herşey yolunda canım. Şimdi tedaviye başladık. Bir kaç tahlilden sonra bir tedaviye başlanıcak. 4 yılda 2 düşüğüm var elde var 0. Bence sabret hala bir umut bekliyoruz
aradım canım şimdi gidicek 1 saate işte korakolda çıkaıyorum diyo haber edicem
şimdi komşum çağırdı kahveye oraya gidip gel,icem
ben elma çayımı alıyım yanımakahve dokunuyo bana derim
evet canım kesin sonuç kanda belli oluyooCANIM ÇOK SEVİNDİM ÖNCELİKLE ÇOK TEBRİK EDİYORUM AMA DEDİĞİN GİBİ BENCEDE KANDA GÖRMEDEN KEDSİN KARARA VARMA BİİZİ BİLİYOSUN NE YAŞADIĞUIMIZI DÜN SORDUM DOKTORA İDRAR TESLERİ ÇOK YANILTIR DİYO BİZ ONLARI PEK ÖNERMİYORUZ DİYO KUZUCUM İNŞ KANDADA ÇIKAR VE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM BENİM
cok tebrik ederim cnmmm inan senin adina cok sevindim kirmiziyi bugun gormeme ragmen senin icin sevindim ins kucaginada alirsin kan da da hayirli bi sonuc ciksin ins .masallah
YAPMA CANIM BENİM ANLIYORUM SENİ GERÇEKTEN BENDE AYNI ŞELYLER YAŞIYORUM AMA NE YAPABİLİRİZ BU ŞEKİLDE İSYANKAR OLURSAK RABBİMİN GÜCÜNE GİDE YAPMA BIRAK ZAMANA BENDE ÇOK KÖTÜ OLDUM HATTA DÜN HASTENEYE GİTTİK BİR BEBEK VARDI 7-8 AYLIK FALAN NASIL ŞEKER BİR BİLSN SEVDİM UZAKTAN GEL BANA GEL DEDİKÇE GÜLÜYO ATLIYO GELİCEKMİŞ BANA İÇİM NASIL ACIDI AMA NEDEN BENİM KUCAĞIM BO DEDİM SONRA TOPLADIM KENDİMİ aLLAHIM NASİP EDECEK BU BİR SINAV O İSEMEZZSE YIRTINSAKTA OLMIYCAK BARİ GÜNAHA GİRME DEDİM BAK BENDEN ÖNCE GELİN OLAN ELTİMİN BİR ÇOCUĞU VARDI ŞİMDİ İKİNCİYE HAMİLE BENDEN SONRA GELEN GELİN 3. AYINDA HAMİLE KALDI BENİM YOK CİNSİYETLERİ BELLİ OLDU DAHA 1 SAAT ÖNCE KAYINBİRADERİM MESAJ ATTI NASIL SEVİNİYORUM BENİMMİŞ GİBİ SONRA ZORUMA GİDİYOR AMA ELDEN NE GELİR GÜLÜM BENİM SABIRLI OL BUNLARIN HEPSİ SINAVIMIZ BAK ETRAFIMIZDA OLANLARA NEREYE BAKSAK HAMİLE GÖRÜYORUZ DUYUYORUZ SABREDECEİZZ BİZİMDE OLUCAK NE OLUR SIKMA O GÜZEL CANINI KUZUM SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL HİÇ BİRŞEY KENDİMİZİ BÖYLE ÜZDÜĞPÜMÜZ İÇİN YAŞIYORUZ ASLINDAHERŞEYİ VALLA BAK RAHAT OL BEKLE BAKALIM SONUÇ NE ÇIKAR UMUTLA BİR DAHAKİ AYI BEKLEYELİM OLMADI BİRDAHA AMA YWETERKİ KENDİMİZİ ÜZMEYELEİM NE DEMİŞKER KAFANA TOKADAN BAŞKA BİRŞEY TAKMIYCAKSIN BİZ YANINDAYIZ VE SENİ ÇOK SEVİYORUZ EL ELE UMUTLA BEKLİYORUZ UNUTMA BUNU CANIM BENİM ÜZÜLME:26:
tmm kuzumm ozamana kaa sabretcez napalum :18:
Evet evet içme kahve felen bak dunde yordun kendını cam felen sıldıydın
bundan sonra bişey yapmak yok sana
cnmm benım yaa inanki çooooooook sevındım sırıtıyorum resmen oturdugm yerde
bekliyodum ben bunu zaten ama duymak gerçek oldugunu yinede insan tuhaflaşıyo
o yaptıgın test guvenılır bencede kanda da çıkıcak Allahın izniyle
ayy bian önce kan sonucunu al da bize süle kuzummm
kızlar hazırlandım kana gidiyorum ben
gelirim hemen
bugün verirler sonucu sanırım
dua edin bana
hee öle olucak kuzucum ildanın yaptığı testin adı ne güvenilir demişşinde canım:18:
sabah önce ovucan yaptım kopkoyu çıktı
sonra evde predictor marka erken gebelik testim vardı (çok güvenirim ben bu teste 20 tl ama :% 90 garanti veriyo)
hemen onu yaptım onda da çıktı canıım :26:
sonra kana gittim
Allah hepimzie sağlıklı salih ebebler nasip etsin inşallahhhh
hee öle olucak kuzucum ildanın yaptığı testin adı ne güvenilir demişşinde canım:18:
evet canım sen de çook söölüyordum
ferda ve zambakta rüyasında görmüştü bu ay beni
ama hele bi kan sonucunu alalım da...
