- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim
benim biraz sızmam lazım sanırım
sonra gelirim
sağl canım çok şükürki kızım var haklısın bırakmaam lazım kendimi ama oklavayla gelme korkarım ben şimdi
tamam oklavayla gelmem ama sende böyle şeyler söyleme sabret canım..
bence de hepsi bir arada paklar bizi teker teker olmuyor ne varsa hepsini birden yapalım hee bir de taksi kondurmak lazımm iffet pozisyonu
Böggg teyzemm aradı şimdi annemi arayacakmış,yanlışlıkla beni aramış gelini hamileymişş 1.5 senelik evli. Bana da haydi senden de bekliyoruz artık falan dedi kısmett dedim ben de ne diyim..
kızlar bişey yazmıştım ama herkesin oklavaları eline aldığı andı, gözden kaçtı galiba.
dr. bora cengize durumu anlatmıştım. Hangi yöntem yapılır demiştim. Aşılama yapılır demiş
Ayrıca bugünki hastane randevumu hastane iptal etti, bi daha randevuda bulamıyorum inşallah adet olmadan bulurumda randevu adet olunca gidebilirim
Hastaneden arayan kıza diyorumki randevu yokmu, ben 1 ay dahamı bekliyim adet olmayı diyorum 'ben napıyım' dedi. Verdim veriştirdim. Ama kafaya koydumm şikayet edicem adı menekşeymiş, santralde bir tane menekşe varmış zaten. Onu yakıcam bende, sonrada ben napıyım diycem
Baska bi hastaneden denesen randevu almayi ayrica iyi etmissin yasasin kotulukkkk
taktım hunumi geldimmmmmmtak gel hunini,bizi huni paklar
bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim
kızlar bişey yazmıştım ama herkesin oklavaları eline aldığı andı, gözden kaçtı galiba.
dr. bora cengize durumu anlatmıştım. Hangi yöntem yapılır demiştim. Aşılama yapılır demiş
Ayrıca bugünki hastane randevumu hastane iptal etti, bi daha randevuda bulamıyorum inşallah adet olmadan bulurumda randevu adet olunca gidebilirim
Hastaneden arayan kıza diyorumki randevu yokmu, ben 1 ay dahamı bekliyim adet olmayı diyorum 'ben napıyım' dedi. Verdim veriştirdim. Ama kafaya koydumm şikayet edicem adı menekşeymiş, santralde bir tane menekşe varmış zaten. Onu yakıcam bende, sonrada ben napıyım diycem
slm kızlar nasılsınız
slm cnmcım nasılsın naptın acüp dr a gitcektin merak ettim senı kuzumm :18::18:
a.slm kuzucum hoşgeldin gittim de sonuçları bekliyorum bugün çıkıcaktı eşim gidecek işte görünürde birşey yok tahlil sonuçlarına göre beni çağırıcak doktor canım sen nasılsın dün girmedin galiba hiç topiğe
selam kuzuklarım nasılsınızz.... ??
brownim kana gitmiştin sonuç ne oldu balım ?
aysunayy inşallah lekelenmeler bitmiştir.... gelmez o kırmızılar....
elif69 senle görüşemiyoruz ne zamandır bebek var mı :26:
slm cnmcım hoşgeldiin
yok girdim kuzumm sen yoktun kaçta çıkcak sonuclar cnmcım
ben ıyıyım kuzum iki akşamdır istifra ediyorum iki gunde 1 kilo 100 gr vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?