Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İlda ya ben eşime ilk kürünü dün akşam yaptım 2 hafta bekledi keçiboynuzları. Yaptım hatta yarım litreye 6-7 keçiboynuzu kırdım rengi de çıktı eşime içirdim ama bunda bir tat yok ki aynı su gibi dedi. Neden öyle oldu acaba. 1 kilo da almıştım atmak istemiyorum ben bitesiye kadar daha bir iki tane daha fazla atayım bir de 15 dk falan kaynattım yeterli midir senin yaptığında nasıl bir tat oluyordu. unu kuruyemişçiden almıştım bitsin aktardan alıcam az alıcam bittikçe alıcam durmasın fazla evde dimi.

benim derhal bir pozisyon uyduruklamam lazım geliyo anlaşıldı hmmmmm
ferdat pozisyon, gibe
bazalı ildacan pozisyon, gibe
depo pozisyon, gibe

canım bir dee iffet pozisyonu var unutma ilk seferde hamile kaldı

İşyerinde olmasam bende açıcam muslukları ama açamıyorum yaa..

ilda hamile yaa heraldee dogru mu bi haber verin
ilda canim nasil sevindim anlatamam yaa
goUn aydin canimm
ama sasirmadim ruyda gordum demistim
keramet hamilenin ruyasina girenilmekte bence
valla deryayi gordum o Y hamile
ildayi gordum o ay hamile
erdim mi ne

Şubatta da beni gör olur muuu nolurrr bir de megiii

Son düzenleme:
o yüzden herkese aynı anda cevap veriyorummm
ben sabhhh testtt kaptınnn vurun benim kafama kafama
ve sonuç malesef negatif ve bata son 7 gün varrrr

Şubatta da beni gör olur muuu nolurrr bir de megiii

ilda çık hemen kan tahliline git,adamı hasta etme nennnn ay çok sevindim çok duygulandımmmmmmmmmmmmm

bence de ildaaaaa, hemen kana git....sabırsızlıkla senden gelecek haberleri bekliyor olacağızzzzz.........haydi hemen git ama 1 saate sonucu söyleyen bi yere git yoksa çatlarız meraktan...

ferda beni de unutma canım yaaaaaaaaa
sen bu ay hepimizi toplu şekilde görrrr olur mu

Sizleri okudukça bi yandan ağlıyorum bi yandan güzel haberlerinizi alıp gülüyorum .. daha yeni katıldım aranıza ama normalde de takip ediyordum ,
ben bu ay heyecanla ayın 25i gelsin de bakalım neler olacak diye bekliyorum . İlk kez deniyorum böyle birşey :) Çok istememe rağmen erken deyip
üzerine olmuyordum :) Farklı konularda var tabi bu ay gayri ihtiyari bir anda eşimle ikimizde böle bişi yaptık 1 hafta öncesi kadın doğuma gittim
önceden bir kistim vardı bir gün adet oldum diye şüphelenmiştim yine mi kist diye gittiğimde kan testi de yaptı beklemediğim halde de olsa hamile değilsin deyince
kötü oldum .. Şimdi heyecanlı bekleyiş başladı Allah'tan hayırlısı diyorum :)

benim derhal bir pozisyon uyduruklamam lazım geliyo anlaşıldı hmmmmm
ferdat pozisyon, gibe
bazalı ildacan pozisyon, gibe
depo pozisyon, gibe

bende sabah tammm bunu düşünüyodummm meggg
hhaaaaaaaa bu arada ildanın sevincinden sana kızamadımmm daha nerelerdesin sen bakımmm

nooldu yaa ilda hamile miii
galiba canım :)))
ağla valla bende ağlıyoruuummmm ((( :))))
canım ilk bir hafta sabah akşam içti ama onun tarifini valla unuttum saraçoğlu sitesinden almıştım bide buradan kızlar onayylamıştı
3 ay önce olduğu için unuttum sonrasında hep akşam yaptım hiç aksatmadım ama
klorsuz 1 buçuk bardak suyu kaynat içine keçiboynuzlarını makasla küçük küçük kes koy 4 dk kaynat
sonra altını kapat 20.beklet
sonra süz tam yatağa geçince içir eşine canım

evet canım sen gördün rüyanda :)
bugünde hamileyd,im rüyamda 9 aylık :)

hepinizi gorecem kizlar insallah yaa
sirayla gelceksiniz hepiniz

resmen gebe ilda yaa valla cok sevindim
aynen boyle formustum ruyamda valla
burda yazisiyoduk ilda gebe diye

bu arada aysun naapti
devami gelmismi kirmizilarin haber varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…