alkş ki alkşbi kaç haftadır ben de boşverdm kürleri ama vitamnini çok duzenli içıo eşim ...bugun kürlere de tam gaz dvmm benn ii hissedıorm birsucum kendimi ya dun midem bozktu salgın buralarda bugun çok iim ildayla daha da ii oldummm
bu ay değil canım öbür ay alıcam ben onu
bu ay hiç bir şey düşünmek istemiyorum kafam tahat bu ay o yüzden şimdi onu kullanarak strese girmek istemiyorum amabu ayda gelirse kırmızılar alıcam tabiyki
ovucan bile almayacaktım bu ay ama eşim al dedi bende aldımmmm
geçmiş olsun cnm bnm..bende gribim felaket..ama ona rağmen gittim z.yağını almaya valla..bu sıpa yüzünden girmediğimiz hal kalmadı..geliverse artık yaa..
evet ildaya bende çok sevindim..çünkü onunla neredeyse sorunumuz aynı..umut oldu banada.neredeyse tüpişimizi erteliycem yani o derece
canım ilk gün bunalımı bunlar
hepiimiz yaşadık
toparlayacağına eminim
pozitif olalım lütfen
şu an eski sayfaları okuyorum da
benim yazdıklarım sizin yazdıklarınız
benim hamileyim haberini verişim
hepsi hayal gibi inanın
o günler çok çabuk unutuluyor
sizler de unutacaksınız bugünleri
canım üzme kendini bak ilda umut oldu bizeee
ben bu ay alıcaktım presedi sende işe yaramadı duyguda yaramadı meg de yaramadı gülbebekte yaramadı diye almamıştım zaten bu ay kendime izin verdim bir sadece ovucan yapıcam aklıma esince hayıtı içiyorum boşverdim yani bu ay herşeye
ilda da yaradı ama presed canım bak ümidimizi kaybetmeyelimmmm
aysunnn cnm inan herşeyn bi caresi var biz elmzden geleni yapalm olmadı ii bi urologa gtcz o yönlendrck bizi bazen spermlerde enfeksyon varmş mesela bi antbytkle hallolcak bşey neolur pes etmeylm akışına bırakalm gelck bebişlerimzz inannn banaaaa
cnm hayırlısı olsun üzülme sakın..
ama dediğine katılıyorum tatlım..uzadıkça uzuyor evet..bnm 2 yılı geçti..ama denemedende olmuyor işte..
aysunum sen doktora gittin mi? veya eşin? 6. ayı tamamlamadınız değil mi henüz?
hepinize çok teşekkür ederim kızlar..daha iyiyim şimdi..ilk şoku atlatıyorum..
bu ay ilk kez sıkıntısız halvetler olmuştu preesed vede hayıttanda çok ümitliydim...
birde göğüs ağrısı yaşadım sanırım psikolojim bana yine oyun oynadı...
artık hiç bir belirtiya inanmam adet gecikmesi dışında...
keçiboynuzu tozu alacağım netten blabilirsem birde bu kürü deneyeceğim yararlı olduğunu duydum..
hayıt içmelimiyim bilmiyorum..incir keçiboynuzu preesed arginmax yine yeniden başlıcam bakalım...
benim ovulasyon 15 tatil denk gelecek sanırım bu ay ve ovulasyon geçmeden ankarayada gitmeyeceğim..
bu daha önemli dimi
luletta canım ben ilk ay dr ya gittim kana baktı alttan ultrasonla baktı herşey normal dedi...
eşimede test yaptırdık ondan braz sorun çıktı ama öyle çok ta değil...
8.ayımıza girdk cnm dr 6 ay sonra gel demişti aslında ama 8.ayda bitsin hamile kalamazsam gideceğim
huzurmmm cnm benmm nasslnn?
aysunumm gelmş batasıcalar olsn kuzum hiç üzlme neolur gelckk bebişlerimizz be yakındıraz kaldııı ildacandan sonra sıra bizlere gelck inşşş ii şeyler olmaya dvm edecekkk
keçiboynuzu tozunu bir türlü alamıyorum netten sanırım 4 sitedende denedim sinir oldum iyice..
sanırım almamam gerekiyo
kaynatılıp yapılan küre bugün yeniden başlıyorum hemde sabah akşam??
Canimmmm cok iyiyim icim kıpır kıpır ildaya seviniyorum ama bir de buradaki herkese seviniyorum hepiniz boyle gebe kalacaksınız. Hani biraz bikkinlik var ya topikte iste bu patlama olacağını gösteriyor. Cok mutluyum cooookkkkk
keçiboynuzu tozunu bir türlü alamıyorum netten sanırım 4 sitedende denedim sinir oldum iyice..
sanırım almamam gerekiyo
kaynatılıp yapılan küre bugün yeniden başlıyorum hemde sabah akşam??
test yaptrckmsnz peki bu onbeş tatlde? hayıtı ben iççcm cnm adetn üçncü günü başlayıp ovulasyon btmne kadar sen de iç bencedvm ya aysunumm gelcklerr bence ne sen ne ben 8 ay demeylm çöpe giden aylarımız oldu bizim 6.ay diyelm gel sen biz
evet huzurum canım bizde bi patlasaydıkCanimmmm cok iyiyim icim kıpır kıpır ildaya seviniyorum ama bir de buradaki herkese seviniyorum hepiniz boyle gebe kalacaksınız. Hani biraz bikkinlik var ya topikte iste bu patlama olacağını gösteriyor. Cok mutluyum cooookkkkk
cnm lekelenmen baslamisti sonu kirmizi olmus galiba uzuldum ya benimde bu sabah kirmizi geldi ama adete daha vardi ya onceden pembe veya kahverengi olurdu bu sefer kirmiziydi anlamadim devamida gelmedi bakalim sonu ne olacak
yaptırcaz duygum...5 ay keçiboynuzu kürü uyguladık 3 ay sabah akşam sonrasında akşamları....3 haftadır falan öyle ara ara yapıyordum şimdi gene sabah akşama dönüyorum...
testi de 15 tatilin 1 haftasını ankarada geçiririm sanırım ozaman yaptırırız...
şimdi daha iyiceyim duygumm elbet yılmak yorulmak yok Allah çok biyik bizimde yüzimiz gülecek bizimde evimize güneş doğacak elbet....
bu arada adetim geldi ya çok sıkı bi diyete giriyorum....leslie ye bende katılıyorum
evet huzurum canım bizde bi patlasaydık
geldi geldi hiç bekletmedi sağolsun...
inşallah seninki hayırlı bişeydir canım...
bebişin yolda olsun inşlallah...
kıızlar kendinizi bırakmayın lütfen
bakın ben en ümitsiz olduğum ay(prolaktin tsh çkıkmıştı)o ay bile bırakmadım elimden geleni yaptım
ovucan kullandım yine
ümitsizdim ama yılmadım
valla bırakmak yakışmıyor size
bugünkü ruh halinize veriyorum
yoksa azimle devam edicez
ergeç oluyor işte çok örneği var gözünüzün önünde
sakın bırakmayın
kürlere devam, ilaca preseede
ne gerekiyorsa sonuna kadar yapmamız lazım
kizlsr suan o kadar mutluyum ki anlatamam sizee
ilda canim arkadasim gebeymissss
moralim bozukdu ama ildanin haberi ile sallanip kendime geldimmmmmm
tebrik ediyorum ildacim canim benimmm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin canim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?