kızlar günaydın
sabahın köründe uyandım bugün :111:
size bi şey sorabilir miyim ? sabah ilk idrarla ovucan yapılan ovucana ne kadar güvenilir?
daha önce yaptıklarım hep silik çizgiydi bu bariz yumurtlamadanda beter kalın koyu bi çizgi
ilda sen gebesin demek bu çok büyük olasılıkla..
hemen erken gebelik testi ni yap hadi..
kızlar o ovucanı görünce ne de olsa bat yarın diip pretictor gebelik testimi yaptım
saat tam 9 buçukta ilk 10 dk bi şey çıkmadı ama sonrasında bariz pembe çizgim var
ilk 5 dk içinde okunur test diyor ama yarım saati aşınca dikkate almayın diyo
yarım saati aşmadım ben :112: ama yinede ilk 5 dakikada çıkmadı diye süphelendim deee
ama geçen ayda yapmıştım 2 saat sonra bile teste bakıyodum ama hiçbişey çıkmamıştı
megcim günaydın, beni de listeye ekler misin? bat 16 ocak..
ildaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gunaydinnnn hurremlerimmmm dun cok yoruldum once hastane sonra kemeralti sonra kipa sonra kuzenin kizinin yasgunu cok yoruldum yollarda
kızlar günaydın
sabahın köründe uyandım bugün :111:
size bi şey sorabilir miyim ? sabah ilk idrarla ovucan yapılan ovucana ne kadar güvenilir?
daha önce yaptıklarım hep silik çizgiydi bu bariz yumurtlamadanda beter kalın koyu bi çizgi
kızlar o ovucanı görünce ne de olsa bat yarın diip pretictor gebelik testimi yaptım
saat tam 9 buçukta ilk 10 dk bi şey çıkmadı ama sonrasında bariz pembe çizgim var
ilk 5 dk içinde okunur test diyor ama yarım saati aşınca dikkate almayın diyo
yarım saati aşmadım ben :112: ama yinede ilk 5 dakikada çıkmadı diye süphelendim deee
ama geçen ayda yapmıştım 2 saat sonra bile teste bakıyodum ama hiçbişey çıkmamıştı
ayyyy megg kafam durmuş durumda galiba 9 35 te yaptım ben testiiiii
yaaaa benim adım neydii onu bile unuttum sanıırmmmmmm :111:
noluyoo yaaaaaaaaaaa
ilda çık hemen kan tahliline git,adamı hasta etme nennnnay çok sevindim çok duygulandımmmmmmmmmmmmm
bende çok duygulandım ağliciğiimm nerdeyseee bence de kana gitsin yaa..
eskilerden gebe haberi olunca daha da bi acaip oluyorum ben dejavum duygulanıyorummm
acaip sevindim çookkk sevindimmmmm
Megg bizim de bebişlerimiz böyle gelecek canımm senin havai fişeğini ben patlatcam kızımmm
ohh iyi yapmışsın açılmışsın biraz canım.. Bugün dinlen artık..
İlda canım yumurtlama takip ederken evet ilk idrarla yapmamak lazım ama gebelik tespiti için kullanacaksak zaman sınırlaması yok ve eğer çizgi 1. çizgiden de koyu çıktıysa hamile olma olasılığın yüksek kızım ama yine de birşey demiyim geçen sefer dedim olmadı ancaak en önemlisi erken gebelik testinde çıkan çizgi. Eğer gebelik olmasaydı o çizgi çıkmazdı o test güvenilir bir test hem 10 dk cık beklemişsin. İnan yoksa yarım saat sonra bile çizgi çıkmıyor zaten. Yine de yanılma payı verelim o yüzden sen kana git doğruca ayy çok heyecanlandım hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz
ilda çık hemen kan tahliline git,adamı hasta etme nennnnay çok sevindim çok duygulandımmmmmmmmmmmmm
bende çok duygulandım ağliciğiimm nerdeyseee bence de kana gitsin yaa..
ah ahh nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?