Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hee benim herüfde öle diyor beni düşün birazda hergün hergün benden geriye ne kalırki diyorhain koca ne olcak neyse acıdım temem 2 günde bir olsun canımcım
oldu galiba kuzucum sağolasın klıp olarak değil ama adresi çıktı becemedimmi yoksa neyse artık olduğu kadar hadi eller havaya ohh ohhh kıvırrr

hadi elif bekliyoruzzzz oynucam valla iş yerindeee bakkk

vay anam böyle beklemek çok kötü bişii yaaa
canı isteyince geliyo iştee biz ne yaparsak yapalım
en iyisi çalışmalara devam yoluzunummm
bi tarih var en azından önünde

[video]http://www.vindir.net/ayagina-pembe-...er-457350.html [/video]

hee benim herüfde öle diyor beni düşün birazda hergün hergün benden geriye ne kalırki diyorhain koca ne olcak neyse acıdım temem 2 günde bir olsun canımcım

hehe yazık tabi hem sağa hem ona
senın olmadı video link çıktı sadece bende denedım bakalım olcakmı

[video=youtube;I8UQt9v2dd8]http://www.youtube.com/watch?v=I8UQt9v2dd8&feature=player_embedded#![/video]

ahanda böyle eklenicek :)))) orjinal videosundan youtube daannn
haydiiinn obaaaa oh ohhhhhh

oldu galiba kuzucum sağolasın klıp olarak değil ama adresi çıktı becemedimmi yoksa neyse artık olduğu kadar hadi eller havaya ohh ohhh kıvırrr

hee klip çıkmadı emme link çıktı dinliyorum şuan ohhh tam göbek atmalık vallaaaa
hobaaaaaaaaaaa :128:

[video=youtube;I8UQt9v2dd8]http://www.youtube.com/watch?v=I8UQt9v2dd8&feature=player_embedded#![/video]

valla elibeses beklıyorumda ne beklıyorum bılmıyorum boşver ohhhhhhhhhhhhhhhh yandan içim açıldı

dimekki youtube dan ekleniyo
oynayın kuzularım benım içindee
bebiş olmasa atıcam göbecikde atamıyorum

valla kuzum paylaştımda oldumu bilemedim bee gülümm

kızlar sabahtan beri kafam odun gibiydi
ildanın haberi ile kendime geldim vallahii
şarkılar da tam süper olduu
bide şu geline ve şarkılarına bayılıyorum kalkıp oynayasım geliyo valllaaa

[video=youtube;_hckOzFKeFg]http://www.youtube.com/watch?v=_hckOzFKeFg&feature=related[/video]

dimekki youtube dan ekleniyo
oynayın kuzularım benım içindee
bebiş olmasa atıcam göbecikde atamıyorum

haaa şimdi oldu bakk nasıl yaptın kız bak bana demedin seni hırhıs seni sen yaptın gordunmu bak neyse hadi kızlar sallayın kaçaları bee yaaa eller avaya ohhhhhhh

nene işyerinde olmasam kalkıp oynucam ama masanın altından altında kıvırıyım barii
aynı zamnda başımda felaket dönüyo uzun zamandır oluyodu rahattım yine tansiyonum düştü galiba

süpermiş beaa
bu trakyalılar çok güzel oynuyolar gerçekten
bizde 9 yıl kaldık kırklarelinde orda öğrenmiştim baya
çok güzel oynar hepsiciği

hee klip çıkmadı emme link çıktı dinliyorum şuan ohhh tam göbek atmalık vallaaaa
hobaaaaaaaaaaa :128:
hee aynen kuzucum tam göbek atılmalık canıumm eşim almış kan çıkmışda idrar çıkmamış dha yarına kalmış nasıl iş anlamadım eşim sinriden çatlıyor valla kanın sonucu 1.2 çıkmışş heytttt beee hamile değilim ama ilk defa 1.2 çıkardım kızzz ohhh ohhhhh

alla allaa neyem çıkarmamışlar idrarı gerzekler
kuzumm bence yarın sende git kanla birliktede baksın bi sana dr emi kuzum benımm
olsun kuzucum vardır bunda da bi hayır inşallah önümüzdeki aya gelır bebişin canımın içiiiii

sen yoksun aa kutlamalar tam gaz devam ediyo zuzu 52:

ama sen bizi toplamaya çalışıyodun hatta oklavayla geliyodun yanımıza şimdi sende bırakma bakım ağlama tamammı

yok ben alıştım canım böyle haberler almaya sadece ilk duyduğumda içim gidiyor o kadar.

canım onunda yapacağı birşey yok randevu doluysa ama daha güzel söyleyebilir tabii sanki doktorda ahkam kesiyor. Sen başka bir yer daha araştır elbet vardır bir yerde bir yer canım yaa o kadar beklenir mi.

hoşbulduk canım bu aralar başım ağrıyo sanki...
sabah ateşimi ölçtüm bi bakıyım dedim 36.7 çıktı

canımm inşallah bebiş vardır ne dersin..

canım daha kan sonucunu almamışsın ki bende bugün diye biliyordum gamze dün alacaktı falan dedi bende bugün diye ilişmedim sana ama ne bu umutsuzluk hemen Allah'ın günleri bitmedi ya artık herşeyin bir çaresi var ama böyle sıkıntı yaparsan olacağı varsa da olmaz biliyorum çok zor ama sabretmek biat etmek zorundayız bizimde güzel günlerimiz gelecek. Kimlerin gelmedi ki.

evet ilk 3 ay pek önemli değil canım zaten çok yemenin anlamı yok sağlıklı ve vitamin alacağın şeyleri tüketmen yeter bir elma bile yesen bu ara yararı var. 4 aydan sonra ihtiyacın artar.

şimdi komşum çağırdı kahveye oraya gidip gel,icem
ben elma çayımı alıyım yanıma kahve dokunuyo bana derim

canım bu çok iyi haber biliyorsun regli olacağımız zaman kupkuru oluruz biz akıntı varsa bu iş tamamdır. Bende senden tiyo alıyorum bak ağzımdaymış kız dedim ya sen ne olurr bu ay hamiş ol senin belirtileri kendime örnek alıcam diye. İçime doğmuş sanki ama Allah biliyor ya çok istedim bu ay hamiş olmanı hep hamilesin sen dedim zaten konuşmalarımızda sende bana de şubatta çalışmalara başlayınca olur mu. Hadi bekliyoruz güzel haberi az kaldı.

kaçırırmıyım hiç kuzum dün oldu bile artık devam edicez hegünmü olsa 2 günde birmi bilemiyorum ama sence canım nasıl olsa
:44::44::44:

gün aşırı canım. bir gün olmazsa bir gün olacak o şekilde hem spermler birikiyor ve kaliteli oluyor ovulasyon testi kullanmıyor musun sen.

eve yenı geldim kızlar kan testimi aldım NEGATİF.

evet ilk 3 ay pek önemli değil canım zaten çok yemenin anlamı yok sağlıklı ve vitamin alacağın şeyleri tüketmen yeter bir elma bile yesen bu ara yararı var. 4 aydan sonra ihtiyacın artar.

evet cnm aynen öyleymiş oyuzden sevınıyorum kılo vermeme

gerçi istifrada baya gıcık bişey elim ayağım kesiliyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…