ilda preesed ve hayıt kullanmıştı..esin kullandiklarini yazmiyoruzkii
caksir bebesi he
kızlar dayanamayıp eşimi aradım
delirdi adam resmen bide bana sakin ol diye telde
ağlamaktan konuşamadım
sanırım bugün özele gidicem kana tel bekliyorum ondan şimdi
o eski halimden eser yok şimdi
ızdırap içinde yorgunum şimdi
tutun kollarımdan düşerim şimdiiii
yalnızım dostlarım,bebeğim nerdeee.......
canım deme öyle şeyler herşeyde vardır bi hayır allah kızına uzun ömür versin inşallahhhhhh bu işler pek belli olmuyo bak inşallah seninde hiç beklemediğin zamanda gelir kızının kardeşiiiiyaaa kızlar ben artık ksır olduğuma kendi kendimi inandırmaya başladım çünki 6 yıldıt hiçmi hamile kalamaz bir insan bu aydan itibaren doktor tedavisinide bırakıyorum artık çookk sıkıldım çook bunaldımm
hunimi takiim bari,bu şekilde katlanılmaz oldum evet farkındayım
ildaya çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm
kızlar hazırlandım kana gidiyorum ben
gelirim hemen
bugün verirler sonucu sanırım
dua edin bana
Sacmalama kuzummm ya senin bi kizin yok mu zaten rabbim ona uzun ve mutlu bir omur versin
kızlar hazırlandım kana gidiyorum ben
gelirim hemen
bugün verirler sonucu sanırım
dua edin bana
guzel haber
insallah gelmesin devami
DEPRESYONDA OLAN ARKADAŞLARIM ÜZÜLMEYİN BENDE SİZİNLEYİM. ELBET BİR GÜN BUNLARIN HEPSİ GEÇECEK. BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLECEK'diye kendimizi teselli edelim bari :))
yaaa meeegg böyle yapma lütfenn ağlıyorum şimdi yaaaduygusala bağladım yineee sende böyle yapmaa kuzu gelecek bebeğin merak etmee
canım deme öyle şeyler herşeyde vardır bi hayır allah kızına uzun ömür versin inşallahhhhhh bu işler pek belli olmuyo bak inşallah seninde hiç beklemediğin zamanda gelir kızının kardeşiiii
başım çatlıyo benim ağrıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam be şööle ağız tadıyla efkarlanamıcam anlaşıldıı..
bölüüüükkkkkk heyyyttt topla kendini bakemmmm
haklısın canım biran önce toplamam lazım kendimiIyiki bugün kimse yok yanımda yoksa salya sümük ne oluyo buna diye sorarlardı kesin
emredersin komutanımmmmmm
ben hamiş kalmadan kendimi biraz zor toplarım ama
saol canım benim şimdi sağlık ocağını aradım
]
canım keçiboynuzunun tatı yokmuş zatennnn
ama 15 dk kaynatılmaz o
5 dk kaynatılacakkkkk
öyle mii tamam öyle yaparım valla hiç tadı yokmuş su bu yaa dedi eşim bende iç iç dedim.
o yüzden herkese aynı anda cevap veriyorummm
ben sabhhh testtt kaptınnn vurun benim kafama kafama
ve sonuç malesef negatif ve bata son 7 gün varrrr
canım neden kendini strese sokuyorsun daha 7 gün varmış çıkar mı hiç günü gelenlerin bile çıkmıyor bazen. Böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz at kafandan batına kadar bekle bi Allah büyük olacak elbet.
sensin evettttdepoda itinaynan bibe yapan gibe
haha efet yaa depoda dimi. Ben hayatta yapamam öyle yerlerde ama gebelik garantisi verilirse belki gül gibi yatağım varkene napcam depoda yaa ama artık nasıl bir ortam olduysa gebe kaldı bizim kız..
galiba canım :)))
ağla valla bende ağlıyoruuummmm((( :))))
canım ilk bir hafta sabah akşam içti ama onun tarifini valla unuttum saraçoğlu sitesinden almıştım bide buradan kızlar onayylamıştı
3 ay önce olduğu için unuttum sonrasında hep akşam yaptım hiç aksatmadım ama
klorsuz 1 buçuk bardak suyu kaynat içine keçiboynuzlarını makasla küçük küçük kes koy 4 dk kaynat
sonra altını kapat 20.beklet
sonra süz tam yatağa geçince içir eşine canım
evet canım sen gördün rüyanda :)
bugünde hamileyd,im rüyamda 9 aylık :)
kızlar dayanamayıp eşimi aradım
delirdi adam resmen bide bana sakin ol diye telde
ağlamaktan konuşamadım
sanırım bugün özele gidicem kana tel bekliyorum ondan şimdi
canım ben baktım saraçoğlunun sitesine yarım lt suya 6-7 keçiboynuzu diyor o işte. Bende yaptım akşam içti sabah unuttum onu akşam içecek en fazla 3 gün bekletilirmiş ama taze yapcam her akşam zaten. Git canım hemen koşş. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar erken çıkar özelde yaptırırsan 2 saate alırsın sonucu.
o eski halimden eser yok şimdi
ızdırap içinde yorgunum şimdi
tutun kollarımdan düşerim şimdiiii
yalnızım dostlarım,bebeğim nerdeee.......
Meegg bak gelicem ama oraya şimdii elimde oklavayla vurucam orana burana. Günler bitti sanki, yöntemler de bitti senelerdir deniyorsun tüm tedavileri de denedin de olmadı gibi konuşuyorsun senin birşeyin yok sadece zamana gerek var.
yaaa kızlar ben artık ksır olduğuma kendi kendimi inandırmaya başladım çünki 6 yıldıt hiçmi hamile kalamaz bir insan bu aydan itibaren doktor tedavisinide bırakıyorum artık çookk sıkıldım çook bunaldımm
canım senin tedavin oldu mu hiç yani aşılama, tüp denendi mi bu 6 yılda. Olduysa bir daha denersin çareler bitmedi ya. Hele hele kısır lafı hiç yakışmıyor ağzına. Bebeğin gelecek canımm merak etme isyan etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?