oldu galiba kuzucum sağolasın klıp olarak değil ama adresi çıktı becemedimmi yoksa neyse artık olduğu kadar hadi eller havaya ohh ohhh kıvırrrhee benim herüfde öle diyor beni düşün birazda hergün hergün benden geriye ne kalırki diyorhain koca ne olcak neyse acıdım temem 2 günde bir olsun canımcım
hee valla hunuliyiz kuzucum kızlar dans ediyorum hadi sizde edin bebişimiz oluyomuş baksanıza ilda ham,le kutlamalar başlasın asembdede ahtım vardı oynayamamıştım şimdi oynayak ohh video naısıl paylşaılıyor deyin hele paylaşayım da oynayalımm ohhh yandann yandannnn
kızlar ben doktoru aradım dedım bole bole adetım gecıktı ama ben 30.gun yumurtladım galıba ovulasyon testınde pozıtıf gordum olabılır bazen yumurta gec gelısır beklıyelım ıstersen bırazdaha dedı gun asırı ılıskıye devam edebılırsın dedı bakalım ne kadar beklıcem daha yanı gec yumurtlama olabılıyomus kızlar doktor en saglılkısı gun asırı ılışki dedi sanırım bole durumlarda kacırmamak için soluyo ama o da bekbı zor sıkılıyo ınsan
ole yanı kızlar ben beklemedeyım bı an once olsunda aşılama denıycem sanırım kasık agrımda va benım 14 ocagı beklemez sankı bat ama o yumurtlamaysa 14unde olamam lazım ufff ya napıyım gelır gelcegı zaman bosverın benı degmeyın keyfıme ildam gebe hobbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hee benim herüfde öle diyor beni düşün birazda hergün hergün benden geriye ne kalırki diyorhain koca ne olcak neyse acıdım temem 2 günde bir olsun canımcım
oldu galiba kuzucum sağolasın klıp olarak değil ama adresi çıktı becemedimmi yoksa neyse artık olduğu kadar hadi eller havaya ohh ohhh kıvırrr
[video=youtube;I8UQt9v2dd8]http://www.youtube.com/watch?v=I8UQt9v2dd8&feature=player_embedded#![/video]
ahanda böyle eklenicek :)))) orjinal videosundan youtube daannn
haydiiinn obaaaa oh ohhhhhh
hadi elif bekliyoruzzzz oynucam valla iş yerindeee bakkk
vay anam böyle beklemek çok kötü bişii yaaa
canı isteyince geliyo iştee biz ne yaparsak yapalım
en iyisi çalışmalara devam yoluzunummm
bi tarih var en azından önünde
[video=youtube;I8UQt9v2dd8]http://www.youtube.com/watch?v=I8UQt9v2dd8&feature=player_embedded#![/video]
valla kuzum paylaştımda oldumu bilemedim bee gülümmhadi elif bekliyoruzzzz oynucam valla iş yerindeee bakkk
vay anam böyle beklemek çok kötü bişii yaaa
canı isteyince geliyo iştee biz ne yaparsak yapalım
en iyisi çalışmalara devam yoluzunummm
bi tarih var en azından önünde
dimekki youtube dan ekleniyo
oynayın kuzularım benım içindee
bebiş olmasa atıcam göbecikde atamıyorum
kızlar sabahtan beri kafam odun gibiydi
ildanın haberi ile kendime geldim vallahii
şarkılar da tam süper olduu
bide şu geline ve şarkılarına bayılıyorum kalkıp oynayasım geliyo valllaaa
[video=youtube;_hckOzFKeFg]http://www.youtube.com/watch?v=_hckOzFKeFg&feature=related[/video]
hee aynen kuzucum tam göbek atılmalık canıumm eşim almış kan çıkmışda idrar çıkmamış dha yarına kalmış nasıl iş anlamadım eşim sinriden çatlıyor valla kanın sonucu 1.2 çıkmışş heytttt beee hamile değilim ama ilk defa 1.2 çıkardım kızzz ohhh ohhhhhhee klip çıkmadı emme link çıktı dinliyorum şuan ohhh tam göbek atmalık vallaaaa
hobaaaaaaaaaaa:128:
hayırlısı neyse senin için rabbim onu versin inşllh gönlüne göre verir rabbim ve tabiki bizlere
hee aynen kuzucum tam göbek atılmalık canıumm eşim almış kan çıkmışda idrar çıkmamış dha yarına kalmış nasıl iş anlamadım eşim sinriden çatlıyor valla kanın sonucu 1.2 çıkmışş heytttt beee hamile değilim ama ilk defa 1.2 çıkardım kızzz ohhh ohhhhh
kızlar sabahtan beri kafam odun gibiydi
ildanın haberi ile kendime geldim vallahii
şarkılar da tam süper olduu
bide şu geline ve şarkılarına bayılıyorum kalkıp oynayasım geliyo valllaaa
[video=youtube;_hckOzFKeFg]http://www.youtube.com/watch?v=_hckOzFKeFg&feature=related[/video]
ama sen bizi toplamaya çalışıyodun hatta oklavayla geliyodun yanımızaşimdi sende bırakma bakım ağlama tamammı
kızlar bişey yazmıştım ama herkesin oklavaları eline aldığı andı, gözden kaçtı galiba.
