ben korkudan daha binemedimmm
aman amman çok korkuyasan binme derim
ben ilk binişimde bide tektim düşün
ama bugünümden çok çok iyidim hatta cam kednarında hep dışarı izledim
ama sonralara doğru mesafede uzak olunca artık iş rayından çıktı bende
hele son uçuş hava kötü yıldırımlar çarpıyoove biz türbülanstayız düşün yanii
hostesler bide sakin olun diyo ama tir tir titriyolar görmen lazımmm
öldüm öldüm dirildim bi uçak anca bukadar sallanabilird,i(((
valla canım benim adetime 1 hafta kala acayip sancı şeklinde kasık ağrılarım olmuştu bi de bel ağrısı..
selam datlu garular ..............
didemss bndede aynı daha adetime 10 gün var ama bel ağrım çok fazla.. bide kasıklarımda da ağrı var böle sanki gerilio gibi sennkide öylemiydi? mide bulantım yada göğüslerimde şişme vs. yok şuanda. off anlamadım gitti ama inşallah hamileyimdir.. nezaman test yapiim adetim geçer geçmez yapsam 10 gün snra çıkarmı yane? dua et nolurr hamilelerin duası tutarmışş :)
firarda...nerelerdesin sen bakkimmmm
geriliyo gibi değilde ani keskin sancılar şeklindeydi benim
bulantı zaten hemen çıkmıyo canım ben baştan sevindim çok bulantım olmıcak diye hala canıma okuyo banyoda yaşıyorum resmen bazı günler..
ben 2 gün geçtiğinde yaptım çıkmıştı sonrada doktora gittim :))
inşallah hamişsindir canım Allah gönlüne göre versin :)
benim belim çok hafif ağrıyor cnm ve sürekli lavabo ihtiyacım oluyor gögüslerimde şişti... Herkesin belirtisi aynı olmuyormuş benimde batım 6 ya da 7 ocak hayırlısı sen dinlenmene bak çok yorma kendini :)
12+2 haftalık canım benimAmin canım inşallah sanada Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin.. artık bi 12 gün sonra belli olur ozaman.. haber vericem ozaman hepinzze.. senn kaç aylık oldu şimdi? bide hangi şehirdesin hani dr.un felan nasıl?
selam datlu garular ..............
mereba benimde daha var 10gün ama göüğüslerim hem sızlıyor hemde şiş inşlah haileyizdir
İnşallah pelinciğim 2. denemem daha ama umudumu yitirmek istemiyorumİnş bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günde gelir:))
Canim benim gecen hafta cok yoruldun sen belki ondandir ağrıların. Bu ayla sınırlı degil bebisin gelmesi mutlaka gelecek. Sen saglikli ol yeter ki
Of inşaallah adet olmazsında gebelik belirtileridir aysun'cum.
aysunayım noldu yaaa
bu can sıkıntıları arada bi vuruyo yaa böylee off yaniiii
bende azcık azcık açılmaya başladımmm
güneşli günleri görünce heralde kendime geldim biraz:
merhaba kızlarrr...kızlar merhaba
burada kuşlar ötüyo resmenbahar gelmiş gibi
browni kana gitmiş hadi hayırlısı
aysunayy da belim ağrıyo demiş umarım gelmez kırmızılar .çünkü bööle ağrılarda normal aslında ...
ama aysunayy cıım lütfen üzülmeyelim canım arkadaşım yaaa biz daha yolun çok başındayızzz
daha kaçıncı ayımız oldukii .1 yıl olana kadar üzülmek ağlamak yokseni seviyorum unutma hepimiz Allahın izniyle kucağımıza alıcaz bebişlerimizi ööle ya da bööleee
sadece umudumuzu yitirmeyelim okadar :13:
geldim
güyaa azcık dedim dünya kadar bulaşık varmış yaa
ama dediğin gibi ev dandini toparlamam lazım
abim 5 gibi gidecek ozaman başlarım şimdi ses olmasın ayıp olur
ama bugün tam cam silmelik bi hava var valla
benim yükseklilk korkum çok fenadır oyüzden camlara burada oturan bi abla geliyodu
ama allahhım yok bööle bi çene bide bağırarak konuşuyo
tam karikatürlük bi tip
artık çağırmıyorum kafam şişiyodu valla
kocam bi tane uzun sopalı bişey aldı onla siliyorum artık
merhaba kızlarrr...
moral veren yazılarınız için teşekkür ederim..
az önce eve geldim..
az az leke geldi gene az önce...
ama hala sökülmedi bekliyorum...
merhaba kızlarrr...
moral veren yazılarınız için teşekkür ederim..
az önce eve geldim..
az az leke geldi gene az önce...
ama hala sökülmedi bekliyorum...
benim yükseklik korkum pek yok canım 5. katta oturuyoruz aşağıya bakınca az ürküyorum ama bakmayınca çok rahat siliyorum. Ben lunaparkta rangerlara falan binen bir tipim yani adrenalin severim. Eşim de silme diyor annemde kadın alsana diyor aman ne alıcam korkmuyorum ki elim ayağımda tutuyor diyorum siliyorum valla. Bende evde olsam bu güzel havada valla cam silerdim ah ahh evde çok yapılacak iş var da kaç gündür halsizim haftasonu zaten c.tesi kaynanaya hazırlıkla geçti pazarda hiç halim yoktu. Akşamdan akşama yapayım diyorum ama şu kanama bitirdi beni çok geliyor halsiz kaldım.. Üşüyorum da çok kansızlıktan sanırım.
benim herşeyim geç oldu dejavum vede güç oldu...Canım hayırlısı olsun senin için. Hepimiz için hayırlı zamanı beklemekten başka çare yok. Elbet olacak sabır lazım..
hoşgeldin canım bende cam siliyodum
diğer adetlerinde bööle mi olur senin canım ?
benim pat diye gelir kırmızılarım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?