Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok saol narmıkçim fotolar için çok cicilerr maşşallahh kırkbirkeree yesn onları teyzelerii isimleri nelerrr?

Pepeli masalarımız gelince illa karalamak istediler..En sevdikleri şeylerden biri bu...Artık bütün gün pepe dinlemekten izlemekten gına geldi..:))

oyoyoyoy yerm onlarıı ay y bi gelsn de bebişimm pepe pupu papi hangi çizgflm varsa izlemye razıyım vallaa

çok saol narmıkçim fotolar için çok cicilerr maşşallahh kırkbirkeree yesn onları teyzelerii isimleri nelerrr?

Çok teşekkür ederim..Kızımın adı Selin Almina ,Oğlumun adı da Serkan Çınar...

Eğer bir mucize olur da bu sene kendiliğinden hamileliği başarabilirsek

Kızım olursa Itır Lalin ismini düşünüyoruz..

Oğlumuz olursa bir adı Etihan .2. adı şu an belli değil :)

Çok guzelmiş isimler cnmcm ıtır ismini de çok severm ... ben kızım olursa Ecesu oglum olursa Ayberk koymak istiyorum cnm isimleri belli cisimleri de gelir inşşş bi an önce

Son düzenleme:
Pepeli masalarımız gelince illa karalamak istediler..En sevdikleri şeylerden biri bu...Artık bütün gün pepe dinlemekten izlemekten gına geldi..:))

oyy maşallah onlara
ben bayılıyorum pepeye eeee izliyorum her sabah

oyy maşallah onlara

onn ailesinn isimleri de oyle demi? iki heceli hep izlerz bebişlerle beraber ildam yaa ayak uydururz bebişlere ne de olsa ruhumuz çocuk

Son düzenleme:
Çok guzelmiş isimler cnmcm ıtır ismini de çok severm ... ben kızım olursa Ecesu oglum olursa Ayberk koymak istiyorum cnm isimleri belli cisimleri de gelir inşşş bi an önce
Amin canım inşalllah kavuşursun en kısa zamanda :)
oyy maşallah onlara

Bütün gün izliyorum..bayılıcam o derecede artık :))

Bu arada hamile değilseniz eşinizle gezebildiğiniz kadar gezin..Sonra küçücük bir bebekle çok zor..Hayatınızı tamamen ona adıyorsunuz doğumdan sonra...Gezmeyi tozmayı uzunca bir süre unutmanız gerekiyor..Yüzümü yıkayamadığım,yemek yapamadığım,yiyemediğim,anca banyodan banyoya saç taramaya fırsatım olduğu zamanlar var şimdi..

Bir kadının hayatı anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye 2 ye ayrılıyor kesinlikle...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba;

şuan bat ıma 1 gün var yada bugün geçti(genelde sabah olurum) ama kasıklarımda 1 haftadır bazen sağda bazen solda rahatsızlıklar var.bazen midem oynuyor gibi.bazen batmalar var..göğüslerim battan önce ağrırdı ama daha bugün ağrısını hissetmeye başladım.Gebelik testi yapmaya korkuyorum ya bişey çıkmazsa diye..Hamilelik belirtilerinde bu batmalardan da söz ediliyor..ayaklarım ellerim üşüyor ama vücuduma ateş basıyor..Bunlar ilk defa oluyor bende..ama korkuyorum işte..hamile olduğumu düşünmek bile güzel:) bana cevap yazarsanız çok sevinrim..öpücükler ..

Şu bat dediğiniz şey sat ile aynı anlama mı geliyor ? sat son adet tarihi demek...valla her hamilelik farklı oluyor...o dediğin batmalar hamilelik belirtisi olabilir tabi..şu da var ben göğüslerimde hiç bir hassasiyet ya da şişlik sezmemiştim..sadece son derecede uykuya meyilliydim...

onu çok ii anlıorm cnm elmzden geldgnce gezmeye çalşıorz eşimle kış falan da dinlemıoz valla gttk akşam kordonda bi kafede oturduk naslsa ufolar var artık sıcacık heryeronu dıorm ben de eşime gezebldgmz kadar gezelm sonra evdeyiz nasl olsa

onn ailesinn isimleri de oyle demi? iki heceli hep izlerz bebişlerle beraber ildam yaa ayak uydururz bebişlere ne de olsa ruhumuz çocuk

evevt canım kardeşi var bebe
nine dede arkadaşı şuşu var bayılıyorum yaaa ben ona aaaaaaa
benimki diyo yaaa sen çocuksun btane daha senden olunca napcam ben diyeee

bat beklenen adet tarihi demek :)
sat... son adet tarihin canım...

Ah canım kordon dediğine göre izmirlisin sanırım..Çok özledim memleketimi..Doya doya gezin valla..Umarım hamileliğiniz de sorunsuz geçer..Kendinizi yormadan gezin :)

Şu bat dediğiniz şey sat ile aynı anlama mı geliyor ? sat son adet tarihi demek...valla her hamilelik farklı oluyor...o dediğin batmalar hamilelik belirtisi olabilir tabi..şu da var ben göğüslerimde hiç bir hassasiyet ya da şişlik sezmemiştim..sadece son derecede uykuya meyilliydim...

Öncelikle teşekkürler.burda buna bat diyorlar bende bat yazdım:)) uyku halim her zaman olduğu için ayırt edemiyorum şuan..ama batmalar sık ve rahatsız edici..

evevt canım kardeşi var bebe
nine dede arkadaşı şuşu var bayılıyorum yaaa ben ona aaaaaaa
benimki diyo yaaa sen çocuksun btane daha senden olunca napcam ben diyeee
çocuk olalım yaa en guzeli o zaten ildam içimizdeki çocuk hiçç kaybolmasın inşşş
Ah canım kordon dediğine göre izmirlisin sanırım..Çok özledim memleketimi..Doya doya gezin valla..Umarım hamileliğiniz de sorunsuz geçer..Kendinizi yormadan gezin :)

sende mi izmirliisin hemşerim benmm yılbaşndan once gdeym dıodm alsancaga ışıl ışıl görmek için dün gtmek nasip oldu buz gibiydi valla hava ama yne de guzeldi ...sen hangi ildesn cnm sen şimdi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…