Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben seviyorum balığı kovayı da..
sevemediğim böbür böbür aslan burcu ama onda da yükselen yumuşatabilir bazı şeyleri..

enee ben aslan burcuyum ozaman sen benı sevmıyosun

bende kova burcu bi insan olarak bu inat konusuna katılıyorum. kesinlikle doğru. her konuda çok inatçıyımdır :))

arkadaşım öyleydi de ondan bılıyorum cnmcım özgürlüğüne düşkün inatçı vefalıdır

mrb arkadaşlar benım bat 1 ocaktı hala kırmızılar gelmedı test aldım simdi mi yapsam yoksa yarın sabahmı yapayım sizce

günün geçtiği için şimdi de yapabilirsin canım..

bizdede tam tersi ben kova kociş balık. kociş çok duygusal ve romantiktir. benim için şarkı bile besteledi valla.

ben biraz odunum gerçi benimkide odun ;Geçen gün 5 tane gül almış, bilmiyomusun çiçekleri sevmediğimi keşke çikolata, çerez alsaydın dedim. Hatun ben odunum ama sen bendende odunsun dedi.

slmmm herkeseeeoooo süper herkesburdaamwgimm seni de özlemştm valla baya oldu görmeyeli ben iileştmm bugn ii hssedıorm kendimi saglık gibisi yok ya kızlar saglmz yernde olsn da ondan sonrası rayına girer zatenn ee siz naslsnz ?

ben biraz odunum gerçi benimkide odun ;Geçen gün 5 tane gül almış, bilmiyomusun çiçekleri sevmediğimi keşke çikolata, çerez alsaydın dedim. Hatun ben odunum ama sen bendende odunsun dedi.

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım yaa.

mrb arkadaşlar benım bat 1 ocaktı hala kırmızılar gelmedı test aldım simdi mi yapsam yoksa yarın sabahmı yapayım sizce

bi hamiş dahamı gelıyo yoksamm
benım bıldıgım sabah daha net çıkıyo
ama bilemedim şimcik gununde geçmiş

vauuuuuvvvv değerler havada uçuyoooo
ildacımm süper süper süperrrrr
Değer dediğin böyle olur işteeee:13:

ay çok güzel ben bile duygularımı ifade edemiyorummm
benimle aynı duyguları paylaştığınız için çok sağolun kızlar çokkkkk
iyiki varsınız
değerimi bende sevdim hernekadar anlamasam da

hahaha bal dök yala olur heryer
3 titiz fazla bi eve valla
temizlik şirketi kuraraız artık biz
Şu anda tam 4 haftalık hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 12 Eylül 2012'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen başak olacaktır.

ildaaaaaaa bak böyle yazıyor sat ını gırınce:)))))
evet baktım canım sen sööleyince dediğin siteye
aayyy heyecan yaptım yine yaaaa
ne güzel işte bende çok istiyordum ama olmadı yaaaaa.sağlık olsun ben teraziyede razıyımmmmm
hiç bööle düşünmemiştim yaaa
ama denk geldi bukadar olur yazın zorlar beni biraz ama olsun
hele bi keseyi görelim
Allahım korusun onu

duyguuuuuuuuuuuuuu ildacan gibeeeeeeeeeee

merhaba kızlarrr benim adetim söküldü geldi yani...
aynı duygular içindeyim meg..içimden hiç bişey yapmak gelmiyo...hayıt vs de içmicem istemiyorum
yeni batım 5 şubat..

ilda canım battaşım adına çok çok sevindim..
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..Alalh tamamına erdirsin
eskilerden vede aynı kaderi yaşadığımız arkadaşlarım hamile olunca daha çok seviniyorum...
darısı hepimize inşallah..

8 şubat doğumluyum ben

bende boğa burcuyum

benım kocişimin burcuda boğa

slm cnm hoşgeldin sevındım iyileşmene cnmcım

bir dk yaa bu gerçek demiii çimdkleyinn beniiii ildaaaaaaaaaaa koştura koştura gelip sarlıormmmm sanaaaaa elim ayagım titredi yaaaaaa bi listeye bakayım dedm geçmşi okmadann çok çok çok çokkkkkkm sevndm :46. yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii demek istiyorummmmmmmmmmmmm daha yazarım ben ya aklma geldkçe ildam sana daha sevncimi yaşayamadım içim pır pır şu anda tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kana da gttn miiii????

kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmm darısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin

canıım benim çook saol
Allahım her isteyene vercek ben inanoyorum
ama kürleri uygulayın diyorum hep biizim 3.5 aydır uyguluyorduk 1 gün bile aksatmadım ama
bence onların faydası oldu
bide dularım tabiii
hep dualarımda vardınız zaten şimdi daha çok edicem inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…