amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........[/QUOTE]QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim
meraba canım ins kocanın içine doguyodur ondan böyle sabırsızlanıyodur belkide allah söyletiyo ins kimbilir ?????*
hoşgeldn cnm içine dogmştr belki inşş bbiş vardır cnm ...yarın yap istersn ya da en saglamı batı bekle
amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........
Bluemood bende seni özledim hayatım ama telefondan giriyorum tam göremiyorum.
Test yapmak istemiyorum kızlar ya. Birde hamile değilsem kociş çok üzülecek.
sabah çok bel ağrım vardı gelio dedim bu saat oldu yok bişey..duygum geçen aylarda da buna benzer olmuştu..o yüzden fazla umutlanmıyorum da..yinede olursa fena olmaz hanibırak şu ateşi aysunmm yaayanltıo o insanı moral bozuo ben bıraktım iki haftadr ölçmuorm ...yarın da gelmzse obrgn test yap bence cnmm inşş da parti yapcz burdaaa
cnm leslie çok zevkli ben çok sevdm yarın yne yapcm bugun halszm daha hem çok yormuo hem de kasları çook ii çalştrıo bence sen de sevcksn
aysunum tek çizgi çıkınca moralin bozuluyorsa ısrar etmek istemem ama bence batı bekleme bak içime doğdu sende benim gibi yerleşme kanaması görüyor olabilirsin canım ve inşallah öylesindir..........
sertab ümitlenme ama ümitsizliğe de kapılma dediği tarihte belli olur canım rabbim büyük herşey olabilir bence.....
duygucum benim bireysellerde 2 birinciliğim var ..bence sende bu azimle 1 olur ve ii kilolar verirsin canım......
hüyaemrah ..
canım ben c.tesi doktordaydım doktor gebelik yok dedi gerçi bata 1 hafta vardı belli olmaması normaldir ama ümidim kırıldı valla ama yinede batı bekliyorum testte tek çizgiyi görmeden ümidimi yitirmicem....
tmm cnm o zaman bi batı bekle hatta iki gun bi geçsn battan sonra o zaman yaparsn test
Işin kötüsü benim karnım ağırıyor. Adet olunca kocam çok uzulucek. O kadar emin ki yılbaşında bana içki bile içirmedi.
tmm cnm o zaman bi batı bekle hatta iki gun bi geçsn battan sonra o zaman yaparsn test
ya Allahim iki saatte bir acikiyorum cok cok da yemiyorum az once yine aciktim bir paket burcak biskuviyi indirdim mideme
ya abur cubur yemek istemiyorum napcam ne yicem ben saglikli ve tok tutacak:125::125::125::125::125:
ztarcım bende öleyim sanırım ama ben bisküvü felan hiç yiyemiyorum midem çok kazınıyo bide acıkınca öle oluyo dimi
böle kazıntı felan mideme ağrılar giriyo ve sabahları hiç yiyeymiyorm senin nasıl bide senin kaç haftalık oldu cano
oflum nasılsın cnm benim mide sorunlarım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?