şu ara eşim sadece vtamnleri içıo ama duzenli içıo gunde üç tane cnm keçiboynuzunu bi hafta falan oldu yapmadık ovulasyon dönemnden sonra saldm valla ..keçiboynuzna dönermym blmem ama çakşırı içircem bu akşam incir de yemıo aslnda bi haftadır ona da yarından itibaren yne dvm edelmhaftya ya da ondan sonraki hafta gdıozz testee aysunn dua et bize e mi cnmcm
iyiymiş...
senin kanaman kaç gün sürdü...
adetin tam vaktinde mi geldi :26:
şu ara eşim sadece vtamnleri içıo ama duzenli içıo gunde üç tane cnm keçiboynuzunu bi hafta falan oldu yapmadık ovulasyon dönemnden sonra saldm valla ..keçiboynuzna dönermym blmem ama çakşırı içircem bu akşam incir de yemıo aslnda bi haftadır ona da yarından itibaren yne dvm edelmhaftya ya da ondan sonraki hafta gdıozz testee aysunn dua et bize e mi cnmcm
dualarım seninle duygummm...
güzel haberlerle geleceksin İNŞALLAH bize...
bizde ocak sununda gidiyoruz canım aratatilinde:26:
İNŞALLAH güzel haberlerle döneriz...:26:
evicapı bıraktırmıştın sen değil mi arginmax içiyo başka vitaminde içiyomu..B yada E vit??
inşallah ildaaaaaaa inşallah...
seninle ovucanlarımız aynı gün kızarmıştı değil mi??
20 sinde...
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhh
slm kıssslaaarrrnasılsınız? bnm bu ay çalışmalar bitti sayılır.preseedli denemeler yaptık.bakalım kısmet artık.zaten bu ayda olmazsa ocakta rahim fili ve spermiogra bizi bekliyo.sonrada ver elini doktorlar
hoş geldn cnmpreseed vesile olsn cnm sana inşşş bu ay...
Pardon mesajını görmemişim..Baya adet kanaması gibi geliyordu canım..Kesik kesik değil..Yani şarıl şarıl kanamıştım..inşallah duygum..elbette umutla yola devam cnm..
keçiboynuzu tozu vede çakşır tozu alcam bu ay..arginmax ta var..
kendim içinde hayıt vede pressed..denemeye devam inşallah ocak bizim ayımız olur
canım peki sürekli mi geliyodu adet gibi yoksa kesik kesik leke gibi mi??
anlıorm cnm çok çok sevndm adınahamişmisin geldi mi meleklern ? allah çok buyuk işte en umutsuz oldgumuz an bi umudun başlangıcı işte tıpkın senn hikayendeki gibi
normalde 28 gunde bir olurum
aylarca oyle oldu
ama bu ay 29 gunde oldum
kanamam unuttum ama 8,9 gun surmustu herhalde
Pardon mesajını görmemişim..Baya adet kanaması gibi geliyordu canım..Kesik kesik değil..Yani şarıl şarıl kanamıştım..
Canım o hamileliğimde bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğumla kaybetmiştim..1 sene sonra yeniden tedavi gördüm..Yine ikizlere hamile kaldım..Şu an 1,5 yaşındalar..Şimdi kendiliğinden hamilelik için uğraşıcaz bu sene..Rahmimde sorun olduğu için hamilelik benim için tedavi..Yani rahmim için..Eğer sağlıklısıyla tek olur inşallah hamile kalırsam ki ikiz hamileliğe göre çok kolay geçeceğini umuyorum..Doğum sonunda rahmi de aldırıp bu sayfayı kapatacağım...Allah hepimize hayırlısını versin...
benımde bır derdım var ama su sıteyı bır turlu kullanamadım gıttı cvplar gerı gelmıyo kımse bana mı yazmıyor yoksa:)
maşallah senn bebişlerine o zaman kocaman da olmşlarrPardon mesajını görmemişim..Baya adet kanaması gibi geliyordu canım..Kesik kesik değil..Yani şarıl şarıl kanamıştım..
Canım o hamileliğimde bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğumla kaybetmiştim..1 sene sonra yeniden tedavi gördüm..Yine ikizlere hamile kaldım..Şu an 1,5 yaşındalar..Şimdi kendiliğinden hamilelik için uğraşıcaz bu sene..Rahmimde sorun olduğu için hamilelik benim için tedavi..Yani rahmim için..Eğer sağlıklısıyla tek olur inşallah hamile kalırsam ki ikiz hamileliğe göre çok kolay geçeceğini umuyorum..Doğum sonunda rahmi de aldırıp bu sayfayı kapatacağım...Allah hepimize hayırlısını versin...
ayyy ne güzell ikizlerin mi var maşallah sanaAllah nazarlardan korusun
benımde bır derdım var ama su sıteyı bır turlu kullanamadım gıttı cvplar gerı gelmıyo kımse bana mı yazmıyor yoksa:)
maşallah senn bebişlerine o zaman kocaman da olmşlarrvar mı resmleri küçück de olsa görsek koysan prflne olmaz mı ben bayılırım ikizlere Allah sana tez zamanda üçüncü meleğini de versn cnm bnm ...Allah şifalar versn ...
Sağolasın canım..Koyayım resimlerini ama çok kısa süre tutup kaldırıcam...
masallah Allah bagislasin cok cok sekerlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?