bekle bakalım cnm hayırlıs inşallah...bende hsg çekildim mayıs ayında geçen ay ilaç kist yaptığı için hamiş kalamdım ama bu aydan umutluyum inşallah olur Allah kucaklarımızı boş koymasın...
Selam şekerler, benim bat bugün daha bişi yok. Ama sanki regl olacam gibi hissediyorum. Kasık ağrısı falan yok göğüs uçlarında hafif bi sızlama. Ne biliim bilemedim. Sivilceler falan çıkmadı. Amaan ne biliim kararsız kaldım. Bakalım bi kaç güne belli oluır ama ben birazdan tatile gidiyorum. Umarım oralardan güzel haberleri yollayabilirim size. Bakcez bakalım. Dua edin bana.
hayırlısı olsun cnmm..inşallah hayırlı haberlerini alırız iyi tatillerrrr
slmmm kızlarr herkeze merhabaabugün keyfim yerindee .. karar aldımm artık oldu olacek şöyle böyle derken kendimi yıpratığımı anladım vee mümkün oldugu kadar az bu konuyu konuşma kararı aldımm ve boş zamanlarım için kendime ufak tefek ugraşlar buldum.. bi gün kitap oku , bi gün film izlee derken bugünn de bir fincan kek yaptım. eminim içinizde bilenler vardır ilk kez yaptım bu tarifi kk dan aldım buarada çok hoşuma gitti eglenceli ve pratik bişi sizlerede tavsiye ederim. Eki Görüntüle 214958 Eki Görüntüle 214967 merak edenler için foto ekledimm.. byy canlarımm
slmmm kızlarr herkeze merhabaabugün keyfim yerindee .. karar aldımm artık oldu olacek şöyle böyle derken kendimi yıpratığımı anladım vee mümkün oldugu kadar az bu konuyu konuşma kararı aldımm ve boş zamanlarım için kendime ufak tefek ugraşlar buldum.. bi gün kitap oku , bi gün film izlee derken bugünn de bir fincan kek yaptım. eminim içinizde bilenler vardır ilk kez yaptım bu tarifi kk dan aldım buarada çok hoşuma gitti eglenceli ve pratik bişi sizlerede tavsiye ederim. Eki Görüntüle 214958 Eki Görüntüle 214967 merak edenler için foto ekledimm.. byy canlarımm
kızlar ben doktorumu aramaya karar verdiim.
arayıp bunun önemli bir şey olup olmayacağını soracağım. gel dersede tatil öncesi gidip bir görünürüm.
merhaba kızlar,
en son doktorumu arayacağımı söylemiştim ya ulaşamadım başka devlet hastanesinde bir doktora gittim. kasık şişmesi acıması kanlı akıntıyı acaba yerleşme kanaması mı tutturduk mu ki diye umutlanırken doktor yumurtalığımda 4cm lik bir kist olduğunu söyledi çok üzüldüm. önce ultrasyondan bakarken burada bir oluşum var dedi nasıl kalbim çarptı saniyelik uçtum havalara ama kist olduğunu duyuncada aynı hızda çakıldım. sanırım ben bu ayda hamile olamayacağım. doktor hala gebelik oluşma ihtimali var yumurta yumurtalıktan görevini yapmak üzere ayrılmış o arada yumurtalığa kan birikip kist olmuş yumurta döllenip gebelik başlayabilir ihtimal var dedi ama benim hiiç umudum yok.ben tatile gidiyorum ve 9temmuz gibi dönecem.ya hamilelik haberiyle dönecem yada ağustos batını söylicem. hayırlısı diyim.
ben gelene kadar heepiniz hamile olun tamam mı ben beceremesem de sizin mutluluğunuza sevinirim...
hoşçakalıın
tatlım geçmiş olsun bendede geçen ay kist vardı o yüzden kalamadım geçen ay.ama çok şükür doğum kontrol hapıyla erittik kisti hmde bnmki 5,5 cmdi..bu ay umudum var üzülme sende erir gider o..iyi tatiller
inşallah, şimdi bir tedavi başlamadı adetten sonra başlarız ama kendi kendine geçer umarım dedi. seninkinin çeşidi neydi benim ki korpus hemorajikum muş.
slmmm kızlarrrr....
eline sağlık beren,bu düdüklü tencerede pişen fincanda kek mi?
eline sağlık cnm ilk defa duydum ya ne değişik birşeymişş
yok canım bende kk dan aldım tarifini teflon tencerede yaptım ..pilav yaptığımız teflonlarda. 15 ,20 dk pişiyo fıranda yapsan en az 30 saat degişiklik işte hoşuma gitti paylaşmak istedimm... güzel şeyler paylaştıkca güzelleşirmiş..
aynen bende ilk defa duydum ve denedim gercekten insanı motive ediyorbu bitmiş hali degil tabi soğuyunca cıkardım neskafe fincanından sonrada üstüne çikolata sosu yaptımm mutfak insanın stresini alıyor. tavsiye ederim kesin dene memnun kalacagından eminim.. eger kk dan tarifi bulamazsan sana özelden yazarım canımmm
slmmm kızlarrrr....
ben geldim kızlaaar nasılsınız
mrb edammm nasılsın cnmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?