Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağlık ocağında kan veriyo o kanlar öğlen toplanıp devlet hastanesine gidiyor ve incelenip sonuçlar geliyor. Bence bu süre normal. Direk gidip o hastanede yaptırsa 1 saatte alır

hıı anladım
çin işkencesi diye buna denir

Gunaydinnn hurremlerimmmmm test sonucumuz cok cok iyiymiss dr hanim super dedi gobusumde pipili oldugu % 100 artik

kızlar ben bu ateş ölçme yöntemiyle ilgili bişey sorca. bugün reglimin 4.günü .bugüne kadar ölçmedim bugünden :26:sonra ölçsem.olurmu.bu konularda pek bilgim yokta :44:

ya bende dedim benimkine ağrı kesici ver yeter onu istemiyorum çok uyku yapıyor diye iyi ya uyursun dinlenirsin dedi ama zaten bir akşamım var onda da az tv bakmak istiyorum neyse yarı uyur yarı uyuklar seyrettim. Tarhana çorbasına da bayılırım aman yemeğim de ylk dün akşam ıspanak yapacaktım yapamadım eve gidip yapsam pişene kadar dayanamaz benimki yarına kalacak yapıcam da ya kolay yollu birşey yaparım ya da eve giderken yeriz birşeyler artık daha sabah akşam olsun da düşünürüz.

Gunaydinnn hurremlerimmmmm test sonucumuz cok cok iyiymiss dr hanim super dedi gobusumde pipili oldugu % 100 artik

sevindim canımm şehzade doğurucan kocana el üstünde tutsun seniii..

kızlar bu arada bende bir gelişmeden bahsediyim. Şimdi bu zeynep kamildeki histeroskopi bozukdu ya, hala bozuk. Bende ümraniye devlette çektiricem. Tabi kafama göre gidemiycem. Yarına randevu aldım önce gidip doktorla görişiyim. Adetin 3. günü beni çağırdığına dair işlem yapsınki bende 3. günü gidiyim. Umarım bir problem olmaz. zaten iş yerinde izin almak bir ölüm

Günaydınlar yılın en çok ses getiren ve faydalı topiğinin üyeleri

günaydın arkadaşlar

günaydınnnnnnnn

Gunaydin kizlarrr
burda hava cok sicak ve midem bulaniyo basim donuyor

Günaydın kızlarrrr

Tkale orası neresi bizde gelelim
eşime diyorum kışın bizde sıcak ülkelere göç etsek ne güzel olurdu kuş musun sen diyoo ahh ahhh

iiy yapmışsın canım ne zamana kadar bekleyeceksin öbür tarafta cihazın tamir edilmesini dimi. Bir an önce yapılsınn..İnşallah herşey yolunda gider canımm.

Günaydın kızlarrrr

Tkale orası neresi bizde gelelim
eşime diyorum kışın bizde sıcak ülkelere göç etsek ne güzel olurdu kuş musun sen diyoo ahh ahhh

Avustralya sydneydeyim canim
asiri sicak boguluyor gibiyim karnimda sismis iyicene gerildim ya oturup aglayasim var

aysunayım noldu yaaa
bu can sıkıntıları arada bi vuruyo yaa böylee off yaniiii
bende azcık azcık açılmaya başladımmm
güneşli günleri görünce heralde kendime geldim biraz

bende ıspanagı valla bozdum dolapta üff yemek yapsan bi türlü yapmasan bi türlü yazık oluyooo
ama akşama kesin tarhana çorbası yapıcaaammm

Avustralya sydneydeyim canim
asiri sicak boguluyor gibiyim karnimda sismis iyicene gerildim ya oturup aglayasim var

oooh işte tamda istediğim buyduuu
bende gelmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmm

kızlar merhaba
burada kuşlar ötüyo resmen bahar gelmiş gibi

browni kana gitmiş hadi hayırlısı
aysunayy da belim ağrıyo demiş umarım gelmez kırmızılar .çünkü bööle ağrılarda normal aslında ...
ama aysunayy cıım lütfen üzülmeyelim canım arkadaşım yaaa biz daha yolun çok başındayızzz
daha kaçıncı ayımız oldukii .1 yıl olana kadar üzülmek ağlamak yok seni seviyorum unutma hepimiz Allahın izniyle kucağımıza alıcaz bebişlerimizi ööle ya da bööleee
sadece umudumuzu yitirmeyelim okadar :13:

kızlar hani ben evi organik temizlikle temizliyorumyaaa
trt 1 de erkan şamcı var hemen açın lütfen
evde yapılabilecek çamaşır deterjanı yapacak birazdan
kaçırmayın derimmmmmmmmmm

kızlar hani ben evi organik temizlikle temizliyorumyaaa
trt 1 de erkan şamcı var hemen açın lütfen
evde yapılabilecek çamaşır deterjanı yapacak birazdan
kaçırmayın derimmmmmmmmmm

kuzum sen bakar bana yazarsın artık ben işteyim hiç bakamıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…