Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzum sen bakar bana yazarsın artık ben işteyim hiç bakamıyorum :26:

evde yapılan çamaşır makinası deterjanı :
1 koca fincan (hani şu kahve içtiklerimizden .eğer varsa çorba kupaları vardırya o da olabilir) sabun rendesiiii
bu sabun rendesinii 1 lt kaynamış suya atıyoruz eriyene kadar kaynatıyoruz
daha sonra içine aynı kupa ölçüsünde çamaşır sodası katıyoruz yavaş yavaş (köpürüyo çünkü)
biraz daha kaynatıyoruzz
sonra içine o kupamızın yarısı kadar borax katıyoruz ve yine biraz bişiriyorzz
sonra bu deterjanı bi kaba koyuyoruz
zamanla kremleşebilir o zaman içine çok az su konulab,lirmişş

makinaya koyarkende gene aynı kupa ölçüsünde koyuyoruz
(beyazlar için ben yarım limon sıkıyorum süper oluyo ama limon tuzuda konulabilirmiş)
borax ve çamaşır sodası büyük aktarlardan bulabilirsiniz ya da isteyin getirsinler....

bebe çamaşırlarını bööle yıkarız artık tabii kendi çamaşırlarımıda :)

slm arkadaşlar ben hormon testi yaptırdım ama dr sonucları henüz göstermedim anlayan birileri var mı acaba ??

T4 1,22 ng/dl 0.80 - 1.90 ng/dl
TSH 1,57 uU/ml 0.40 - 4.00 uU/ml
E2 35,8 Erkek 0.00 - 56.00 pg/mlFolikül Faz Kadın 0.00 - 160.00 pg/mlFolikül Faz (2-3gün) 0.00 - 84.00 pg/mlOvulasyon Kadın 34.00 - 400.00 g/mlLuteal Faz Kadın 27.00 - 246.00 pg/mlMenopoz Kadın 0.00 - 30.00 pg/
LH 7,46 Erkek 0.80 - 7.60 mlU/mlFolikül Faz Kadın 1.10 - 11.60 mlU/mlOvulasyon Kadın 17.00 - 77.00 mlU/mlLuteal Faz Kadın 0.00 - 14.70 /mlMenopoz Kadın 11.30 - 39.80 mlU/ml
PROLAKTIN 26,8 Erkek 2.50 - 17.00 ng/mlKadın 1.90 - 25.00 ng/ml
B-HCG 1 mlU/ml 0.00 - 5.00 mlU/ml

canım çok teşekkürler yazdım bende bir kağıda. Aslında bende bebek için ypabilirm bunu, kendim için bu eziyete girmem ama bebekime değer

valla bende bu akşam yapmazsam kesin bozulur cumartesi günü pazardan almıştım. Bende balık almıştım cuma akşamı ama yapmadım bir önceki yemeği eşim yedi çok acıkmış bende kendim için uğraşmayayım demiştim c.tesi de yılbaşıydı kaynanamda olcaktık pazar yaparım dedim buzluğa attım pazarda kaynanam yemek verdi kalanlardan fazla gelir bize dedi dün akşam için balığı çıkarmıştım ama eşim yemeyelim ne olur ne olmaz dedi atıcam valla ama üzüldüm valla gitti bir kilo balık.

kızlar hani ben evi organik temizlikle temizliyorumyaaa
trt 1 de erkan şamcı var hemen açın lütfen
evde yapılabilecek çamaşır deterjanı yapacak birazdan
kaçırmayın derimmmmmmmmmm

Ben izleyemiyorum çünkü işteyim ama geçen sene görüyordum o adamı.

güzelmişş ama boraxı nerede bulucaz bir de çamaşır sodası marketlerde var mıdır açık deterjan satan yerlerden mi almak lazım..

