- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
ben de evde olmayı özledim
15 tatil gelsin diye gözüne bakıyorum valla
ocak 20yi iple çekiyorum
kızlar ben az puzzle yapayım
gelicem dağılmayın
cok yorulmamak icin elimden geleni yapicam iste ne kadar becerebilirsem artik..
ruyamda bile merdivenleri atlaya atlaya iniyorum sonrada diorum ay ben napiyorum dikkatli olmam lazim falan diyorumm
Selam kızlar iki gündür yine internetim yok çok merak ettim sizi.Nasılsınız,ben iyiyim bugün 5 saatlik yolculuk yaptım annemlere geldim.Biraz karnım ağrıyor korkuyorum.Doktora sordum bişey olmaz dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun.
aaa tabi yeni yıln ilk bebiş hberi olck demihadii başlasın patlamaa
kızlar bende kio vermek istiyorum leslie nasıl bişey video indirierek mi yapılıyo:44:
canım yeni topiğe gelenlere hep yapılıyor bunlar hatırlıyorum aynı şeyler bana da yapılşdı ama ben millete sevdirdim kendimi komikliklerimle takım çok durgundu bi anda can geldi burada da öyleydi selam verdiğimde kimse almıyordu ama ben inatla buraya yazmaya devam ettim valla.......dur ben de bi beş klo falan vereym ben de geleym olmadı topge ya ama hemen gelsem ayıp olur zaten baya sitemli konştm kızlara ...bişey yazıom hiç cvp veren yok herkes cvp verdi sonra ... ilk gelenlere olurmş boyle onlar da yaşamşlar bekleym bi bakalm zamanla canlanır belki topik
aysunum sen test yaptınmı canım bi dene istersen yerleşme kanaması olmasın senin kırmızılar........canım geçmiş olsun duygum..dinlen bol bol canım tez zamanda geçsin inşalah...
duygum bugünde 1-2 damla bişey geldi arkası gelmedi cnm..
yarına kaldı artık bekliyorum
canım yeni topiğe gelenlere hep yapılıyor bunlar hatırlıyorum aynı şeyler bana da yapılşdı ama ben millete sevdirdim kendimi komikliklerimle takım çok durgundu bi anda can geldi burada da öyleydi selam verdiğimde kimse almıyordu ama ben inatla buraya yazmaya devam ettim valla.......
aysunum sen test yaptınmı canım bi dene istersen yerleşme kanaması olmasın senin kırmızılar........
Selam bebeklerim nasılsınız? Ben çok kötüyüm. Benim deli kocam hamilesin dikkat et, test alalım bak kesin çıkacak falan demeye başladı. Bata 2 gün var.
Selam bebeklerim nasılsınız? Ben çok kötüyüm. Benim deli kocam hamilesin dikkat et, test alalım bak kesin çıkacak falan demeye başladı. Bata 2 gün var.
inşallah duygummmm yarında gelemzse ümitlenicem ama ateşiminde biraz yükselmesi lazım...hayırlısı olsun tatlım...saol bebişmm ... amann gelmesn yaaabebiş belrtisi olsnnn inşş bu akntı
canım benim bat yarın aslında ama dünden beri damla damla kan gelio..yani 2 günde 2 kz gelmiştir toplam..canım yeni topiğe gelenlere hep yapılıyor bunlar hatırlıyorum aynı şeyler bana da yapılşdı ama ben millete sevdirdim kendimi komikliklerimle takım çok durgundu bi anda can geldi burada da öyleydi selam verdiğimde kimse almıyordu ama ben inatla buraya yazmaya devam ettim valla.......
aysunum sen test yaptınmı canım bi dene istersen yerleşme kanaması olmasın senin kırmızılar........
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler
google a bunu yaz direk çıkanları tek tek indr tatlım
Bende eve geldim dün de başım çok kötüydü yemek yapamamıştım bugüne eve geldik dışardan söyledik bekle bekle 45 dk bekledik iptal edecektik geldi daha önce de aynı yerden başıma gelmişti daha almıcam ama gidicem hususi yerine söyleyeceğim yanii. Neyse yedik sonra yemek koydum yarın için. Eşime de keçi boynuzlarını kaynattım ama çok sertti ya keçiboynuzları elimle kırdım da yense yenemez yani o kadar sert 2 haftadır duruyor ondan mı acaba ama durdu kaıdın ağzı kapalıydı neyse kaynattım soğuttum içecek. Rengi de çıkmış suya iyi gelir İnşallah. Daha yeni başladık 3 ayda ancak etki ediyormuş ama olsun zaten benim reglim gelecekte sonra yumurtlama olacakta falan zaman var yani ki ara kanama yaşadım nomal reglim gelmezse bunun üzerine 35 gün beklicem sonra yumurtlama içinde 21 gün. Çok uzayacak. Kanamam hala son hız geliyor normal kanamam bişle böyle gelmemişti devamı mı acaba sökülemedi mi o zaman tam bilmiyorum. Kanım kalmayacak artık halsiz düştüm.. neysem hanımlar ben didiyom bir bakınayım dedim çamaşır atmıştım onları asayım nevresim sereyim yeni onları da yıkadım. Sonna da yatayım uykum geldi yarın sabah görüşürüz. İyi gecelerr...
benim ilk günüm hafta sonuydu kimseler yoktu bunları bi fırçaladım sonra tam gaz hep gaz oldu maaşallah..çok seviyom takımımı..sen kaçıncı takımdasın canım benim......yok ben de inat ettm zatenburaya ben iki gunde alştm yaa hatta topiğe grdgm gun baya bi muhabbet etmştk ilgi çok iiydi ama her topk boyle olmuo maalesef ...ben seni başlardan çok hatrlamıorm cnm gözden kaçıo çok ikişi yazıo ii ki de azmetmşsn de sennle ne guzel sohbetler edıorzzz
amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........[/QUOTE]QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim
inşallah duygummmm yarında gelemzse ümitlenicem ama ateşiminde biraz yükselmesi lazım...hayırlısı olsun tatlım...
canım benim bat yarın aslında ama dünden beri damla damla kan gelio..yani 2 günde 2 kz gelmiştir toplam..
sökülür diye bekliyorum...bat geçerse belki ümitlenip test yaparım ama geçmeden yapamam sanırım..tek çizgi beni şoka sokuyo
duygummm sağol canım..kırmızılr gelince hemen başlıcam..buna inşallah zevkle yaparım..
amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........[/QUOTE]QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim
meraba canım ins kocanın içine doguyodur ondan böyle sabırsızlanıyodur belkide allah söyletiyo ins kimbilir ?????*
hoşgeldn cnm içine dogmştr belki inşş bbiş vardır cnm ...yarın yap istersn ya da en saglamı batı bekle
vall bizim de harektlnmş topk yeni gelnleri daha dkkate almya başlamşlar 80 ile 89 arası zayflıo cnmselam bebek gel şöle yamacıma ösledim seni naparsın guzuuuuuuu..
hadi hayırlısı bea benimde 2 gün kaldı heyecan dorukta be..
benim ilk günüm hafta sonuydu kimseler yoktu bunları bi fırçaladım sonra tam gaz hep gaz oldu maaşallah..çok seviyom takımımı..sen kaçıncı takımdasın canım benim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?