Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

DEPRESYONDA OLAN ARKADAŞLARIM ÜZÜLMEYİN BENDE SİZİNLEYİM. ELBET BİR GÜN BUNLARIN HEPSİ GEÇECEK. BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLECEK'diye kendimizi teselli edelim bari :))

o eski halimden eser yok şimdi
ızdırap içinde yorgunum şimdi
tutun kollarımdan düşerim şimdiiii
yalnızım dostlarım,bebeğim nerdeee.......

yaaa meeegg böyle yapma lütfenn ağlıyorum şimdi yaaa duygusala bağladım yineee sende böyle yapmaa kuzu gelecek bebeğin merak etmee

hunimi takiim bari,bu şekilde katlanılmaz oldum evet farkındayım
ildaya çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm

kızlar hazırlandım kana gidiyorum ben
gelirim hemen
bugün verirler sonucu sanırım
dua edin bana

bu topiğe giriş serbest,çıkış yasakkkkk haberiniz ola
gebe kalınca gitmek yok

canım deme öyle şeyler herşeyde vardır bi hayır allah kızına uzun ömür versin inşallahhhhhh bu işler pek belli olmuyo bak inşallah seninde hiç beklemediğin zamanda gelir kızının kardeşiiii
hunimi takiim bari,bu şekilde katlanılmaz oldum evet farkındayım
ildaya çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm

başım çatlıyo benim ağrıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sacmalama kuzummm ya senin bi kizin yok mu zaten rabbim ona uzun ve mutlu bir omur versin

ya bilmiyorum yine başa döndüm hiç birşey yolunda gitmiyo olmıcak gibi geliyo artık ALLAH BİLİR ELBET AMA İNSAN BAZEN BÖYLE BOŞLUĞA DÜŞÜYO İŞTE

DEPRESYONDA OLAN ARKADAŞLARIM ÜZÜLMEYİN BENDE SİZİNLEYİM. ELBET BİR GÜN BUNLARIN HEPSİ GEÇECEK. BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLECEK'diye kendimizi teselli edelim bari :))

yaaa meeegg böyle yapma lütfenn ağlıyorum şimdi yaaa duygusala bağladım yineee sende böyle yapmaa kuzu gelecek bebeğin merak etmee

tamam be şööle ağız tadıyla efkarlanamıcam anlaşıldıı..
bölüüüükkkkkk heyyyttt topla kendini bakemmmm

haklısın canım biran önce toplamam lazım kendimi Iyiki bugün kimse yok yanımda yoksa salya sümük ne oluyo buna diye sorarlardı kesin

şu bebeli,gebeli avatarları bi kaldırın bakem..
ööle iletileri de değiştirin hemennn
gelince bebeler koycaz en acaipinden göbek avatarları inşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…