Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam be şööle ağız tadıyla efkarlanamıcam anlaşıldıı..
bölüüüükkkkkk heyyyttt topla kendini bakemmmm

KENDİME GELMEYE ÇALIŞIYORUM
GELİYORUMMMMM
VEEEE GELDİİİMMMMM
HIIIIHHHH İŞTE İSTEDİĞİM KIVAMAAA GELDİN MEGİM CANIM TATLIMMM BALIMMM DAHA SAYIYIMMMII:26:
PAPATYAMMM
HÜRREMİMMM
MAVİŞ GÖZLÜMMM
YAAA BEN SENİİ ÇOOOKKKK SEFİYOMMM YAAAA

anağmmm dejavum sedoşum oklavaynan geliyum yanına dimiş..
ben toparlandım bile,bölüğü topluyorum şimdi de kızma :18:

tamam kızım bak kısırsak da beraber kısırız boşver

bende seviyorum seni eminecimm benimm

Hem Emine'ye hem de Meg sana gelecek oklavaa ama hemen topalanırsanız gelmez. Öperim ancak. Birşeyimiz yok bizim hayırlı zamanı bekliyoruz sadece hem beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler bu da bizim sınavımız.

erken gebelik testi diye bişi varmış eve giderken acık eczane bulursam alıcam aklınızda bulunsun !
Laboquick h.m testi

erken gebelik testi diye bişi varmış eve giderken acık eczane bulursam alıcam aklınızda bulunsun !
Laboquick h.m testi

onu eczaneden bulman zor..
GG sitesinden sipariş et bence..
bir gün sonra teslim ediliyor..

Son düzenleme:
tamam kızım bak kısırsak da beraber kısırız boşver

bende seviyorum seni eminecimm benimm

değilmi ya ama yinede kimse kısır olmasın
gelsin bizim minik kuşlarımız
yaa ben bugün alıntıda zorluk yaşıyorum sadece tek alıntı yapabiliyorum artımesaj yazma bölümündeki seçeneklerde yokk niyekkii herkestede aynı şeymi var simili lerin fazlası açılmıyor var bir terslik ama dur bakımm

piki

geçmişi temizle canım

Böggg teyzemm aradı şimdi annemi arayacakmış,yanlışlıkla beni aramış gelini hamileymişş 1.5 senelik evli. Bana da haydi senden de bekliyoruz artık falan dedi kısmett dedim ben de ne diyim..

Böggg teyzemm aradı şimdi annemi arayacakmış,yanlışlıkla beni aramış gelini hamileymişş 1.5 senelik evli. Bana da haydi senden de bekliyoruz artık falan dedi kısmett dedim ben de ne diyim..

al işte.....

bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim

benim biraz sızmam lazım sanırım
sonra gelirim

bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim

efeettt bencedeeee belkide bunlar için gelmiyodur bebeiş yaa nedersinizz
megim canım bu geçmiş nasıl temizlenir ben bilmiyorum ayrıca sen çevrim dışı görünüyosun neden :26:
çokmu soru sordum nee

onu eczaneden bulman zor..
GG sitesinden sipariş et bence..
bir gün sonra teslim ediliyor..

link verebilir misin cnm az önce eczacımı aradım :) kız al 3 liralık dedi .. olmaz dedim erken daha onlar için dur bakim fiyatına sölicem dedi pahalıymıs ne kadar ve % 100 çıkıo mu bilio musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…