Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba canım hoşgeldin....
prolaktin yüksekliği için kullandığın ilaç dostinex miydi ?

hoşgeldin canım

ewet dostinex ama sadece 1 paket kullandım müthüş bi düşüş olmuş tahlillerimde bi yandanda korkuyorum bu prolaktinin yüksek olması hamile kaldığım dönemde bebeğe zarar verirmi accaba?

Vaginal kaşıntı hamilelik belirtilerinden biri değildir ,genelde enfeksiyon,iltihap gibi durumlardan şüphelenilir ama bilemiycem...Ben hiç bir hamileliğimde vajinal kaşıntı yaşamadım..

bende çok seviyorum çanakkaleyi huzur dolu mükemmel bir şehir..

ewet dostinex ama sadece 1 paket kullandım müthüş bi düşüş olmuş tahlillerimde bi yandanda korkuyorum bu prolaktinin yüksek olması hamile kaldığım dönemde bebeğe zarar verirmi accaba?

Canım prolaktinin çok yüksek olduğu zamanlarda hamile kalman kolay olmaz zaten..Hamilelik için prolaktinin belli bir referans aralığında olması gerekir...

Vaginal kaşıntı hamilelik belirtilerinden biri değildir ,genelde enfeksiyon,iltihap gibi durumlardan şüphelenilir ama bilemiycem...Ben hiç bir hamileliğimde vajinal kaşıntı yaşamadım..

ben zaten hamilelik belirtisi demedimki, annem bana da kardeşimede hamile kaldığını kaşıntıdan anlamış ama bana saçma geliyo zaten. önceden bir mantar sorunum olmuştu ama bu onun gibi değil koku ve akıntım yok sadece çok içerden kuru kaşıntım var

dostinex düşürüyo ama ilacı bırakınca tekrar yükseliyo malesef...
gebelikten önce yüksek olması gebeliğe engel ama zaten prolaktin gebelikte yükselir..
önemli olan gebelik öncesii...

Canım prolaktinin çok yüksek olduğu zamanlarda hamile kalman kolay olmaz zaten..Hamilelik için prolaktinin belli bir referans aralığında olması gerekir...

doktorum çocuk olsa bile düşük riski oluyor dedi ama ben 5 aydır bu şüphelerle uğraşıyorum...hormon sewiyesi birden yükselebiliyor ama bu sewiyenin düzelmesini beklerken bebeği ertelemekte sinir bozucu bıraktım d.kontrol hapını hadi hayırlıısı

ARKADAŞLAR
7 aylık evliyim gecen ay ilk defa kadın doğuma gittim klomen verdi kullandım 10 gün sonra 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve birgün ara ile ilişkiye girdik. 25 günde bir düzenli adet oluyorum son adet tarihim 10 aralık. Arkadaşlar 4-5 gündür gögsüm ağrıyor, akıntım şeffaf ve yakışkan kıvamından beyaz ve çok yapışkan olmayan kıvamda 8 gündür,kısa süreli karnıma iğne batması gibi ağrı giriyor. Bugünde belimde ağrı başladı adetime 2 gün var. Acaba hamile olabilir miyim ? Lütfen arkadaşlar yardımınıza görüşlerinize çok ihtiyacım var. hamile olmak istiyorum.

dostinex düşürüyo ama ilacı bırakınca tekrar yükseliyo malesef...
gebelikten önce yüksek olması gebeliğe engel ama zaten prolaktin gebelikte yükselir..
önemli olan gebelik öncesii...

düşmüşken bebek yapayım dedim bende çünkü 5 aydır ilk defa düştü daha önce hiç düşmemişti...

İşte canım hamilelik öncesi olan durumlardan biri değil demek istedim..Yine de belli olmaz tabi..En iyisi jinekoloğuna danışman..İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın en uygun zamanda...

Hayırlısı inşallah canım.
Belim ağrıyor sanki adet olacak gibi. Hamile kalma şansım varmı

Hamilelik beliritleri ile adet belirtileri çok benziyor canım..Hayırlısı olsun inşallah..

sırf tarihi yerleri gezmek için 1 kere gitmiştimmmmmmmm gerçekten mükemmell
evet canım koçiş buraya yerleşmeyi ciddi ciddi kafaya koydu bile
İşte canım hamilelik öncesi olan durumlardan biri değil demek istedim..Yine de belli olmaz tabi..En iyisi jinekoloğuna danışman..İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın en uygun zamanda...

evet 5 ocak benim bat. o zamana kadar istanbula dönmüş olurum zaten. adetim btince hemen doktora gidicem.

hamielik belirtilerine benziyor..
ama biliyosun ki gebelikle adet belirtileri aynı gibi...
kasıklarda saniyelik batmalar güzel gebelik belirtisi...
göğüslerde öyle...
yarın sabah ilk idrarınla istersen test yapabilirsin...

düşmüşken bebek yapayım dedim bende çünkü 5 aydır ilk defa düştü daha önce hiç düşmemişti...

anladım canım...
ama malesef benimkide 1 ay düştü 2 ay sonra baktım aynı seviyeye gelmiş...
sana önerebileceğim bitkisel bişey var...
hayıt tohumu...
kullanan herkes olumlu sonuç almış ki bunlardan biri de benim... :)
mükemmel mucizevi bişey...
bir araştır istersen aktarlardan alabilirsin...
bitkisel olduğu için hiç bir sakınca yok..

Bu arada kızım ve ben...Alıntı yapmayın hemen sileyim..Allah sizlere daha güzellerini daha tatlılarını nasib eder inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…