saol asembimm bnmm iilştm bi de ildayı duyunca ucuorm valla yaaabenım kocişimin burcuda boğa
slm cnm hoşgeldin sevındım iyileşmene cnmcım
kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmmdarısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin
kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmmdarısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin
saol asembimm bnmm iilştm bi de ildayı duyunca ucuorm valla yaaa
tebrklerrrrrrrrrrrrrrr
duyguuuuuuuuuuuuuu ildacan gibeeeeeeeeeee
okdummmmsüperrr yaaaaaa ne dicemi blmıorm hep bşeyler soyleysm var oncelkle inanılmaz umut oldu bana birrr ikncisi de hissedıordm yaaa demştm ona da bi kaç aydı kaldı die ...bi de burcu da ildann bevbiş gelck diodu megimm kovaya da oyle dio bu sene bebişş gelıomşşş sana da az kaldı ahanda soyluorm imazı da atıorm altınaa bnm eşim de kovaaa
bir dk yaa bu gerçek demiii çimdkleyinn beniiiiildaaaaaaaaaaa koştura koştura gelip sarlıormmmm sanaaaaa elim ayagım titredi yaaaaaa bi listeye bakayım dedm geçmşi okmadann çok çok çok çokkkkkkm sevndm :46. yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii demek istiyorummmmmmmmmmmmm daha yazarım ben ya aklma geldkçe ildam sana daha sevncimi yaşayamadım içim pır pır şu anda tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kana da gttn miiii????
kızlar o ovucanı görünce ne de olsa bat yarın diip pretictor gebelik testimi yaptım
saat tam 9 buçukta ilk 10 dk bi şey çıkmadı ama sonrasında bariz pembe çizgim var
ilk 5 dk içinde okunur test diyor ama yarım saati aşınca dikkate almayın diyo
yarım saati aşmadım ben :112: ama yinede ilk 5 dakikada çıkmadı diye süphelendim deee
ama geçen ayda yapmıştım 2 saat sonra bile teste bakıyodum ama hiçbişey çıkmamıştı
merhaba kızlarrr benim adetim söküldü geldi yani...
aynı duygular içindeyim meg..içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...hayıt vs de içmicem istemiyorum
yeni batım 5 şubat..
ilda canım battaşım adına çok çok sevindim..
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..Alalh tamamına erdirsin
eskilerden vede aynı kaderi yaşadığımız arkadaşlarım hamile olunca daha çok seviniyorum...
darısı hepimize inşallah..
merhaba kızlarrr benim adetim söküldü geldi yani...
aynı duygular içindeyim meg..içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...hayıt vs de içmicem istemiyorum
yeni batım 5 şubat..
ilda canım battaşım adına çok çok sevindim..
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..Alalh tamamına erdirsin
eskilerden vede aynı kaderi yaşadığımız arkadaşlarım hamile olunca daha çok seviniyorum...
darısı hepimize inşallah..
maşallah sizede 2012 nin 2 bebeğiiiii
saOL CAnım benimmmmmmm deli gibiydim toparladım biraz şimdi :111:
gittim canım sabah gittim 262.35 çıktı değeim
tebrik ederimmmmmm
yaşasın bir günde iki hamişimiz var yeni yıl uğurlu geldi bizeeeeeeeee
okdummmmsüperrr yaaaaaa ne dicemi blmıorm hep bşeyler soyleysm var oncelkle inanılmaz umut oldu bana birrr ikncisi de hissedıordm yaaa demştm ona da bi kaç aydı kaldı die ...bi de burcu da ildann bevbiş gelck diodu megimm kovaya da oyle dio bu sene bebişş gelıomşşş sana da az kaldı ahanda soyluorm imazı da atıorm altınaa bnm eşim de kovaaa
evet yeni yıl uğurlu geldii canımmm saolasın daha da ii haberler alacağız allahın izni ileçok mutluyum ya ne yapacağımı şaşırdım işler duruyo ben oturdum size yazıom
duygum canım benim nasılsın
seninle birlikte bende rejime başladımmmm
eee nasıl gidiyor senin rejim benim bugün ilk günüm daha ama iki gündür yavaş yavaş hazırladım kendimi
rejimdeyken inşallah daha fazla kilo almayız
inşallah canım inşallah
boşver bugün işleri en mutlu günün bugün
yarını beklesin işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?