Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy kızlar biri bana şu video eklemeyi göstersin kafayı yicem

Son düzenleme:
Ya kızlar resmen isyanlardayım moralim çok bozuk. Biraz önce Bizim Yenge'nin son bölümünü izledim. Neden ya neden yayından kaldırılıyor
Kaliteli hiçbir şeyi tüketemiyoruz. Offfffffffffffff

Ya kızlar resmen isyanlardayım moralim çok bozuk. Biraz önce Bizim Yenge'nin son bölümünü izledim. Neden ya neden yayından kaldırılıyor

Gerçekten çok zor bir durum. bizim dertlerimizin sizinkinin yanında çölde kum tanesi gibi kalır. siz bu acıya nasıl dayanacaksınız?

Arkadaşlar bel ağrımdan korkuyorum. Bide beni umutlandıran akıntımın şekli değişmesi önce şeffaf ve yapışkan gibiydi şimdi beyaz ve çok yapışkan değil. Olabilir mi ? Yoksa çok istediğim için bana mı öyle geliyor

Arkadaşım hamile kalma şansım varmı azdıklarıma göre

Canım olabilir de olmayabilir de..Benim de geçen ay lekelenmem oldu..Adetim 1 hafta kadar gecikti..Hamileyim diye düşündüm ama geç te olsa geldi adetim..Test de zaten negatifti...En iyisi adet günü geçtikten 10 gün kadar beklemek emin olmak için...Eğer sabredemem diyorsan adet gününde beta hcg kan testi yaptırarak sonucu anlayabilirsin..Hayırlısı olsun inşallah canım...

Bizim yenge diye bir diziden haberim bile yok valla.....

dizinin bittiğine dertlenmesine niye bu kadar sinirlendiysem elim ayağım titredi yaa neyse kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptümm

Gerçekten çok zor bir durum. bizim dertlerimizin sizinkinin yanında çölde kum tanesi gibi kalır. siz bu acıya nasıl dayanacaksınız?

Canım senin mesajını görünce eyvah dedim..Mesajı kaçırdım da çok büyük vahim bir durum mu var diye....Görünce tee Allahım yaaa dedim...:))))

huzur17 arkadaşım ,kusura bakma ama çok komik geldi bana :)) Allah başka dert vermesin.............

Komik değil bu insanların ne durumda olduğunu gösteriyor. Ülkemizde hiçbir kaliteli işe rağbet yok cidden bu durum çok üzücü. Bunlar önemsiz değil sanat gerçekten çok önemli.

Senin ne derdin var ki?

kusura bakmayın ama sizin dert ettiğiniz şeyler hayatında acı sıkıntı görmemiş insanların uğraştıkları boş beleş işler. benim sıkıntılarım sizinki kadar komik olmadığı için paylaşma gereği duymadım. neyse çıktım ben hepinize iyi eğlenceler

Komik değil bu insanların ne durumda olduğunu gösteriyor. Ülkemizde hiçbir kaliteli işe rağbet yok cidden bu durum çok üzücü. Bunlar önemsiz değil sanat gerçekten çok önemli.

Ben güzel sanatlar mezunuyum..

Hayatta çok daha önemli dertler var...O dediğiniz sadece bir kurgu bir dizi.....Bir dizinin bitmesi bu kadar çok sarsıcı olmamalı...Siz de kendinizi bu kadar üzüp harap etmeyin......

Dediğim gibi Allah başka dert vermesin...

..........................................................................

Son düzenleme:
Gerginlikten uzak duralım kızlar...Üzmeyin birbirinizi..............

Bu arada hiç erken yumurtlama yaşayan ya da erken yumurtladığını düşünen var mı ?

Bu arada hiç erken yumurtlama yaşayan ya da erken yumurtladığını düşünen var mı ?

CANIM KONUYLA ALAKASIZ AMA TAM YUMURTANIN ÇATLADIĞI ZAMAN İLİŞKİYE ĞİRDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ DOKTOR YUMURTALARIN GELİŞMİŞ İLİŞKİYE GİREBİRİRSİN DEDİ YA BUGÜN YADA YARIN ÇATLAR DEDİ BİZDE İLİŞKİYE GİRDİK ERTESİ GÜN. AKINTIM YAPIKAN YE ÇOKTU. ERTESİ GÜNDE YAPIŞKANLIĞI AZALDI VE BEMBEYAZ GELMEYE BAŞLADI HALADA ÖYLE GELİYOR BU BELİRTİ OLABİLİR Mİ? ACaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…