selam bebeğim hoş geldin....ne halsizliği yaa bişey mi oldu hayırdır inşallah.......sşm kızlarr nberr bi bakaym dedm ne yapıosnz biraz daha dnlenmem lazm daha halszlk btmedi bluecummm ozledm kız seni naslsn?üzülme hiç cnm benm gelck inşş tez zamanda bebişin butun aylar bizim naslsa
iyi akşamlar hoş geldiiinnnniyi akşamlar bebekler nasılsınız bakalım
iyi akşamlar bebekler nasılsınız bakalım
selam bebeğim hoş geldin....ne halsizliği yaa bişey mi oldu hayırdır inşallah.......
sorma bebeğim bende sizi özlüyorum valla.......
çok alışmışım buralara ç....
iyi akşamlar hoş geldiiinnnn
selam bebeğim hoş geldin....ne halsizliği yaa bişey mi oldu hayırdır inşallah.......
sorma bebeğim bende sizi özlüyorum valla.......
çok alışmışım buralara ç....
iyi akşamlar hoş geldiiinnnn
canım benim 4. takımım süper maaşallah çok güzel bi takım...ben leslie yapıyordum ama bu aralar fazla giremiyorum izinliyim..leslie yapman çok güzel bende 5 mil olanını yapıyorum ama bu aralar 4 mil olanına merak saldım..aman devam et haftada 1 gün ara ver......blue sizin bi zayflama topiği nasl bizimki çok durgundu bi iki gundur biraz kıprdama var azcık sitem ettimleslie yapıomsn sen ben onn butun partlarını indrdm 67 dk olanı hariç süper bişey o yaa hem yormuo hem de çalştrıo butun vucudu bugun hastayım yapamadım ama yarın yapmaya dvm yne dün 2 ml bi de 500 adım yapmştım...
hoşgeldn cnmiiz sen naslsn?
canım benim 4. takımım süper maaşallah çok güzel bi takım...ben leslie yapıyordum ama bu aralar fazla giremiyorum izinliyim..leslie yapman çok güzel bende 5 mil olanını yapıyorum ama bu aralar 4 mil olanına merak saldım..aman devam et haftada 1 gün ara ver......
anam sabah çıkardınmı bat kaçtı senin canım yaa ben bayadır giremedim topiğe hayırlara vesiledir umarım bak çok heyecanlandım.......midem kötü bluecumm yaaa sabah çıkardm biraz okla da gttm ama oklda yne idare ettm ee biraz halszlk var tabii...
hoşbuldum canımın içi bende hamdolsun iyim ee neler yaptınız topikte kac zamandır giremedim özledim sizleri ayolll
hamdolsun hiç bi sorun yok sadece merakla batasıca bat ı bekliyorum maalaesef......hoşbulbum bebegim napıyosunuz bakalım ne var ne yok ???
canım benimki diyet takımı yarışmadayım ben kilo oranları dağınık...leslie ni haftada 1 gün mola vererek yap diyete tam gaz devam et bebeğim.......diyete mi spora mı ara vereym :)) sizin takım 70 79 arası mı 60 70 arası mı ? bizim grupta daglma yaşamş yeni yeni toprlanıomş galba:26:
anam sabah çıkardınmı bat kaçtı senin canım yaa ben bayadır giremedim topiğe hayırlara vesiledir umarım bak çok heyecanlandım.......
hamdolsun hiç bi sorun yok sadece merakla batasıca bat ı bekliyorum maalaesef......
canım benimki diyet takımı yarışmadayım ben kilo oranları dağınık...leslie ni haftada 1 gün mola vererek yap diyete tam gaz devam et bebeğim.......
ii valla cnm neolsn sorma cnm ya hamiş listemz bi duruldu şu aralar bi patlma oncesi sesszlk bu bencee
ALLAH söyletiyodur ins tatlm bencede fırtına öncesi sessizlik gbime geliyorr hayırlısı ...bakalım KİM bu senenin ilk müjdesini verecek en cok bunu merak ediyorum
aysunn cnmmmmnber bakmadım listeye geldi mi dvmı kırmızıların??
hamdolsun hiç bi sorun yok sadece merakla batasıca bat ı bekliyorum maalaesef......
canım benimki diyet takımı yarışmadayım ben kilo oranları dağınık...leslie ni haftada 1 gün mola vererek yap diyete tam gaz devam et bebeğim.......
canım geçmiş olsun duygum..dinlen bol bol canım tez zamanda geçsin inşalah...
duygum bugünde 1-2 damla bişey geldi arkası gelmedi cnm..
yarına kaldı artık bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?