Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bence bu ay birer depo kiralayalım,içine baza koyalım ve ferdat pozişın edelim

bence de hepsi bir arada paklar bizi teker teker olmuyor ne varsa hepsini birden yapalım hee bir de taksi kondurmak lazımm iffet pozisyonu

Bende birazdan öğle yemeğine çıkıyorum kızlar öğrenciler çıkar şimdi araya onlarla ilgilenir sonra da kocişle yemekhaneye gideriz 13.30 'a kadar yokum belli olmaz öğleden sonra hiç olmayabilirim işe bağlı öpüldünüz tabii ildayı merak ediyorum ne yapıp edip gelirim hiç vakit bulamasam bile akşama doğru yani bizde ya otururuz tüm gün ya da çok öğrenci kitap getirir alır ancak kayıt ederim. Bir ek iş çıkmazsa gelirim ama.

Böggg teyzemm aradı şimdi annemi arayacakmış,yanlışlıkla beni aramış gelini hamileymişş 1.5 senelik evli. Bana da haydi senden de bekliyoruz artık falan dedi kısmett dedim ben de ne diyim..

ama sen bizi toplamaya çalışıyodun hatta oklavayla geliyodun yanımıza şimdi sende bırakma bakım ağlama tamammı

kızlar bişey yazmıştım ama herkesin oklavaları eline aldığı andı, gözden kaçtı galiba.
dr. bora cengize durumu anlatmıştım. Hangi yöntem yapılır demiştim. Aşılama yapılır demiş
Ayrıca bugünki hastane randevumu hastane iptal etti, bi daha randevuda bulamıyorum inşallah adet olmadan bulurumda randevu adet olunca gidebilirim
Hastaneden arayan kıza diyorumki randevu yokmu, ben 1 ay dahamı bekliyim adet olmayı diyorum 'ben napıyım' dedi. Verdim veriştirdim. Ama kafaya koydumm şikayet edicem adı menekşeymiş, santralde bir tane menekşe varmış zaten. Onu yakıcam bende, sonrada ben napıyım diycem

Baska bi hastaneden denesen randevu almayi ayrica iyi etmissin yasasin kotulukkkk

Puffyim canım sendekide şans yani şu hastaneler yüzünden 2 aydır yapılması gerekeni yapamıyosun
zaten o santralde telefona bakan kızlarada gıcığım çok bilmiş ukala oluyolar sen başka bir hastane ayarla canım yaa bekleme bence

slm cnmcım nasılsın naptın acüp dr a gitcektin merak ettim senı kuzumm :18::18:

a.slm kuzucum hoşgeldin gittim de sonuçları bekliyorum bugün çıkıcaktı eşim gidecek işte görünürde birşey yok tahlil sonuçlarına göre beni çağırıcak doktor canım sen nasılsın dün girmedin galiba hiç topiğe

yok girdim kuzumm sen yoktun kaçta çıkcak sonuclar cnmcım
ben ıyıyım kuzum iki akşamdır istifra ediyorum iki gunde 1 kilo 100 gr vermişim

selam kuzucuklarım nasılsınızz.... ??

brownim kana gitmiştin sonuç ne oldu balım ?

aysunayy inşallah lekelenmeler bitmiştir.... gelmez o kırmızılar....

elif69 senle görüşemiyoruz ne zamandır bebek var mı :26:

Son düzenleme:

slm cnmcım hoşgeldiin

yok girdim kuzumm sen yoktun kaçta çıkcak sonuclar cnmcım
ben ıyıyım kuzum iki akşamdır istifra ediyorum iki gunde 1 kilo 100 gr vermişim

çıktı canım da eşim gitmedi daha öğleden sonra gidicek 1-2 saatearar kuzucum yapma yaa hamileyken kilo veriyosun yaaa geçsin artık bulantıların iyi beslenmen gerek aşkummmmmmmmmm

ya bu sabah kirmizi gordum 2-3 damla yogun gelmedi ama gorundu onceden lekelenme baslar sonrasi kirmizi olurdu direk geldi bu sefer daha adete 3-4 gun vardi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…