ben seviyorum balığıkovayı da..
sevemediğim böbür böbür aslan burcuama onda da yükselen yumuşatabilir bazı şeyleri..
bende kova burcu bi insan olarak bu inat konusuna katılıyorum. kesinlikle doğru. her konuda çok inatçıyımdır :))
mrb arkadaşlar benım bat 1 ocaktı hala kırmızılar gelmedı test aldım simdi mi yapsam yoksa yarın sabahmı yapayım sizce
bizdede tam tersi ben kova kociş balık. kociş çok duygusal ve romantiktir. benim için şarkı bile besteledi valla.
enee ben aslan burcuyum ozaman sen benı sevmıyosun
arkadaşım öyleydi de ondan bılıyorum cnmcım özgürlüğüne düşkün inatçı vefalıdır
ben biraz odunum gerçi benimkide odun;Geçen gün 5 tane gül almış, bilmiyomusun çiçekleri sevmediğimi keşke çikolata, çerez alsaydın dedim. Hatun ben odunum ama sen bendende odunsun dedi.
mrb arkadaşlar benım bat 1 ocaktı hala kırmızılar gelmedı test aldım simdi mi yapsam yoksa yarın sabahmı yapayım sizce
enee ben aslan burcuyum ozaman sen benı sevmıyosun
benimle aynı duyguları paylaştığınız için çok sağolun kızlar çokkkkkvauuuuuvvvv değerler havada uçuyoooo
ildacımm süper süper süperrrrr
Değer dediğin böyle olur işteeee:13:
ay çok güzel ben bile duygularımı ifade edemiyorummm
temizlik şirketi kuraraız artık bizhahaha bal dök yala olur heryer
3 titiz fazla bi eve valla
evet baktım canım sen sööleyince dediğin siteyeŞu anda tam 4 haftalık hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 12 Eylül 2012'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen başak olacaktır.
ildaaaaaaa bak böyle yazıyor sat ını gırınce:)))))
hiç bööle düşünmemiştim yaaane güzel işte bende çok istiyordum ama olmadı yaaaaa.sağlık olsun ben teraziyede razıyımmmmm
slmmm herkeseeeoooo süper herkesburdaa mwgimm seni de özlemştm valla baya oldu görmeyeli ben iileştmm bugn ii hssedıorm kendimi saglık gibisi yok ya kızlar saglmz yernde olsn da ondan sonrası rayına girer zatenn ee siz naslsnz ?
sakınım şoku atlattım çünkü çayımı doldururken musluklarım açıldı bian
hemen şükür namazı kılıcam
tutamıyorum kendimi
Allahım inşallah vardır ve sağlıklı salih bi bebe olur
Allah tüm siteyenlere versin inşallah
kanda çıkamdan sevinemem diyordum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
8 şubat doğumluyum benyazdım bu belirtileri kafama canım. Efet hep diyorduk bu ay kızım sen gebesin diye zaten hazırlanmıştık. Bak bir de dün o kadar cam sildin yapma etme dedim sana lütfeen bu 9 ay hamaratlığı bir kenara bırak canım pis ol demiyorum ama çok titizlenme bebeğin daha önemli kadın al falan yorma kendini hele halıları 2 haftada bir makineyle yıkama litfeenn..
ya ben kuruyemişçiden aldım öyle denk geldi ama kuru benimkiler hem de baya kuru makasla kesilmiyor yani elimle koparıyorum bir de dün kaynattım fazla kaynatmışım 3-4 dk kaynayacakmış eşime içirdim ama hiç tad yok sadece su tadı var dedi neden acaba neyse bol koyayım hemen bitsin aktardan alayım bu sefer.
yook inatçı değilimdir arkadaşlarım konusunda ama küsersem zor barışırım.
anaamm doğumgünleriniz ne kızlarr benim 28 ocak.. Ay ne güzeell
bende boğa burcuyum
slmmm herkeseeeoooo süper herkesburdaa mwgimm seni de özlemştm valla baya oldu görmeyeli ben iileştmm bugn ii hssedıorm kendimi saglık gibisi yok ya kızlar saglmz yernde olsn da ondan sonrası rayına girer zatenn ee siz naslsnz ?
azcıkta kendini beğenmiştir. hep ben bilirim havasındadır :)))
seviyorumdemek yükselen yumuşatıyo etkilerini aslanın
kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmmdarısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin
merhaba kızlarrr benim adetim söküldü geldi yani...
aynı duygular içindeyim meg..içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...hayıt vs de içmicem istemiyorum
yeni batım 5 şubat..
ilda canım battaşım adına çok çok sevindim..
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..Alalh tamamına erdirsin
eskilerden vede aynı kaderi yaşadığımız arkadaşlarım hamile olunca daha çok seviniyorum...
darısı hepimize inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?