sende mi izmirliisin hemşerim benmmyılbaşndan once gdeym dıodm alsancaga ışıl ışıl görmek için dün gtmek nasip oldu buz gibiydi valla hava ama yne de guzeldi ...sen hangi ildesn cnm sen şimdi?
Ailem Karşıyaka Bostanlı da..Ben Düzce deyim canım...İzmir gözümde tütüyor..İnşallah 3-4 sene sonra izmire yerleşicez aksilik olmazsa..Çocuklar iZMİR de okula başlasın istiyorum hayırlısıyla..
hoşgeldn ozlemcim
merhaba canım hoşgeldin....merhaba kızlar bende bebek düşünüyorum benimde bir meleğim olsun istiyorum dün itibariyle doğum kontrol hapımı bıraktım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum nezaman hamile kalabilirim...birde prolaktinim yüksekti bebek yapmam riskliydi ama geçen ayki kan tahlillerimde doktorum bebk yapabilirsin dedi...
Ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım, henüz istanbula dönemedim hala çanakkaledeyim tatil biraz uzadı ama ben çok kötüyüm 2 gündüz feci bir vajinal kaşıntı yaşıyorum delirmek üzereyim
hoşbulduk canım, henüz istanbula dönemedim hala çanakkaledeyim tatil biraz uzadı ama ben çok kötüyüm 2 gündüz feci bir vajinal kaşıntı yaşıyorum delirmek üzereyim
Ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmm
bende de iltihap var diye doktor krem vermişti kaşıntı içinmiş...
valla o ilaçları kullandığımdan beri akıntım bile yok...
bu aralar sarı sarı geliyo sanki ama geçiyo...
kaşıntı içinde vermişti krem çok işe yarıyor.
Çanakkale de çok sevdgm bi şehirdir bnm... geçmiş olsn cnm şu vajinal temzleyici jeller var onlarla ya da antbktryl sabunla yıka ii gelıo ...mantar gibi bşeyse onn da fitlleri var cnm bldgm kadarıyla bi dra danş istersn...
kızlar ben çıkıyorum çok uyku bastırdı azcık uzanıyım belki uyurumtv karşısında
hoşgeldinn
bence dr git hemen
merhaba kızlar,
yaşım 30, 6 yaşında bir kızım var anasınıfı gidiyor,2 hafta önce işten ayrılmak zorunda kaldım, tekrar iş arayımı diye düşünürken eşim 2 bebeği önerdi, çok heyecanlandım şu anda adetimin 2. günündeyim inşallah Rabim herkesin gönlüne göre verir
Leğen kemiği iltihabı vajina kaşıntısı yapabilir. Kötü kokulu ve renksiz akıntılar genelde buna işarettir. Düzensiz adet kanaması, sırtın alt tarafında ağrı, yorgunluk, iştahtan kesilme ve ateş leğen kemiği iltihabının göstergesi olabilir. Vajina kaşıntısının bir diğer nedeni ise mantar enfeksiyonudur. Koyu, beyaz ve daha katı gibi olan akıntılar mantar enfeksiyonu nedeniyle olabilir. Vajina da tahrişte söz konusudur. Mantar enfeksiyonu hamilelik döneminde, doğum kontrol hapı veya antibiyotik kullanımından sonrada ortaya çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?