- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Ya kızlar resmen isyanlardayım moralim çok bozuk. Biraz önce Bizim Yenge'nin son bölümünü izledim. Neden ya neden yayından kaldırılıyor
Kaliteli hiçbir şeyi tüketemiyoruz. Offfffffffffffff
onu da mı btrıolar hoş bi dizydi bazen ben de izlıodm ah şu reyting illeti ah
Evet canım oyunculuklar çok iyiydi. İnsanı hem duygulandırıyor hem de neşelendiriyordu. Yazık oldu. Sen nasılsın diyet nasıl gidiyor? Her iş için emek veriyorsun bu çok güzel bir özellik.
saol cnm huzurum bnmmvalal diyet çok azcık kaçamklarla ii gdıo o da olcak o olmaynca cabuk bozuorm cunku diyeti vercm cnm kilo ya bu sefer gerçekten çok istiyorummm
seni çok ii anlıorm cnmcm ben de cünkü çok sevdgm bi prgrm bi dizi btnce uzluorm herkes boyle düşnmeyeblr elbet ama birbirimizin de terchilerini yadırgamak sevdkleri şeyleri yargılamak hoş degl bence ...tüm samimiyetyle arkdasm bi durum ile ilgli düşncelerini paylşmış ben bunda bi sakınca göremedm tabii bu bnm düşüncem ....
oh oh süperr yalnz bulundgm diyet grubnda yeniyim die heralde benmle pek bşey konuşan eden yok :26:gerçi herkes günlk ne yedigini yazıp çıkıo bi dayanşma da yok fazla ne yazık ki oraya ne kadar dayanablrm blmıorm 79 olsam da biran once diger topiğe gecsmBizim iş yerinden arkadaşlar da sizin gibi biraraya gelip yaptılar diyet ve sonuç harika. Mesela biri 23 kilo verdi kız resmen çıtır oldu. Yavaş ve spor yaparak verdiler tekrar da almadılar.
Sağol canımcım kırıldım biraz ama siz varsınız. Allah herkesin gönlüne göre versin...
oh oh süperr yalnz bulundgm diyet grubnda yeniyim die heralde benmle pek bşey konuşan eden yok :26:gerçi herkes günlk ne yedigini yazıp çıkıo bi dayanşma da yok fazla ne yazık ki oraya ne kadar dayanablrm blmıorm 79 olsam da biran once diger topiğe gecsm
kıyamam ben senibence seni tam tanımadkları ve o sözü yanlş yorumladıkları için oldu bir yanlş anlaşlma boşver senn ...ii kalpli derin bi insansın sen tanıdgm kadarıyla cnm benm huzurum bat kaç? bu ay nasipse başlıosnz demi çalşmalara ?
Canım kontrollerim bitti bu ay korunuyorum. 7 sene ilaç kullandım o yüzden bir ay korunmak istedim. Ben sizin müjdeli haberlerinizi alayım sonra yapıcam.
Umarım çabucak geçersin diğer topiğe ama burası tamamlar zaten diğer topiğin eksiğini.
offf karnim ac yemek var evde bi salata yapmam lazim useniyorum,,
üşenme ztarım yap ya ne varsa salatada var ne kadr yeşllk sebze o kadar saglık valla ama ben de üşenıorm bazen üşenmemk lazm aslnda işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?