kuzum sen bakar bana yazarsın artık ben işteyim hiç bakamıyorum :26:
evde yapılan çamaşır makinası deterjanı :
1 koca fincan (hani şu kahve içtiklerimizden .eğer varsa çorba kupaları vardırya o da olabilir) sabun rendesiiii
bu sabun rendesinii 1 lt kaynamış suya atıyoruz eriyene kadar kaynatıyoruz
daha sonra içine aynı kupa ölçüsünde çamaşır sodası katıyoruz yavaş yavaş (köpürüyo çünkü)
biraz daha kaynatıyoruzz
sonra içine o kupamızın yarısı kadar borax katıyoruz ve yine biraz bişiriyorzz
sonra bu deterjanı bi kaba koyuyoruz
zamanla kremleşebilir o zaman içine çok az su konulab,lirmişş
makinaya koyarkende gene aynı kupa ölçüsünde koyuyoruz
(beyazlar için ben yarım limon sıkıyorum süper oluyo ama limon tuzuda konulabilirmiş)
borax ve çamaşır sodası büyük aktarlardan bulabilirsiniz ya da isteyin getirsinler....
bebe çamaşırlarını bööle yıkarız artık tabii kendi çamaşırlarımıda :)
aysunayım noldu yaaa
bu can sıkıntıları arada bi vuruyo yaa böylee off yaniiii
bende azcık azcık açılmaya başladımmm
güneşli günleri görünce heralde kendime geldim biraz
bende ıspanagı valla bozdum dolapta üff yemek yapsan bi türlü yapmasan bi türlü yazık oluyooo
ama akşama kesin tarhana çorbası yapıcaaammm
oooh işte tamda istediğim buyduuu
bende gelmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmm
kızlar hani ben evi organik temizlikle temizliyorumyaaa
trt 1 de erkan şamcı var hemen açın lütfen
evde yapılabilecek çamaşır deterjanı yapacak birazdan
kaçırmayın derimmmmmmmmmm
evde yapılan çamaşır makinası deterjanı :
1 koca fincan (hani şu kahve içtiklerimizden .eğer varsa çorba kupaları vardırya o da olabilir) sabun rendesiiii
bu sabun rendesinii 1 lt kaynamış suya atıyoruz eriyene kadar kaynatıyoruz
daha sonra içine aynı kupa ölçüsünde çamaşır sodası katıyoruz yavaş yavaş (köpürüyo çünkü)
biraz daha kaynatıyoruzz
sonra içine o kupamızın yarısı kadar borax katıyoruz ve yine biraz bişiriyorzz
sonra bu deterjanı bi kaba koyuyoruz
zamanla kremleşebilir o zaman içine çok az su konulab,lirmişş
makinaya koyarkende gene aynı kupa ölçüsünde koyuyoruz
(beyazlar için ben yarım limon sıkıyorum süper oluyo ama limon tuzuda konulabilirmiş)
borax ve çamaşır sodası büyük aktarlardan bulabilirsiniz ya da isteyin getirsinler....
bebe çamaşırlarını bööle yıkarız artık tabii kendi çamaşırlarımıda :)
slm arkadaşlar ben hormon testi yaptırdım ama dr sonucları henüz göstermedim anlayan birileri var mı acaba ??
