Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de evde olmayı özledim
15 tatil gelsin diye gözüne bakıyorum valla
ocak 20yi iple çekiyorum

güzelce dinlenirsin canım az kalmış keyif yaparsın bizde de tatil üniversite de yani ama bize mesai var yine de yaa ahh 15 gün tatil ne iyi olurdu. Öğrenciler yokken anneme giderim bir gün tüm izin alırım diyorum ama sadece bir gün alırım maaştan yada iznimden keserler fazlasını.

kızlar ben az puzzle yapayım
gelicem dağılmayın

bende puzzle çok istiyorum yapmayı hatta okul bitsin başlıcam diyordum ama işe başladım kaldı eşimde sevmiyor ki öyle şeyleri beraber yapsak ben yapsam onun canı sıkılacak almadım o yüzden.

cok yorulmamak icin elimden geleni yapicam iste ne kadar becerebilirsem artik..
ruyamda bile merdivenleri atlaya atlaya iniyorum sonrada diorum ay ben napiyorum dikkatli olmam lazim falan diyorumm

canım valla herşeyi yapmalısın bebeğin önemli şu anda. Bol bol dinlenmelisin..

canım 5 saatten birşey olmaz ama daha önce de dediğim gibi yolculuk esnasında arabanızla mı gittiniz bilmiyorum sık molalar ve yürümen hareket etmen iyi olur. Eğer otobüs tren gibi araçlarla gidiyorsan araç içinde yürümeli, oturduğun yerden ayaklarını oynatmalısın. Kan dolaşımı için önemli bunlar canım onun haricinde sorun olmaz doktorun dediği gibi ama sen stres olmuş kasılmışsındır ağrıların ondan olabilir.

canım yeni topiğe gelenlere hep yapılıyor bunlar hatırlıyorum aynı şeyler bana da yapılşdı ama ben millete sevdirdim kendimi komikliklerimle takım çok durgundu bi anda can geldi burada da öyleydi selam verdiğimde kimse almıyordu ama ben inatla buraya yazmaya devam ettim valla.......

canım geçmiş olsun duygum..dinlen bol bol canım tez zamanda geçsin inşalah...

duygum bugünde 1-2 damla bişey geldi arkası gelmedi cnm..

yarına kaldı artık bekliyorum
aysunum sen test yaptınmı canım bi dene istersen yerleşme kanaması olmasın senin kırmızılar........

Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler
google a bunu yaz direk çıkanları tek tek indr tatlım

Selam bebeklerim nasılsınız? Ben çok kötüyüm. Benim deli kocam hamilesin dikkat et, test alalım bak kesin çıkacak falan demeye başladı. Bata 2 gün var.

yok ben de inat ettm zaten buraya ben iki gunde alştm yaa hatta topiğe grdgm gun baya bi muhabbet etmştk ilgi çok iiydi ama her topk boyle olmuo maalesef ...ben seni başlardan çok hatrlamıorm cnm gözden kaçıo çok ikişi yazıo ii ki de azmetmşsn de sennle ne guzel sohbetler edıorzzz

QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim[/QUOTE]amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........

Selam bebeklerim nasılsınız? Ben çok kötüyüm. Benim deli kocam hamilesin dikkat et, test alalım bak kesin çıkacak falan demeye başladı. Bata 2 gün var.

meraba canım ins kocanın içine doguyodur ondan böyle sabırsızlanıyodur belkide allah söyletiyo ins kimbilir ?????*

Bende eve geldim dün de başım çok kötüydü yemek yapamamıştım bugüne eve geldik dışardan söyledik bekle bekle 45 dk bekledik iptal edecektik geldi daha önce de aynı yerden başıma gelmişti daha almıcam ama gidicem hususi yerine söyleyeceğim yanii. Neyse yedik sonra yemek koydum yarın için. Eşime de keçi boynuzlarını kaynattım ama çok sertti ya keçiboynuzları elimle kırdım da yense yenemez yani o kadar sert 2 haftadır duruyor ondan mı acaba ama durdu kaıdın ağzı kapalıydı neyse kaynattım soğuttum içecek. Rengi de çıkmış suya iyi gelir İnşallah. Daha yeni başladık 3 ayda ancak etki ediyormuş ama olsun zaten benim reglim gelecekte sonra yumurtlama olacakta falan zaman var yani ki ara kanama yaşadım nomal reglim gelmezse bunun üzerine 35 gün beklicem sonra yumurtlama içinde 21 gün. Çok uzayacak. Kanamam hala son hız geliyor normal kanamam bişle böyle gelmemişti devamı mı acaba sökülemedi mi o zaman tam bilmiyorum. Kanım kalmayacak artık halsiz düştüm.. neysem hanımlar ben didiyom bir bakınayım dedim çamaşır atmıştım onları asayım nevresim sereyim yeni onları da yıkadım. Sonna da yatayım uykum geldi yarın sabah görüşürüz. İyi gecelerr...

