bu ay benden hiç bahsetmeyelim..
ben hayıt,preesed falan hiçbişey içmiyorum,kullanmıyorum bu ay..hatta incir bile yemiyorum..
hayırlısı..
ildaçok sevindim senin için çoookkkk kalbi güzel arkadaşım benim canımmm
kızlar nasılsınız bakım
yaaaa bennn birşeyy yaptımmm söylesemmkiii :44:
kızlar nasılsınız bakım
yaaaa bennn birşeyy yaptımmm söylesemmkiii :44:
iyi yapmışsın canım ya,neyle nasıl mutlu oluyosan,öyle yap
herkes bugün bişey yapmış. Dökülün kızlar yaptıklarınızı, siz anlatın bende anlatıcam
Hayirlisi kafani bosalt bi aylardir bebe pesine etmedigin kalmadi sen saglam dur ki gelsin beben baska seylerle ilgilen istedigin icin halvetlen gelcek o velet sonrada dogumda dr tembihlicez bizim icinde vursun poposunaaaaaa ama gelene kadar gel benim veleti disle istersen kuzum ben topicin ortak bebesi ilan ettin dislemek minciklamak serbest hilal gelecek dogunca sende gel emi :)
meg canımmmmmmm
sende benim gibi mi yaptın
ben de bu ay herşeye boşverdim canımmmm
kocamın iki aydır izin vermeyip bu ay al dediği presedi bile almadımmmm düşünnnnnn
içimden almak gelmiyo
içimden bu hiç birşey yapmak gelmiyoooo
Ne bu kasvet alowwww kendinize gelin bakiiimmmm yafffff aaaaa hadi tey tey teyyyyy ilda umut olsun hepinize suan hadi topicimizin hürremlerııii
ben bişi yaptım.kötümü yaptım iyi mi bilmiyorum.bana kızacaksınız belki.şu anda kulağıma geliyor hatta kızmalarınız:):)dün bana mail geldi lcw nin internet sitesinde indirim varmış.bende girdim baktım çok şeker hamile t-shirtler vardı.hemde 10-15 tl ye.daha önce 35-40 dan aşağı görmemiştim.ben de aldım 5 tane:):)daha transferim bile yapılmadı ama çok istedim almayı.sizce iyi mi yaptım kötü mübu arada bir tane de bebek tulum aldım yılbaşı tulumu.çok şekerdi dayanamadım
yarın gidiyim meg nolurr
çünkü bizim burada 55 tl ye bakıyolar kana
ve beim tam 50 tl m var
kredi k.ödemek istemiyorum kesin olamdan eşime söölemicem çünkü
ben oradan çektirsem cebine msj gidecek şimdi üzülmesin adam yoksa bi şey
yarın kesin gidicem canım
inşallah kuzm dedim dedim olacak inşallahhh :)
canım inşallah verdır bitanemm benimmm
ağlamaktan bi hal oldum valla
((
Allah hepimize versin inşallahhhhh ama susturamıyorum kendimi bi türlü
saol canım benim şimdi sağlık ocağını aradımildaçok sevindim senin için çoookkkk kalbi güzel arkadaşım benim canımmm
evet ama patladım bi an tutamadım kendimiiiiağla canım ağla sevinç gözyaşı bunlar çok ama çok sevindim inanki
allah inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder bu duyguyu
gelecemmmmhhhham yapacam o pipili bebeği
evet dipteyim sondayım depresyondayımmmm
neyse ağlamayalım canım bunda da vardır bi hayırrr sen hiç ağlama hele daha vaktin var senin yeni başladınız çalışmalara ama eşin bu ay gitsin canım spermiyograma kafanız rahatlar bebişte gelir eminimmmm ben umudumu kaybetmedim ildadan sonra daha da çok arttı ama işte genede bir hüzün var tabiyki içimdeal benden de o kadar hülya
Ne bu kasvet alowwww kendinize gelin bakiiimmmm yafffff aaaaa hadi tey tey teyyyyy ilda umut olsun hepinize suan hadi topicimizin hürremlerııii
tamam ben senin doğuma gelip bebeni kaçıracam bak haberin ola.. dua et de gebe kalabilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?