sıkıntılıdır sanırım kum dökmek
canım sagol hayırlısı olmazsa da üzülmem
bu arada yani nedir bu 0.72 herkeste azıcık var mı bu beta hcg den?
cıkmam lazım yorumlarınıza yarın bakıcam öptüm siziii nolur yazın cok merak ediyorummm
yoluzun bu arada geçmişi okudum
yumoşlar 11 mm imiş
ama bence henüz büyüyebilir, erken çünkü
bence hemen ümitsizliğe kapılma canım
bence büyüyücek yumurtaların canım
inşallahh
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm canlarımmm naslsnzzz bugun toplantı vardı dönem ortası toplantısı baya bi uzun sürdü ...ders yarım gundu nöbet de üç saat tuttumo bakımdan ii oldu bugn sabah ateşim düştü kızlar ama şuna çok yürekten inanıyorum ki bir gun burdan bütün heyecanımla çift çizgiyi gördüğüm paylaşacagım hepimiz bunu paylaşacagız her zorlgun ardında bi kolaylık bi ferahlık var guzel şeyler olacak daha yaşanacak paylaşacak çok guzel şeylerimiz varr umutla inatla Bebişimize kavuşmak ...BAŞARACAGIZ BUNU ALLAHIN İZNİYLE ...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm canlarımmm naslsnzzz bugun toplantı vardı dönem ortası toplantısı baya bi uzun sürdü ...ders yarım gundu nöbet de üç saat tuttumo bakımdan ii oldu bugn sabah ateşim düştü kızlar ama şuna çok yürekten inanıyorum ki bir gun burdan bütün heyecanımla çift çizgiyi gördüğüm paylaşacagım hepimiz bunu paylaşacagız her zorlgun ardında bi kolaylık bi ferahlık var guzel şeyler olacak daha yaşanacak paylaşacak çok guzel şeylerimiz varr umutla inatla Bebişimize kavuşmak ...BAŞARACAGIZ BUNU ALLAHIN İZNİYLE ...
hayırlısı olsun duygum ya sıkma canını bak ben daha ovulasyondayım ama yumurtlamadım bu ay ve ocak 1e kadar beklıcem boş boş vardır bı hayır ınş bizide gelıcek bebişlerımız bı durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?