Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hürrem gibi olamıyoruz valla ama umut işte bu ay daha çok taktım sanki eşimde istiyor ondan sanki daha önceleri istemiyordu erken diye hatta tatilden sonra diyorduk ama tatil felan bitti kafasında o istedikçe ben daha çok strese giriyorum oysa ki neden olmuyor demiyor o olur elbet diyor ama ben strese giriyorum

bilmez miyim canım benim eşim de ilk zamanlar çok istediğini hep belli ediyordu ama şimdilerde üzüldüğümü görünce nasihate başlıyor günü vardır,kısmet ne zamansa o zaman olur diyor.....

damlapal canım 2 ay strese girmen için çok az bir deneme süresi bir sene zamanın var korkmak için inşallah belkide bu ay alacaksın müjdeni sıkma canını

selam kızlar herkeslere ii geceler.
güzel haberler getirdim..
bgn saat 18:30 da prof.ercan beyle randevumuz vardı..
görüşme süper geçti yaa..
nasıl moral depoluyum anlatamam.
ameliyata gerek yok,olmakla boşboşuna kendinizi kestiricektiniz dedi..
nerdeyse 30 dak. kadar görüştük doktorumuzla..
tabi kendi yeri oldugu için vaktimiz boldu..
oda muayene etti beni alttan.
1 tane gelişmiş yumurtamın oldugunu bunun çok iyi bi gelişme oldugunu söyledi..
ve bgn çatlatma iğnemide yaptım..
yarından itibaren halvete başlamamız lazım..
doktor çok ii ,en nihayetinde profesör.
ama çok pahalı kızlar yaaa...
bgn 200 liira verdi eşim..
valla böörüme öküz oturdu yani...
1aylık tedavinin ilaçlar hariç 400-500e maal olucanı söledi..
ppoooffff....
sdc kendi ücreti bu..
o konuda kafam çok karışık..
doktor tedavi planını anlattı falan..
eğer bu ay gebelik olmazsa gonelf ye devam edicemizi söyledi..
bakalım hala düşünüyorum..
maddi anlamda çok zorlanırsak tilkinin dönüp dolaşıp gideceği yer hesabı yine acıbadem kaan beye gidicem gibi görünüo...

Son düzenleme:
Gece kuşunuz geldi kıslarrrnapıyosunuz bakiim
hoş geldin canım bekliye bekliye uykumuz geldi.........

çok sevindim canım bak o kadar üzülmen gerekmiyormuş inş bu ay gelir bebişin....

Yaa yaa işte söledik sana sızlanma diye bak gerek bile yokmuş ameliyata.Hem kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez canım olucak o kadar,zorlıycak belki ama en azından için rahat olucak.Sonra gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…