Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin bacım evet görüşemedik bebek yok canım adette olmadım 12 gün oldu bugün doktora gittim sonuçları bekliyorum sen nasılsın neden başın ağrıyor hayırdır hastamısın gülüm

hoşbulduk canım bu aralar başım ağrıyo sanki...
sabah ateşimi ölçtüm bi bakıyım dedim 36.7 çıktı

geçmiş olsun cnmcım havalardan olabılır belkim başağrısı
ateşinde baya yuksek çıkmıs kuzum üşüttünmü aceba

çıktı canım da eşim gitmedi daha öğleden sonra gidicek 1-2 saatearar kuzucum yapma yaa hamileyken kilo veriyosun yaaa geçsin artık bulantıların iyi beslenmen gerek aşkummmmmmmmmm

hee tmm kuzum hemencık hbr et bizede cnmcımm
merak edeyrum sonucları inşallah kötü bişey yoktur kuzum
he valla kilo veriyorum şaşırdım bende istifra ediyorum ya ondan sanırsam
valla geçse çook güzel olcak baya zor bişeymiş mide bulantıları

Meg ben galiba depresyondayım...Kendimi çok kötü hissediyorum.

Uykuları kaçırdım,uykuda saçma sapan şeyler yapmaya başladım psikolıjım bozuldu.

zaten kafayı yememek mümkün mü

Ben ogleden sonra diye okumustum dun sabah ve bi kirginlik hissettim onda

Gamzem canım benimm seniçok seviyorum biliyorsun değil mi.

Kırgınım küskünüm,kendime belkide hayata bilmiyorum ne durumda olduğumu.

Ağlamaktan bıktım,kendimden sıkıldım hiç bişey tat vermiyor bana artık.

Hatta ölsem ya diyorum o derecede yani...

Kan testi sonucumu bugün öğleden sonra alıcam,zaten beklentimde yok.

Acıyan gözlerle bakılacak üzülmeyın ama sonuç NEGATİF DENİLECEK.

Ben orda güçlü durup teşekkür edip cıkıcam yolda gözyaşlarına boğulucam eve gelicem...

Ezberledim artık yaşayacaklarımı bu rutin hiç bozulmuyor çünkü

hoşgeldin bacım evet görüşemedik bebek yok canım adette olmadım 12 gün oldu bugün doktora gittim sonuçları bekliyorum sen nasılsın neden başın ağrıyor hayırdır hastamısın gülüm

aaa niye gecikiyo o zaman ki...
ultrasona girdin mi bazen yumurta çatlayamayınca basit kiste dönüşüyomuş...
inşallah sonuçların güzel çıkar bebeğim...
yooo hasta değilim ama başım ağrıyo işte

Bu arada İlda hamile sanırım çok mutlu oldum allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

zor yaa kuzucum benim eltimde 6 kilo verdi ilk 3 ay içinde balımm dikkat et sen yinede ye kus olsun alıcağını alır o merak etme canımıniçi

ya bu sabah kirmizi gordum 2-3 damla yogun gelmedi ama gorundu onceden lekelenme baslar sonrasi kirmizi olurdu direk geldi bu sefer daha adete 3-4 gun vardi yaaaaa

geçmiş olsun kuzum hain kırmızılar geldı demek
ama üzme kendını öteki aya inşallah gelmiycek pis kırmızılar

selam kuzucuklarım nasılsınızz.... ??

brownim kana gitmiştin sonuç ne oldu balım ?

merhaba canım hosgeldın...

