Sanırım benim uyku kuşu geldi,size iyi sohbetler kızlar gidem yatam tombilinin yanına.
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin Rabbim ve bu defa seni hiç bırakmasın inşallah...
İsolde ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tatlım sana sormak istediğim bir dünya soru var müsayitsen sorsam cavaplarmısın zahmet olmazsa he?????
Sanırım benim uyku kuşu geldi,size iyi sohbetler kızlar gidem yatam tombilinin yanına.
burdayım dadlımm sorrr...
Canım sen şimdi devlet hastanesinemi gidiyordun bu birinci soru
iyi uykular nillacımmgörüşürüz yarın
sağol canım....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu .....
yok canım özele gidiyorum.
hiç devlete gitmedim..
Hımmmm
Peki şuan iğne vuruluyorsunya o iğneler yumurta takibi içibmi aşılama içinmi??
Sağol megim görüşürüz bi de ne dicem biz akşam otoyolda 3 tane minicik tilki yavrusu gördük arabanın farlarından korktular nasıl kaçıyolar kedi kadarlardı minnak minnak ayy rüyalarıma girerler şimdi salak şeyler
ilk defa iğne tedavisi oldum bu ay.
oda yumurtlama takibi içinmiş canım...
ben aşılama sanıodum oysaki...
Sağol megim görüşürüz bi de ne dicem biz akşam otoyolda 3 tane minicik tilki yavrusu gördük arabanın farlarından korktular nasıl kaçıyolar kedi kadarlardı minnak minnak ayy rüyalarıma girerler şimdi salak şeyler
Anladım şimdi sen araştırma hastanesinden rapor çıkardın sanıyorum ilaçların bir kısmını devlet ödüyor peki bunda bir sınır varmı yoksa iki sefer yumurta takibi iki sefer aşılama iki seferde tüp bebek yaptırmak istesek hepsinde rapordan yararlanıp ilaçların bir kısmını devlete ödetebiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?