Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allam yaaa höhhh diyorum sana..
kızım düşük değer müşük değer,bi onaylansın hele gebeliğin..
sora 2 günde bir yaptırmayıverirsin tahlil..
çabuk git kana

ayy sen hamilesin diye diye hamiş yaptık galiba sonunda artık bu ay da mege sölücem sürekli eğer gebeysen sen. Tamam gitme o zaman bat yarın zaten yarında sabah idrarıyla bir test yap evde yoksa al sabah bulunsun. Eğer onda da çıkarsa gidersin.

o zaten bugün almayacak mıydı sonucu bir gün sonra demişti yaa.. Dün müydü bilmiyorum birşey demedi ki bu kız.

sakınım şoku atlattım çünkü çayımı doldururken musluklarım açıldı bian
hemen şükür namazı kılıcam
tutamıyorum kendimi
Allahım inşallah vardır ve sağlıklı salih bi bebe olur
Allah tüm siteyenlere versin inşallah
kanda çıkamdan sevinemem diyordum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi

Canimmmmmm geliyo oglumun kertigi desene bende kana gitmen taraftariyim degerinin cokta dusuk olacagini sanmam cunku bata 2 gun var yani tam zamaninda dollenmis seninki hadi hayirlisi

Meegg, ağlamaak yoook, gülmek varrrr. Yarınlarda yarınlarda bize bebek varrr hadi ama bizim tanıdığımız meg bu değil silkenelen kendine geell sen bu topiği açtın biz de sayende burada herşeyi paylaşıyoruz herkese moral veren sendin şimdi sıra sende az kaldı..

canım tebrik ederimmmmmmmmmmm
ben senden çok ümitliydim bu ay zaten gözlerim doldu okurken
sırf senin için girdim topiğe 2 gündür sadece okuyorum bu ara biraz uzak olmak istedim kafam çok rahat çünkü bu ay herşeye boşvermiş durumdayım
ama bence hamilesin sen canımmmm.
hatta geçen ayda hamiştin ama bir kaza oldu bana göre
inşallah kan testini yapınca da güzel haberi patlatırsınnnnn

ay durr beni de ağlatacaksın kızım yaa. Lütfen kana git yaa bir kesinleşsin istersen yarın git ama yarın mutlaka git olur mu. Kesinleşsin istiyorum valla böyle ne desem yine de kursağımda kalıyor geçen aydan dolayı şöyle doyasıya eğlenelim..

duygulandım ya ildya,sende öyle yazınca garip oldum..
tamam dejavum,geçer elbet şu halim teşekkür ederim

ben bişi yaptım.kötümü yaptım iyi mi bilmiyorum.bana kızacaksınız belki.şu anda kulağıma geliyor hatta kızmalarınız:):)dün bana mail geldi lcw nin internet sitesinde indirim varmış.bende girdim baktım çok şeker hamile t-shirtler vardı.hemde 10-15 tl ye.daha önce 35-40 dan aşağı görmemiştim.ben de aldım 5 tane:):)daha transferim bile yapılmadı ama çok istedim almayı.sizce iyi mi yaptım kötü mübu arada bir tane de bebek tulum aldım yılbaşı tulumu.çok şekerdi dayanamadım

Eneee meggilimmmm bitanemmmm sende mi yok yok senin bebe nazli olacak kiymetlendiriyo kendini velet

bu ay benden hiç bahsetmeyelim..
ben hayıt,preesed falan hiçbişey içmiyorum,kullanmıyorum bu ay..hatta incir bile yemiyorum..

hayırlısı..

allam yaaa höhhh diyorum sana..
kızım düşük değer müşük değer,bi onaylansın hele gebeliğin..
sora 2 günde bir yaptırmayıverirsin tahlil..
çabuk git kana
yarın gidiyim meg nolurr
çünkü bizim burada 55 tl ye bakıyolar kana
ve beim tam 50 tl m var
kredi k.ödemek istemiyorum kesin olamdan eşime söölemicem çünkü
ben oradan çektirsem cebine msj gidecek şimdi üzülmesin adam yoksa bi şey

yarın kesin gidicem canım

Canimmmmmm geliyo oglumun kertigi desene bende kana gitmen taraftariyim degerinin cokta dusuk olacagini sanmam cunku bata 2 gun var yani tam zamaninda dollenmis seninki hadi hayirlisi
inşallah kuzm dedim dedim olacak inşallahhh :)

canım inşallah verdır bitanemm benimmm
ağlamaktan bi hal oldum valla
((
Allah hepimize versin inşallahhhhh ama susturamıyorum kendimi bi türlü

ildaçok sevindim senin için çoookkkk kalbi güzel arkadaşım benim canımmm

ağla canım ağla sevinç gözyaşı bunlar çok ama çok sevindim inanki
allah inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder bu duyguyu

kızlar nasılsınız bakım
yaaaa bennn birşeyy yaptımmm söylesemmkiii :44:

iyi yapmışsın canım ya,neyle nasıl mutlu oluyosan,öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…