arkadaşlar 2 haftasonra tüp bebek uygulamasına başlayacağız beni neler beklio bilen varmı
iyiyim kuşum nasıl olsun uğraşıp duruyoruz....
miden de sorun mu var :26:
ya hamile olmadan önce vardı zaten reflü şimdi böle oluncada gebelik reflüsü tabi annem kızım o hamileliktendir yawrum diyip duruyo ya işte o belirtileri dyo
öle çekiyoz işte mecbur
canım ALLAH Kolaylık versin.... ne diyeyim valla bebeğin için katlanıcaksın....
keşke hamile olsam da her yerim ağrısa midem bulansa ahh ahhh
oyle deme oflucum.. Allah hayirli, saglikli, rahat hamilelikler versinn
canım ALLAH Kolaylık versin.... ne diyeyim valla bebeğin için katlanıcaksın....
keşke hamile olsam da her yerim ağrısa midem bulansa ahh ahhh
katılıyom ztarım hayırlı sağlıklı hamilelik versin herkese sen kaç haftalıktın canımoyle deme oflucum.. Allah hayirli, saglikli, rahat hamilelikler versinn
orası öyle de ztarım...
bu hasretlik bambaşka....
bi gelse haniii bi kavuşsak...
sanki uğrunda her şey yaşanacak gibi....
bütün her şeye katlanılacak gibi....
öyle bir duygu işte benimki...
kiz yemek yiyince aman aman bisey yemiom zaten .. az once aciktim oyle kotu oldumki.. resmen dedigin gibi midem kaziniyor cok kotu hiddediyorum kendimi.. evdede o biskuvi vardi ona atladim resmen.. onume getirseler biseler yemesi iyi oluo da kalkip hazirlamaya da usendim.. napacaz ebus yaa.. ben 9+3 um bugun datlum. sen ne kadar oldun
öle tabide oflum ama işte insan hergün yaşayacağını düşündükçe huzursuz oluyo
katılıyom ztarım hayırlı sağlıklı hamilelik versin herkese sen kaç haftalıktın canım
kiz ben sana yazdim ya atladin sen heralde. ticker im gozukmuomu canim.. ben mi goruyorum sadecekine:26:
ben 9+3 um sen ne kadarliksin
o zaman RABBİM sağlık versin...öle tabide oflum ama işte insan hergün yaşayacağını düşündükçe huzursuz oluyo
zaten oyle canim benim.. basina ne gelse katlanirsin ufakliklar icin.. ama zorr hamileliklerde de hakikaten anne cok zorlaniyor.. fizikselden cok psikolojik acidan..
Rabbim en saglikli en hayirli sekilde yasatsin bu surece herkesleri ki tadina daha daha da varabilinsin..
evet yawrum haklısın ya bide mide yanması çok zor. ben zaten bişey yapamıyorum annemde felan ne varsa yiyorum zaten hiç kendim bişey yiyemiyorum kendi yaptığımı önceden ne güzel iştahım vadı
şincik mahvoldum gittim resmen . bebek beni zorluyo yaws kerata
bende tam olarak bilmemekle netten 6+3 çıkıyorum datlum
o zaman RABBİM sağlık versin...
İNşallah geçer yaa...
bol bol dua et...
az çok biliyorum bunu çevremden dolayı...
öyle tabi haklısın.....
dualarına kocaman AMİNNNN diyorum...
bizlere de dua edin olur mu...
bazen o kadar umutsuz oluyorum ki...
gözümün önüne geliyo yaşadıklarım...
tekrar yaşanmayacak şeyler istemekte var RABBİmden...
ALLAHIM KİMSENİN GÖBEĞİNİ DOLDURUP TA KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...
ben bunu yaşadım ilk zamanlar belki bunun farkında değildim üzüntü bakımından...
ama zaman ilerleyince çok zorlanıyorum...
çok yıprandım...
sende haklisin canim ne diyim.. bol bol dua et biseyler oku rahatlat kendini..
bide biliosun ilk aylarda kaybedilen bebeklerde problem oldugu icin genelde oluyormus.. biliyorum bana soylemesi kolay ama bizim ser gibi gorduklerimizde de hayir oluyor iste bazen..
Allah tez zamanda hayirlisiyla gobeginede , kucaginada saglikli, hayirli, nurtopu gibi bi evlat versin canim benimm
iyi geceler kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum mutlu haberlr veren olmuştur inşllh
iyi geceler,,yarın test yapcğm,,yarın adet olmazsam tabi,,güzel haber vermek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?