kızlar ben çıkıyorum kötüyüm..midem bulanıyo ve de gözüm kararıyo desem tam kararma da değil kamaşıyo gibi bakamıyorum sabit bi yere ve başıma ağrı girdi görüşürz..
ata35 çok haklısın ama canım yaaa..tamam üzülme hadi
demek sarılık marılık herbişey bakılmış da gebelik bakılmamış ööle mi
özele git bence de,içini rahatlat canım..
bebeğin kesesi kaç haftalıktan itibaren ultrasonda görülüyo ben bilmiyorum:26:
mrb kızlar
sinirlerim acayip bozuk sağlık ocağında test yaptırmıştım ya geri zekalı doktor hamilelik için test yapmamış..
az önce aradım sayıyo işte sarılık yok kansızlık yok...peki dedim hamilelik...biz onu yapmadık idrarda çıkmış ya hamilesindir dedi.bende dedim,idrara güvenmediğim için özellikle kan testi istedim sizden diye biz onu yapmadık demezmi.çıldırmamak elde değil.bide diyoki gel ultrasonda bakalım bidaha hayatta gitmiycem oraya yarın özel hastaneye gidicem orda baksınlar ultrasona kaç gündür oyalıyo beni sinirimden ağladım valla...
kızlar yarın ultrasonda çıkar değilmi...bide kan testi yaptırdım hamileyim diycem bidaha onun için beklemiyeyim.
benim hamilelik yılan hikayesine döndü valla...
saol canım amin allahım senide sevindirsin
atacım ben de sinir oldum valla haklısın cnm ne deyim...
kızlar fortel diye bi erken gebelik testi varmış alsam mı bilemedim.
filorinda bebeem çok sevindim tatlım yaaaa
Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhoşgelmiş bebek
filorinda tebrikler canım çok güzel bir haber
kızlar ben geldim....
florinda tebrik ederim hayırlı olsun canım...............çok sevindim...
canımmm seni de tebrik ederimmm :)))
kızlar kaçıncı denemenizdi bu...
bende de 6 gün var ara ara batma ve hafif bulantı var ama dün test yaptım tek çizgi :S 21. gün bugün.
elefera senide tebrik ederim canım sağlıkla sende kucağına alırsın inş.darısı temmuz ayında bizim başımıza inş
Allah kabul etsin cnm bizleri de ekle dualarına :))
sağol florindacımm
hiç bilmiyorum canım ve beyaz yapışkan akıntı geliyo ayy sinir oldumbence test yapma artık canım adetin geçmesini bekle..
midem bulanıyo demişsin hayırdır geçmiş olsun..
hiç bilmiyorum canım ve beyaz yapışkan akıntı geliyo ayy sinir oldum
adet gününe kadar beklesene tatlım sen yaa biraz akışına bırak hüsrana uğramaman için beklemelisin sen şimdi bütün belirtileri yaşıyomuşun gibi oluyodur kendini hamile gibi falan hissetmeye başlıycaksın adet günün gelince kırmızıları görceksin üzülceksin bunların hepsini bende yaşadım en ufak bişeyi hamilelik sanıyodum artık o kadar takmıyorum alıştım bence sende o kadar takma bekle sabret bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?