Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar günaydın
sabahın köründe uyandım bugün :111:
size bi şey sorabilir miyim ? sabah ilk idrarla ovucan yapılan ovucana ne kadar güvenilir?
daha önce yaptıklarım hep silik çizgiydi bu bariz yumurtlamadanda beter kalın koyu bi çizgi

ilda sen gebesin demek bu çok büyük olasılıkla..
hemen erken gebelik testi ni yap hadi..

ilda sen gebesin demek bu çok büyük olasılıkla..
hemen erken gebelik testi ni yap hadi..

kızlar o ovucanı görünce ne de olsa bat yarın diip pretictor gebelik testimi yaptım
saat tam 9 buçukta ilk 10 dk bi şey çıkmadı ama sonrasında bariz pembe çizgim var
ilk 5 dk içinde okunur test diyor ama yarım saati aşınca dikkate almayın diyo
yarım saati aşmadım ben :112: ama yinede ilk 5 dakikada çıkmadı diye süphelendim deee
ama geçen ayda yapmıştım 2 saat sonra bile teste bakıyodum ama hiçbişey çıkmamıştı

ildaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gunaydinnnn hurremlerimmmm dun cok yoruldum once hastane sonra kemeralti sonra kipa sonra kuzenin kizinin yasgunu cok yoruldum yollarda

ohh iyi yapmışsın açılmışsın biraz canım.. Bugün dinlen artık..

İlda canım yumurtlama takip ederken evet ilk idrarla yapmamak lazım ama gebelik tespiti için kullanacaksak zaman sınırlaması yok ve eğer çizgi 1. çizgiden de koyu çıktıysa hamile olma olasılığın yüksek kızım ama yine de birşey demiyim geçen sefer dedim olmadı ancaak en önemlisi erken gebelik testinde çıkan çizgi. Eğer gebelik olmasaydı o çizgi çıkmazdı o test güvenilir bir test hem 10 dk cık beklemişsin. İnan yoksa yarım saat sonra bile çizgi çıkmıyor zaten. Yine de yanılma payı verelim o yüzden sen kana git doğruca ayy çok heyecanlandım hadi güzel haberlerini bekliyoruzzz

ayyyy megg kafam durmuş durumda galiba 9 35 te yaptım ben testiiiii
yaaaa benim adım neydii onu bile unuttum sanıırmmmmmm :111:
noluyoo yaaaaaaaaaaa

ilda çık hemen kan tahliline git,adamı hasta etme nennnn ay çok sevindim çok duygulandımmmmmmmmmmmmm

İlda bir de normal test alıp yine yapsan ama güzel bir test miratech falan gibi.

Megg bizim de bebişlerimiz böyle gelecek canımm senin havai fişeğini ben patlatcam kızımmm

bende çok duygulandım ağliciğiimm nerdeyseee bence de kana gitsin yaa..

eskilerden gebe haberi olunca daha da bi acaip oluyorum ben dejavum duygulanıyorummm
acaip sevindim çookkk sevindimmmmm

Son düzenleme:
allahım yarebbim ne güzel bir güne başlangıç bu ya. Kız ilda hala burdamısın sen çıkıp gitsene kana

eskilerden gebe haberi olunca daha da bi acaip oluyorum ben dejavum duygulanıyorummm
acaip sevindim çookkk sevindimmmmm

bende bende en çok beklediğim haber sen ve ildanındı biliyorsun İnşallah sana da sıra geliyor artık canım...

Ben İlda'nın yerinde olsam çizgi filmdeki tazı gibi uçmuştum bile hastaneye

ilda çık hemen kan tahliline git,adamı hasta etme nennnn ay çok sevindim çok duygulandımmmmmmmmmmmmm

bende çok duygulandım ağliciğiimm nerdeyseee bence de kana gitsin yaa..

kızlar benim uyduruk telden resim çektim ikisinide akşam eşime atarım onun telinden de buraya
ama kana gitmicem kızlarrr çok önceden de demiştim biliyosunuz
hele batı 1,2 gün geçsin
bana yeter bu durum şimdilik megin dediği gibi ya vardır ya yoktur
çünkü varsada değeri çok düşük çıkar yok düşük müşük diyolarya fitil oluyorum bu durumlara
anlıyosunuz di mi beni
hem gebe olabilirim üzmeyin beni

Kuzucummm kan testini sormuyorum cunku hepimizin sevinecegi bir sonuc olsaydi coktan yazardin icinde yanan atesin sadece kullerini biz farkedebiliriz belki o atesi hepimiz biliyoruz kuzum ve seni coook seviyoruzzzzzzzz kendini tecrit etme gel takalim hunilerimizi bizi bizden baskasi bilemez ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…