merhaba kızlar nasılsınız ??
yeni yıl hepimize bebiş getirsin
hoşbuldum cnmcım
kendını temizliğe vurmussun ama neyem büle yapıyosun
bebişin var senın bırak gitsin temizliği felen
selam arkadaşlar geçen cuma kan testi yaptırdım bir umut meraktan negatif çıkmıştı şimdi adetime 2 gün kaldı eczaneden test alsam çıkarmı
idrar testi adet gecince sağlıklı sonuç verio canm bnce biraz daha bekle
hayatta okadar üzülecek daha önemli şeyler vaerki canım
allah yeterki sağlık versin
geçen sene yaşadıklarımdan sonra bööle oldum sanırımçünkü akıl ve beden sağlığı çok önemliii
benim sağlığım ilk önceliğim bebişte gelir elbet ...
gün saya saya ömrümüzden gidiyo farkında değilizz di mi yani?
yok canım haklısın çok
ama yavaş yavaş dinlenerek yapıyorum
yormuyorum kendimi
umarım meleğim benimledir
kızlarr slmmmmmmmmmm. kafayı yemek üzereyim. adetim 4 gün gecti ama test yapmaya korkuyorum ya yoksa die.yada ilaçlardan mı gecikti die.doktorum gecikme yapmaz iğne ile progesteron dedi ama yinede korkuyorum ya.yarın bi test yaptrcam artık bu ikilemle yaşayamıyorum çok bunaldım valla
slm kızlar nasılsınız acüp
merhaba kızlar nasılsınız ??
yeni yıl hepimize bebiş getirsin
slm arkdaslarımm bu duygu çok çürük bu sene neoluo bana yaamidemi üşütmüşüm sabah çıkardm oyle olnca biraz rahatladı midem ama halszlk var şimdi de salgn buralarda hekesde mide bulnatısı istifra var neden blmıorm valla :44:siz naslsnzz canlarımm ?
ahh keşkee kuzum sevindirse beni fasulyemmm
ama yavaş yavaş yaptım canım bitti bile
geçmiş olsun cnmcım dun akşam bende istifra ettim ama sanırsam benımki bebiştendir
yoksam salgındanmı acüp diycem ama pek dışarıda çıkmıyorum
dikkat et kendıne cnm
he iyi yapmıssın kuzucum yapcaksan bile yavaş yap
zaten bata bişeycik kalmadı ayy yaklaştı valla
hadi inşallah vardır bebiş
slm arkdaslarımm bu duygu çok çürük bu sene neoluo bana yaamidemi üşütmüşüm sabah çıkardm oyle olnca biraz rahatladı midem ama halszlk var şimdi de salgn buralarda hekesde mide bulnatısı istifra var neden blmıorm valla :44:siz naslsnzz canlarımm ?
yok cnm senn bebiştendrben de idareye söyledm bugun dedm midem kötü daha fena olursam gderm... başn da dönuo mu dio müd yardmcısı fazla rahattırlar bzmkler ama ben sevmıorm işte bu kadar rahatlıgı neyse
saol cnm ildacımmm bnmmdikkat et canıım kendinegeçmişş olsun çook
saol ferdacmmmmselamlar herkese
brownimin sabah kana gittiğini okudum ama cevap gelmemiş henüz
merak ettim çok
aysuncum daha sökülmemiş kırmızılar
umarım da devamı gelmez
yerleşme şeysidir inşallahh
duygucum geçmiş olsun
ben de grip gibiyim sürekli, heryerde salgın var
bir de okul tam yeri bizim için
dikkat et kendine
aynen bebeğim ya zor oldu ama bitti sağollsun annemler yardıma geldiler çabucak bitti :) bu arada ben ovulasyon testi almıştım ya iyi almışım ben geç yumurtuluyomuşum onu anladım günlerimi değerlendirdim taşınsakta çalışmalara devam ettik hayırlısı artık. maşallah bebişine duymuşsun kalp atışlarını çok sevindim :)oo evmi taşıdınızı kuzum valla zor bu havalarda ev taşımak ama halletmişsiniz çok şükür
yenı evınız ugur getirsin size inşallah cnmcımm
ben aynı cnmcım bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür
mide bulantılarım dvm ediyo dün gece çıkardım
öyle idare ediyorum işte kuzucum
valla şimdilik yok hamiş hbri ama inşallah gelır guzel hbrler
ahh keşkee kuzum sevindirse beni fasulyemmm
ama yavaş yavaş yaptım canım bitti bile
selamlar herkese
brownimin sabah kana gittiğini okudum ama cevap gelmemiş henüz
merak ettim çok
aysuncum daha sökülmemiş kırmızılar
umarım da devamı gelmez
yerleşme şeysidir inşallahh
duygucum geçmiş olsun
ben de grip gibiyim sürekli, heryerde salgın var
bir de okul tam yeri bizim için
dikkat et kendine
bende sevmem aynı işyerinden birinin özellikle bi erkeğin böyle patavatsızca konusmasını
nane limon kaynat iç cnmcım o rahatlatır mideni
gerçi çıkarınca baya rahatlıyo ınsan
geçmiş olsun cnmcım dun akşam bende istifra ettim ama sanırsam benımki bebiştendir
yoksam salgındanmı acüp diycem ama pek dışarıda çıkmıyorum
dikkat et kendıne cnm
he iyi yapmıssın kuzucum yapcaksan bile yavaş yap
zaten bata bişeycik kalmadı ayy yaklaştı valla
hadi inşallah vardır bebiş
aynen bebeğim ya zor oldu ama bitti sağollsun annemler yardıma geldiler çabucak bitti :) bu arada ben ovulasyon testi almıştım ya iyi almışım ben geç yumurtuluyomuşum onu anladım günlerimi değerlendirdim taşınsakta çalışmalara devam ettik hayırlısı artık. maşallah bebişine duymuşsun kalp atışlarını çok sevindim :)
geçmiş olsun cnm .
merhaba cnm nasılsın bebişmi varyoksa yanlış mı anladım geçmişi okuyamadım.
valla ne güzel oluryaa gelse bebişim
evet çok az kaldı
ama beyaz vajinal ıslaklığım var çamaşıra gelmiyo yıkayınca görüyorum bu kırmızılara delalet maalesef
aynen bebeğim ya zor oldu ama bitti sağollsun annemler yardıma geldiler çabucak bitti :) bu arada ben ovulasyon testi almıştım ya iyi almışım ben geç yumurtuluyomuşum onu anladım günlerimi değerlendirdim taşınsakta çalışmalara devam ettik hayırlısı artık. maşallah bebişine duymuşsun kalp atışlarını çok sevindim :)
geçmiş olsun cnm .
merhaba cnm nasılsın bebişmi varyoksa yanlış mı anladım geçmişi okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?