Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu ay benden hiç bahsetmeyelim..
ben hayıt,preesed falan hiçbişey içmiyorum,kullanmıyorum bu ay..hatta incir bile yemiyorum..

hayırlısı..

Hayirlisi kafani bosalt bi aylardir bebe pesine etmedigin kalmadi sen saglam dur ki gelsin beben baska seylerle ilgilen istedigin icin halvetlen gelcek o velet sonrada dogumda dr tembihlicez bizim icinde vursun poposunaaaaaa ama gelene kadar gel benim veleti disle istersen kuzum ben topicin ortak bebesi ilan ettin dislemek minciklamak serbest hilal gelecek dogunca sende gel emi :)

ildaçok sevindim senin için çoookkkk kalbi güzel arkadaşım benim canımmm

meg canımmmmmmm
sende benim gibi mi yaptın
ben de bu ay herşeye boşverdim canımmmm
kocamın iki aydır izin vermeyip bu ay al dediği presedi bile almadımmmm düşünnnnnn
içimden almak gelmiyo
içimden bu hiç birşey yapmak gelmiyoooo

iyi yapmışsın canım ya,neyle nasıl mutlu oluyosan,öyle yap

ayyy canım benim yaa.beni nasıl mutlu ettin anlatamam.dünden beri ablam felan hep kızdı daha erken.olmaz ise üzülürsün felan diye.ama üzülmem ben.bu olmazsa bidahaki olur diye.sağol içimi rahatlattın

gelecemmmm hhhham yapacam o pipili bebeği

evet dipteyim sondayım depresyondayımmmm

Ne bu kasvet alowwww kendinize gelin bakiiimmmm yafffff aaaaa hadi tey tey teyyyyy ilda umut olsun hepinize suan hadi topicimizin hürremlerııii

Ne bu kasvet alowwww kendinize gelin bakiiimmmm yafffff aaaaa hadi tey tey teyyyyy ilda umut olsun hepinize suan hadi topicimizin hürremlerııii

tamam ben senin doğuma gelip bebeni kaçıracam bak haberin ola.. dua et de gebe kalabilem

aman boşver içinden gelmiş almışsın senin ne istediğin önemli başkalarının ne diyeceği değil inşallah uğur getirir ve gelir bebeğin. Benim eşim bana engel olmasa ben daha ortada birşey yok ama düzmüş olurdum herhalde tüm eşyasını her alışveriş merkezine gittiğimde içim gidiyor. Ama gözünün önüne koyma kaldır canım.

tamam yarın git o zaman canım bizimde burada dışarıdan gidince 50 tl ye bakıyorlar soygunculuk resmen yaa bende doktoruma randevu alıyorum 35 tl veriyorum o zaten kan istiyor geciktiği zaman o da bedavaya geliyor hemde dr gözüktükten 10 gün içinde kontrollerde ücretsiz daha uyguna geliyor. Amanın valla bende şoktayım güzel haber bekliyordum ama yine de şoka girdim valla çok sevindim..

ildaçok sevindim senin için çoookkkk kalbi güzel arkadaşım benim canımmm
saol canım benim şimdi sağlık ocağını aradım
yarın 9 da gelin dediler bugün geçmiş ama kayıt yaptırmam lazımmış oraya aile hekimliği çünkü
olmadı bugün eşime söölerim yarın direk özele giderim canım
ama boşverme yok noluur yapma bunu sen söölerdim hep
1 yıl olmadan üzülmek yok diye bence 1 yıl bile az yaa neysee
ama keçiboynuzu kürünü eşine yap canım kaynet ben 3.5 aydır yapıyordum ona
umarım olmuştur faydası çakşır köklü macun almıştım aslında ben ondan çok şüpheleniyorum çünkü sattan adam abla bir ay sonra gel müjdeyi ver bana demişti

ağla canım ağla sevinç gözyaşı bunlar çok ama çok sevindim inanki
allah inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder bu duyguyu
evet ama patladım bi an tutamadım kendimiiii
Allah hepimize topaç gibi çocuklar veriri inşalallllhhhh

gelecemmmm hhhham yapacam o pipili bebeği

evet dipteyim sondayım depresyondayımmmm

Ay evet benim bebem pipiliydi dimi oysa ki kocamda bende kicimizi yirttik kiz olacak diye ne elbiseler begendiydikkkk

Meg bende İlda ile zinciri kırdık canım arkası gelecek bunun..

cannımmmmmmm çooookk sevindim yaaaa ağlıcammm şimdi bennn hatta ağlıyorum bileeee zaten bugün duygusalımm
ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhh yaaaa sabahh sabahhh çoookk güzel bir haberrr banaa ne oluyosa tutamıyorum ken dimi bırakın beniii birazzz ağlıyımmm

Eklentiler

• $gullu-nazar-boncugu_IG_r_AKFBI.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 15
al benden de o kadar hülya
neyse ağlamayalım canım bunda da vardır bi hayırrr sen hiç ağlama hele daha vaktin var senin yeni başladınız çalışmalara ama eşin bu ay gitsin canım spermiyograma kafanız rahatlar bebişte gelir eminimmmm ben umudumu kaybetmedim ildadan sonra daha da çok arttı ama işte genede bir hüzün var tabiyki içimde

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benim derhal bir pozisyon uyduruklamam lazım geliyo anlaşıldı hmmmmm
ferdat pozisyon, gibe
bazalı ildacan pozisyon, gibe
depo pozisyon, gibe

Son düzenleme:
tamam ben senin doğuma gelip bebeni kaçıracam bak haberin ola.. dua et de gebe kalabilem

Anlasildi tamam koordinatlari veriyorum basmahane sifa hastanesinde doguracam en gec 20 haziranda dogmus olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…