Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aradım canım şimdi gidicek 1 saate işte korakolda çıkaıyorum diyo haber edicem

tmm kuzumm ozamana kaa sabretcez napalum :18:

şimdi komşum çağırdı kahveye oraya gidip gel,icem
ben elma çayımı alıyım yanıma kahve dokunuyo bana derim

evet evet içme kahve felen bak dunde yordun kendını cam felen sıldıydın
bundan sonra bişey yapmak yok sana

evet canım kesin sonuç kanda belli oluyoo
ama predictor gebelik testi alın derim ben diğerlerinden çok farklı
biraz pahalı ama insanın aklında kalmıyo en azından

cok tebrik ederim cnmmm inan senin adina cok sevindim kirmiziyi bugun gormeme ragmen senin icin sevindim ins kucaginada alirsin kan da da hayirli bi sonuc ciksin ins . masallah

tşk.ederim canım
tam sevinemedim daha
hele bi 2. buçuk olsun saat
bu ay topiğe çok kızıyorum ben herkes çok umutsuz yazılarımı takip ediyosan 1 haftadır moral vermeye çalışıyorum
Allahın gücüne gider bu durum .sabır en büyük mükafatı veriri zaten .hepimzin bebeişleri olacak Allahın izniyle
yeterki sağlıklı salih çocuklar olsun

üzme canını cnm okudum yazdıklarını ağlattın beni bizde 3 yıldır bekliyoruz 2.bebişimizi rabbim en kısa zamanda duyar inş.sesimizi kucaklarımızı doldurur benimde umudum iyice tükendi nasibimde yok heralde diyorum çünkü ilkinde böle bişeylerle karşılaşmadım (

tmm kuzumm ozamana kaa sabretcez napalum :18:

Evet evet içme kahve felen bak dunde yordun kendını cam felen sıldıydın
bundan sonra bişey yapmak yok sana

hee öle olucak kuzucum ildanın yaptığı testin adı ne güvenilir demişşinde canım:18:

evet canım sen de çook söölüyordum
ferda ve zambakta rüyasında görmüştü bu ay beni
ama hele bi kan sonucunu alalım da...
ama ovucan çok umutlandırdı beni en güvendiğim gebelik testimde evdeydi hemen onuda yaptım
Allah utandırmasın beni ne diiim

kızlar hazırlandım kana gidiyorum ben
gelirim hemen
bugün verirler sonucu sanırım
dua edin bana

ildaaaaaaaaaaa ınanmıyorum soklardayım nasıl sevındım anlatamam suan pıtır pıtır yaşlar dokuluyo gozumden gebe ıldaaaaaaaaaaaa ay cok mutlu oldum ıns hayırlı haberlerle gelıceksın duam senınleee uffff yaaaaaaaaaaaa super çakşır kecıbıynuzu hayıt baza ve bıde abi faktörüde var kız senın bebiş dayısını beklıyomuş:))))))))

ayyy tüylerim diken diken olduuu çok heyecanlandımm :124:
ildacııımmm inanmıyorum ya gözlerim yaşardı resmennnn
hamilesin kesin yaaa inşallah Rabbim hamişliğini bebeğini kucagına almanla saglıklı bir şekilde nasip etsin
harika bi haberrr çok sevindimmmmmm

hee öle olucak kuzucum ildanın yaptığı testin adı ne güvenilir demişşinde canım:18:

predictor erken gebelik testi cnmcım güvenilir o da ama biraz pahalıdır diğerlerine göre
normal testlerdende nova laboquick bunları öneririm kuzumm

amiiiiiiiiiiiin cnmcımm
az kaldı 2,30 a bekleyip görcez ama bence çıkcak kanda
gebişlerin hisleri kuvvetli olur kuzum

üzmüyorum canım artık gerçekten 9 aydır giden benden gitti hamile modunamı girmedim knada çıkmamasına rağmen kabullnemediğimmi dersin herşey ama ne oldu çocuk yok ama bende yok olmak üzereyim çok şükür ki canımız sağ rabbim zamanı gelince verecek yaoıcak birşeyimizz yok inş alahım duyar sesimizi isteyen herkese veriri çünkü o istemeden olmuyo yaa kuzucum hayyatta herşey bir anlamı var boş değil bir işaret bak dün hastanede o çocuğu gördüm eve gelirken parkta 2 kadın vardı birinin kıcağında kundakta bebek var diğer kadında diyoki üzülme peş peşe büyürler işte ne güzel düşünsene ya küçük çocuğuvar yine doğurmuş nasıl büyüyeceğini dert ediyor kuzum veren rabbim çifter veriyor vermeyincede vermiyor herşey elinde rabbimin sabırlı olmak düşüyor bize canım benim başka çaremiz yok tek çaremiz rabbime ığınmak dualarımız eksik etmemek

dedinnnnn benide tekrar ağlattın (((((
Allahım noluyo bana yaaaaa ((
valla gerçekten varsa kullanmadığım şey kalmamıştı aylardır
daha aileye sööelmedim
ama abim bendeyken ellerini havaya kaldırıp çok dua etti
umarım Allah utandırmz beni
çok değişik duygularım çooookkkk (((

anladım kuzucum bende en son de bi diye bir markadan yapmıştım çıkmamıştı işte oda son testim olucak artık gebelik testlerine resti çektim heyyttt beee

ildamm canımmm ne güzel bu ay zaten hep umutluydun çok şükür umudunda boşa çıkmadı inşallahh kan testinde iyi çıkar ve burda bayram yaşatırsın canım benim rüyaların hayırlara çıktı bak inşallah sağlıklı sıhatli bir bebek getirirsin dünyaya bu arada 2012 nin ilk gebesisin topiğimizde

çok saool bitanemm inşallah
dua edin bana nolur
ayy ben yine açtım çeşmeleriii durduramıyorum
komşuyada gitmem lazım bu şiş gözlerle ne derim ona ben

predictor canım adı
25 tl ama bana eczanem 20 tl ye veriyo :)
ama dr kadar kesin bi test
bakalım görücez bugün
O ZAMAN KESİN HAMİLESİN KUUZUCUM ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN GELSİN DÜNYAYA İNŞ GÖZÜMÜY AYDIN OLSUNN CANIMINİÇİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM

ben kayıp yitik depresyonik elemanım bu ay eminem

hepimiz megiz hepimiz yitiğizzz
ama biz güçlüyüz sabırlıyızzz

meg ben depresyondan çıktım
bata bi kaç gün kala giriyom battan sonra çıkıyomm:118:

O ZAMAN KESİN HAMİLESİN KUUZUCUM ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN GELSİN DÜNYAYA İNŞ GÖZÜMÜY AYDIN OLSUNN CANIMINİÇİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM

inaşşah kuzuum yaaa ya yoksa diye bi yandan da içim içimi yiyooo
ben gözlerime buz koyuyorum biraz komşu nooldu sana demesinn
gelirim hemen

anladım kuzucum bende en son de bi diye bir markadan yapmıştım çıkmamıştı işte oda son testim olucak artık gebelik testlerine resti çektim heyyttt beee

demek resti çektin he kuzumm ay alemsin sen heee
bi an evel sonucun cıksın peşinede gelsın kırmızılarında şu halvetlere başlayıver kuzumm

aynen cnm aynen rabbime sığındım sadece inş.rahmetini eksik etmez üzerimizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…