Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi uykular nillacımm görüşürüz yarın

Sağol megim görüşürüz bi de ne dicem biz akşam otoyolda 3 tane minicik tilki yavrusu gördük arabanın farlarından korktular nasıl kaçıyolar kedi kadarlardı minnak minnak ayy rüyalarıma girerler şimdi salak şeyler

hayvan sevgisi böyle bişey işte

ilk defa iğne tedavisi oldum bu ay.
oda yumurtlama takibi içinmiş canım...
ben aşılama sanıodum oysaki...

Anladım şimdi sen araştırma hastanesinden rapor çıkardın sanıyorum ilaçların bir kısmını devlet ödüyor peki bunda bir sınır varmı yoksa iki sefer yumurta takibi iki sefer aşılama iki seferde tüp bebek yaptırmak istesek hepsinde rapordan yararlanıp ilaçların bir kısmını devlete ödetebiliyormuyuz?

Son düzenleme:

minnak minnak hee güzelmiş
Bende hayvanları o yada bu ayırd edemiyorum hepsi sevimli geliyor fareleri bile öldürmelerine kıyamıyorum geçen komşunun birinin evine girmiş 1. kata birde çekmeceye girip yavrulamış
Oda tutmuş yavruları sokağa fırlatmış kediler hücüm etmiş yemiş hepsini ay duydum nasıl üzüldüm vben olsam asla kıyamazdımalıp annesiyle birlikte bir köşeye koyardım aslında zararlı hayvan belki ama can işte

meg canım sence bebiş var mı? ne hissediyorsun kafama takıldı ya şimdi benim sabah olmaz artık:18:

ben raporuda özel hastanede çıkardım canım..
yalnız bu konuda benimde anlamadım bişe var
özelle devletin raporları farklımı oluyor aynımı anlayamadım..
çnk bgn doktor bize kaç yıllık evlisinz dedi..
bende 3 yılımız 20 temmuzda dolacak dedii.
ha ozaman size devletten rapor çıkartabiliriz dedi.
2 kere rapor çıkarma hakkı varmış..
bende doktora biz ilkini kullandık dedim..
galiba orda anlayamadık birbirmizi.
çnk özelde şak die aldık heyet raporunu.
öle kaç yıllık evlisinz kaç yaşındasınız die sormadılar.
o prosedürü tam bilmiorum ama en kısa zamanda öğrenirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…