Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hüyaemrah ..
canım ben c.tesi doktordaydım doktor gebelik yok dedi gerçi bata 1 hafta vardı belli olmaması normaldir ama ümidim kırıldı valla ama yinede batı bekliyorum testte tek çizgiyi görmeden ümidimi yitirmicem....

QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim
amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........[/QUOTE]

meraba canım ins kocanın içine doguyodur ondan böyle sabırsızlanıyodur belkide allah söyletiyo ins kimbilir ?????*

hoşgeldn cnm içine dogmştr belki inşş bbiş vardır cnm ...yarın yap istersn ya da en saglamı batı bekle

Bluemood bende seni özledim hayatım ama telefondan giriyorum tam göremiyorum.
Test yapmak istemiyorum kızlar ya. Birde hamile değilsem kociş çok üzülecek.

tmm cnm o zaman bi batı bekle hatta iki gun bi geçsn battan sonra o zaman yaparsn test

Son düzenleme:
duygucum benim bireysellerde 2 birinciliğim var ..bence sende bu azimle 1 olur ve ii kilolar verirsin canım......

sabah çok bel ağrım vardı gelio dedim bu saat oldu yok bişey..duygum geçen aylarda da buna benzer olmuştu..o yüzden fazla umutlanmıyorum da..yinede olursa fena olmaz hani bunu en az 30-35 dk yapmak lazım dimi.oda 2-3 mil oluyo sanırım..bide her gün mü??

canım sen yerleşme kanaması yaşamışmıydın...
peki adet gibi mi böyle damla damlamıydı..

bilmiyorum ki cnm..beklemek en iyisi test deme bana nolur

kızlar ben yatıorm halszm daha uzanaym dnleneym de gecsn şu halszlk sizi sevıormm ii gecelerrr

duygucum benim bireysellerde 2 birinciliğim var ..bence sende bu azimle 1 olur ve ii kilolar verirsin canım......
fena gaza geldm bak vercm ya blue hammal olmucm artık bebişle zorlanrm yoksa çok :26:

aysunayy
sabah çok bel ağrım vardı gelio dedim bu saat oldu yok bişey..duygum geçen aylarda da buna benzer olmuştu..o yüzden fazla umutlanmıyorum da..yinede olursa fena olmaz hani bunu en az 30-35 dk yapmak lazım dimi.oda 2-3 mil oluyo sanırım..bide her gün mü??

bu sefer bluee gibi senn de yerlşme kanaması olsn çok istiyorumm ya yüzümüzz gülsün ne olurr sen hamiş ol biz de spermıogramdan ii sonuçlarla gelelm inşşşşşşşşşşşşş
cnm ordan seç begen yap bence ben dün ilk ikisini yaptım msela beş gun falan yapaym dıorm haftda

Son düzenleme:
ya Allahim iki saatte bir acikiyorum cok cok da yemiyorum az once yine aciktim bir paket burcak biskuviyi indirdim mideme
ya abur cubur yemek istemiyorum napcam ne yicem ben saglikli ve tok tutacak:125::125::125::125::125:

canım ona bakarsan çocugun olmayacak diyenlerin ikiz bebekleri olduguna şahit oldum üstelik seninki bunun yanında hiçbişey yumurtlama gec döllenebilir doktor göremeyebilir sen batı bekle umutla allahtan umut kesilmez tatlım şimdi cıkıyorum ben iyi geceler canım

Işin kötüsü benim karnım ağırıyor. Adet olunca kocam çok uzulucek. O kadar emin ki yılbaşında bana içki bile içirmedi.

merhaba canımm...
sağlık olsun be kuzummm...
bende bekliyorum kırmızıları lekelenmem başadı...
hayırlısı olsun..sıkma canını

iyi akşamlar kzılarr..

nabersiniz??

azönce tvde bişi izledim..spermler 22 cmlik mesafeye 1 saatte gelebiliyorlarmış düşünüverin gariii

duygum inşallah canım çok sağol bakalım inş.öyledir...
ama bence kırmızılarım yola çıktı bel ağrı başladı gene..
gelecekse gelse de kurtulsam...

bende yatıyorum herkese iyi gceler...

ya Allahim iki saatte bir acikiyorum cok cok da yemiyorum az once yine aciktim bir paket burcak biskuviyi indirdim mideme
ya abur cubur yemek istemiyorum napcam ne yicem ben saglikli ve tok tutacak:125::125::125::125::125:

ztarcım bende öleyim sanırım ama ben bisküvü felan hiç yiyemiyorum midem çok kazınıyo bide acıkınca öle oluyo dimi
böle kazıntı felan mideme ağrılar giriyo ve sabahları hiç yiyeymiyorm senin nasıl bide senin kaç haftalık oldu cano

kiz yemek yiyince aman aman bisey yemiom zaten .. az once aciktim oyle kotu oldumki.. resmen dedigin gibi midem kaziniyor cok kotu hiddediyorum kendimi.. evdede o biskuvi vardi ona atladim resmen.. onume getirseler biseler yemesi iyi oluo da kalkip hazirlamaya da usendim.. napacaz ebus yaa.. ben 9+3 um bugun datlum. sen ne kadar oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…