ama ovucan çok umutlandırdı beni en güvendiğim gebelik testimde evdeydi hemen onuda yaptım
Allah utandırmasın beni ne diiim
üzmüyorum canım artık gerçekten 9 aydır giden benden gitti hamile modunamı girmedim knada çıkmamasına rağmen kabullnemediğimmi dersin herşey ama ne oldu çocuk yok ama bende yok olmak üzereyim çok şükür ki canımız sağ rabbim zamanı gelince verecek yaoıcak birşeyimizz yok inş alahım duyar sesimizi isteyen herkese veriri çünkü o istemeden olmuyo yaa kuzucum hayyatta herşey bir anlamı var boş değil bir işaret bak dün hastanede o çocuğu gördüm eve gelirken parkta 2 kadın vardı birinin kıcağında kundakta bebek var diğer kadında diyoki üzülme peş peşe büyürler işte ne güzel düşünsene ya küçük çocuğuvar yine doğurmuş nasıl büyüyeceğini dert ediyor kuzum veren rabbim çifter veriyor vermeyincede vermiyor herşey elinde rabbimin sabırlı olmak düşüyor bize canım benim başka çaremiz yok tek çaremiz rabbime ığınmak dualarımız eksik etmemeküzme canını cnm okudum yazdıklarını ağlattın beni bizde 3 yıldır bekliyoruz 2.bebişimizi rabbim en kısa zamanda duyar inş.sesimizi kucaklarımızı doldurur benimde umudum iyice tükendi nasibimde yok heralde diyorum çünkü ilkinde böle bişeylerle karşılaşmadım(
ildaaaaaaaaaaa ınanmıyorum soklardayım nasıl sevındım anlatamam suan pıtır pıtır yaşlar dokuluyo gozumden gebe ıldaaaaaaaaaaaa ay cok mutlu oldum ıns hayırlı haberlerle gelıceksın duam senınleee uffff yaaaaaaaaaaaa super çakşır kecıbıynuzu hayıt baza ve bıde abi faktörüde var kız senın bebiş dayısını beklıyomuş:))))))))
predictor erken gebelik testi cnmcım güvenilir o da ama biraz pahalıdır diğerlerine göre
normal testlerdende nova laboquick bunları öneririm kuzumm
Amiiiiiiiiiiiin cnmcımm
az kaldı 2,30 a bekleyip görcez ama bence çıkcak kanda
gebişlerin hisleri kuvvetli olur kuzum
sabah önce ovucan yaptım kopkoyu çıktı
sonra evde predictor marka erken gebelik testim vardı (çok güvenirim ben bu teste 20 tl ama :% 90 garanti veriyo)
hemen onu yaptım onda da çıktı canıım :26:
sonra kana gittim
Allah hepimzie sağlıklı salih ebebler nasip etsin inşallahhhh
ayyy tüylerim diken diken olduuu çok heyecanlandımm :124:
ildacııımmm inanmıyorum ya gözlerim yaşardı resmennnn
hamilesin kesin yaaa inşallah Rabbim hamişliğini bebeğini kucagına almanla saglıklı bir şekilde nasip etsin
harika bi haberrr çok sevindimmmmmm
O ZAMAN KESİN HAMİLESİN KUUZUCUM ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN GELSİN DÜNYAYA İNŞ GÖZÜMÜY AYDIN OLSUNN CANIMINİÇİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUMpredictor canım adı
25 tl ama bana eczanem 20 tl ye veriyo :)
ama dr kadar kesin bi test
bakalım görücez bugün
ben kayıp yitik depresyonik elemanım bu ay eminem
O ZAMAN KESİN HAMİLESİN KUUZUCUM ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN GELSİN DÜNYAYA İNŞ GÖZÜMÜY AYDIN OLSUNN CANIMINİÇİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM
anladım kuzucum bende en son de bi diye bir markadan yapmıştım çıkmamıştı işte oda son testim olucak artık gebelik testlerine resti çektim heyyttt beee
üzmüyorum canım artık gerçekten 9 aydır giden benden gitti hamile modunamı girmedim knada çıkmamasına rağmen kabullnemediğimmi dersin herşey ama ne oldu çocuk yok ama bende yok olmak üzereyim çok şükür ki canımız sağ rabbim zamanı gelince verecek yaoıcak birşeyimizz yok inş alahım duyar sesimizi isteyen herkese veriri çünkü o istemeden olmuyo yaa kuzucum hayyatta herşey bir anlamı var boş değil bir işaret bak dün hastanede o çocuğu gördüm eve gelirken parkta 2 kadın vardı birinin kıcağında kundakta bebek var diğer kadında diyoki üzülme peş peşe büyürler işte ne güzel düşünsene ya küçük çocuğuvar yine doğurmuş nasıl büyüyeceğini dert ediyor kuzum veren rabbim çifter veriyor vermeyincede vermiyor herşey elinde rabbimin sabırlı olmak düşüyor bize canım benim başka çaremiz yok tek çaremiz rabbime ığınmak dualarımız eksik etmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?