Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun cnm bnm..bende gribim felaket..ama ona rağmen gittim z.yağını almaya valla..bu sıpa yüzünden girmediğimiz hal kalmadı..geliverse artık yaa..

evet ildaya bende çok sevindim..çünkü onunla neredeyse sorunumuz aynı..umut oldu banada.neredeyse tüpişimizi erteliycem yani o derece

tmm cnm valla cann ne istıosa onu yap salalım biraz ya valla benm de iki tanck ovucanm var bu ay onları kullancm başka da alrmıyım blmıorm valla ...

süpersnn birsumm ben sana dedm daha once ama sonçta kendi kararın die ısrar edemıo insan ama en dogru kararı vermssn arginmaxı da alsana ii şeyler olck ii şeyler inşşş

hepinize çok teşekkür ederim kızlar..daha iyiyim şimdi..ilk şoku atlatıyorum..
bu ay ilk kez sıkıntısız halvetler olmuştu preesed vede hayıttanda çok ümitliydim...
birde göğüs ağrısı yaşadım sanırım psikolojim bana yine oyun oynadı...
artık hiç bir belirtiya inanmam adet gecikmesi dışında...
keçiboynuzu tozu alacağım netten blabilirsem birde bu kürü deneyeceğim yararlı olduğunu duydum..

hayıt içmelimiyim bilmiyorum..incir keçiboynuzu preesed arginmax yine yeniden başlıcam bakalım...
benim ovulasyon 15 tatil denk gelecek sanırım bu ay ve ovulasyon geçmeden ankarayada gitmeyeceğim..
bu daha önemli dimi

luletta canım ben ilk ay dr ya gittim kana baktı alttan ultrasonla baktı herşey normal dedi...
eşimede test yaptırdık ondan braz sorun çıktı...
8.ayımıza girdk cnm dr 6 ay sonra gel demişti aslında ama 8.ayda bitsin hamile kalamazsam gideceğim

Son düzenleme:

test yaptrckmsnz peki bu onbeş tatlde? hayıtı ben iççcm cnm adetn üçncü günü başlayıp ovulasyon btmne kadar sen de iç bence dvm ya aysunumm gelcklerr bence ne sen ne ben 8 ay demeylm çöpe giden aylarımız oldu bizim 6.ay diyelm gel sen biz

keçiboynuzu tozunu bir türlü alamıyorum netten sanırım 4 sitedende denedim sinir oldum iyice..

sanırım almamam gerekiyo

kaynatılıp yapılan küre bugün yeniden başlıyorum hemde sabah akşam??

huzurmmm cnm benmm nasslnn?
aysunumm gelmş batasıcalar olsn kuzum hiç üzlme neolur gelckk bebişlerimizz be yakındır az kaldııı ildacandan sonra sıra bizlere gelck inşşş ii şeyler olmaya dvm edecekkk

Canimmmm cok iyiyim icim kıpır kıpır ildaya seviniyorum ama bir de buradaki herkese seviniyorum hepiniz boyle gebe kalacaksınız. Hani biraz bikkinlik var ya topikte iste bu patlama olacağını gösteriyor. Cok mutluyum cooookkkkk

keçiboynuzu tozunu bir türlü alamıyorum netten sanırım 4 sitedende denedim sinir oldum iyice..

sanırım almamam gerekiyo

aysunn cnm inan incir çakşır arginmax yeter yine yap keçiyi ama akşam yapman yeterli bence toza gerek yok bence dee az kaldı azz

evttt huzurumm poztf akrdasmm bn m once sen bize sevncnn sonra da biz sana sevncz inşş belli mi olur belki aynı zamnlarda hamiş kalrzz

sanırım almamam gerekiyo

cnm lekelenmen baslamisti sonu kirmizi olmus galiba uzuldum ya benimde bu sabah kirmizi geldi ama adete daha vardi ya onceden pembe veya kahverengi olurdu bu sefer kirmiziydi anlamadim devamida gelmedi bakalim sonu ne olacak

yaptırcaz duygum...5 ay keçiboynuzu kürü uyguladık 3 ay sabah akşam sonrasında akşamları....3 haftadır falan öyle ara ara yapıyordum şimdi gene sabah akşama dönüyorum...

testi de 15 tatilin 1 haftasını ankarada geçiririm sanırım ozaman yaptırırız...

şimdi daha iyiceyim duygumm elbet yılmak yorulmak yok Allah çok biyik bizimde yüzimiz gülecek bizimde evimize güneş doğacak elbet....

bu arada adetim geldi ya çok sıkı bi diyete giriyorum....leslie ye bende katılıyorum

kıızlar kendinizi bırakmayın lütfen
bakın ben en ümitsiz olduğum ay(prolaktin tsh çkıkmıştı)o ay bile bırakmadım elimden geleni yaptım
ovucan kullandım yine
ümitsizdim ama yılmadım
valla bırakmak yakışmıyor size
bugünkü ruh halinize veriyorum
yoksa azimle devam edicez
ergeç oluyor işte çok örneği var gözünüzün önünde
sakın bırakmayın
kürlere devam, ilaca preseede
ne gerekiyorsa sonuna kadar yapmamız lazım

evet huzurum canım bizde bi patlasaydık

cnm lekelenmen baslamisti sonu kirmizi olmus galiba uzuldum ya benimde bu sabah kirmizi geldi ama adete daha vardi ya onceden pembe veya kahverengi olurdu bu sefer kirmiziydi anlamadim devamida gelmedi bakalim sonu ne olacak

geldi geldi hiç bekletmedi sağolsun...
inşallah seninki hayırlı bişeydir canım...
bebişin yolda olsun inşlallah...

Son düzenleme:

hobaaa süperizz kızlarr dört kişi oldk ble diyette her cuma en çok klo vereni secelm aramzda gaza getirirz birbirimizi

kizlsr suan o kadar mutluyum ki anlatamam sizee
ilda canim arkadasim gebeymissss
moralim bozukdu ama ildanin haberi ile sallanip kendime geldimmmmmm
tebrik ediyorum ildacim canim benimmm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin canim benimmm

cnm ben hiç umutsz deglm aslnda ovucanlar bi stres yapıo die istemıorm kullanaym ama kesnlkle ii bşey tabii ki ..sadece biraz akşna bırakaym kasmayım dıorm yoksa preseed vitamnler bunlara elbet dvm ovucan da alrm cnm kırmam seni ferdam bnmm

kizlsr suan o kadar mutluyum ki anlatamam sizee
ilda canim arkadasim gebeymissss
moralim bozukdu ama ildanin haberi ile sallanip kendime geldimmmmmm
tebrik ediyorum ildacim canim benimmm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin canim benimmm

valal guneş gibi dogdu ildann hberi topgeee umut güneşmzz ildaa
h.g azrammm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…