T4 1,22 ng/dl 0.80 - 1.90 ng/dl
TSH 1,57 uU/ml 0.40 - 4.00 uU/ml
E2 35,8 Erkek 0.00 - 56.00 pg/mlFolikül Faz Kadın 0.00 - 160.00 pg/mlFolikül Faz (2-3gün) 0.00 - 84.00 pg/mlOvulasyon Kadın 34.00 - 400.00 g/mlLuteal Faz Kadın 27.00 - 246.00 pg/mlMenopoz Kadın 0.00 - 30.00 pg/
LH 7,46 Erkek 0.80 - 7.60 mlU/mlFolikül Faz Kadın 1.10 - 11.60 mlU/mlOvulasyon Kadın 17.00 - 77.00 mlU/mlLuteal Faz Kadın 0.00 - 14.70 /mlMenopoz Kadın 11.30 - 39.80 mlU/ml
PROLAKTIN 26,8 Erkek 2.50 - 17.00 ng/mlKadın 1.90 - 25.00 ng/ml
B-HCG 1 mlU/ml 0.00 - 5.00 mlU/ml
canım çok teşekkürler yazdım bende bir kağıda. Aslında bende bebek için ypabilirm bunu, kendim için bu eziyete girmem ama bebekime değer
güzelmişş ama boraxı nerede bulucaz bir de çamaşır sodası marketlerde var mıdır açık deterjan satan yerlerden mi almak lazım..
slm arkadaşlar ben hormon testi yaptırdım ama dr sonucları henüz göstermedim anlayan birileri var mı acaba ??
T4 1,22 ng/dl 0.80 - 1.90 ng/dl
TSH 1,57 uU/ml 0.40 - 4.00 uU/ml
E2 35,8 Erkek 0.00 - 56.00 pg/mlFolikül Faz Kadın 0.00 - 160.00 pg/mlFolikül Faz (2-3gün) 0.00 - 84.00 pg/mlOvulasyon Kadın 34.00 - 400.00 g/mlLuteal Faz Kadın 27.00 - 246.00 pg/mlMenopoz Kadın 0.00 - 30.00 pg/
LH 7,46 Erkek 0.80 - 7.60 mlU/mlFolikül Faz Kadın 1.10 - 11.60 mlU/mlOvulasyon Kadın 17.00 - 77.00 mlU/mlLuteal Faz Kadın 0.00 - 14.70 /mlMenopoz Kadın 11.30 - 39.80 mlU/ml
PROLAKTIN 26,8 Erkek 2.50 - 17.00 ng/mlKadın 1.90 - 25.00 ng/ml
B-HCG 1 mlU/ml 0.00 - 5.00 mlU/ml
sor canım en azından nerden bulacağını bilir söölerler sanaBenim eşim kimyacı aslında bilmesi lazım böyle şeyleri ama onu alanına girmiyor. O kolonya falan yapabiliyor. Boraxı ben ona sorayım vardır onlarda muhakkak.
yazdım ya canım ferda bilir onlarıcevap verecek olan yok mu arkadaşlar hicccc
kızlar bu arada ben testi yarında yapmayı düşünmüyorum
batımın geçmesini beklicem
çünkü nezamn test yapsam o gün adet oluyorum
ziyan oluyo
bariii 1 gün geçmesini bekliyim
dedimya bu ay tuhaf şeyler oluyo diye
2 gündür de akşam 9 buçukta uykum geliyo 10 da kalkmama rağmen
dün koltukta uyumuşum yine
sabah 10 da kalktımne uyku ama
bekle bekle canım sonra moral bozukluğu oluyor çıkmıyor batın 5 inde hele bir o gün gelsin de bakarsın.
benim de çok uykum geliyor hemen ama ben sabah 7 de kalkıyorum işe. Dün çok başım ağrıyordu eşim az ateşim var diye tharaflu verdi sersem gibi oldum koltukta uyudum pike getirmiş eşim üzerime bir ara kalktım tv izleyeyim diye zorladım kendimi ama kafa düşüyor bir yandan öyle bir haldeydim..
Kızlarr rüyamda bebek gördüm biraz büyüktü 2-3 yaşında falan benim bebeğim değildi ama beni kıskanıyordu diğer bebekleri severken. Ben başka bir bebeği seviyordum, ağlıyorduu niye onu seviyorum diye kucağıma gelmek için can atıyordu çok güzeldi yaa..
günaydııınnnnnnnnnnn
hadi bekliyorm yıka gel çabıkkhoşgeldin canıım
benim çok az bulaşığım var yıkıyıp gelliim hemen :112:
selammm tatlı anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?