yok canım öyle koku veya akıntım yok annemde ben sana hamile kaldığımda öyle kaşınıyodum diyip umutlandırıyo beni sinir oluyorum
merhaba canım hoşgeldin....
prolaktin yüksekliği için kullandığın ilaç dostinex miydi ?
hoşgeldin canım
Çanakkale de çok sevdgm bi şehirdir bnm... geçmiş olsn cnm şu vajinal temzleyici jeller var onlarla ya da antbktryl sabunla yıka ii gelıo ...mantar gibi bşeyse onn da fitlleri var cnm bldgm kadarıyla bi dra danş istersn...
ewet dostinex ama sadece 1 paket kullandım müthüş bi düşüş olmuş tahlillerimde bi yandanda korkuyorum bu prolaktinin yüksek olması hamile kaldığım dönemde bebeğe zarar verirmi accaba?
Vaginal kaşıntı hamilelik belirtilerinden biri değildir ,genelde enfeksiyon,iltihap gibi durumlardan şüphelenilir ama bilemiycem...Ben hiç bir hamileliğimde vajinal kaşıntı yaşamadım..
ewet dostinex ama sadece 1 paket kullandım müthüş bi düşüş olmuş tahlillerimde bi yandanda korkuyorum bu prolaktinin yüksek olması hamile kaldığım dönemde bebeğe zarar verirmi accaba?
Canım prolaktinin çok yüksek olduğu zamanlarda hamile kalman kolay olmaz zaten..Hamilelik için prolaktinin belli bir referans aralığında olması gerekir...
dostinex düşürüyo ama ilacı bırakınca tekrar yükseliyo malesef...
gebelikten önce yüksek olması gebeliğe engel ama zaten prolaktin gebelikte yükselir..
önemli olan gebelik öncesii...
bende çok seviyorum çanakkaleyi huzur dolu mükemmel bir şehir..
ben zaten hamilelik belirtisi demedimki, annem bana da kardeşimede hamile kaldığını kaşıntıdan anlamış ama bana saçma geliyo zaten. önceden bir mantar sorunum olmuştu ama bu onun gibi değil koku ve akıntım yok sadece çok içerden kuru kaşıntım var
Hayırlısı inşallah canım.doktorum çocuk olsa bile düşük riski oluyor dedi ama ben 5 aydır bu şüphelerle uğraşıyorum...hormon sewiyesi birden yükselebiliyor ama bu sewiyenin düzelmesini beklerken bebeği ertelemekte sinir bozucu bıraktım d.kontrol hapını hadi hayırlıısı
Belim ağrıyor sanki adet olacak gibi. Hamile kalma şansım varmı
evet canım koçiş buraya yerleşmeyi ciddi ciddi kafaya koydu bilesırf tarihi yerleri gezmek için 1 kere gitmiştimmmmmmmm gerçekten mükemmell
İşte canım hamilelik öncesi olan durumlardan biri değil demek istedim..Yine de belli olmaz tabi..En iyisi jinekoloğuna danışman..İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın en uygun zamanda...
hamielik belirtilerine benziyor..ARKADAŞLAR
7 aylık evliyim gecen ay ilk defa kadın doğuma gittim klomen verdi kullandım 10 gün sonra 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve birgün ara ile ilişkiye girdik. 25 günde bir düzenli adet oluyorum son adet tarihim 10 aralık. Arkadaşlar 4-5 gündür gögsüm ağrıyor, akıntım şeffaf ve yakışkan kıvamından beyaz ve çok yapışkan olmayan kıvamda 8 gündür,kısa süreli karnıma iğne batması gibi ağrı giriyor. Bugünde belimde ağrı başladı adetime 2 gün var. Acaba hamile olabilir miyim ? Lütfen arkadaşlar yardımınıza görüşlerinize çok ihtiyacım var. hamile olmak istiyorum.
düşmüşken bebek yapayım dedim bende çünkü 5 aydır ilk defa düştü daha önce hiç düşmemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?