Ya kızlar resmen isyanlardayım moralim çok bozuk. Biraz önce Bizim Yenge'nin son bölümünü izledim. Neden ya neden yayından kaldırılıyor
Kaliteli hiçbir şeyi tüketemiyoruz. Offfffffffffffff
Arkadaşım hamile kalma şansım varmı azdıklarıma göre
Ya kızlar resmen isyanlardayım moralim çok bozuk. Biraz önce Bizim Yenge'nin son bölümünü izledim. Neden ya neden yayından kaldırılıyor
Kaliteli hiçbir şeyi tüketemiyoruz. Offfffffffffffff
Gerçekten çok zor bir durum. bizim dertlerimizin sizinkinin yanında çölde kum tanesi gibi kalır. siz bu acıya nasıl dayanacaksınız?
Gerçekten çok zor bir durum. bizim dertlerimizin sizinkinin yanında çölde kum tanesi gibi kalır. siz bu acıya nasıl dayanacaksınız?
Canım senin mesajını görünce eyvah dedim..Mesajı kaçırdım da çok büyük vahim bir durum mu var diye....Görünce tee Allahım yaaa dedim...:))))
huzur17 arkadaşım ,kusura bakma ama çok komik geldi bana :)) Allah başka dert vermesin.............
Senin ne derdin var ki?
Komik değil bu insanların ne durumda olduğunu gösteriyor. Ülkemizde hiçbir kaliteli işe rağbet yok cidden bu durum çok üzücü. Bunlar önemsiz değil sanat gerçekten çok önemli.
kusura bakmayın ama sizin dert ettiğiniz şeyler hayatında acı sıkıntı görmemiş insanların uğraştıkları boş beleş işler. benim sıkıntılarım sizinki kadar komik olmadığı için paylaşma gereği duymadım. neyse çıktım ben hepinize iyi eğlenceler
Narmik çok sağol teşekkür ederim çevap verdiğin için.
Bu arada hiç erken yumurtlama yaşayan ya da erken yumurtladığını düşünen var mı ?
arkadaşlar bu belirti olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?