Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

huzurmmm cnm benmm nasslnn?
aysunumm gelmş batasıcalar olsn kuzum hiç üzlme neolur gelckk bebişlerimizz be yakındır az kaldııı ildacandan sonra sıra bizlere gelck inşşş ii şeyler olmaya dvm edecekkk

aklma baza gelp duruo yaa en guzel baza sizn baza vallaaaa biz de yandan açlr mı alsak ne yapsakk

bu gün çok güzel bi gün...
kız ilda gibeyim gibeyim diye diye gibe ettin kendini iyi mi

ahh ahh bende anne olmak istiyorum

biraz ööle oldu sanki bu ay çok dedim gebeyim diye
çünkü hissettim bu ay tuhaf şeyler oluyodu bendee
ama aylardır bıkmadan usanmadan uyguladığım kürlere ettiğim dualara borçluyım valla

ildammmm bnmmm yaaaaaa dedm yaa topkte patlma olcak die başladı işteeeee arkanzdann daa bizzz gelczzz yakındırrrrr altıncı ayındı degl mi senn ?

5.aymızdı canım bu ay
ramazan ayında başlamıştık biz burayıda ozaman bulmuştum gece kuşlarıydık oazaman

ben yükselen burçlara daha çok inanıyorum dejavum..

evet ikizler özelliklerini çok taşıyorum ben yoksa eşim kovalarla hayatta anlaşamaz.

Hayırlısı olsun canım elbet senin de güzel haberlerini alıcaz zamanı gelince üzülmek yok bu topikte sadece eğlence varr..

8 şubat doğumluyum ben

ohh arka arkaya o zaman ocak sonu şubat başı gidiyoruz..

kızlarr çok mutluyum hamileymişimmmmmmmmmmmmm darısı başınıza dualrım sizlerle allah hepinize nasip etsin

tebrik ederim. Ne güzel bugün iki hamile haberi aldık süper bir gün oldu buu

Canım ağzın bal yesin senin. Bende okudum 2012 astroloji kitabı vardı arkadaşımda bir dergi vermiş orada okudum kovalara bu sene bebek varr megimm duyuyorsun dimi bak sende kovaymışsınn. Benim bebeğim erkek olacak falcı öyle demişti.

bende sorucaktım onu sana nasıl bir hareket o okudum ama anlamadım ben onu sen benim anlıcam şekilde bi tarif ediver
bebiş bu ay gelsin ama illaki kilonun gitmesini beklemeye gerek yok ben araştırdım hamiş olup diyette olan da var yaniiiii sen kilo almıyorsun bebiş alıyoo
bide öyle yaparız yeterki gelsin bizim nazlı veletler

İldaaa çokl oyalandın burada tamam sevincini paylaşmak istiyorsun, herkese cevap vermek istiyorsun bizde çok çok sevindik sayende çok güzel bir akşam geçireceğim çünkü ne olur hamile kal umudum ol diyordum sana. Ama artık pc başından kalksan tamam laptoptan giriyorsun ama saatlerdir buradasın kuzun uzan azıcık dinlen. Bu arada kocişin ne zaman geliyor yarın gir de eşin ne yaptı, nasıl tepki verdi bir anlat hele olur mu ama şimdi dinlenmen lazım.. Bu arada kaynananlar da çatlasınlarrrr yok onlaraaa bebek falann..

dejavummm bnm de eşim kova gelıoo bebişler gelıooo ...senn de başladgnda çalşmalara çok beklmcn dejavum oyle hssedıorm inşş bu da hissettgm gibi çıkarr

Son düzenleme:

başak burcu içinde bu sene bebek diyordu hemde beklenmedik zamanda senin ki hakkatten de öyle oldu inşallah o piyango bana vurur bu sene

ildaa git yat cabık artık bakaym ii bak bebişe bi de heee çok temzlk yok artık onda göre dün yaptın o giderr baya yormak yok kendini ona göree

aklma baza gelp duruo yaa en guzel baza sizn baza vallaaaa biz de yandan açlr mı alsak ne yapsakk

yok canım uzandım sabahtan beri ööğe yatıyorum hala da
sehbada pc zaten mama yapmam lazım şimdi

ya kızlar dün kasığımda batma oldu bide bu sabah süt gibi beyaz akıntım vardı...

ne oluyo acaba

Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler
yaz google'a çıkanları tek tek indir cnm ben bu akşam üç mili yapcm cnm ilk beş yuz adımı ve bir mili yaptım kadın yüruo sen de aynısını yapıosn işte çok kolay ve işe yarıo cnm

dejavummm bnm de eşim kova gelıoo bebişler gelıooo ...senn de başladgnda çalşmalara çok beklmcn dejavum oyle hssedıorm inşş bu da hissettgm gibi çıkarr

inşallah hislerin doğru çıkar canım benimm hepimizin karınları dolsun İnşallahhh..

başak burcu içinde bu sene bebek diyordu hemde beklenmedik zamanda senin ki hakkatten de öyle oldu inşallah o piyango bana vurur bu sene

Benim eşimde başak burcu ona da mı diyordu kovaya da diyordu o zaman çifte şansımız var desene evet aslında piyango gibi birşey..

İveett ilda yimeğe git kocişinle hadii.. Yemek falan hazırlama bu akşam kutlama olsunn zaten o götürür belkimm..

aminnnnnnnnnnnnnn dejavucummm
ooo şansınız çiftee ben de eşimden kurtarıom işi hadi bakalmmm ya bizim de az kaldı ama sanki bizm iki ayımız falan daha var gibi gelıoo amann gelsn de bebiş beklerm yaa yeter ki gelsnnn

indirdim canım onunlar birlikte mi yapıcaz yoksa sayıcakmıyız
yabancı dil konuşuyo ben anlamıyorum o karının dediklerini

evet canım bak sizde çifte şans var demekki bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…