maşallah bu tatlılaraa pek de çalşkan kuzularmş bunlarr
Pepeli masalarımız gelince illa karalamak istediler..En sevdikleri şeylerden biri bu...Artık bütün gün pepe dinlemekten izlemekten gına geldi..:))
çok saol narmıkçim fotolar için çok cicilerr maşşallahh kırkbirkereeyesn onları teyzelerii isimleri nelerrr?
oyoyoyoy yerm onlarııay y bi gelsn de bebişimm pepe pupu papi hangi çizgflm varsa izlemye razıyım vallaa
Çok teşekkür ederim..Kızımın adı Selin Almina ,Oğlumun adı da Serkan Çınar...
Eğer bir mucize olur da bu sene kendiliğinden hamileliği başarabilirsek
Kızım olursa Itır Lalin ismini düşünüyoruz..
Oğlumuz olursa bir adı Etihan .2. adı şu an belli değil :)
Pepeli masalarımız gelince illa karalamak istediler..En sevdikleri şeylerden biri bu...Artık bütün gün pepe dinlemekten izlemekten gına geldi..:))
oyy maşallah onlara
ben bayılıyorum pepeye eeee izliyorum her sabah
Amin canım inşalllah kavuşursun en kısa zamanda :)Çok guzelmiş isimler cnmcm ıtır ismini de çok severm ... ben kızım olursa Ecesu oglum olursa Ayberk koymak istiyorum cnm isimleri belli cisimleri de gelir inşşş bi an önce
oyy maşallah onlara
ben bayılıyorum pepeye eeee izliyorum her sabah
kızlar merhaba;
şuan bat ıma 1 gün var yada bugün geçti(genelde sabah olurum) ama kasıklarımda 1 haftadır bazen sağda bazen solda rahatsızlıklar var.bazen midem oynuyor gibi.bazen batmalar var..göğüslerim battan önce ağrırdı ama daha bugün ağrısını hissetmeye başladım.Gebelik testi yapmaya korkuyorum ya bişey çıkmazsa diye..Hamilelik belirtilerinde bu batmalardan da söz ediliyor..ayaklarım ellerim üşüyor ama vücuduma ateş basıyor..Bunlar ilk defa oluyor bende..ama korkuyorum işte..hamile olduğumu düşünmek bile güzel:) bana cevap yazarsanız çok sevinrim..öpücükler ..
ayy benimki ne zaman gelir acaba yaaa :26:normalde 28 gunde bir olurum
aylarca oyle oldu
ama bu ay 29 gunde oldum
kanamam unuttum ama 8,9 gun surmustu herhalde
biri beni kovabilir mi topiktensAbahtan beri buradayım :111:
Amin canım inşalllah kavuşursun en kısa zamanda :)
Bütün gün izliyorum..bayılıcam o derecede artık :))
Bu arada hamile değilseniz eşinizle gezebildiğiniz kadar gezin..Sonra küçücük bir bebekle çok zor..Hayatınızı tamamen ona adıyorsunuz doğumdan sonra...Gezmeyi tozmayı uzunca bir süre unutmanız gerekiyor..Yüzümü yıkayamadığım,yemek yapamadığım,yiyemediğim,anca banyodan banyoya saç taramaya fırsatım olduğu zamanlar var şimdi..
Bir kadının hayatı anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye 2 ye ayrılıyor kesinlikle...:)
onn ailesinn isimleri de oyle demi? iki heceli hepizlerz bebişlerle beraber ildam yaa ayak uydururz bebişlere ne de olsa ruhumuz çocuk
Şu bat dediğiniz şey sat ile aynı anlama mı geliyor ? sat son adet tarihi demek...valla her hamilelik farklı oluyor...o dediğin batmalar hamilelik belirtisi olabilir tabi..şu da var ben göğüslerimde hiç bir hassasiyet ya da şişlik sezmemiştim..sadece son derecede uykuya meyilliydim...
onu çok ii anlıorm cnm elmzden geldgnce gezmeye çalşıorz eşimle kış falan da dinlemıoz valla gttk akşam kordonda bi kafede oturduk naslsa ufolar var artık sıcacık heryeronu dıorm ben de eşime gezebldgmz kadar gezelm sonra evdeyiz nasl olsa
çocuk olalım yaa en guzeli o zaten ildam içimizdeki çocuk hiçç kaybolmasın inşşşevevt canım kardeşi var bebe
nine dede arkadaşı şuşu varbayılıyorum yaaa ben ona aaaaaaa
benimki diyo yaaa sen çocuksun btane daha senden olunca napcam ben diyeee
Ah canım kordon dediğine göre izmirlisin sanırım..Çok özledim memleketimi..Doya doya gezin valla..Umarım hamileliğiniz de sorunsuz geçer..Kendinizi yormadan gezin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?