Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla canım benim adetime 1 hafta kala acayip sancı şeklinde kasık ağrılarım olmuştu bi de bel ağrısı..

didemss bndede aynı daha adetime 10 gün var ama bel ağrım çok fazla.. bide kasıklarımda da ağrı var böle sanki gerilio gibi sennkide öylemiydi? mide bulantım yada göğüslerimde şişme vs. yok şuanda. off anlamadım gitti ama inşallah hamileyimdir.. nezaman test yapiim adetim geçer geçmez yapsam 10 gün snra çıkarmı yane? dua et nolurr hamilelerin duası tutarmışş :)

geriliyo gibi değilde ani keskin sancılar şeklindeydi benim
bulantı zaten hemen çıkmıyo canım ben baştan sevindim çok bulantım olmıcak diye hala canıma okuyo banyoda yaşıyorum resmen bazı günler..
ben 2 gün geçtiğinde yaptım çıkmıştı sonrada doktora gittim :))
inşallah hamişsindir canım Allah gönlüne göre versin :)

Amin canım inşallah sanada Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin.. artık bi 12 gün sonra belli olur ozaman.. haber vericem ozaman hepinzze.. senn kaç aylık oldu şimdi? bide hangi şehirdesin hani dr.un felan nasıl?

mereba benimde daha var 10gün ama göüğüslerim hem sızlıyor hemde şiş inşlah haileyizdir

12+2 haftalık canım benim
istanbuldayım ben hamile kalmadan önce gittiğim bi doktor vardı ona gidiyorum memnunum şimdilik..

İnşallah pelinciğim 2. denemem daha ama umudumu yitirmek istemiyorum İnş bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günde gelir:))

kızlar bnmde 3. denenmemdi bu ay.. inşallah çok bekletmeden gelir bebeklerimis bizee :) hayırlsı olsun hepimiz için sağlıkla olsun huzurlu mutlu olsun hamileliğimis inşllh :)

slm kızlar nasılsınız ben bı garıbım 31aralıkta yumurtladım sanırım ama kasıklarım adet olucam gıbı agrıyo sanırım bende bı garıplık oldu bu ay goguslrımde şişti ben adet olucagım zaman cok sızlar sızlama degıl ama bı garıp ıgne ıgne oluyo sankı kasınıyo ufff anlamıyorum artık vucudumu beklıyorum kös kös bı garıp rahatım yalnız ılgınc

aysununm devamı gelmemiş nede olsa sıkma canını belkı gelmez gelırsede dur bakalım daha vaktı gelmemiş bence ama bana sorarsan bı doktora gozuk yanı ıns bısey cıkmaz ama bı sorun varsada bosa kurek cekmeyız dıye dusunuyorum ben bı yumurtlama takıbı yapılsın esıne bakılsıngerek gorurse rahım fılmı bunlar uzun syrece yayılan tedavıler her ay bırıne bakıyo ve bı bakmıssın 6 7 ay gecmiş zaman kıp gıdıyo cunku ben 8 ay kendım calıstım sadece hormon tahlılılmfalan yapılmıstı sonra daha sık gıtmeye basladım ve yumurtlama tembelıgım oldugunu ogrendım ve 15ay bıttı hala beklıyorum nasıp tabıde en azından artık bişeyler yapmaya calısıyorum

Canim benim gecen hafta cok yoruldun sen belki ondandir ağrıların. Bu ayla sınırlı degil bebisin gelmesi mutlaka gelecek. Sen saglikli ol yeter ki

Of inşaallah adet olmazsında gebelik belirtileridir aysun'cum.

aysunayım noldu yaaa
bu can sıkıntıları arada bi vuruyo yaa böylee off yaniiii
bende azcık azcık açılmaya başladımmm
güneşli günleri görünce heralde kendime geldim biraz:

merhaba kızlarrr...
moral veren yazılarınız için teşekkür ederim..
az önce eve geldim..
az az leke geldi gene az önce...
ama hala sökülmedi bekliyorum...

benim yükseklik korkum pek yok canım 5. katta oturuyoruz aşağıya bakınca az ürküyorum ama bakmayınca çok rahat siliyorum. Ben lunaparkta rangerlara falan binen bir tipim yani adrenalin severim. Eşim de silme diyor annemde kadın alsana diyor aman ne alıcam korkmuyorum ki elim ayağımda tutuyor diyorum siliyorum valla. Bende evde olsam bu güzel havada valla cam silerdim ah ahh evde çok yapılacak iş var da kaç gündür halsizim haftasonu zaten c.tesi kaynanaya hazırlıkla geçti pazarda hiç halim yoktu. Akşamdan akşama yapayım diyorum ama şu kanama bitirdi beni çok geliyor halsiz kaldım.. Üşüyorum da çok kansızlıktan sanırım.

merhaba kızlarrr...
az önce eve geldim..

Canım hayırlısı olsun senin için. Hepimiz için hayırlı zamanı beklemekten başka çare yok. Elbet olacak sabır lazım..

merhaba kızlarrr...
az önce eve geldim..

hoşgeldin canım bende cam siliyodum
diğer adetlerinde bööle mi olur senin canım ?
benim pat diye gelir kırmızılarım çünkü

ben 3.kattayım hayatta ööle çıkıp silemem valla
soaplı şeyler den al çok rahat oluyo bide özel cam bezi var sedece suyla temziliyo çok rahat

Canım hayırlısı olsun senin için. Hepimiz için hayırlı zamanı beklemekten başka çare yok. Elbet olacak sabır lazım..
benim herşeyim geç oldu dejavum vede güç oldu...
sanırım bebeğimde öyle olacak...kader kısmet...
kimisi ister istemez sahip olur hayatta herşeye benim gibilerde çabalayarak...
sabır ve duadan başka bişey gelmez elimden...

hoşgeldin canım bende cam siliyodum
diğer adetlerinde bööle mi olur senin canım ?
benim pat diye gelir kırmızılarım çünkü

kolay gelsin canım..
oldu ilda canım 1 kez yine böyle oldu..
lekelenme oldu ertesi günde adetim geldi..
buda ona benziyo bu geceye kadar gelmesi lazım artık..
ama insanı çok geriyo gerçektende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…