hadi bekliyorm yıka gel çabıkk
ev işleri bitmiyoki benim evi görsen şuan curcuna offf offf
selam canım hoş geldinnn
hoşbuldum canım sen gel bi de benim evi gör herşey heryerde
hadi bekliyorm yıka gel çabıkk
ev işleri bitmiyoki benim evi görsen şuan curcuna offf offf
selam canım hoş geldinnn
günaydın kızlar benım bat 2 güm geçti benımde çok uykum geliyor daha yenı kalktı ayaga kalktıgımda başım dönüyor acaba bie test alıp yapsam belli olurmu
sorma normalde çalıştığım halde evim düzenlidirama yılbaşı gecesi misafirim vardı pazar sabahıda kahvaltı yapıp gezmeye çıktık eve geldiğimiz 8 di galiba artı 3 günden beri kayınvalidemlerde bizde kalıyolar ben işten eve gittiğimdede hiç birşey yapamıyorum valla ama bugün misafirim gidiyo kayın validemlerde evlerine gider bende akşam felan yaprım herhalde temizliğimi ev dağınık olunca herşey gözüme düşman görünüyo stresten çatacak yer arıyorummm
sorma normalde çalıştığım halde evim düzenlidirama yılbaşı gecesi misafirim vardı pazar sabahıda kahvaltı yapıp gezmeye çıktık eve geldiğimiz 8 di galiba artı 3 günden beri kayınvalidemlerde bizde kalıyolar ben işten eve gittiğimdede hiç birşey yapamıyorum valla ama bugün misafirim gidiyo kayın validemlerde evlerine gider bende akşam felan yaprım herhalde temizliğimi ev dağınık olunca herşey gözüme düşman görünüyo stresten çatacak yer arıyorummm
geldim
güyaa azcık dedim dünya kadar bulaşık varmış yaa
ama dediğin gibi ev dandini toparlamam lazım
abim 5 gibi gidecek ozaman başlarım şimdi ses olmasın ayıp olur
ama bugün tam cam silmelik bi hava var valla
benim yükseklilk korkum çok fenadır oyüzden camlara burada oturan bi abla geliyodu
ama allahhım yok bööle bi çene bide bağırarak konuşuyo
tam karikatürlük bi tip
artık çağırmıyorum kafam şişiyodu valla
kocam bi tane uzun sopalı bişey aldı onla siliyorum artık
sorma bile hemen yap bence
inşallah vardır canımm
inş canım heveslendim şimdi bi kahvaltı yapayım ecz alıp geleyım markası önemlimi testin
kızım gideli bir saat oldukesemi yapıyon kız bulaşıklarraaa
sorma bile hemen yap bence
inşallah vardır canımm
inş canım heveslendim şimdi bi kahvaltı yapayım ecz alıp geleyım markası önemlimi testin
ama ilk sabah idrarıyla yapın deniyolar
gerçi senin 2 gün geçmiş varsa çıkar bence
ama nova ii diyolar ama ben bulamıyorum buralarda
ohhh sonuında evet bugün burdada hava çok güzel evde olsam evin altından girip üstünden çıkıcam bende
sendedemi var yükseklik korkusu bendede çok fazla var hatta bazen rüyalarımda kavus gibi yükseklerde görürüm korkudan uyanırım hemen ve tv izlerken bile yüksek olan biryer gördüğümde içim çekilir san bire bir ordaymışım gibi
benimki çok yüksek boyutta canım
uçağa 10 kerden fazla binmişimdir ama ne binmek görmen lazım beni((
ama bu sene ilk defa çok fena hava boşluğuna girdik resmen öldüğümü hissettim korkudan daha da binemem sanırım((
aynen canım evim temizse benden mutlusu yok ama ev dağınıksa işte ozaman çok mutsuz oluyorumsorma bile hemen yap bence
inşallah vardır canımm
bi başak olarak beni de deli ediyo
çok mutsuz oluyorum ööle olunca deliyim ben yaa
ben hiç bişey yapamıyorum bu aralar heryeri eşim topluyo
herşeyden midem bulanıyo mutfağa bile zor giriyorum kahvaltı yapmaya
bi de 3 haftadır filan belimde bi sorun var eğilip kalkamıyorum da hepten saldım yani
bi de ben gece çalışıyorum sanırım onun verdiği bi yorgunlukta var
kızlar mrb, bende yeni katıldım bu topiğe.. bnde bi bebeğim olmasını çok istiyorum artıkk. 1,5 yıllık evliyim ve 3 aydır felanda korunmuyoruz. bat.ım 13 ocak ama bnde bikaç gündür acayipbi bel ağrısı ve 2 gün öncede acayip bi kasık ağrısı oldu. acaba belirtisi olabilirmi kızlar ne dersiniz? bide belimin ağrısı kalçama kadar inio. normal bişimi bu anlamadım yaaaAllah hepimizin gönlüne göre versinnn... sizde de ne gibi belirtiler oluo paylaşırsanız çok sevinirimm :)
Benim belim çok hafif ağrıyor cnm ve sürekli lavabo ihtiyacım oluyor gögüslerimde şişti... herkesin belirtisi aynı olmuyormuş benimde batım 6 ya da 7 ocak hayırlısı sen dinlenmene bak çok yorma kendini :)
aynen canım evim temizse benden mutlusu yok ama ev dağınıksa işte ozaman çok mutsuz oluyorumakşam kızıma çattım almış eline makası kağıdı kesmişte kesmiş çabuk topla onları dedim tek başıma nasıllll yapıcammm annenneeeeeeeeeee diye bapırdı suçlu ben oldum
canım hamileliğin ilk aylarında oluyo böyle elin işe gitmiyo ama sen yavaş yava zamana yayarak yap canım yoksa geçekten insan kendini daha kötü hissediyo
ama ilk sabah idrarıyla yapın deniyolar
gerçi senin 2 gün geçmiş varsa çıkar bence
ama nova ii diyolar ama ben bulamıyorum buralarda
benimki çok yüksek boyutta canım
uçağa 10 kerden fazla binmişimdir ama ne binmek görmen lazım beni((
ama bu sene ilk defa çok fena hava boşluğuna girdik resmen öldüğümü hissettim korkudan daha da binemem sanırım((
ben korkudan daha binemedimmm
kızlar mrb, bende yeni katıldım bu topiğe.. bnde bi bebeğim olmasını çok istiyorum artıkk. 1,5 yıllık evliyim ve 3 aydır felanda korunmuyoruz. bat.ım 13 ocak ama bnde bikaç gündür acayipbi bel ağrısı ve 2 gün öncede acayip bi kasık ağrısı oldu. acaba belirtisi olabilirmi kızlar ne dersiniz? bide belimin ağrısı kalçama kadar inio. normal bişimi bu anlamadım yaaaAllah hepimizin gönlüne göre versinnn... sizde de ne gibi belirtiler oluo paylaşırsanız çok sevinirimm :)
ayy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?