Sonucumu daha almadım ama hamıle olmadıgımı biliyorum canım.

girdim kuzucum çıkmadı birşey görünmedi çok şükür işte tahlilleri bekliyoruz dikkat et canım grip başlangıcı olabilir canım çok fena salgın var canım benim

Bu arada İlda hamile sanırım çok mutlu oldum allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

nasıl ya ildamız hamişmiii hiç hbrim yok ne ara test yaptı
ay cok sevındım onun için
zor yaa kuzucum benim eltimde 6 kilo verdi ilk 3 ay içinde balımm dikkat et sen yinede ye kus olsun alıcağını alır o merak etme canımıniçi

evet ilk 3 ay da çokda önemli değilmiş yemek yemek çıkarmak felen
valla kuzum iki gün içinde bukaa verince şaşırdım diyet yaparkan bile veremiyorum böyle kilo

canım seni az çok anlıyoruz sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz...
RABBİMDE BÖYLE SINIYOR bizi işte...
ben kuluna hemen vermicem bakalım haline şükretcek mi veya bana isyan edicek mi...
öyle bir sınavdan geçiyoruz ki haklısın güçlü olmak çok zor...
elinden gelenlerin fazlasını yapmaya çalışırken aldığımız sonuçlar bizi hiç tatmin etmedi...
bu zamana kadar umutla bir dahaki ay olur derken etraftakilere aslında üzgün olmadığını ama yalnız kalınca içimizde fırtınalar koptuğunu bir tek biz biliyoruz....
demem o ki biz ne kadar aile içinde olsak da bebeğmiz yokken sadece iki kişiyiz...
biz de biliyoruz bazen eşlerimiz bile bizi anlamıyor..
çokça büyüttüğümüzü söylüyorlar...
diyorum ya bizi bizden başka hiç kimse anlamıyor...
ve bişey daha
Allah'u Teala sevdiği kullarının duasını hemen kabul etmez. Biraz daha dua etsinde sesini, yalvarışını biraz daha duyayım dermiş.Sevmediği kulunu da sesini duymayayım diye duasını hemen kabul edermiş.Allah (cc) sevdiği ve razı olduğu kullarından eylesin cümlemizi ....

Son düzenleme:

kuzucum daha almadınmı sonuçları almak istemiyosun galiba canım benim seni çok üzgün görüyorum kendini bırakmış gibisin benmi yanlış anlıyorum sanki

AAAA ,İLDA HAMİŞ Mİİİİİİİİİ

hiç belli olmaz tam umudumuzu kestiğimiz anda gelir en müjdeli haberler... :)
inşallah hayırlısı olur bebeğim üzülme oldu mu

aslında güzel geliyor kulağıma bende verebilsem keşke aslında çok çabuk alırım çabucakda veririrm ama kararlı olursam yoksa malesef:44:

Amin canım..

Zaten bir taraftan içim yanarken mutsuz mutsuz etrafta dolaşırken umudum kalmadı dedikçe beni ayakta tutan tekşey rabbim.

İçimden sürekli onunla konuşuyorum...Her anım şükürle ve onu zikretmekle geçiyor.

Bu sitemim isyan değil ama yoruldum sanki bezdim...

Bir defterim var ona genelde hergün yazarım düşüncelerimi,kısmet olursa eğer bebeğim olursa ilerde ona hediye edeceğim.

Ağlama krizlerim tutuyor evde kımse yok yalnızım deli gibi ağlıyorum,sonra susuyorum...

İçim yanıyor,içimiz yanıyor biliyorum.Bizibizden başkasıda anlamaz anlayamaz onuda biliyorum.

Herşeyi biliyorumda yinede bu ruh halinden çıkamıyorum.

aslında güzel geliyor kulağıma bende verebilsem keşke aslında çok çabuk alırım çabucakda veririrm ama kararlı olursam yoksa malesef:44:

evet kuzum memnunda değilim diyemem yani
nasılsa 3 aydan sonra başlıycaz almaya kiloları şimcik verem bari kuzumm

ayni seyleri yasiyoruz cnm bende bugun kirmizilari gordum tek yapabildigim kendi kendime aglamak Allaha yalvarmak kesinlikle isyan degil guc istiyorm sadece dayanmak cok zor ALLAH sabir versin ins kucagimizi bos birakmayacak

kızlar kanı verdim gelidim 2 buçukta çıkacakmış sonuç
dua eder misiniz bana noluurr
bide eve geline wc ye gittim çamaşırım su olmuş resmen al sık o derece yanii birazda çok koyu kıvamda akıntı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…