dr. bora cengize durumu anlatmıştım. Hangi yöntem yapılır demiştim. Aşılama yapılır demiş
Ayrıca bugünki hastane randevumu hastane iptal etti, bi daha randevuda bulamıyorum inşallah adet olmadan bulurumda randevu adet olunca gidebilirim
Hastaneden arayan kıza diyorumki randevu yokmu, ben 1 ay dahamı bekliyim adet olmayı diyorum 'ben napıyım' dedi. Verdim veriştirdim. Ama kafaya koydumm şikayet edicem adı menekşeymiş, santralde bir tane menekşe varmış zaten. Onu yakıcam bende, sonrada ben napıyım diycem
hoşbulduk canım bu aralar başım ağrıyo sanki...
sabah ateşimi ölçtüm bi bakıyım dedim 36.7 çıktı
Meg ben galiba depresyondayım...Kendimi çok kötü hissediyorum.
Uykuları kaçırdım,uykuda saçma sapan şeyler yapmaya başladım psikolıjım bozuldu.
zaten kafayı yememek mümkün mü
Gamzem canım benimm seniçok seviyorum biliyorsun değil mi.
Kırgınım küskünüm,kendime belkide hayata bilmiyorum ne durumda olduğumu.
Ağlamaktan bıktım,kendimden sıkıldım hiç bişey tat vermiyor bana artık.
Hatta ölsem ya diyorum o derecede yani...
Kan testi sonucumu bugün öğleden sonra alıcam,zaten beklentimde yok.
Acıyan gözlerle bakılacak üzülmeyın ama sonuç NEGATİF DENİLECEK.
Ben orda güçlü durup teşekkür edip cıkıcam yolda gözyaşlarına boğulucam eve gelicem...
Ezberledim artık yaşayacaklarımı bu rutin hiç bozulmuyor çünkü
nasıl ya ildamız hamişmiii hiç hbrim yok ne ara test yaptı
ay cok sevındım onun için
evet ilk 3 ay da çokda önemli değilmiş yemek yemek çıkarmak felen
valla kuzum iki gün içinde bukaa verince şaşırdım diyet yaparkan bile veremiyorum böyle kilo
kızlar kanı verdim gelidim 2 buçukta çıkacakmış sonuç
dua eder misiniz bana noluurr
bide eve geline wc ye gittim çamaşırım su olmuş resmen al sık o derece yanii birazda çok koyu kıvamda akıntı vardı
şimdi komşum çağırdı kahveye oraya gidip gel,icem
ben elma çayımı alıyım yanımakahve dokunuyo bana derim
kaçırırmıyım hiç kuzum dün oldu bile artık devam edicez hegünmü olsa 2 günde birmi bilemiyorum ama sence canım nasıl olsa
:44::44::44:
dimekki youtube dan ekleniyo
oynayın kuzularım benım içindee
bebiş olmasa atıcam göbecikde atamıyorum
evet ilk 3 ay pek önemli değil canım zaten çok yemenin anlamı yok sağlıklı ve vitamin alacağın şeyleri tüketmen yeter bir elma bile yesen bu ara yararı var. 4 aydan sonra ihtiyacın artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?