canım bunları en ii ferda arkadaşımız anlıyor
sana yazar canımm
ben anlamıyorum

canım çok teşekkürler yazdım bende bir kağıda. Aslında bende bebek için ypabilirm bunu, kendim için bu eziyete girmem ama bebekime değer

yok kız ölçüyü bikaç katına çıkarınca kolay
hem ucuzdaaa ben sabun rendeliyodum ööle yıkıyodum ama bu daha ii
bebekler için zaten kesin bunu kullanırım
kimyasal bi şey almıyorum uzun zamandır eve
bulaşık makinasında yıkayacaksam arapsabunu koyuyorum parlatıcı yerişne de elam sirkesiii
elimde yıkayacaksam beyaz sabunla süper oluyoı valla
bu deterjanlar yüzünden kanser hortladıyaa zatennn

güzelmişş ama boraxı nerede bulucaz bir de çamaşır sodası marketlerde var mıdır açık deterjan satan yerlerden mi almak lazım..

büyük aktarlardan bulabilirsin canım
çamaşır sodasıda açık satılıyodur herhalde ben hiç almamıştım araştırıcam
ama borax ı eminönüne gittiğimde alıyodum bolca

Benim eşim kimyacı aslında bilmesi lazım böyle şeyleri ama onu alanına girmiyor. O kolonya falan yapabiliyor. Boraxı ben ona sorayım vardır onlarda muhakkak.

cevap verecek olan yok mu arkadaşlar hicccc

kızlar bu arada ben testi yarında yapmayı düşünmüyorum
batımın geçmesini beklicem
çünkü nezamn test yapsam o gün adet oluyorum
ziyan oluyo
bariii 1 gün geçmesini bekliyim

Benim eşim kimyacı aslında bilmesi lazım böyle şeyleri ama onu alanına girmiyor. O kolonya falan yapabiliyor. Boraxı ben ona sorayım vardır onlarda muhakkak.
sor canım en azından nerden bulacağını bilir söölerler sana

cevap verecek olan yok mu arkadaşlar hicccc
yazdım ya canım ferda bilir onları
ama nette o tahlillerin olması gereken değerlerini gir
çıkar bişeyler ya da topiklere bak bi horman testi diye vardır illa bişeyler

dedimya bu ay tuhaf şeyler oluyo diye
2 gündür de akşam 9 buçukta uykum geliyo 10 da kalkmama rağmen
dün koltukta uyumuşum yine
sabah 10 da kalktım ne uyku ama

kızlar bu arada ben testi yarında yapmayı düşünmüyorum
batımın geçmesini beklicem
çünkü nezamn test yapsam o gün adet oluyorum
ziyan oluyo
bariii 1 gün geçmesini bekliyim

bekle bekle canım sonra moral bozukluğu oluyor çıkmıyor batın 5 inde hele bir o gün gelsin de bakarsın.

dedimya bu ay tuhaf şeyler oluyo diye
2 gündür de akşam 9 buçukta uykum geliyo 10 da kalkmama rağmen
dün koltukta uyumuşum yine
sabah 10 da kalktım ne uyku ama

benim de çok uykum geliyor hemen ama ben sabah 7 de kalkıyorum işe. Dün çok başım ağrıyordu eşim az ateşim var diye tharaflu verdi sersem gibi oldum koltukta uyudum pike getirmiş eşim üzerime bir ara kalktım tv izleyeyim diye zorladım kendimi ama kafa düşüyor bir yandan öyle bir haldeydim..

Kızlarr rüyamda bebek gördüm biraz büyüktü 2-3 yaşında falan benim bebeğim değildi ama beni kıskanıyordu diğer bebekleri severken. Ben başka bir bebeği seviyordum, ağlıyorduu niye onu seviyorum diye kucağıma gelmek için can atıyordu çok güzeldi yaa..

aynen beklicem canım yok canım sıkılmıyoda ziyan oluyo boşyere 1 gün beklemek varkenn
hem 20 tl verdimyaa acırım ben ona şimdi

2 gündür ebnimkine de kalmıyorum valla
o da sağolsun dokunmıyo bana sabah anladı herhalde çok uykum olduğunu :111:

ayy negüzel hayorlara çıksın rüyan cannıımm
bende bebek görünce sırıtarak uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…