sağlık ocağında kan veriyo o kanlar öğlen toplanıp devlet hastanesine gidiyor ve incelenip sonuçlar geliyor. Bence bu süre normal. Direk gidip o hastanede yaptırsa 1 saatte alır
yılın son günleri işyerleri çok stresli oluyor.bizde olmasa da genelinde var ..
Neyseki atlatmışsın geçmiş olsun diyim :)
aynı şeyi bana tylhot yapıyor dokunuyo heralde bana bende içmiyorum onu artık...
benimde burnuma dün akşam ofisteyken tarhana çorbası kokuyodu geldim halen kokuyo deli olcam nasıl canım çekti yaaaaaa ufffffff:26:
Gunaydinnn hurremlerimmmmm test sonucumuz cok cok iyiymiss dr hanim super dedi gobusumde pipili oldugu % 100 artik
Günaydınlar yılın en çok ses getiren ve faydalı topiğinin üyeleri
günaydın arkadaşlar
Gunaydinnn hurremlerimmmmm test sonucumuz cok cok iyiymiss dr hanim super dedi gobusumde pipili oldugu % 100 artik
günaydınnnnnnnn
Gunaydin kizlarrr
burda hava cok sicak ve midem bulaniyo basim donuyor
kızlar bu arada bende bir gelişmeden bahsediyim. Şimdi bu zeynep kamildeki histeroskopi bozukdu ya, hala bozuk. Bende ümraniye devlette çektiricem. Tabi kafama göre gidemiycem. Yarına randevu aldım önce gidip doktorla görişiyim. Adetin 3. günü beni çağırdığına dair işlem yapsınki bende 3. günü gidiyim. Umarım bir problem olmaz. zaten iş yerinde izin almak bir ölüm
Günaydın kızlarrrr
Tkale orası neresi bizde gelelim
eşime diyorum kışın bizde sıcak ülkelere göç etsek ne güzel olurdu kuş musun sen diyoo ahh ahhh
iiy yapmışsın canım ne zamana kadar bekleyeceksin öbür tarafta cihazın tamir edilmesini dimi. Bir an önce yapılsınn..İnşallah herşey yolunda gider canımm.
aysunayım noldu yaaabelim çok ağrıyo...bu adet ağrısı.. sökülmedi...ama bugün kesin gelicek
gelicek gelicek diyoruz da bu bebek ne zaman gelicek
canım çok sıkkın okulum var bilmem nasıl geçer...
offfffffffffffffffffff:
ya bende dedim benimkine ağrı kesici ver yeter onu istemiyorum çok uyku yapıyor diye iyi ya uyursun dinlenirsin dedi ama zaten bir akşamım var onda da az tv bakmak istiyorum neyse yarı uyur yarı uyuklar seyrettim. Tarhana çorbasına da bayılırım aman yemeğim de ylk dün akşam ıspanak yapacaktım yapamadım eve gidip yapsam pişene kadar dayanamaz benimki yarına kalacak yapıcam da ya kolay yollu birşey yaparım ya da eve giderken yeriz birşeyler artık daha sabah akşam olsun da düşünürüz.
Avustralya sydneydeyim canim
asiri sicak boguluyor gibiyim karnimda sismis iyicene gerildim ya oturup aglayasim var
oooh işte tamda istediğim buyduuu
bende gelmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmm
kızlar hani ben evi organik temizlikle temizliyorumyaaa
trt 1 de erkan şamcı var hemen açın lütfen
evde yapılabilecek çamaşır deterjanı yapacak birazdan
kaçırmayın derimmmmmmmmmm
kuzum sen bakar bana yazarsın artık ben işteyim hiç bakamıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?