Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzucum daha almadınmı sonuçları almak istemiyosun galiba canım benim seni çok üzgün görüyorum kendini bırakmış gibisin benmi yanlış anlıyorum sanki

AAAA ,İLDA HAMİŞ Mİİİİİİİİİ

hiç belli olmaz tam umudumuzu kestiğimiz anda gelir en müjdeli haberler... :)
inşallah hayırlısı olur bebeğim üzülme oldu mu

İlda çift çizgiyi görmüş öyle okudum ben ya:44::44:

Oflum sagol canım desteğin için.

Elf kendimizi bırakmamak mümkün mü,artık gücüm kalmadı benim yoruldum.

sonucum 1 saate belli olacak bana kalsa hıc almam bile ama eşim ısrar ediyor.

`seni iyi anlıyorum düşük yaptım tamam çevremdekiler bidaha olur hamile kalıyosun diyolar...
ama bu acıyı kimse anlamıyo sizden başka...
bende çaresiz bekliyorum işte...
ne dicem meryem suresine başlasana kuşum...:26:

ayni seyleri yasiyoruz cnm bende bugun kirmizilari gordum tek yapabildigim kendi kendime aglamak Allaha yalvarmak kesinlikle isyan degil guc istiyorm sadece dayanmak cok zor ALLAH sabir versin ins kucagimizi bos birakmayacak

kırmızılarıda göremedim bu ay...testler beni çıldırttı 1 tane yaptım pozitif sonrakı yaptıklarım negatıf gelde delirme.

Dayanmak zor ya

ildaaaaaaaaamm az önce browniden duydum test yapmıssın çift çizgi çıkmış öylemiiii
varya çooook sevındım kuzummm dua etcem senın ıcın inşallahhh pozitif çıkcak sonucun
hep diyodum sen hamişsin diye içime doğmus demekki

evt ama ben en bastan beri istiyorm 7 . ayda olmadi 7 kere ayni seyleri yasamak

anladım cnmcım kırmızılarının ilk günü kendını depresif hissetmen çok normal
rabbım tez zamanda nasip eder tüm bekleyenlere inşallahh

cift cizgiyi mi gordun

sabah önce ovucan yaptım kopkoyu çıktı
sonra evde predictor marka erken gebelik testim vardı (çok güvenirim ben bu teste 20 tl ama :% 90 garanti veriyo)
hemen onu yaptım onda da çıktı canıım :26:
sonra kana gittim
Allah hepimzie sağlıklı salih ebebler nasip etsin inşallahhhh

YAPMA CANIM BENİM ANLIYORUM SENİ GERÇEKTEN BENDE AYNI ŞELYLER YAŞIYORUM AMA NE YAPABİLİRİZ BU ŞEKİLDE İSYANKAR OLURSAK RABBİMİN GÜCÜNE GİDE YAPMA BIRAK ZAMANA BENDE ÇOK KÖTÜ OLDUM HATTA DÜN HASTENEYE GİTTİK BİR BEBEK VARDI 7-8 AYLIK FALAN NASIL ŞEKER BİR BİLSN SEVDİM UZAKTAN GEL BANA GEL DEDİKÇE GÜLÜYO ATLIYO GELİCEKMİŞ BANA İÇİM NASIL ACIDI AMA NEDEN BENİM KUCAĞIM BO DEDİM SONRA TOPLADIM KENDİMİ aLLAHIM NASİP EDECEK BU BİR SINAV O İSEMEZZSE YIRTINSAKTA OLMIYCAK BARİ GÜNAHA GİRME DEDİM BAK BENDEN ÖNCE GELİN OLAN ELTİMİN BİR ÇOCUĞU VARDI ŞİMDİ İKİNCİYE HAMİLE BENDEN SONRA GELEN GELİN 3. AYINDA HAMİLE KALDI BENİM YOK CİNSİYETLERİ BELLİ OLDU DAHA 1 SAAT ÖNCE KAYINBİRADERİM MESAJ ATTI NASIL SEVİNİYORUM BENİMMİŞ GİBİ SONRA ZORUMA GİDİYOR AMA ELDEN NE GELİR GÜLÜM BENİM SABIRLI OL BUNLARIN HEPSİ SINAVIMIZ BAK ETRAFIMIZDA OLANLARA NEREYE BAKSAK HAMİLE GÖRÜYORUZ DUYUYORUZ SABREDECEİZZ BİZİMDE OLUCAK NE OLUR SIKMA O GÜZEL CANINI KUZUM SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL HİÇ BİRŞEY KENDİMİZİ BÖYLE ÜZDÜĞPÜMÜZ İÇİN YAŞIYORUZ ASLINDAHERŞEYİ VALLA BAK RAHAT OL BEKLE BAKALIM SONUÇ NE ÇIKAR UMUTLA BİR DAHAKİ AYI BEKLEYELİM OLMADI BİRDAHA AMA YWETERKİ KENDİMİZİ ÜZMEYELEİM NE DEMİŞKER KAFANA TOKADAN BAŞKA BİRŞEY TAKMIYCAKSIN BİZ YANINDAYIZ VE SENİ ÇOK SEVİYORUZ EL ELE UMUTLA BEKLİYORUZ UNUTMA BUNU CANIM BENİM ÜZÜLME:26:

Ya düşünüyorumda daha neyapmamız lazım kendimizi bi aşağı atmadıgımız kaldı.

Kim nediyorsa bi umut deli gibi hepimiz o şeyin peşinden gidiyoruz...

İnternette okumadığım bilgi kalmadı hepsini ezberledim diyebilirim.

1 senedir doktorlardan hastaneden ayağımı kesemedim her ay ordayım...

Meryem suresi aklımda canım.

saol canım benim kanda duymadan bi şey diyemiyorum ama ...
sabah çok ağladım o ayrı ((( şok geçirdim çünkü
rüyamda 9 aylık hamileydim sabah kalktım içimden geldi yapmak
yoksa batın geçmesini beklicektim ama ovucan ööle çıkınca dayanamadım
varsa da başımla beraber yoksada ...
yıolun çok başındayız hep diyorum bunu Allah sağlık versin gerisi kolay

CANIM ÇOK SEVİNDİM ÖNCELİKLE ÇOK TEBRİK EDİYORUM AMA DEDİĞİN GİBİ BENCEDE KANDA GÖRMEDEN KEDSİN KARARA VARMA BİİZİ BİLİYOSUN NE YAŞADIĞUIMIZI DÜN SORDUM DOKTORA İDRAR TESLERİ ÇOK YANILTIR DİYO BİZ ONLARI PEK ÖNERMİYORUZ DİYO KUZUCUM İNŞ KANDADA ÇIKAR VE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM BENİM

cok tebrik ederim cnmmm inan senin adina cok sevindim kirmiziyi bugun gormeme ragmen senin icin sevindim ins kucaginada alirsin kan da da hayirli bi sonuc ciksin ins . masallah

şimdi komşum çağırdı kahveye oraya gidip gel,icem
ben elma çayımı alıyım yanıma kahve dokunuyo bana derim

cnmm benım yaa inanki çooooooook sevındım sırıtıyorum resmen oturdugm yerde
bekliyodum ben bunu zaten ama duymak gerçek oldugunu yinede insan tuhaflaşıyo
o yaptıgın test guvenılır bencede kanda da çıkıcak Allahın izniyle
ayy bian önce kan sonucunu al da bize süle kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…