tamam be şööle ağız tadıyla efkarlanamıcam anlaşıldıı..
bölüüüükkkkkk heyyyttt topla kendini bakemmmm
KENDİME GELMEYE ÇALIŞIYORUM
GELİYORUMMMMM
VEEEE GELDİİİMMMMM
HIIIIHHHH İŞTE İSTEDİĞİM KIVAMAAA GELDİN MEGİM CANIM TATLIMMM BALIMMM DAHA SAYIYIMMMII:26:
PAPATYAMMM
HÜRREMİMMM
MAVİŞ GÖZLÜMMM
YAAA BEN SENİİ ÇOOOKKKK SEFİYOMMM YAAAA
öyle mii tamam öyle yaparım valla hiç tadı yokmuş su bu yaa dedi eşim bende iç iç dedim.
canım neden kendini strese sokuyorsun daha 7 gün varmış çıkar mı hiç günü gelenlerin bile çıkmıyor bazen. Böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz at kafandan batına kadar bekle bi Allah büyük olacak elbet.
haha efet yaa depoda dimi. Ben hayatta yapamam öyle yerlerde ama gebelik garantisi verilirse belki gül gibi yatağım varkene napcam depoda yaa ama artık nasıl bir ortam olduysa gebe kaldı bizim kız..
canım ben baktım saraçoğlunun sitesine yarım lt suya 6-7 keçiboynuzu diyor o işte. Bende yaptım akşam içti sabah unuttum onu akşam içecek en fazla 3 gün bekletilirmiş ama taze yapcam her akşam zaten. Git canım hemen koşş. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar erken çıkar özelde yaptırırsan 2 saate alırsın sonucu.
Meegg bak gelicem ama oraya şimdii elimde oklavayla vurucam orana burana. Günler bitti sanki, yöntemler de bitti senelerdir deniyorsun tüm tedavileri de denedin de olmadı gibi konuşuyorsun senin birşeyin yok sadece zamana gerek var.
canım senin tedavin oldu mu hiç yani aşılama, tüp denendi mi bu 6 yılda. Olduysa bir daha denersin çareler bitmedi ya. Hele hele kısır lafı hiç yakışmıyor ağzına. Bebeğin gelecek canımm merak etme isyan etme.
dejavum canım benim 6 yaşında bir kızım çook şükürr
kızımdan öncede 2 tane düşüğüm var birtanesi kürtajdı
ama kızım doğduktan sonra hiiç hamile kalamadım nedir sorun tam olarak bilmiyorum yumurtlama problemi var bende
yaklaşık 6 aydır felan tedavi görüyorum ama olmadı bu ayda hayıt kullandım klomen kullandımm ama bu ay zamanında yumurtladım galiba 12. günü ve bekliyorum bat 11 ocak ve ben bugün test yaptımerken ama yumurtlama erken oldu belki çıkar diye yaptım ama negatif bekleyim görücem bakalım hakkımızdan hayırlısını nasip etsin ALLAH ım
dejavum canım benim 6 yaşında bir kızım çook şükürr
kızımdan öncede 2 tane düşüğüm var birtanesi kürtajdı
ama kızım doğduktan sonra hiiç hamile kalamadım nedir sorun tam olarak bilmiyorum yumurtlama problemi var bende
yaklaşık 6 aydır felan tedavi görüyorum ama olmadı bu ayda hayıt kullandım klomen kullandımm ama bu ay zamanında yumurtladım galiba 12. günü ve bekliyorum bat 11 ocak ve ben bugün test yaptımerken ama yumurtlama erken oldu belki çıkar diye yaptım ama negatif bekleyim görücem bakalım hakkımızdan hayırlısını nasip etsin ALLAH ım
yaa canımm bende öyle hatırlıyordum da emin olamadım. Canım bak senin bir kızın var hiç olmaz bir bebeği kucağına almışsın, büyütmüşsün evlat ne demek biliyorsun şükret. Hem daha 6 ay tedavi görmüşsün dur bakalım çareler bitmedi ya olacak elbet.
erken gebelik testi diye bişi varmış eve giderken acık eczane bulursam alıcam aklınızda bulunsun !
Laboquick h.m testi
tamam kızım bak kısırsak da beraber kısırız boşver
bende seviyorum seni eminecimm benimm
Hem Emine'ye hem de Meg sana gelecek oklavaa ama hemen topalanırsanız gelmez. Öperim ancak. Birşeyimiz yok bizim hayırlı zamanı bekliyoruz sadece hem beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler bu da bizim sınavımız.
değilmi ya ama yinede kimse kısır olmasın
gelsin bizim minik kuşlarımız
yaa ben bugün alıntıda zorluk yaşıyorum sadece tek alıntı yapabiliyorum artımesaj yazma bölümündeki seçeneklerde yokk niyekkii herkestede aynı şeymi var simili lerin fazlası açılmıyor var bir terslik ama dur bakımm
Böggg teyzemm aradı şimdi annemi arayacakmış,yanlışlıkla beni aramış gelini hamileymişş 1.5 senelik evli. Bana da haydi senden de bekliyoruz artık falan dedi kısmett dedim ben de ne diyim..
bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim
yaa canımm bende öyle hatırlıyordum da emin olamadım. Canım bak senin bir kızın var hiç olmaz bir bebeği kucağına almışsın, büyütmüşsün evlat ne demek biliyorsun şükret. Hem daha 6 ay tedavi görmüşsün dur bakalım çareler bitmedi ya olacak elbet.
sağl canım çok şükürki kızım var haklısın bırakmaam lazım kendimi ama oklavayla gelme korkarım ben şimdi
Böggg teyzemm aradı şimdi annemi arayacakmış,yanlışlıkla beni aramış gelini hamileymişş 1.5 senelik evli. Bana da haydi senden de bekliyoruz artık falan dedi kısmett dedim ben de ne diyim..
bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim
onu eczaneden bulman zor..
GG sitesinden sipariş et bence..
bir gün sonra teslim ediliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?