Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

blue sizin bi zayflama topiği nasl bizimki çok durgundu bi iki gundur biraz kıprdama var azcık sitem ettim leslie yapıomsn sen ben onn butun partlarını indrdm 67 dk olanı hariç süper bişey o yaa hem yormuo hem de çalştrıo butun vucudu bugun hastayım yapamadım ama yarın yapmaya dvm yne dün 2 ml bi de 500 adım yapmştım...

sşm kızlarr nberr bi bakaym dedm ne yapıosnz biraz daha dnlenmem lazm daha halszlk btmedi bluecummm ozledm kız seni naslsn?üzülme hiç cnm benm gelck inşş tez zamanda bebişin butun aylar bizim naslsa
selam bebeğim hoş geldin....ne halsizliği yaa bişey mi oldu hayırdır inşallah.......
sorma bebeğim bende sizi özlüyorum valla.......
çok alışmışım buralara ç....

iyi akşamlar bebekler nasılsınız bakalım
iyi akşamlar hoş geldiiinnnn

selam bebeğim hoş geldin....ne halsizliği yaa bişey mi oldu hayırdır inşallah.......
sorma bebeğim bende sizi özlüyorum valla.......
çok alışmışım buralara ç....

iyi akşamlar hoş geldiiinnnn

midem kötü bluecumm yaaa sabah çıkardm biraz okla da gttm ama oklda yne idare ettm ee biraz halszlk var tabii...

Son düzenleme:

hoşbulbum bebegim napıyosunuz bakalım ne var ne yok ???

canım benim 4. takımım süper maaşallah çok güzel bi takım...ben leslie yapıyordum ama bu aralar fazla giremiyorum izinliyim..leslie yapman çok güzel bende 5 mil olanını yapıyorum ama bu aralar 4 mil olanına merak saldım..aman devam et haftada 1 gün ara ver......

diyete mi spora mı ara vereym :)) sizin takım 70 79 arası mı 60 70 arası mı ? bizim grupta daglma yaşamş yeni yeni toprlanıomş galba:26:

midem kötü bluecumm yaaa sabah çıkardm biraz okla da gttm ama oklda yne idare ettm ee biraz halszlk var tabii...
anam sabah çıkardınmı bat kaçtı senin canım yaa ben bayadır giremedim topiğe hayırlara vesiledir umarım bak çok heyecanlandım.......

hoşbulbum bebegim napıyosunuz bakalım ne var ne yok ???
hamdolsun hiç bi sorun yok sadece merakla batasıca bat ı bekliyorum maalaesef......

diyete mi spora mı ara vereym :)) sizin takım 70 79 arası mı 60 70 arası mı ? bizim grupta daglma yaşamş yeni yeni toprlanıomş galba:26:
canım benimki diyet takımı yarışmadayım ben kilo oranları dağınık...leslie ni haftada 1 gün mola vererek yap diyete tam gaz devam et bebeğim.......

anam sabah çıkardınmı bat kaçtı senin canım yaa ben bayadır giremedim topiğe hayırlara vesiledir umarım bak çok heyecanlandım.......

yok cnm yaa biizm bu aralar terslkler pek bi bol Allah beternden korusun ...tm ovulasyon dönemi bı gun eşim geç saate kadar çalştıı sonra da stres olmadı o gun ertesi gun de bi hastalandı bateşi falan vardı e o gun de gtti :26 donem sadece çift çizgiyi görmeden bi gun once oldu ondan da hiç ümitli deglm ...biz bu hafta ya da haftaya spermıograma gitcz inşş degerleri artmştır eşimnn

dur ben de bi beş klo falan vereym ben de geleym olmadı topge ya ama hemen gelsem ayıp olur zaten baya sitemli konştm kızlara ...bişey yazıom hiç cvp veren yok herkes cvp verdi sonra ... ilk gelenlere olurmş boyle onlar da yaşamşlar bekleym bi bakalm zamanla canlanır belki topik

ii valla cnm neolsn sorma cnm ya hamiş listemz bi duruldu şu aralar bi patlma oncesi sesszlk bu bencee

ALLAH söyletiyodur ins tatlm bencede fırtına öncesi sessizlik gbime geliyorr hayırlısı ...bakalım KİM bu senenin ilk müjdesini verecek en cok bunu merak ediyorum

ALLAH söyletiyodur ins tatlm bencede fırtına öncesi sessizlik gbime geliyorr hayırlısı ...bakalım KİM bu senenin ilk müjdesini verecek en cok bunu merak ediyorum

aaa tabi yeni yıln ilk bebiş hberi olck demi hadii başlasın patlamaa

Son düzenleme:
aysunn cnmmmm nber bakmadım listeye geldi mi dvmı kırmızıların??

canım geçmiş olsun duygum..dinlen bol bol canım tez zamanda geçsin inşalah...

duygum bugünde 1-2 damla bişey geldi arkası gelmedi cnm..

yarına kaldı artık bekliyorum

batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim

canım geçmiş olsun duygum..dinlen bol bol canım tez zamanda geçsin inşalah...

duygum bugünde 1-2 damla bişey geldi arkası gelmedi cnm..

yarına kaldı artık bekliyorum

saol bebişmm ... amann gelmesn yaaa bebiş belrtisi olsnnn inşş bu akntı

kızlar bende kio vermek istiyorum leslie nasıl bişey video indirierek mi yapılıyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…