Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube;4V3yE13BE5c]http://www.youtube.com/watch?v=4V3yE13BE5c&feature=related[/video]
bu videoyaya göre hamile kalmak çok kolay gibi görünüyorda biz niye kalamıyoruzzz:44::44:

Kislarrr kocam gelcek birazdan saglik ocagina gidicez tansiyon olcturmeye sonrada yurucekmisiz yarim saat dr bana yuruyus verdi ama kocacim ben kilo almisim yuruyuse baslayalim dedi :))))) akli sira beni simartmicak :)))))

Kuzum sabah beni sormusun hipertansiyonum cikti ilaca basladim tahliller normal cikti sipamda bayagi one gecti 15+3 olmussssss

selam arkadaşlar
uyudum uyandım geldim
rüyamda bikadın geliyor eve, 1buçuk yaşlarında falan erkek çocuğu var
bana evlatlık vermek istiyor, diyorum ben hamileyim zaten neden bana getirdin diye
kadın bırakıp gidiyor
rüyamda bile diyorum ki bunu kızlara söylemem lazım, muhakkak bu çocuğa bakmak isteyen olacaktır diyorum
ne tuhaf bir rüyaydı ya

ben de internetten bişeyler bakıyorum
öğrencilerle yılbaşı çekilişi yaptım
bir erkek, bir kız öğrenciye hediye alıcam
kıyafet bakıyorum ama fikri olan varsa başka söylesin
çok da gösterişli bişey olmasın, diğer çocukların aklı kalmasın

Ya benim de canım kısır çekti hemen guZel bir tarif istiyorum sizden

Ben bulgurun icine salca koyup sicak suyla islatiyorum o olana kadar kis oldugu icin marul roka dereotu mydonoz taze sogan doruyorum bulgur suyu cekince ekliyorum hepsini yag bol limon suyu tuzu cirpiyorum icine koyuyorum karistir bitti yazin domates salatalik yesilbiberde koyuyorum icine kisin tursuyla ye

ilginçmiş yaa
ben hiç salçayla ıslatmam
salça soğan yağı ocakta önce kavururum
sonra da bulgura karıştırır yeşilliklerini falan karıştırırım
seninki daha pratikmiş

Bnce puzzle al ikisinede yada sniflarina uygun bi kitap kiyafet olayina girme bana kalirsa. ruyada erkek cocuk gormek iyidir diye biliyorum ben hayirlara gelsin ruyan

ilginçmiş yaa
ben hiç salçayla ıslatmam
salça soğan yağı ocakta önce kavururum
sonra da bulgura karıştırır yeşilliklerini falan karıştırırım
seninki daha pratikmiş

Dene bi gun bunu daha cok begencegine eminim soganlar cig olunca degisik bi tat veriyo ama kararinda olursa zten ben kavrulmus sogan yiyemiyorum yemeklerde bile suyunu ekledikten sonra koyuyorum sogani cigden deniyomus benimkine yemek olayinda

Bnce puzzle al ikisinede yada sniflarina uygun bi kitap kiyafet olayina girme bana kalirsa. ruyada erkek cocuk gormek iyidir diye biliyorum ben hayirlara gelsin ruyan

canım kitapla mutlu olmazlar
ben mutlu olsunlar istiyorum
puzzle olabilir belki
bu arada öğrencilerimin ikisi de 8. sınıf

Supermis teşekkürler. Hemmen ise koyulayim

Buarada gamze çok meraklandirdin beni
Sana stresi yasaklıyorum dikkat et yigenimize

:)))) ay kizma teyzesi kizma sipamin annesine simdilik stres yapmamaya calisiyorum sigarayida biraktimmmmm abowwww bak unutmustum demeyi sigarayi biraktimmm bennn bugunnn

ERKEK ÇOCUK : Rüyada erkek çocuk görmek, bir müjde alacağınıza yorumlanır. Rüyada bir erkek çocuk doğurduğunu gören kişi üzüntü ve kedere düşer veya hastalığa yakalanır. Bazı yorumlarda ise erkek çocuk görmek mal, bir hanım ve birbiri ardına çıkacak çok miktarda hayırlı iş olarak belirtilir.

EVLATLIK ÇOCUK ALMAK : Hayatınızda yeni ve hoş olayların gerçekleşeceğinin müjdesidir.

canım kitapla mutlu olmazlar
ben mutlu olsunlar istiyorum
puzzle olabilir belki
bu arada öğrencilerimin ikisi de 8. sınıf

Canim kiyafette senin oyle alelade bisiy alcagini sanmam digerlerinin akli kalabilir diye dedim cunku cocuklarin birbirlerine verdigi hediyeler bellidir ama puzzle atilmaz eger bilirlerse cercevelettir as duvarina ne kadar guzel olur hazir ama emegin odanda asili

Ben sana demistimmmm erkek cocuk hayirlidir der buyukler hadi isallah

haklısın canım
neticede diğer çocukların da gözü kalabilir
ama puzzle da yaparlar mı bilmiyorum ki
dedim ya mutlu olsunlar istiyorum
keşke imkanım olsa da hepsine birer tane hediye alsam
kararsız kaldım şimdi

Ben sana demistimmmm erkek cocuk hayirlidir der buyukler hadi isallah
evet canım öyleymiş
evlatlık almak da iyiymiş
inşallah hayırlara çıksın

sigara içiyor olmana çok kızıyorum zaten ben hiç hatırlatma
içme sakın tekrar

Canim oylede kolay olmuyo ama du bakalim bu arada bnm doguma ikibinbesyuz istiyolarmis drumun bahsettigi hastanede kafamdan asagi kaynar sular indi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…