Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepimiz megiz hepimiz yitiğizzz
ama biz güçlüyüz sabırlıyızzz

meg ben depresyondan çıktım
bata bi kaç gün kala giriyom battan sonra çıkıyomm:118:

hee kızz bende senin gibiyim çokrahat oluyorum bat öncesi ama bata yakın tırlatıyorum valla canım benim

çok saool bitanemm inşallah
dua edin bana nolur
ayy ben yine açtım çeşmeleriii durduramıyorum
komşuyada gitmem lazım bu şiş gözlerle ne derim ona ben

canımcımm mutluluk gözyaşları hep böyle güzel şeyler için aksın canımmm eminim bir yandan gülüyor bir yandan gözyaşların süzülüyordur
bizde seninle coşuyoruz vallahiii
eğer komşun bizim kadar anlıyorsa seniii eminim o da senin bu haline katılacaktır

ağlama kuzm rabbım ağlamalık etmesın sağlıkla mutlulukla guzel gunler gor ıns bebişinle şükret bak rabbim ol deyınce oluyo elhamdulillah
ıns guzel haberler verıceksın aılenede
O BİRRR GEBE O BİRRRRRRRR ANNEEE O 2012 NIN ILK HAMILESI VE TOPIGIN TATLI HAMILESİ İLDAAAAAAAAAAAAA

çok saool bitanemm inşallah
dua edin bana nolur
ayy ben yine açtım çeşmeleriii durduramıyorum
komşuyada gitmem lazım bu şiş gözlerle ne derim ona ben

canım valla bende ağladım halada ağlamaklıyım işyerinde olmasam bende açıcam muslukaları son dalasına kadar akıtıcam
buarada gitme komşuya felan biz burda meraktan çatlarız sonucu alır almaz hemen bize haber ver tamammı

ahahaha evet canım hepimizz huniliyiz işteee

hee valla hunuliyiz kuzucum kızlar dans ediyorum hadi sizde edin bebişimiz oluyomuş baksanıza ilda ham,le kutlamalar başlasın asembdede ahtım vardı oynayamamıştım şimdi oynayak ohh video naısıl paylşaılıyor deyin hele paylaşayım da oynayalımm ohhh yandann yandannnn

hahaha alemsin sen kuzum yaaaa demek göbek atcez

ütte resim eklediğimiz yer var ya onun altında ınsert video var ona tıklayıp yukluyosun kuzucum

demek resti çektin he kuzumm ay alemsin sen heee
bi an evel sonucun cıksın peşinede gelsın kırmızılarında şu halvetlere başlayıver kuzumm

heee çektim valla benden uzak olsun uğursuzlar kuzucum ben adet olmıycam sanırım hiç belirtim yok 4 gün çamur gibi akıntım oldu yaaa geçti sanırım o adetten sayılıyo çünkü 2 gündür adet sonrası akıntı gelir yaa öyle akıntı geliyor şaffaf akıntı bol miktarda

kızlar ben doktoru aradım dedım bole bole adetım gecıktı ama ben 30.gun yumurtladım galıba ovulasyon testınde pozıtıf gordum olabılır bazen yumurta gec gelısır beklıyelım ıstersen bırazdaha dedı gun asırı ılıskıye devam edebılırsın dedı bakalım ne kadar beklıcem daha yanı gec yumurtlama olabılıyomus kızlar doktor en saglılkısı gun asırı ılışki dedi sanırım bole durumlarda kacırmamak için soluyo ama o da bekbı zor sıkılıyo ınsan
ole yanı kızlar ben beklemedeyım bı an once olsunda aşılama denıycem sanırım kasık agrımda va benım 14 ocagı beklemez sankı bat ama o yumurtlamaysa 14unde olamam lazım ufff ya napıyım gelır gelcegı zaman bosverın benı degmeyın keyfıme ildam gebe hobbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hee anladım kuzucumm ozaman halvetlenin

hee temaam kuzucum ağolasın atcez de sana yok sen el çırp sadece emi kuşum

temem el çırparım kuzummmm benımmmmmmm

kaçırırmıyım hiç kuzum dün oldu bile artık devam edicez hegünmü olsa 2 günde birmi bilemiyorum ama sence canım nasıl olsa
:44::44::44:

eferım kuzuma benımm
2 gunde bi yapın kuzum yoksam ne sende ne kocişinde hal felen kalmaz gına gelır

eferım kuzuma benımm
2 gunde bi yapın kuzum yoksam ne sende ne kocişinde hal felen kalmaz gına gelır

hee benim herüfde öle diyor beni düşün birazda hergün hergün benden geriye ne kalırki diyorhain koca ne olcak neyse acıdım temem 2 günde bir olsun canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…