Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmm darısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin

uu süper haberrrrrr
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım..

duyguuuuuuuuuuuuuu ildacan gibeeeeeeeeeee

okdummmm süperrr yaaaaaa ne dicemi blmıorm hep bşeyler soyleysm var oncelkle inanılmaz umut oldu bana birrr ikncisi de hissedıordm yaaa demştm ona da bi kaç aydı kaldı die ...bi de burcu da ildann bevbiş gelck diodu megimm kovaya da oyle dio bu sene bebişş gelıomşşş sana da az kaldı ahanda soyluorm imazı da atıorm altınaa bnm eşim de kovaaa

kızım ben seni yirim beeeeçok tatlısın çokk cansın poiztif arkadaşım benim

kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmm darısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin

maşallah sizede 2012 nin 2 bebeğiiiii

saOL CAnım benimmmmmmm deli gibiydim toparladım biraz şimdi :111:
gittim canım sabah gittim 262.35 çıktı değeim

buldmmm ilk msjıııı

Son düzenleme:

canım arkadaşım üzülme bak ildanın bebişi geldi bizimkilerde gelecek inşallah en yakın zamanda

aysunum yayırlısı olsun hakkından canım bugün bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabah test yaptı negatifi gördüm bende negatif oldum doğal olarak burdayım ama elim klavyee gitmiyo sadece okuyorum canım arkadaşlarımın mutlu haberlerine ağlıyorum
neyse daha fazla bu güzel ortamı bozmayım ben kaçıyorum ben herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi

bu gün çok güzel bi gün...
kız ilda gibeyim gibeyim diye diye gibe ettin kendini iyi mi

ahh ahh bende anne olmak istiyorum

maşallah sizede 2012 nin 2 bebeğiiiii

saOL CAnım benimmmmmmm deli gibiydim toparladım biraz şimdi :111:
gittim canım sabah gittim 262.35 çıktı değeim

ildammmm bnmmm yaaaaaa dedm yaa topkte patlma olcak die başladı işteeeee arkanzdann daa bizzz gelczzz yakındırrrrr altıncı ayındı degl mi senn ?

Son düzenleme:
uu süper haberrrrrr
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım..

çok saol canmm nasıl mutluyum anlatamamm ya ağladım sevinçten şaka gibi halen rüyada gibiyim yaa. amin inş sağlıklı bi şeklde dünyaya gelir bnmki ve tüm hamile arkadaşlarımınki.olmayanlarında müjdeli haberini duyacağız allahın izni ile en kısa zmanda

tebrik ederimmmmmm
yaşasın bir günde iki hamişimiz var yeni yıl uğurlu geldi bizeeeeeeeee

evet yeni yıl uğurlu geldii canımmm saolasın daha da ii haberler alacağız allahın izni ile çok mutluyum ya ne yapacağımı şaşırdım işler duruyo ben oturdum size yazıom

duygum canım benim nasılsın
seninle birlikte bende rejime başladımmmm
eee nasıl gidiyor senin rejim benim bugün ilk günüm daha ama iki gündür yavaş yavaş hazırladım kendimi
rejimdeyken inşallah daha fazla kilo almayız

evet yeni yıl uğurlu geldii canımmm saolasın daha da ii haberler alacağız allahın izni ile çok mutluyum ya ne yapacağımı şaşırdım işler duruyo ben oturdum size yazıom

inşallah canım inşallah
boşver bugün işleri en mutlu günün bugün
yarını beklesin işler

yokk cnm almayızz spor yapmak da istersn sana bişey tavsiye etcm leslie die onu yapıorm yeni başladm ben de valal inan bana klo verdm mi blmıorm cuma tartılcm bi ii haff bi ii hssedıorm kendimi ii yapmsn hulayımm hepberaberr bebiş gelesiye verlm kilolarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…