Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim bu gün adetimin henüz 11. günü ve sol kasığıma ara ara hafif kramplar girip çıkıyor...Yumurtluyormuyum yoksa fazla mı hassaslaştım bilemiyorum.....O yüzden erken yumurtladığını düşünen var mı diye merak ettim..Yumurtlamanın illa 2 adet arası olması şart değilmiş okuduklarıma göre......

Ya kızlar resmen isyanlardayım moralim çok bozuk. Biraz önce Bizim Yenge'nin son bölümünü izledim. Neden ya neden yayından kaldırılıyor
Kaliteli hiçbir şeyi tüketemiyoruz. Offfffffffffffff

onu da mı btrıolar hoş bi dizydi bazen ben de izlıodm ah şu reyting illeti ah

leslie die bi kadın var sadece türuo ve çok temel harektler yapıo onu kaydettm pcye ve bir bucuk mil yürümüş kadar oldum sporuma da başlamş bulnmaktayım şu dkdan itibarenn

onu da mı btrıolar hoş bi dizydi bazen ben de izlıodm ah şu reyting illeti ah

Evet canım oyunculuklar çok iyiydi. İnsanı hem duygulandırıyor hem de neşelendiriyordu. Yazık oldu. Sen nasılsın diyet nasıl gidiyor? Her iş için emek veriyorsun bu çok güzel bir özellik.

seni çok ii anlıorm cnmcm ben de cünkü çok sevdgm bi prgrm bi dizi btnce uzluorm herkes boyle düşnmeyeblr elbet ama birbirimizin de terchilerini yadırgamak sevdkleri şeyleri yargılamak hoş degl bence ...tüm samimiyetyle arkdasm bi durum ile ilgli düşncelerini paylşmış ben bunda bi sakınca göremedm tabii bu bnm düşüncem ....

Son düzenleme:
Evet canım oyunculuklar çok iyiydi. İnsanı hem duygulandırıyor hem de neşelendiriyordu. Yazık oldu. Sen nasılsın diyet nasıl gidiyor? Her iş için emek veriyorsun bu çok güzel bir özellik.

saol cnm huzurum bnmm valal diyet çok azcık kaçamklarla ii gdıo o da olcak o olmaynca cabuk bozuorm cunku diyeti vercm cnm kilo ya bu sefer gerçekten çok istiyorummm

saol cnm huzurum bnmm valal diyet çok azcık kaçamklarla ii gdıo o da olcak o olmaynca cabuk bozuorm cunku diyeti vercm cnm kilo ya bu sefer gerçekten çok istiyorummm

Bizim iş yerinden arkadaşlar da sizin gibi biraraya gelip yaptılar diyet ve sonuç harika. Mesela biri 23 kilo verdi kız resmen çıtır oldu. Yavaş ve spor yaparak verdiler tekrar da almadılar.

Sağol canımcım kırıldım biraz ama siz varsınız. Allah herkesin gönlüne göre versin...

Bizim iş yerinden arkadaşlar da sizin gibi biraraya gelip yaptılar diyet ve sonuç harika. Mesela biri 23 kilo verdi kız resmen çıtır oldu. Yavaş ve spor yaparak verdiler tekrar da almadılar.
oh oh süperr yalnz bulundgm diyet grubnda yeniyim die heralde benmle pek bşey konuşan eden yok :26:gerçi herkes günlk ne yedigini yazıp çıkıo bi dayanşma da yok fazla ne yazık ki oraya ne kadar dayanablrm blmıorm 79 olsam da biran once diger topiğe gecsm
Sağol canımcım kırıldım biraz ama siz varsınız. Allah herkesin gönlüne göre versin...

kıyamam ben seni bence seni tam tanımadkları ve o sözü yanlş yorumladıkları için oldu bir yanlş anlaşlma boşver senn ...ii kalpli derin bi insansın sen tanıdgm kadarıyla cnm benm huzurum bat kaç? bu ay nasipse başlıosnz demi çalşmalara ?

Canım kontrollerim bitti bu ay korunuyorum. 7 sene ilaç kullandım o yüzden bir ay korunmak istedim. Ben sizin müjdeli haberlerinizi alayım sonra yapıcam.
Umarım çabucak geçersin diğer topiğe ama burası tamamlar zaten diğer topiğin eksiğini.

tmmlamaz mı hiçç senn gibi tatlı paylşmcı insanlar dolu bu topkte valla bizim topk en ii topk gerçekten o ennler nasl dogru nasl anladm cnm inşş en hayırlı zamanda seni bekltmeden gelir bebişinn

Son düzenleme:
üşenme ztarım yap ya ne varsa salatada var ne kadr yeşllk sebze o kadar saglık valla ama ben de üşenıorm bazen üşenmemk lazm aslnda işte...

duygu varya afedersin malak gibi yata yata tembel bir insan oldum.. esim hazirlayip onume getiriyor normalde ben dinleniyorum cunku ilk 3 ay oyle olmasi gerek..bu aksamda isi var,, adamcagiz yemek birakti evde yemek var ben kalkip salata yapmaya useniom cok sinir oldum kendime su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…