Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dualarım seninle duygummm...
güzel haberlerle geleceksin İNŞALLAH bize...

bizde ocak sununda gidiyoruz canım aratatilinde:26:
İNŞALLAH güzel haberlerle döneriz...:26:

evicapı bıraktırmıştın sen değil mi arginmax içiyo başka vitaminde içiyomu..B yada E vit??

Son düzenleme:

slm kıssslaaarrr nasılsınız? bnm bu ay çalışmalar bitti sayılır.preseedli denemeler yaptık.bakalım kısmet artık.zaten bu ayda olmazsa ocakta rahim fili ve spermiogra bizi bekliyo.sonrada ver elini doktorlar

cnm bu içtgi hapın yani arginmaxın içinde bol mktarda e vitamni de var ben ek olarak coraspin yanii bebe asprini verıorm varikosel olanlara verıo dr kan dolaşmnı hızlandrdıgı için ...hadi bakalm inşş cnm ya Allah yardımcımız olsn test sonucu yuzumuz gulsunn inşş sizin de bizim dee ...bunu o kadarrr çook istiyorumm kiii

Son düzenleme:
slm kıssslaaarrr nasılsınız? bnm bu ay çalışmalar bitti sayılır.preseedli denemeler yaptık.bakalım kısmet artık.zaten bu ayda olmazsa ocakta rahim fili ve spermiogra bizi bekliyo.sonrada ver elini doktorlar

hoş geldn cnm preseed vesile olsn cnm sana inşşş bu ay...

Pardon mesajını görmemişim..Baya adet kanaması gibi geliyordu canım..Kesik kesik değil..Yani şarıl şarıl kanamıştım..
anlıorm cnm çok çok sevndm adına hamişmisin geldi mi meleklern ? allah çok buyuk işte en umutsuz oldgumuz an bi umudun başlangıcı işte tıpkın senn hikayendeki gibi

Canım o hamileliğimde bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğumla kaybetmiştim..1 sene sonra yeniden tedavi gördüm..Yine ikizlere hamile kaldım..Şu an 1,5 yaşındalar..Şimdi kendiliğinden hamilelik için uğraşıcaz bu sene..Rahmimde sorun olduğu için hamilelik benim için tedavi..Yani rahmim için..Eğer sağlıklısıyla tek olur inşallah hamile kalırsam ki ikiz hamileliğe göre çok kolay geçeceğini umuyorum..Doğum sonunda rahmi de aldırıp bu sayfayı kapatacağım...Allah hepimize hayırlısını versin...

ayyy ne güzell ikizlerin mi var maşallah sana Allah nazarlardan korusun

maşallah senn bebişlerine o zaman kocaman da olmşlarr var mı resmleri küçück de olsa görsek koysan prflne olmaz mı ben bayılırım ikizlere Allah sana tez zamanda üçüncü meleğini de versn cnm bnm ...Allah şifalar versn ...

ayyy ne güzell ikizlerin mi var maşallah sana Allah nazarlardan korusun

Amin canım sağolasın..Evet ikizlerim var ama çok özenmeyin derim..Kolay değil bakımları..Tek başıma bakıyorum..Allah herkese gönlünden geçeni nasib etsin tabi...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağolasın canım..Koyayım resimlerini ama çok kısa süre tutup kaldırıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…