hoşgeldn cnm içine dogmştr belki inşş bbiş vardır cnm ...yarın yap istersn ya da en saglamı batı bekle

saol bebişmm ... amann gelmesn yaaa bebiş belrtisi olsnnn inşş bu akntı
inşallah duygummmm yarında gelemzse ümitlenicem ama ateşiminde biraz yükselmesi lazım...hayırlısı olsun tatlım...
canım benim bat yarın aslında ama dünden beri damla damla kan gelio..yani 2 günde 2 kz gelmiştir toplam..
sökülür diye bekliyorum...bat geçerse belki ümitlenip test yaparım ama geçmeden yapamam sanırım..tek çizgi beni şoka sokuyo
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler
google a bunu yaz direk çıkanları tek tek indr tatlım

duygummm sağol canım..kırmızılr gelince hemen başlıcam..buna inşallah zevkle yaparım..

slm cnm kürlere başlamssnz hayırlı olsn inşş degerleri ii çıkar eşlermznn cnm dua edelm birbirmize bol bol biz gdıoz hafta cumartesi galba testi hadi hayırlısı inşşşş

selam bebek gel şöle yamacıma ösledim seni naparsın guzuuuuuuu..
hadi hayırlısı bea benimde 2 gün kaldı heyecan dorukta be..

benim ilk günüm hafta sonuydu kimseler yoktu bunları bi fırçaladım sonra tam gaz hep gaz oldu maaşallah..çok seviyom takımımı..sen kaçıncı takımdasın canım benim......

kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim
amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........[/QUOTE]

hayırlısı canım ilk olmasada bu sene herhangi bi ayda olur yani fark etmez meraklı bekleyiş başladı sen niye veremion tatlım daha batına var belli olmaz ummadıgın anda kapını calar bebiş anne ben geliyorum der sasırır kalırsın

bırak şu ateşi aysunmm yaa yanltıo o insanı moral bozuo ben bıraktım iki haftadr ölçmuorm ...yarın da gelmzse obrgn test yap bence cnmm inşş da parti yapcz burdaaa
cnm leslie çok zevkli ben çok sevdm yarın yne yapcm bugun halszm daha hem çok yormuo hem de kasları çook ii çalştrıo bence sen de sevcksn

Son düzenleme:
QUOTE=hulyaemrah;22472364]batacası batın hiç gelmesin emi senin valla benmkide yaklaştı merakla bekliyorum bu yılın ilk müjdesini vermeyi çok isterdim
amin valla canım yaa ben veremesemde gönlünde olan herkesin müjdeyle gelmesi için dua ediyorum valla..inşallah ilk müjdemiz senden olur........[/QUOTE]

meraba canım ins kocanın içine doguyodur ondan böyle sabırsızlanıyodur belkide allah söyletiyo ins kimbilir ?????*

hoşgeldn cnm içine dogmştr belki inşş bbiş vardır cnm ...yarın yap istersn ya da en saglamı batı bekle

Bluemood bende seni özledim hayatım ama telefondan giriyorum tam göremiyorum.
Test yapmak istemiyorum kızlar ya. Birde hamile değilsem kociş çok üzülecek.

aysunum tek çizgi çıkınca moralin bozuluyorsa ısrar etmek istemem ama bence batı bekleme bak içime doğdu sende benim gibi yerleşme kanaması görüyor olabilirsin canım ve inşallah öylesindir..........
sertab ümitlenme ama ümitsizliğe de kapılma dediği tarihte belli olur canım rabbim büyük herşey olabilir bence.....

vall bizim de harektlnmş topk yeni gelnleri daha dkkate almya başlamşlar 80 ile 89 arası zayflıo cnm
boyle bşey işte adı kaptnmz çok tatlı bi de bi iki arkdas var onlar da tatlı ... topge de hiç grmıolar gunduz de az grıolar gece sadece menu yazıp çıkıolar ondan da çok muhabbet olmuo ama bence bizim de ii olca topk ilerde hemen gemiyi terketmek yok beklicm ...her cuma listemz var yenileri iki hafta sonra alıolar listeye ben de birnci olmak istıorm o listede inşşşş once bi hassas tartı lazm bnm tartı manuel şirazesi bozk iki klo fazla tartıo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…